Huolong-völgy


Huolong-völgy egy olyan NextGen 5 tárcsák és 20 nyerővonalak. Az 20p minden eszközén játszható a spin, ez a keleti alapú játék kettős kifizetést kínál, amikor a vad egy győzelem része. Ez vonatkozik a Free Games szolgáltatásra is, ahol az 14 ingyenes pörgetést kaphat egy potenciális 12x szorzóval.
A Huolong Valley egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas nyerőgép a NextGen Gamingtől, amely mindössze 20 pennytől 100 GBP-ig játszható asztali, mobil és táblagépeken. Ehhez a kínai témájú játékhoz tartozik dupla vad nyer valamint egy ingyenes pörgetés funkció, ahol akár 14 ingyenes pörgetést is szerezhetsz, akár 12-szeres szorzóval!
A játék alapja a festői sport, amely a Jiangqu folyó medencéjében található, Baiyu déli részén Kína. Nyugodt érzéssel, a grafika egy alapos, zöld, buja völgyben, a háttérben. A tárcsákon található szimbólumok különböző szerencsés 8-eket tartalmaznak, sárkányokkal, aranyhalakkal, gémekkel, pandákkal és sárkányokkal.
A maszk a vad szimbólum, és a tét 250-szeresét adja 5-ért egy nyerővonalon – ez helyettesíti az összes szimbólumot a scatter és a bónusz mellett. Ennél is fontosabb, hogy a nyereményed megduplázódik, ha a wild szimbólum egy nyerő kombináció részét képezi. A ventilátor a szóró, és nem vált ki semmilyen funkciót – azonban 2, 3, 4 vagy 5 bárhol a tárcsákon 1, a tét 2-, 15- vagy 200-szorosa.
A legfontosabb jelkép a lámpa bónuszszimbóluma - az 3 vagy annál több helyen a tárcsák aktiválják a Free Games szolgáltatást. Ezután az 6 lámpák közül ki kell választania, hogy hány ingyenes pörgetést fog játszani - az 4 és az 7 ingyenes pörgetések között. Ezután az érmékből kiválaszthatja az 3x és az 6x közötti szorzót.
Most pedig visszahelyezheti a funkciót, ami azt jelenti, hogy akár 14 ingyenes pörgetéssel is játszhat - a szorzó ugyanaz marad, mint az eredetileg odaítélt szám. Ennél is fontosabb, a vad páros a nyereményed egy nyerő kombináció részeként, így elméletileg minden ingyenes centrifugálásnál kaphatsz egy 12x szorzót!
Összességében a Huolong Valley vizuálisan meglehetősen egyszerű, de az alapjátékban nagy győzelmi potenciállal rendelkezik a dupla vad győzelem miatt. A nagyobb nyeremények kétségtelenül az Ingyenes játékok szolgáltatásban lesznek elérhetők, köszönhetően a 12-szeres szorzónak akár 14 ingyenes pörgetésnél. Úgy találtam, hogy ez egy közepes és nagy szórású ajánlat, ahol minden ingyenes pörgetésnél a maximális nyeremény 3,000-szerese a tétnek. Ha tetszik a téma, ajánlom a Quickspin's-t Rejtett völgy.

 

Véletlenszerű INGYENES kaszinó játékok:

 

Huolong-völgy Frissítve: Január 15, 2019 Szerző: Aamir Berrey