Király tigris


Egy utazás az afrikai dzsungel mélyére várja az online nyerőgép-játékosokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy megnézzék Tigris király, állati témájú kiadás NextGen Szerencsejáték. Ha a teljeset várod szafari tapasztalat, akkor valószínűleg csalódni fog, de ha éppen itt van, hogy megpördítse a tárcsákat, olvassa el a következő áttekintést, hogy megtudja, mi az egész.
A King Tiger egy öt tárcsa, három sor és legfeljebb húsz nyerővonal; az alaprajzú tekercsek a fák és a hosszú fű kissé homályos hátterének vannak beállítva - az ideális környezet a névtelen állatunk számára.
király tigris vadNéhány állat képviseli a nagy értékű szimbólumokat, és ezek egy elefánt, egy bivaly, egy szarvas és egy nagyszerű madár; Az 9, az 10, J, Q, K és A az alacsonyabb értékeket alkotja.
A tigris maga természetesen vad, csak a második, harmadik és negyedik tárcsán jelenik meg, és egymásra rakható, ami azt jelenti, hogy ezek a szimbólumok egymásra helyezkedhetnek, extra nyerési lehetőséget kínálva. A scatter szimbólum egy rózsaszín virág, amely egyben a fő funkciót is aktiválja.
Bonus Features
szabad pörgetések
király tigrisszóródás Ez a hely, ahol a rózsaszín virág jön, és ezeket a pörgetéseket kiválaszthatja, ha három vagy több helyen leszáll. kombinációs díj is rendelkezésre áll legalább két szimbólumra a tárcsákon.
Most tíz ingyenes pörgetést fog kapni, és az összes nyereményre az 3x szorzó lesz jelen a körben; több pörgetés is újraindítható három + több rózsaszín leszállásával virágok.
Gamble Feature
Bármely győzelem a „Gamble” gomb megnyomásával érhető el. csak próbáld ki, és válasszd ki a következő játékkártya megfelelő színét vagy öltönyét, amely a nyereményhez kettős vagy négyszeres. Ezt öt alkalommal is sikeresen megteheti.
King Tiger online slot játék tippek
Javasoljuk a szerencsejáték funkció megszüntetését, kivéve, ha gyorsabban búcsút szeretne a bankrolljához, mint amennyit szeretné.

Király tigris Frissítve: Január 22, 2019 Szerző: Aamir Berrey