Michelangelo


A Michelangelo nyerőgép játék, az egyik bukdácsoló orsó formátumú slot, amely annyira népszerű a kaszinókban a világ minden tájáról ezek a napok. Ezekkel a játékokkal a szimbólumok a képernyő tetejéről leesnek, hogy kitöltsék a képernyőt, és nem úgy forognak, mint egy hagyományos nyerőgép.
A válasz Michelangelo! Az egyik legnagyobb művész, aki valaha élt, tiszteletét a legvalószínűtlenebb forrásoktól kapta, és a High5 Games szoftverfejlesztő csapata 99 nyerővonalát a neves festőnek, szobrásznak, építésznek és költőnek szentelte.
A résszel a művész David szobrai, Michelangelo valószínűleg legismertebb alkotása, Mózes szobra és egy női szobor látható, amely valójában nem cseng. A legjobban fizető M betű és a három fent említett ikon mellett az egyéb szimbólumok közé tartozik az A, a K és a Q.
Michelangelo sorai állíthatók, és a játékos egyetlen vonalon játszhat, vagy 10, 25, 50 vagy 99-re növelheti a számot. A minimális tét ezért $0.01, míg a maximális összeg, amit egyetlen pörgetésre lehet fogadni, 990 USD. Az Auto Play opció elérhető, és a folyamatos pörgetések megkezdéséhez a játékosnak meg kell kattintania és tartania kell a fő pörgetés gombot, majd ki kell választania az automatikus fordulók számát, legalább 5-el kezdve.
Amint az orsók mozgásba lendülnek, lépcsőzni kezdenek; más szavakkal, a szimbólumok nem egyszerűen pörögnek, hanem lépcsőzetesen buknak le, és amikor a nyerő kombináció létrejön, minden érvényes fizető kombinációt alkotó ikon felrobban, és a felső szimbólumok lefelé lépnek a helyükre.
Ez a fajta orsó rendkívül népszerű, nemcsak azért, mert megváltoztatja a játék dinamikáját, hanem annak is, hogy növeli az esélyt egy új fizetendő kombináció kialakítására.
A játékosokhoz való visszatérés várható aránya csak 94.9%, ami - ahogyan Michelangelo progresszív művészeti szemlélete egykor - mindenképpen felhúzza néhány szemöldökét.

 

Véletlenszerű INGYENES kaszinó játékok:

 

Michelangelo Frissítve: Január 22, 2019 Szerző: Aamir Berrey