Játékszolgáltató: nyx

Bonus.Express Casino Játékszolgáltatók

0 Comments

Huolong-völgy


Huolong-völgy egy NextGen 5 tárcsák és 20 nyerővonalak. Az 20p minden eszközén játszható a spin, ez a keleti alapú játék kettős kifizetést kínál, amikor a vad egy győzelem része. Ez vonatkozik a Free Games szolgáltatásra is, ahol az 14 ingyenes pörgetést kaphat egy potenciális 12x szorzóval.
A Huolong-völgy egy 5-tekercs, 20 nyerővonal-nyílás a NextGen Gaming-ből, amely az 20p-től egészen az 100-ig terjedő asztali, mobil és táblagép-eszközökre képes. Ez a kínai témájú játék dupla vad nyereményekkel, valamint ingyenes pörgetéssel rendelkezik, ahol az 14 ingyenes pörgetésekkel lehet elérni, az 12x-ig terjedő szorzóval!
A játék alapja a festői sport, amely a Jiangqu folyó medencéjében található, Baiyu déli részén Kína. Nyugodt érzéssel, a grafika egy alapos, zöld, buja völgyben, a háttérben. A tárcsákon található szimbólumok különböző szerencsés 8-eket tartalmaznak, sárkányokkal, aranyhalakkal, gémekkel, pandákkal és sárkányokkal.
A maszk a vad szimbólum, és 250-t ad az 5-nek a nyerővonalon keresztül - az összes szimbólum helyettesíti a szórást és a bónuszt. Ennél is fontosabb, hogy a nyerési eredményed megduplázódik, ha a vad szimbólum a nyerő kombináció része. A ventilátor a szórás, és nem okoz semmilyen funkciót - azonban az 2, az 3, az 4 vagy az 5 a tárcsák bármely pontján megadja az 1, 2, 15 vagy 200 értékeket.
A legfontosabb jelkép a lámpa bónuszszimbóluma - az 3 vagy annál több helyen a tárcsák aktiválják a Free Games szolgáltatást. Ezután az 6 lámpák közül ki kell választania, hogy hány ingyenes pörgetést fog játszani - az 4 és az 7 ingyenes pörgetések között. Ezután az érmékből kiválaszthatja az 3x és az 6x közötti szorzót.
Most pedig visszahelyezheti a funkciót, ami azt jelenti, hogy akár 14 ingyenes pörgetéssel is játszhat - a szorzó ugyanaz marad, mint az eredetileg odaítélt szám. Ennél is fontosabb, a vad páros a nyereményed egy nyerő kombináció részeként, így elméletileg minden ingyenes centrifugálásnál kaphatsz egy 12x szorzót!
Összességében a Huolong-völgy viszonylag alapos vizuálisan, de lehetősége van az alapjáték nagy nyereményeire a kettős vad nyeremények miatt. A nagyobb győzelmek kétségtelenül a Free Games szolgáltatásban lesznek, mivel az 12x-re vonatkozó potenciális szorzók az 14 ingyenes pörgetésekre képesek. Közepes és nagy variációnak találtam, amely az 3,000 maximális nyereményét kínálja, minden alkalommal, amikor az összes szabad pörgetést megcsinálta. Ha tetszik a téma, ajánlom a Quickspin Hidden Valley-jét.

Véletlenszerű szabad játékok

Fortune ugrás
Fortune ugrás
A Playtech katalógus egyik legrégebbi időpontja, a Fortune Jump egy olyan játék, amely a misztikus ...
Játssz slot!
Dj vad
Dj vad
Szóval úgy gondolja, hogy Wombats nem tud táncolni? Gondolj újra, megvan a Jaggerhez hasonló mozdulatok. Ezért szeretem a ...
Játssz slot!
Kéményseprő
Kéményseprő
Ez egy furcsa választás, ami egy slot témája. Az emberek, akik a kéményeket elsöprőek, nem az első ...
Játssz slot!
Million cent HD
Million cent HD
A játékot az 20 nyerővonalakon játszották, és a vonalkódonként rugalmas érmét és tétet tartalmaz. Az összes eredmény ...
Játssz slot!
Hitman
Hitman
Ha valaha is játszottál az eredeti XBox & Playstation játékkal, akkor meg kell egyezned, hogy a Microgaming ...
Játssz slot!
Karácsonyi karol
Karácsonyi karol
Szeretné, ha karácsony lenne minden nap? Nos, ez a Betsoft, A ... \ t
Játssz slot!
A nemes démonok rejtélyei
A nemes démonok rejtélyei
Van valami, ami a Notre Dame-székesegyház tornyaiban rejlik, és a fogásért való jutalom ...
Játssz slot!
A harcosok
A harcosok
A Fae Legend Warrior résidők az Eyecon alkotása, és a King Jack Kaszinóban is élvezhetik. A ...
Játssz slot!
0 Comments

Druidess arany


Hacsak még soha nem játszottál online slotot, Druidess Gold egy nagyon különböző nyerőgép lesz, mint amilyennek szokott játszani. Teljesen nem hagyományos formátumot kínál, és bár úgy néz ki, mint egy 8-tárcsás nyílás, technikailag 5-tárcsás nyílás, de a középső orsó négy oszlopot tartalmaz, és Reelfecta-tekercsnek is nevezik. A Reelfecta Reel 16 egyedi dobozokból áll, amelyeket 4-el állítanak be 4 rács elrendezéssel, így az 1,296 módok megnyerhetők. Ezen túlmenően a Druidess Gold minden szabványos video slotot tartalmaz elemek és több, beleértve a szórási szimbólumokat, a lezárt vadakat, az ingyenes pörgetéseket, a mega pörgetéseket és a bónuszköröket. A Reelfecta Reel egy még lenyűgözőbb nyílást tesz még kielégítőbbé.
Woodland tündérek szolgálnak a jármű egyedülálló slot design
A Druidess Gold által kínált összes funkcióval és csábító elemgel a téma alig fontos, de a misztikus / boszorkányság előfeltétele elfogadható jármű, de ez a legjobb minőség az innovatív résszel, hogy különbözik a többi helytől.
Az intro képernyőt nézve a gyönyörű Druidess a játékba vezeti, mert ez a rés egy bevezetőt érdemel. A játékban megtalálható a kreatív Reelfecta Reel, amely helyettesíti a normál 3rd tárcsát. Ez a szuper tekercs 16 szimbólumokat tartalmaz, és mindegyik szimbólumot egyszer használhatja nyerő kombinációk létrehozásához. A tárcsák egy titkos mágikus erdőben helyezkednek el. A szimbólumok a Druidess, a Varázsló, a Varázslókönyv, az Égő Gyertya, a Telihold és a Madár, a Kard és a Személyzet, a Druidess-bónusz logó és az Ace-tól 9-ig terjedő játékkártya értékek. A mese-szerű hanghatások, csengéssel együtt madarak, hozzon létre egy kellemes hátteret ennek a békés nyílásnak.

Véletlenszerű szabad játékok

Hat lövő
Hat lövő
A Six Shooter egy 1x2, az internetes kaszinókhoz tartozó szoftver szállítója. A játék tárgya ...
Játssz slot!
Büntetőpárbajt
Büntetőpárbajt
Lő, lő. A tömeg vad. És ha a Büntetés Shootout játékban van, akkor nem fog ...
Játssz slot!
X-men
X-men
Az X-Men slot játék egy szuperhős témájú slot, ahol az X-Men és az ő parancsai a rosszindulatú gazemberek ellen küzdenek. Inspiráló ...
Játssz slot!
Jacks vagy jobb 10 kéz
Jacks vagy jobb 10 kéz
Ha egy kicsit pókerjátékosként szeretnél, de aggódsz, valaki elolvashatja ...
Játssz slot!
Bogár bingó karcolás
Bogár bingó karcolás
Az online bingó messze nem egy új dolog, de a Zitro Interactive azóta, hogy bejutott az akcióba, a minőség ...
Játssz slot!
Európai rulett mobil
Európai rulett mobil
Ez az európai rulett mobil játék az egyik legfejlettebb és legnépszerűbb fajta; csak egy kör és ...
Játssz slot!
Európai rulett kis fogadások
Európai rulett kis fogadások
Van egy csomó különböző változat a rulett online elérhető. Az európai rulett a leggyakoribb. Ha te ...
Játssz slot!
Dupla mágia
Dupla mágia
Ez a klasszikus játékgép elég egyszerű, és a szerencsejátékosnak nem kell sokat gondolkodnia, amikor fogadást tesz ...
Játssz slot!
0 Comments

Olympus mennydörgés


Olympus Thunder egy 5 orsók és 20 nyerővonalak video slot, amelyet a NextGen Játékszolgáltató. Ennek a slotnak a témája erősen a görög mitológiára és 12 isteneire támaszkodik. Mint ahogy a neve is sugallja, ez a játék elviszi Önt a legszentebb hegyekre - az Olimposz hegyre. Vizuálisan ez egy nagyszerű nyerőgép, amelyben biztosak leszünk abban, hogy bárki szeretni fogja az alacsony limit játékosoktól a magas görgőkig. Írja be a nyílás Pantheonját úgy, hogy forgassa itt a tárcsákat szórakozás céljából, vagy bármelyik NextGen Gaming kaszinóban valódi játékhoz.
Hogyan kell játszani az Olympus Thunder nyerőgépet
Mielőtt felmásznának a legmagasabb csúcsra, meg kell találkozni Zeusz magának, meg kell tanulnia, hogyan kell beállítania a fogadásokat, amelyek oda fognak érni.
A piros és a kék nyíl felfelé vagy lefelé növeli a fogadási tartományát.
Aranysárga A fogadási nyilak között elhelyezkedő érmecsomag a Maximális tét gomb, és ez beállítja a megengedett maximális tét összegét.
A centrifugálás elindítja a tárcsákat, amint a tét megtörtént.
Slot szolgáltatások
Ez a nyílás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek egészében érdekes játékélményt nyújtanak. A slotnak csak az 2 funkciói vannak, ám ezek még mindig nagyon érdekesek lesznek, ha adsz nekik esélyt.
Maga Zeus a vad szimbólum a játékban, amely helyettesítheti a játék összes szimbólumát, a Bonus Thunders szimbólum kivételével. A Wild nyerő kombókat hozhat létre önmagában, és ha helyettesít egy nyerést.
Zeus Respin
Amikor a Zeus megjelenik az 3 orsón, akkor 3 olajokat kapnak, és a Zeus az egész orsó 3-re kiterjed. Úgy viselkedik, mintha kiterjeszti a vadokat az egész fehérje ideig. Ez a szolgáltatás nem aktiválható újra, de az Olympus Bónusz szolgáltatás során nyerhető meg.
Olympus bónusz
Amikor lerakod a Bonus Thunders szimbólumot az 2, 3 és 4 orsókra, akkor elindíthatod a bónusz játékot. Kiválasztja az érméket mindaddig, amíg meg nem egyezik az 3 azonos nyereményeivel, amelyek a következőket tartalmazzák: 5 pörgetések x2 szorzóval, 7 pörgetések x2 szorzóval, 10 pörgetések x2 szorzóval, 15 pörgetések x2 szorzóval, vagy 20 pörgetések x3 szorzóval.
összefoglalás
Az Olympus Thunder bővítőhely a NextGen egyik legjobban kinéző játékja, melynek jellemzői megfelelnek. A játék nagyon illékony és 97% RTP arányt kínál. A jó dolog az, hogy a játék meglehetősen egyszerű és egyértelmű, és be tud lépni, anélkül, hogy félne összetéveszteni a folyamatban levő dolgokkal. Ha szereti a görög témájú nyílást, akkor ezt határozottan ajánljuk.

Véletlenszerű szabad játékok

Totemfordítás
Totemfordítás
A Totemek fordítása az 5 tárcsák és az 11 nyerővonalak video slotja, amelyet a Thunderkick szoftver táplál. A slotokat Maya ihlette ...
Játssz slot!
Baywatch
Baywatch
Ha emlékszel az 90 nagyszerű TV-sorozatára, melyben David Hasselhoff és Pamela Anderson főszereplője van, és imádsz ...
Játssz slot!
Scrooge
Scrooge
A klasszikus Dickens-regény híres nyomornegyedéből nevezték el ezt az izgalmas helyet az ünnepek szellemében ...
Játssz slot!
Kozmikus támadók
Kozmikus támadók
Kozmikus Invaders Slot Machine. ... Cosmic Invaders egy 2x2 Gaming által tervezett űrhajós video slot játék, amely ...
Játssz slot!
Craps
Craps
A Craps-t egy speciálisan tervezett asztalon játszják le, amely egy fogadási elrendezést tartalmaz, ahol a játékosok elhelyezhetik tétüket. A ...
Játssz slot!
Karcolás
Karcolás
A sorsjegyet a kiválasztott árért vásárolják meg. (Minél magasabb az ára, amit a kártyájáért fizet, annál nagyobb ...
Játssz slot!
Dogfather
Dogfather
A kutyák a legnépszerűbb háziállatok a világon. A kutyák tulajdonosai többsége nagyon szeretik a háziállatukat ...
Játssz slot!
Annyi sushi
Annyi sushi
A több tucat résidőt játszott, általában biztonságosan mondhatjuk, hogy mindent látott, amit a fejlesztők ...
Játssz slot!
0 Comments

Aladdins öröksége


Nem szeretne többet egy nagyszerűen jutalmazó video slot játékélményt, amikor felfedezed Aladdin szépségét Örökség. Ez az 5-orsó, az 20-nyerővonal-nyerőgép több bónuszjellemzővel rendelkezik, amelyek mindegyike a tekercsek minden centrifugáját olyan izgalmasnak tartja, mint a genie aranysárga mágikus lámpa. Az Aladdin's Legacy az Ön nyereményjátékát könnyedén biztosítja a Linux, Mac vagy Windows-alapú számítógépes rendszereken.
téma
Az Aladdin öröksége egy rövid, animált jelenettel nyílik meg, amelyet a mágikus szőnyegfutáson keresztül érhet el. Egy barlang belsejében fedezzük fel a mágikus lámpát, amely megígéri, hogy teljesíti az álmaidat. Az egészen melegen aranyos design, a gazdag színek és a rendkívül részletes sivatagi témájú grafika, ez egy vizuálisan szép játék. A háttérben békés arab ízű dallam játszik, és a tekercseket bonyolult arany görgetéssel díszítik, amely megfelel a játékban ábrázolt korszaknak.
Szikrázó, élénk színekben megjelenő kisebb értékű szimbólumok a J, Q, K és A. Öt témájú szimbólum magasabb nyereményeket kap, ha egyszerre többször is megjelennek. A szett egy szimbólum, amely egy piros és fehér napellenzőt ábrázol egy arab piacon. A következő értékben egy pergamen tekercsekkel töltött agyag edény, amelyet egy szép leánykori arca követ, és a csillogó kék sivatagi oázis a második legmagasabb szimbólum. Természetesen Aladdin arca kitölti a legmagasabb értékű négyzetet, az arca lila ruhával részben elfedve. A nagyobb értékű és a bónusz szimbólumok egyfajta animációt tartalmaznak, amikor egy nyertes nyerővonal részei.

Véletlenszerű szabad játékok

Huangdi - a sárga császár
Huangdi - a sárga császár
Január elején a Microgaming játékgyártó megnyitotta a játékos szemét az új nyerőgépéhez - Huangdi the ...
Játssz slot!
Emperors kert
Emperors kert
A keleti nyerőgépek a drovesben találhatók. A téma már régóta ismerős az online résidők világában ...
Játssz slot!
Gyümölcs fiesta 5 tekercs
Gyümölcs fiesta 5 tekercs
A Fruit Fiesta 5 Reel egy népszerű 15-payline progresszív slot, amely a Microgaming szoftver platformon fut. A játék hagyományos ...
Játssz slot!
A patkány csomag
A patkány csomag
A csodálatos The Rat Pack ingyenes kaszinó nyerőgép játék jön 5 tárcsák, 3 sorok és 30 aktív ay ...
Játssz slot!
A nílus legendája
A nílus legendája
Fedezze fel Egyiptom időtlen mítoszait a NILE LEGEND OF THE NILE, a Betsoft Gaming legújabb videojáték-kiadásaiban! Ez ...
Játssz slot!
Prémium francia rulett
Prémium francia rulett
Biztos vagyok benne, hogy már most is szívesen próbálja ki a játékot. Ezért rendeztük úgy, hogy ...
Játssz slot!
Mona lisa ékszerek
Mona lisa ékszerek
A Mona Lisa Jewels egy progresszív video slot, amely 3 sorokat, 5 tárcsákat és összesen 25-et kínál.
Játssz slot!
Zeusz isten a mennydörgés
Zeusz isten a mennydörgés
Zeus God of Thunder egy izgalmas nyerőgép, amelyet a WMS egy mitológiai témával fejlesztett ki. Ez az érdekes rés ...
Játssz slot!
0 Comments

Hópelyhek


Hópelyhek egy 5 tekercs, 25 nyerővonal-nyerőgép NextGen Szerencsejáték. Lejátszható asztali, mobil és tablet eszközökön (beleértve az Androidot és az iOS-t is) az 30p-től 600-ig spinenként, ez a téli témájú kínálat az 3 bónusz funkciók előnyeit kínálja, beleértve az ingyenes pörgetést is.
Vizuálisan a hópelyhek lenyűgözőek egy fagyasztott tundrával, mint hátteret - az éjszakai égbolt gyönyörű csillagai, a tárcsákon lévő szimbólumok közé tartoznak az 10 különböző hópelyhek (kék, zöld és lila). Vigyázz az 8-pont hópehelyre, amely 400 érméket ad az 5-nek egy nyerővonalon. A vad szimbólum és a legeredményesebb 500 érmék az 5 számára egy nyerővonalon - az összes többi szimbólum helyett a szórás kivételével.
A bónusz funkciókról 3 van. Az Icy Wild funkció véletlenszerűen aktiválódik az alapjátékban, akár 5 szimbólumokkal (1 egy tekercsenként), amely vadvá alakul. A vad szélfunkció véletlenszerűen aktiválódik az alapjátékban, akár 5 vad (1 egy tekercsenként) hozzáadásával.
A hópelyhek azonban a Frozen Wilds Free Games szolgáltatásról szólnak, amely akkor játszódik le, amikor az 3 vagy annál többször szétdobja a földet a tárcsákon. Az 3 az 7 ingyenes pörgetéseit és az 5-t adja meg a teljes tétjével, míg az 4 20-szeres időt és 10 ingyenes pörgetést biztosít. Ha megkapja az 5-t, akkor megnyeri az 100-t a teljes tét és az 15 ingyenes pörgetések között.
Ennél is fontosabb, hogy a vad szimbólumok leszállása a funkció hátralévő részére fagyasztva lesz! Még több jó hír - az 3 vagy több szabad pörgetés során fellépő szóródás visszavonja a funkciót, amely akár 15 extra ingyenes pörgetést eredményez, amely összesen összesen 30 ingyenes pörgetést hozhat.
A szép és nyugtató zenei zene mellett a hópelyhek lenyűgözőnek tűnnek és jövedelmező bónuszjellemzőkkel rendelkeznek. Örülök, hogy az 2 véletlenszerűen kiváltott alapjátékok mindegyike akár 5 vadakkal is rendelkezik, de a Frozen Wilds Free Games szolgáltatásról van szó, ahol a fagyasztott vadak hatalmas nyereményeket adhatnak.

Véletlenszerű szabad játékok

Tivoli bonanza
Tivoli bonanza
A Tivoli Bonanza egy 5-tárcsás, szórakoztató park témájú video slot, amely nem tűnik túl messzire a klasszikus játékgéptől ...
Játssz slot!
Kronos felszabadult
Kronos felszabadult
A rács 8 sorok magasak, és a kezdeti 60 nyerővonalak növelhetik és 100 módon nyerhetnek ...
Játssz slot!
Faszerkezet
Faszerkezet
A vadhódok, a rönkházak, a láncfűrészek és a juharlevelek a Timber Jack 5-reel online kaszinó ikonjai.
Játssz slot!
Reel mennydörgést
Reel mennydörgést
Reel Thunder résidők. A Reel Thunder egy video slot a játék óriás Microgaming-tól. Amíg ez egy video slot, a Reel ...
Játssz slot!
Jacks vagy jobb 4 játék power póker
Jacks vagy jobb 4 játék power póker
A következő stratégia az én "egyszerű stratégia" a jackek vagy a jobb video póker számára. A stratégia használata teljes fizetésű gépen ...
Játssz slot!
Jack kalapács
Jack kalapács
Bumm! Hadifogoly! Mint a képregények? Imádni fogod ezt. Dip a lábadat a cellulóz-fikció bűncselekményének bűnözői alvilágába ...
Játssz slot!
Ivanhoe
Ivanhoe
Ivanhoe egy illékony nyílás, amely egyesíti a klasszikus nyerőgép-elrendezést, az innovatív funkciókat, amelyek méltóak a legjobb osztályokhoz ...
Játssz slot!
Vad skarabok
Vad skarabok
Az Egyesült Királyság legnépszerűbb kaszinó helyszíne - King Jack Casino, egy újabb egyiptomi témájú videojátékot jelent, amit vad Scarabsnak hívnak ...
Játssz slot!
0 Comments

Aranysárga


Parti stílusban, és készen áll arra, hogy megtapasztalja a klasszikus, régi iskolai játékot, amely rengeteg nagyon modern meglepetést rejt a reelek között.
Aranysárga A Casino az Espresso által létrehozott video slot játék, amelyet az 1920s klasszikus stílusa inspirál. Keverjük össze a klasszikus kaszinó funkciókkal és az egészséges bónusz funkciókkal, és tudod, hogy egy egyedülálló és potenciálisan nagyon kifizetődő élményt nyújt.
Fedezze fel az Arany Kaszinó egyedülálló univerzumát, és a kezdetektől kezdve tegye az esélyeit az oldalára, hogy néhány percig olvassa el a játék teljes áttekintését.
Gatsby érintése
A Golden Casino nyilvánvalóan egy kaszinó által inspirált slot játék, így itt nem talál semmit, csak klasszikus, de stílusos grafikai funkciókat.
A tárcsák szinte az egész játékképernyőt vesznek fel, minden oldalról dicsőséges arany art deco díszítéssel. A parancssor ízlésesen integrálódik a képernyő alján található keverékbe, csak úgy, hogy egy hatalmas játékgép legyen.
A Golden Casino egyszerű, mégis érdekes megjelenésű, nagy hangsúlyt fektetve a tárcsákra és magukra a szimbólumokra. Tehát további gond nélkül, nézzük meg, hogyan lehet elindítani a játékot a következő részben.

Véletlenszerű szabad játékok

Lucky3
Lucky3
Készen áll a gyümölcsös szórakozásra? A Lucky 3 egy színes és friss video slot, amellyel 5 ...
Játssz slot!
Super flip
Super flip
Ha az 1,000,000-érmék (igen, egymillió) esélye úgy tűnik, mint az ötlet a játékgépek egéréről, akkor ...
Játssz slot!
Robyn
Robyn
Robyn Slot Game Review. A csodálatos Robyn kaszinóhely 3 sorokkal és 5 tárcsákkal rendelkezik. ... A célszimbólumok ...
Játssz slot!
Rollercoaster kocka
Rollercoaster kocka
Ez egy nagyszerű szórakoztató játék, amit nagyon könnyű nyerni rengeteg pénzből. Csak roll ...
Játssz slot!
Labdarúgó szabályok
Labdarúgó szabályok
Érezd az izgalmat és a láz emelkedését, amikor belépsz a stadionba és hallod a környező tömeg élvezetét ...
Játssz slot!
Big 5 blackjack arany
Big 5 blackjack arany
Üdvözöljük a Big Five Blackjack Gold-ban! A Blackjack az egyik olyan játék, amely számos kaszinófilmben szerepel, ahol valaki ...
Játssz slot!
Oink ország szeretete
Oink ország szeretete
Általában azt mondják, hogy ha nem találja meg a helyes szavakat, akkor a zene hangokat beszélhet, amikor ...
Játssz slot!
Joker póker mh
Joker póker mh
A Joker Poker egy online video pókerjáték, amely nagyon hasonlít a Jacks vagy Betterhez. A Joker Poker azonban ...
Játssz slot!
0 Comments

Dicsőséges birodalom


Fedezze fel a Római Birodalom dicsőségét a következő generációs új játékgépben. aranysárga oroszlán pajzsok, szárnyas lovak és szekerek a tárcsákon, míg a drámai zenekari zene a háttérben érzi a hatalmat és a látványt.
A játékosok élvezhetik az 40 nyerővonalakat, vad szimbólumokat, szétszóródásokat és ingyenes játékokat az ókori Róma idejéig.
A római kaland kezdete
40 fix nyerővonalak vannak a Római Birodalom nyerőgépében, ami azt jelenti, hogy élvezheti a maximális számú módot, hogy minden nyerésre nyerjen. Megváltoztathatja a tétet egy spinre kattintva az ezüst és a mellette elhelyezett fel és le gombokkal arany érmék ikonra. Ez minimum € -ot ad0.01 soronként € 2.00-ra egy nyerővonalonként, hogy a minimális összlövés € 0.50 per centrifugálásonként, és maximális összértéke € 100 for cent. Ez egy jó fogadási tartomány, és megfelel a középső és a magas görgőkhöz, bár a legalacsonyabb görgők túl magasak lehetnek az 0.50-nál.
Glorious Empire izgalmas témája van, és a hangsúly a glamour és mítosz ősi Róma. A szimbólumok közé tartozik egy hercegnő karakter, egy szárnyas ló, egy római katona arany páncélban és tollas sisak, arany oroszlán pajzs szimbólum és szekér. Van is egy ezüst sisak, nagy oszlop, oszlopok és a szokásos magas lapok. Trombiták kísérik a játékot egy ragyogó jingle hangzással minden győzelemre. Az ingyenes pörgetések körében bátrabb zene van hangos és drámai zenekari hangszerekkel.

Véletlenszerű szabad játékok

Szuper nulla
Szuper nulla
A Bonus Express-en ezt a népszerű szuperhős karcolás kártyát kínáljuk, Super Zero. A Super Zero-t nagyon könnyű ...
Játssz slot!
Menj banánra
Menj banánra
Menj a banán kaszinó nyerőgépre. Menj Banán! ™ egy gyors ütemű 5-tárcsás, 3-soros, 20-soros játék, 5 különböző Wild Monkey szimbólumokkal ...
Játssz slot!
Ászok és kilométerek
Ászok és kilométerek
Azt mondják, hogy Bill meghalt egy pár 8 és egy pár ász párral, és így a névvel ...
Játssz slot!
Mystique grove
Mystique grove
A Microgaming cég meghívja Önt egy ország kirándulásra, hogy lélegezzen friss levegőt és pihenjen. Itt lehetősége van ...
Játssz slot!
Nő pirosban
Nő pirosban
Nehéz számunkra kitalálni, mi inspirálta a Microgaming cég fejlesztőit, hogy hozzon létre Lady in Red ...
Játssz slot!
Piros vörös
Piros vörös
Ha az erdőbe utazik, a Little Red Riding Hood legszexisebb verziójával valaha (teljes ...
Játssz slot!
Ares
Ares
Ha nem a nonszensz kaszinó játék a fókusz, akkor ez lenne a legmenőbb üdvözlő bónusz, hogy kipróbálhassa ...
Játssz slot!
5 tárcsás hajtás
5 tárcsás hajtás
Gondolj az autópályára, az autókra, a teherautókra és valószínűleg az átmenő élelmiszerekre, hogy ez az 5-tárcsás, 9-nyerővonal ...
Játssz slot!
0 Comments

Mániás millió


A több millió euró megszerzésének esélye bárki mániás, de Manic Millions úgy tűnik, hogy ezt elküldte őrült tudós szélére. A klasszikus mese alapján FrankensteinAz 5 tárcsák és az 25 fizetési sorok gazdag kárpitot nyújtanak az 3D animációkhoz, amelyekkel a felhasználók részt vehetnek.
NextGen az egyik legnagyobb szolgáltató a nyerőgép-világban, és ezért elvárható, hogy olyan kiemelkedő címeket hozzanak létre, amelyek ugyanolyan érzékenyek, mint a jutalmazás. Néha sikerülnek, és máskor hiányzik a jel, de a Manic Millions-nál nem tudtak tökéletesen megütni a fejét.
Igor és Frankenstein csöpögött az őrült ambíciókkal és bájitalokkal, amelyek mindegyik palackban főznek, és öt kemény nyereménykombinációt hoznak létre. És ez csak a kezdeti jackpot, ez valóban nőhet a különböző szóródásoknak és ingyenes pörgetéseknek köszönhetően.

Véletlenszerű szabad játékok

Si xiang
Si xiang
Mint már említettük, a Si Xiang nem kínál bónuszköröket vagy funkciókat, amelyek a magas görgőkhöz ...
Játssz slot!
Frog grog
Frog grog
Vedd a kezedet nyálkásvá, és a Thunderkick szoftverrel egyszerűen eltalálhatod a jackpotot ebben a rettenetes új játékgépben ...
Játssz slot!
Bugs party
Bugs party
Élvezze a mesés játékmenetet a Bugs Party-nál a Lucky VIP Casino-ban! Ez egy egyedi játék, amelyet a Play'n GO készített.
Játssz slot!
Szamuráj osztott
Szamuráj osztott
Samurai Split meghívja Önt, hogy megtapasztalja a szamuráji rend megtiszteltetését és izgalmát! Állítsa be a gyönyörűen buja táj, ...
Játssz slot!
Oroszlán barlangja
Oroszlán barlangja
Az egyik RTG kaszinó nyerőgép játék, az Lion Lair ingyenes online slotja a szabadon elérhető videojátékok számához tartozik.
Játssz slot!
Forró henger
Forró henger
A Hot Roller egy Las Vegas-i témájú kaszinó játék a NextGen szoftverplatformból. 5 tekercsekből áll, és 25 ...
Játssz slot!
Klasszikus gyümölcs
Klasszikus gyümölcs
Ha szereted a nyerőgépek gyümölcsösségét, mégis egyszerű - akkor itt az ideje, hogy visszamenjenek a klasszikus stílusú slotral.
Játssz slot!
Minden amerikai
Minden amerikai
Az All American egy nagyszerű video pókerjáték, amely nagyon hasonlít az öt póker pókerhez, de ez nem csak egy ...
Játssz slot!
0 Comments

Igazság Ligája


Ne felejtsd el a köpenyed és a spandex szuperhős jelmezed, és csatlakozz a igazság liga hogy legyőzze a gonoszságot ebben a rettenetes nyílásban NextGen Szerencsejáték. Az Justice League egy szuperhős témájú video slot, amely kedvenc DC Comic karaktereit tartalmazza, beleértve a Batmanot is. felsőbbrendű ember, A vaku, Zöld Lámpás, Wonder Woman, Cyborg és Aquaman. A video slot is számos izgalmas bónuszjellemzőt tartalmaz, mint például a vad szimbólumok, a szórási szimbólumok, a bónuszjátékok, az ingyenes pörgetések és a szorzók az 300 felső jackpotjával az Ön teljes tétjével. Ez egy szuper-szórakoztató szuperhős rompás a képregény-legendán keresztül, így tartsa be a kalapját!

Véletlenszerű szabad játékok

Stravaganza
Stravaganza
A Stravaganza egy asztali játék, amelyet néhány internetes kaszinóban a Playtech szoftvert használnak. A játékot nehéz összehasonlítani ...
Játssz slot!
Lotsaloot 5 tekercs
Lotsaloot 5 tekercs
A Lotsaloot 5 Reel egy progresszív nyílás, melynek segítségével több ezer fontot nyerhet, és mindkettő ...
Játssz slot!
Reactoonz
Reactoonz
A Play'nGO Reactoonz bővítőhelyén lévő energetikai földönkívülieket kerekítsük fel. Mint az Energoonz prequel, a Reactoonz egy játékos párhuzamos univerzum ...
Játssz slot!
Omg kölykök
Omg kölykök
Majdnem túl sok aranyos az egyetlen slot játékban! ISTENEM! Kiskutyák egy izgalmas 5x4 slot cím ...
Játssz slot!
Batman és a batgirl bonanza
Batman és a batgirl bonanza
Batman és a Batgirl Bonanza a 6 december 2016-jén jött létre az Ash Gaming által, de ezt a Playtech biztosítja.
Játssz slot!
Reel gems
Reel gems
Reel Gems Slot Game Review. A csodálatos Reel Gems online kaszinó nyerőgép öt tárcsával és 3 sorral rendelkezik. Ezek a mágia ...
Játssz slot!
A vaku
A vaku
A Flash: Velocity kaszinó ingyenes slot játék egy csodálatos játék fejlesztése Amaya Gaming, amely elmondja nekünk a történetet ...
Játssz slot!
Dennis rodman nyerőgép
Dennis rodman nyerőgép
A kosárlabda minden rajongója, valamint az NBA egyedülálló játékosai értékelik ezt a játékot. Dennis Rodman játékgépe ...
Játssz slot!
0 Comments

A vér a vámpír klánnal foglalkozik


Készülj fel arra, hogy csatlakozzon a farkas csomaghoz, és vegyél be néhány félelmetes vámpírot Vér Lore Vampire Clan, egy izgalmas, akciódús video slot NextGen A Gaming kreatív konyhája. Ez egy rettenetes küldetés, de a jutalmak minden bizonnyal megérik az izgalmas bónusz funkciókat, amelyek magukban foglalják az ingyenes pörgetéseket, szorzókat, vad szimbólumokat, szórási szimbólumokat és lehetőséget a nyeremények kétszeresére vagy négyszeresére. Csatlakozzon a vérfarkasokhoz veszélyes küldetésükön, és fedezze fel a rejtett gazdagságot a vámpírok a fogakat ízletes húsba kell süllyeszteni.

Véletlenszerű szabad játékok

Arany hal
Arany hal
Játsszon aranyhalat a WMS kaszinószoftver-szolgáltatója által, és élvezze az aranyos designot és számos bónuszjátékot, ami nem ...
Játssz slot!
A gazdagság folyója
A gazdagság folyója
Abban az esetben, ha bármilyen kétsége merülne fel, hogy melyik folyó van, az egyiptomi képek azonnal megmutatják, hogy ez ...
Játssz slot!
Elektro-bingó
Elektro-bingó
A Bonus Express büszke arra, hogy bemutatja az Electro Bingo-t, egy új módot a bingó lejátszására. Ez a futurisztikus és ultra modern játék ...
Játssz slot!
Wonder hounds
Wonder hounds
A Wonder Hounds egy 5 reel, 25 nyerővonal-nyílás a NextGen Gaming-től, amely minden eszközön lejátszható ...
Játssz slot!
Hétvége vegasban
Hétvége vegasban
Kereszt a monopólium és az egyszerű kaszinó szórakozás között. Vásároljon vegas hoteleket és nyerjen pénzt, ha a játékosok a földre szállnak, ...
Játssz slot!
Abszolút szuper tárcsák
Abszolút szuper tárcsák
Hogyan lehet legjobban leírni az Abszolút szuper orsókat? Ez klasszikus rés? Vagy egy modernebb ...
Játssz slot!
Elvarázsolt sellő
Elvarázsolt sellő
A NextGen Gaming Company, amely elnyerte az Enchanted Mermaid nevű hihetetlen ingyenes online nyerőgépet, meghívja Önt, hogy ...
Játssz slot!
Az alkimisták varázsolnak
Az alkimisták varázsolnak
A játékosok nem szeretik, hogy korlátozzák azokat a szabályokat, amikor a jackpotra törekednek ...
Játssz slot!
0 Comments

Michelangelo


A Michelangelo A nyerőgépek játékai közé tartozik a kaszinókban annyira népszerű játékgépek a világ minden tájáról ezek a napok. Ezekkel a játékokkal a szimbólumok a képernyő felső részéből a képernyő kitöltésére kerülnek, ahelyett, hogy a szokásos játékgépet úgy fonódnák.
A válasz Michelangelo! Az egyik legnagyobb művész, aki valaha élt, hihetetlenül hihetetlen volt a forrásoktól, és a High5 Games szoftverfejlesztő csapata a híres festő, szobrász, építész és költő számára szentelte 99 nyerővonalas slotját.
A nyerőgépben David művész szobrok, Michelangelo valószínűleg legismertebb művei, Mózes szobra és egy női szobor áll, amely nem igazán csenget. A legmagasabb M betű és a három fent említett ikon mellett a többi szimbólum az A, K és Q.
A Michelangelo vonalai állíthatóak, és a játékos egy sorban játszhat, vagy növelheti a számot 10, 25, 50 vagy 99. A minimális tét tehát $0.01, míg az egyetlen centrifugálásra vethető maximum $ 990. Az automatikus lejátszás opció elérhető, és a folyamatos pörgetések elindításához a játékosnak meg kell kattintania a fő centrifugálás gombjára, majd meg kell választania az automatikus fordulók számát, kezdve legalább 5-el.
Amint a tárcsák mozgásba kerülnek, elkezdnek lépcsőzetes lépéseket; Más szóval, a szimbólumok nem egyszerűen centrifugálnak, leesnek egy kaszkádos módon, és amikor a nyertes kombináció létrejön, az érvényes fizető kombinációkat alkotó összes ikon felrobban, és a felső szimbólumok kaszkádba kerülnek a helyükre.
Ez a fajta tekercs rendkívül népszerű, nem csak azért, mert megváltoztatja a játék dinamikáját, hanem azért is, mert növeli az új fizetendő kombináció kialakulásának esélyét.
A játékosok százalékos arányának várható visszatérése csak 94.9%, ami, ahogy Michelangelo progresszív művészi nézete is, egyszerre néhány szemöldököt vet fel.

Véletlenszerű szabad játékok

A harcosok
A harcosok
A Fae Legend Warrior résidők az Eyecon alkotása, és a King Jack Kaszinóban is élvezhetik. A ...
Játssz slot!
Gyümölcs dobozok
Gyümölcs dobozok
Gyümölcs dobozok Slot Machine. ... A majom reagál a győzelemre a tárcsákon, és időnként más animációkat fog végrehajtani ...
Játssz slot!
Vadnyugat
Vadnyugat
Légy őszinte legyünk: nagyszerűen felépített és magával ragadó játékjátékok vannak, amik a témájukhoz tartanak, és akkor ...
Játssz slot!
A vikingek berzerkre mennek
A vikingek berzerkre mennek
A vikingek a Berzerk egy 5 tárcsákkal, 4 sorokkal és 25 nyerővonalakkal ellátott video slot, amelyek balról ...
Játssz slot!
Amerikai rulett
Amerikai rulett
Ebben a játékban van egy olyan kerék, amely vörös és fekete résidőket tartalmaz, amelyek számai az 1-tól ...
Játssz slot!
Minotaurus
Minotaurus
A Minotaurus egy video slot 5 tárcsákkal és 10 fizetési vonalakkal, amelyeket Endorphina üzemeltet. Ez a rés egy ...
Játssz slot!
A sárkányok története
A sárkányok története
A hagyományos Knight vs Dragon mesékben általában a lovag felé vezetünk, de sokkal szórakoztatóbb, ha ...
Játssz slot!
Batman és a riddler gazdagsága
Batman és a riddler gazdagsága
Kevesebb, mint egy évszázaddal ezelőtt a DC Comics először bemutatott minket Batmannak, és azóta létrehozott egy egész világot ...
Játssz slot!
0 Comments

Sirens


a bájos Sirens A szórakoztató játékgép 3 sorokkal, 5 tárcsákkal és 30 fizetési vonalakkal rendelkezik. Ha az ingyenes online kaszinó nyerőgépeket online keresed, próbáld meg játszani ezt a slotot, amelyet a High 5 Games hoz létre, hogy új játékélményt kapj. És ha ellenáll a szirénák hangulatos hangjainak, akkor el tudod nyerni a kincseiket!
Üdvözöljük a szirénák világában!
Ez a nyílás közös a sok ingyenes online slot ingyenes pörgetés funkcióval. Várnia kell, amíg három vagy több Scatter szimbólum van a hárfával, és a „Bonus” szó a játék képernyőjén bármilyen pozícióban jelenik meg annak megkezdéséhez. Bármely 3, 4 vagy 5 Scatters lehetővé teszi az 7, 10 és 15 ingyenes játékok lejátszását. A bónusz során a B, O, N, U és S betűk jelennek meg a Scatter helyett. Az 1, az 2, az 3, az 4 és az 5 tárcsák lesznek. Írja be a BONUS szót a tárcsák fölötti asztalon, hogy elindítsa a szorzó bónuszt. Az ingyenes pörgetések végén, akkor lesz néhány hárfát, amelyek közül választhat. A választott hárfa egy szorzót tár fel, amelyet a teljes győzelmére alkalmazunk. A maximális szorzóérték 10. Ebben a kaszinó nyerőgépben a szirénák a nyerővonalakat mindkét irányba fizetik a bónusz játék során.
Ha az 30,000 Scatter-eket az első fizetési soron megegyezik, megnyerheti az online játék maximális nyereményét az 5 hitelek összegében. Minden 30 vonalnak aktívnak kell lennie. A szirénák logója a nyílás Wild szimbóluma, így a különböző szimbólumok helyébe lépő győztes sorokat is kitöltheti, kivéve a Scatter Bonus-ot.

Véletlenszerű szabad játékok

Ming dinasztia
Ming dinasztia
A Ming-dinasztia játékgép valódi pénz Novomatic gaminator játékjáték. Kim Khardashiannak büdös parfümje van ...
Játssz slot!
A király 4-je
A király 4-je
Az 4 5 3 játék 10 XNUMX játék az XNUMX játékban. Slot ...
Játssz slot!
Évszakok
Évszakok
A játék kilenc szabályos szimbólummal rendelkezik, amelyek akkor nyernek, ha három vagy több sor kerül sorba a nyerővonalon ...
Játssz slot!
Szép cica
Szép cica
A Microgaming által kifejlesztett bájos Pretty Kitty slot ingyenes játék júniusban lépett be az online kaszinó játékok világába ...
Játssz slot!
Baker kezeli
Baker kezeli
„Mint a britek, mint a tejet tejesítő tej” - így írja le a Play'n GO a Baker's Treat-t, nagyon édes, ...
Játssz slot!
Jurassic világ
Jurassic világ
Ha szereted az izgalmas és veszélyes kalandokat, és imádjátok a Microgaming játékokat, nagyon ajánljuk, hogy próbálja meg ...
Játssz slot!
Sárkány gyöngyszeme
Sárkány gyöngyszeme
Egy bivaly fejével, egy óriás kígyó testével és egy oroszlán fogaival, mi ...
Játssz slot!
Forró tinta
Forró tinta
A Hot Ink ingyenes játékgép öt tárcsával és 3 sorral rendelkezik. Látogasson el a tetováló stúdióba, ahol 1024 módja lesz ...
Játssz slot!
0 Comments

A párduc árnyéka


Ha nagyszerű rajongója vagy, ha szórakoztató bónuszjátékokkal játszol ingyenes játékokat, szeretnénk bemutatni Önnek ezt a nagyszerű 5 játékok által kifejlesztett csodálatos videót. A Panther árnyéka Az ingyenes kaszinónyíláshoz 30 fizetési vonalak, 3 sorok és 5 tárcsák tartoznak. A játék elviszi a dzsungeleket, ahol nagy kincseket találhat, amelyek vizsgálják a pantherek között élő ember esetét.
Fedezze fel az osztott és halmozott szimbólumok teljesítményét
Ebben az online nyerőgépes játékban a párduc, a leopárdok, a titokzatos ember és a bálvány szimbólumai két hasonló képet tartalmaznak rájuk. Ezek a szimbólumok két rendszeres szimbólumként fizetnek. Ezeket a varázslatos osztott szimbólumoknak köszönhetően az 10 szimbólumok kombinációi is megegyezhetnek. Minden játékszimbólumot egymásra helyezhetünk a tárcsákon, ami lehetőséget ad a nagy nyereményekre.
Hit Panther szabad pörgetések
A videojátékok kaszinójátékok ingyenes pörgetésének funkciója is közös lehet ebben a játékban is. 5 vagy több Idolok a párhuzamos fejekkel, amelyek bárhol el vannak szórva a tárcsákon, ingyenes játékokat játszanak. A kaszinó nyerőgépben az ingyenes játékok maximális száma 15, és az 8 Idols segítségével kaphatók. Az Idol a Scatters szimbólum. A bónuszjáték során a tárcsákon több halmozott osztott szimbólum jelenik meg.
A Panther logójának árnyéka a vad szimbólumként szolgál ebben a slot játékban, és minden ikonként működik, de Idol. A Wild szimbólum két Wilds-re oszlik, ha a szimbólumokat a párduc, a leopárdok és a titokzatos ember helyettesíti.

Véletlenszerű szabad játékok

Az istenek csata
Az istenek csata
Az Istenek csata egy akciódús videónyílás a Playtech szoftverből. A játékot a görög ...
Játssz slot!
Deal vagy nem foglalkozik uk
Deal vagy nem foglalkozik uk
Play Deal vagy No Deal in Free Mielőtt átugornánk a szabályokat és a funkciókat, próbáld ki ...
Játssz slot!
Omg kölykök
Omg kölykök
Majdnem túl sok aranyos az egyetlen slot játékban! ISTENEM! Kiskutyák egy izgalmas 5x4 slot cím ...
Játssz slot!
Everybodys jackpot
Everybodys jackpot
A Mindenki Jackpotja progresszív jackpot, amelyet az azonos nevű progresszív nyílás lejátszásával nyerhet ...
Játssz slot!
Serengeti gyémántok
Serengeti gyémántok
Azóta a Serengeti ökoszisztéma az Amaya kaszinószoftver-szolgáltatójának köszönhetően, amely a Serengeti Diamonds-t ingyenesen alakította, a számítógépen van.
Játssz slot!
Malacpersely
Malacpersely
A Play'n GO egy svéd kaszinó játékfejlesztő, amely innovatív és izgalmas funkciókkal rendelkező, kiváló minőségű video slotokról ismert.
Játssz slot!
Huolong-völgy
Huolong-völgy
A Huolong-völgy egy NextGen Gaming slot az 5 tárcsákkal és az 20 nyerővonalakkal. Minden eszközön játszható ...
Játssz slot!
Kívülről és keresni
Kívülről és keresni
A két mini-fordulóból álló karcoláskártya az Offside and ... nevű online szerencsejáték játékban várja Önt.
Játssz slot!
0 Comments

Dolphin arany


A wombat azt mondja: Készen áll egy mélytengeri víz alatti kalandra? Én vagyok. A szárazföldet teljesen túlértékelték. Ez a játék emlékeztet engem Mermaids Millions slot játék, de a mermaids nélkül. Azt hiszem, ez a pimasz kis delfin kattintással zajlik, emlékeztet engem a pofájára.
Valószínűleg nem tudtad ezt, de a wombats valójában nagyon jó úszók, és búvárok… De kihez van szüksége a Scuba-hoz, ha van ilyen tengeri témájú slot? Merüljünk egyenesen!
Dolphin Gold A rés 5 tárcsákkal és 40 nyerővonalakkal rendelkezik a fogadás örömére, és lehetővé teszi a vonalak és fogadások beállítását a hangulatától (vagy a pénztárcájától) függően. Fogadásokról beszélve, ezek a tartományok 0.01 akár 2.00-ig is megy, így mindenki számára.
Maguk a tekercsek tele vannak rengeteg tengeri lényekkel, köztük tengeri lovakkal, szivárványhalakkal, teknősökkel, manta sugarakkal és delfinekkel. A legtöbb Slot-rajongó elvárhatja, hogy nyerjen a Dolphin Gold slot-on, az 1,000-érmék egy időben. Ehhez meg kell kapnia az 5 manta sugarakat a Wilds-rel a tárcsákon. Fogadok azoknak a diákoknak, akik a Spring Break a nyílások azt szeretnék, ha inkább a búvárkodást választották volna.
Vigyázz!
Az extrák
delfin aranynyílás A Dolphin maga a scatter szimbólum itt. És csak azért, hogy egy kicsit összekeverjük a dolgokat, két különleges delfin szimbólum található.
A Blue Dolphin Wild úgy viselkedik, mint egy vad, de az ALSO szórásként működik. Az összes többi szimbólumot helyettesítheti a képernyőn, és megad egy 2x-szorzót - de ez a Dolphin Wild csak az 2, 3 és 4 tárcsákon jelenik meg.
A második vadon élő Dolphin Gold a Gold Dolphin (ha, nézd meg, mit csináltam ott?), És megjelenik az ingyenes pörgetések során. - Szóval, hogyan indítod el ezt? Hallom, kérdezed. Nos, az ingyenes pörgetések bónuszát az 6x vagy több Blue Dolphin Wilds kapja a nedves 'n' vad tekercseken.
Szétszóródik és forog
Vegye fel az 6x-et, az 7x-et, az 8x-et, az 9x-et, az 10x-et, az 11x-et vagy az 12x Blue Dolphin Wild Scattereket a tárcsákon, és az 3, az 6, az 9, az 12, az 15, az 18 vagy az 21 Free Spins az Ön számára! És ezek a pörgetések során ezek a trükkös arany Dolphin Wilds jönnek. Az összes többi szimbólumot is helyettesíthetik a nyíláson, bár csak az 2nd, az 3rd, az 4th és az 5th tárcsákon jelennek meg. A legfontosabb az, hogy a Gold Dolphin Wilds a kerekeken szépen halad fel ...
Készen áll a játékra?
Az összes nyereményedet a játék befejezése után lehet játszani, ha rákattint a kezelőpanelen a Szívek és klubok gombra. Dupla vagy négyszeresedik a nyereményed azáltal, hogy kitalálod az arccal lefelé lejátszó játékkártya színét vagy öltönyét. Tévedjen meg, és a nyertes nyereményét megszünteti, és a játékra vonatkozó játék véget ér. Waah waah waaah.
Dolphin Gold a mobilodon
A Dolphin Gold slot elérhető a mobil, tablet, laptop és asztali számítógépen. Bárhol, ahol valóban játszani akarsz!

Véletlenszerű szabad játékok

A piramisok kincse
A piramisok kincse
Készen állsz a titokzatos kalandra, egy fantasztikus kaszinó video slot-mal, a piramisok kincseivel ...
Játssz slot!
King kong karcolás
King kong karcolás
Prime Slots - A Slot Machine otthona A slot slotok a világ első számú helyei a slot ...
Játssz slot!
Psycho
Psycho
A Psycho egy 5-reel, 25-nyerővonalas video slot az időtlen Alfred Hitchcock thriller alapján. A Psycho az Autoplay, az ingyenes pörgetések, a ...
Játssz slot!
Kristály drágakövek
Kristály drágakövek
A nyerőgépek mind a szórakozásról, mind a reményeink szerint gazdagokról szólnak, így mi lenne a megfelelőbb téma, mint a gem ...
Játssz slot!
Gonzos küldetés
Gonzos küldetés
A játék 3D grafikával és pasztell palettával rendelkezik. Egy rövid 3D animációs videóval kezdődik, amely leírja a beállítást ...
Játssz slot!
Vad játékok
Vad játékok
A Wild Games hamarosan megkezdődik, készen állsz arra, hogy megragadjon a spinning akcióba? Ez a nyerőgép ...
Játssz slot!
Keno labor
Keno labor
Fedezze fel a klasszikus keno verzióját, ha Kenolabot játszott az 1X2 Network-ben.
Játssz slot!
Orcs csata
Orcs csata
Készen állsz arra, hogy belépjen egy fantasy világba, ahol az orkoknak van a fő mondata? Az Orc csata online szórakoztató ...
Játssz slot!
0 Comments

Xing gyám


Xing Guardian egy 5-reel 1,024-es nyerési mód. Egy centrifugálás költsége £0.50 és £ 100 és a legmagasabb fizető szimbólum, a Ying Yang Scatter a xNNXX-t díjazza az 500-ről bárhol a tárcsákon. Ha három vagy több Scatter-t szerez, az 5 ingyenes játékokat nyerik, amelyek során bármelyik orsót vagy mindegyikük zárolhatja és egymás után forgathatja, hogy ugyanazon szimbólumokat jelenítse meg a szomszédos pozíciókban. Még akkor is, ha nem indította el a szabad pörgetést, van egy másik véletlenszerűen aktivált funkció, amely az alapjátékban előfordulhat. A sárkány felemelkedésének nevezik, és egy vagy több tekercsen fog megjelenni egy vadvirágot.

Véletlenszerű szabad játékok

Major milliók
Major milliók
A Major Millions egy 3 reel klasszikus Microgaming slot játék. Akár 15 nyerővonalakkal és progresszív játékkal rendelkezik ...
Játssz slot!
Felhő mesék
Felhő mesék
Engedje fel a fantáziáját a látványos Cloud Tales játékgéppel, és ingyenesen repülj az égre! A fejlesztők ...
Játssz slot!
Gopher arany
Gopher arany
Az online nyerőgép-rajongók tudják, hogy a kaszinóföldön jó néhány bányászati ​​témájú játék van; a csalit ...
Játssz slot!
Supernova
Supernova
A Supernova slotot egy innovatív svéd stúdió, a Quickspin fejlesztette ki, amely eredeti és rendkívül szórakoztató ...
Játssz slot!
Európai rulett mobil
Európai rulett mobil
Ez az európai rulett mobil játék az egyik legfejlettebb és legnépszerűbb fajta; csak egy kör és ...
Játssz slot!
Untamed koronás sas
Untamed koronás sas
A Microgaming cég a résidőket gyakran minden állatnak vagy madárnak szenteli, ami a játékosoknak az élőhelyük jellemzőiről szól. Mint ...
Játssz slot!
Vulkánkitörés
Vulkánkitörés
Vulkán kitörés slot játék felülvizsgálata. A lenyűgöző Volcano Eruption játékgép 25 fizetési vonalakkal, 3 sorokkal és 5 ...
Játssz slot!
Medusa 2 jackpotok
Medusa 2 jackpotok
Az ókori görög mitológiában Medusa félelmetes kígyószőrű lény volt, akinek a bámulása egy embert kőhöz fordíthatott. Megölte ...
Játssz slot!
0 Comments

Cigány


Azt javasoljuk, hogy egy izgalmas utazásra kerüljön, és lehetősége van arra, hogy teljesen elmerüljön a kozmikus világban. Vibrálja a sorsát és a fizetési kombinációit. Azt is eldöntheti, hogy hány ingyenes pörgetést szeretne kapni ebben a játékban. A fényes grafika és a tiszta felület segít abban, hogy megkapja a nagy nyereményt, és alkotóink azt hiszik, hogy biztosan meg fog lepni. Ez a játék rövid leírása; csak az, hogy kitaláljuk, hogyan nyerhet Cigány Holdnyílás. Most segítünk ebben a játékban. Ne aggódj itt, ha megtalálod az összes részletet, például a játék hasznos és hasznos titkait, a tesztelő visszajelzéseit, a beállításokat, a rendelkezésre álló bónuszokat és a játékot.
Többszörös vizsgálatot végeztünk, amelyekkel és bizonyos következtetéseket tettünk, és izgalmas mintákat találtunk. Nem találhat ilyen információt bárhol. Olyan anyagot kínálunk, amely nagy gyakorlati értékkel rendelkezik. Olvassa el alaposan az alábbi információkat, majd a nagy nyeremény lesz a tiéd.

Véletlenszerű szabad játékok

Ír szemek 2
Ír szemek 2
De nem elég a javulás. A grafika kedvesebb, és az 20-et nem az 12 ingyenes pörgetésekkel, hanem ...
Játssz slot!
Terminator 2
Terminator 2
A Terminator 2 bővítőhely számos olyan témájú szimbólummal rendelkezik, amelyek egyenesen a filmből származnak, és életre kelnek ...
Játssz slot!
Kis-britannia
Kis-britannia
A Little Britain online játékgépe az Ash Gaming által egy 5-tárcsás, 30-nyerővonalas nyerőgép játék a népszerű vígjáték alapján ...
Játssz slot!
Robotnik
Robotnik
A Robotnik egy egyszerű, de lenyűgöző slot játék a Yggdrasil Gaming-től, ugyanaz a cég, amely elhozta a csodálatos helyeket ...
Játssz slot!
Dupla expozíciós arany
Dupla expozíciós arany
A Blackjack a legnépszerűbb kaszinójátékok közé tartozik, számos online intézményben és online kaszinóban játszott. Ez a kettős expozíciós arany, ...
Játssz slot!
Megbabonázott
Megbabonázott
Bewitched Slot Summary. ... Minden nyerőgép, amely bónuszkörrel, ingyenes pörgetéssel és progresszív jackpottal rendelkezik ...
Játssz slot!
Páros
Páros
Nem, nem látsz kettősen: ezek a kettős szimbólumok a tárcsákon a Yggdrasil ...
Játssz slot!
Puppy Love
Puppy Love
Spin kettős kifizetésekre, bónuszkörökre és token jackpotokra az ember legjobb barátjával! Még ingyenesen is játszhatsz ...
Játssz slot!
0 Comments

Valkyrie királynő


Valkyrie Queen egy magas 5 slot játék, melyben 5 tárcsák és 243 nyerési módok szerepelnek. Ez a nagyfelbontású slot játék lehetővé teszi, hogy hatalmas nyereményeket szerezzen, mikor kölcsönhatásba lépsz a csatatéren az erős Valkyrie királynővel. A játék vaddisznókkal, szétszóródással, ingyenes pörgetésekkel és csörgő orsókkal rendelkezik. Ez a játék is kompatibilis a Mac számítógépekkel / laptopokkal, iPad-ekkel (2 vagy jobb) és iPhone-val.
Valkyrie királyné viking csatái
Ez az online nyerőgép a Valkyrie Queen fantasztikus karakterén alapul, amely természetesen a norvég mitológia ihlette. A Valkyrie királynővel az 50 ingyenes pörgetést nyerheti, és a dobogós tárcsák jelenléte azt jelenti, hogy rengeteg esélye lesz arra, hogy sok győztes kombinációt alakítson ki minden centrifugálással. A tárcsákon található szimbólumok hűek maradnak a Valkyrie Queen témának. Néhány olyan szimbólum, amit nem fog elfelejteni, a Valkyrie Queen Logos, a Valkyrie Queen, Valkyrie Queen Hammer, a Ships, a Valkyrie Queen's Flying Horse, a Valkyrie Queen's Hawk és a szokásos póker kártya értékek, amelyek közé tartozik az ász, a király és az 5.
Ez a játék az 243 módjait nyeri meg, és ez teljesen különbözik a legtöbb játéktól. A sok győztes út jelenléte csak egy dolgot jelenthet, és ez az a képesség, hogy minden egyes centrifugálással nyerjen kombinációt. Ez a játék egy egyszerű és könnyen kezelhető felületet is tartalmaz, ami nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik kitűnő élményt keresnek, kivéve az összes összetett beállítást, amit néhány más kiváló video slot is tartalmaz. A piros, kék és arany A színek beállítják a veszély és a hatalom színpadát, Valkyrie királyné mindkét karakterjellemzőjét.

Véletlenszerű szabad játékok

A gazdagság kertje
A gazdagság kertje
A Riches kertjében elegáns párunk elbújik téged a gazdag és gyönyörű csillogó világában.
Játssz slot!
Dühös madarak
Dühös madarak
itt kevés kétség merül fel abban, hogy a RealTime Gaming által tervezett rés ihletet kapott. A "Angry Birds" hasonlóságai ...
Játssz slot!
Kettős expozíció mh
Kettős expozíció mh
A Blackjack-ben a cél az, hogy egy kéz, amelynek értéke közelebb van az 21-hoz, mint a kereskedő. Ha ...
Játssz slot!
Szánalmas goblinok mozgathatóak
Szánalmas goblinok mozgathatóak
A Greedy Goblins a Betsoft legújabb videojáték-kiadásai közé tartozik. Ez a progresszív jackpot, az 30-payline, az 5-reel video slot ...
Játssz slot!
Slots angyalok
Slots angyalok
Slots Angels Slot Game Review. A Slots Angels egy 5-reel, 3-sor és 30-payline video slot a BetSoft kaszinójátékok fejlesztőjében ...
Játssz slot!
Vad toro
Vad toro
A Wild Toro egy négy soros 5 tárcsás nyerőgép, amely 178 összekötő nyerővonalakat és izgalmas vadászgépeket kínál.
Játssz slot!
Alaszkai halászat
Alaszkai halászat
A csodálatos alaszkai horgász játékgép 5 tárcsákkal és 3 sorokkal rendelkezik. Játssz az egyik új Microgaming ingyenes ...
Játssz slot!
Robo összetör
Robo összetör
Robo Smash egy öt tárcsás, háromsoros szerkezetű 15 fix nyerővonalakból áll. A kilenc kifizetési szimbólum közül öt a ...
Játssz slot!
0 Comments

Arany lovag


Arany lovag hihetetlen nyerőgép reális érzéssel. A játék visszavezet a bátor, nemes és romantikus időkre, amikor az emberek a lovagok lovagságára, őszinteségére és hűségére támaszkodhatnak. Ez a nyílás 5 tárcsákat és 40 + 40 nyerővonalakat tartalmaz. A vadállatok, a Scatter Bucks funkció és a Free Spins bónusz is. Szintén találkozhatsz a megfelelő lovagi szimbólumokkal, mint a lovak és a lovag. Ez a játék biztosan elviszi az éveket a középkorba, ahol a királyságokat királyok és királynők irányították.
Nyerje meg a hercegnő szívét
Csak az 1 ember nyerheti a hercegnő szívét, és az Arany Lovag határozottan az, hogy ez a fickó. Ahogy a hercegnő órákat mutat, a Golden Knight megpróbálja elhagyni a szívet a bajnokok versenyének megnyerésével. Csatlakozzon a Golden Knighthoz az ő küldetésében, és harcol a legjobb hely között a királyság legjobb lovagjai között. A hercegnő szívének megnyerése mellett jelentős sétákkal is elmenekülsz. A témával összhangban maradnak azok a szimbólumok, amelyek magukban foglalják a lovag lóját, a hercegnőt, a lovagot, a sárkányt és a szokásos pókerkártya értékeket, amelyek nagyon jól illeszkednek a témához.
Mivel ez a nyílás a High 5 Games által biztosított, biztosan élvezni fogja a lenyűgöző hangokat, a lenyűgöző animációkat, az élénk grafikákat és a lehetőséget, hogy sok lélegzetelállító pénznyereményt vegyen haza, nem is beszélve a hercegnő szíve megnyerésének végső díjától.

Véletlenszerű szabad játékok

Blackjack
Blackjack
Ami a kaszinókártyát és az asztali játékokat illeti, a blackjack a legismertebb az összes közülük. Val vel ...
Játssz slot!
Európai rulett
Európai rulett
A rulett a történelemben megdőlt játék. Gyökerei az 200 évekig nyúlnak vissza, de a lényeg ...
Játssz slot!
Flame busters
Flame busters
A Thunderkick szünet nélkül meglepte a játékosokat! Ezúttal a játékgépet a régi arcade játékkal keverik, és ...
Játssz slot!
Varázslatos varázslatok
Varázslatos varázslatok
A Wicca követői, amelyeket gyakran „modern boszorkányoknak” neveznek, úgy vélik, hogy a természet mágiája, jó állapotban van ...
Játssz slot!
Sebesség készpénz
Sebesség készpénz
A kaszinó játékfejlesztő, a Play'n Go szilárd eredményeket mutat, amikor lenyűgöző 5-tárcsás nyerőgépeket tervez, így ...
Játssz slot!
Húsvéti tojások
Húsvéti tojások
A húsvéti tojás tökéletes kikapcsolódási lehetőség az üdülésre. Ez a színes húsvéti témájú Play'n GO slot kínál ...
Játssz slot!
Itt van az arany
Itt van az arany
Az ausztrál szerencsejáték-fejlesztő, az Aristocrat Technologies kiadta az 2003-ben az arany résidőket. Kezdetben csak az ausztrál kaszinókban volt elérhető, ...
Játssz slot!
Cops 'n' rablók
Cops 'n' rablók
Utazzon a városra egy zsákmányt keresve, ebben a rajzfilmes stílusban, a megfelelő komikus audio Cops n Robbers 9 ...
Játssz slot!
0 Comments

Vivaldis évszakok


Évszakok a mi életmódunk. Minden évben könnyedén mozogunk egymásról, máskor nem. Vivaldi olyan zeneszerző volt, aki megváltoztatta az évszakunkat. Sok évvel a sorban a szerencsejáték-ipar nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy létrehozzon egy memóriajátékot a legendáról és munkájáról. A High5Games sikert aratott. Segítenek a világ minden tájáról érkező játékosoknak élni a musicalekkel. Most azonban nemcsak zenei szemekből fedezhetjük fel az évszakokat, hanem a kaszinónyílás szemszögéből is. Nos, nem csak a résztvevő hölgyek karakterére utalunk, hanem magára az elrendezésre is. A létrehozás öt tárcsát tartalmaz, amelyek az öt-három megjelenítési elrendezésbe vannak beépítve. A video slot rendelkezik egy színes témával, amelyet művészi úton hoztak létre, hogy vonzóvá tegyék és vegyenek részt. Emellett negyven fizetési vonalat kell feltárni. Ez elég terület ahhoz, hogy hatalmas fizetési lehetőségeket fedezzen fel, mielőtt még kipróbálná a jackpotokat. A grafika nem elfogadható, mert a játék megfelelő funkcióit támogatja. A játék előnye a nyílással a kereszt kompatibilitási szolgáltatása. Ez megkönnyíti a Vivaldi Évszakainak játékát valódi pénzért. A számítógépek és a laptopok egyaránt zökkenőmentesen futtathatók. Ezzel együtt a MAC támogatott architektúrák is befogadhatják a szoftvert. A legutóbbi fejlesztés az, hogy az iOS eszközöket felsorolták a listára. Ezért a rugalmasságot a legmagasabb színvonalú szabványok teszik teljessé, ami a játékot a kedvencek közé sorolja. Az évszakokhoz illeszkedő szimbólumok jó híreket adnak. Érdekesnek kell lenned a vaddisznókra és a szétszóródásra. Ezek a játék leggazdagabb és leggazdagabb tulajdonságai.
Vadon
A logó a vadállomáshoz vezet. Nagyobb képességeket kapnak, mint a többi szimbólum. Valójában felülmúlhatja a többit, és helyet foglalhat. Így a játékosnak esélye van egy győztes mintázat megfogalmazására és néhány díjat igényelni. A többi hasonló online kaszinóhoz hasonlóan a vad nem csak a parancssorban levő szóródást felülmúlja.
Szétszór
Az első és az utolsó tárcsák megtagadták a scatter szimbólum tárolásának kiváltságát. Így csak arra számíthat, hogy feltűnik a tárcsák fennmaradó részén. A szimbólum a szabad pörgetések kapuja. Így jól jársz, hogy ezekre az ikonokra nézel. Elég csak három lesz, hogy hét extra fordulatot kapjon ingyenesen.
Ismerje meg, hogyan kell WinDepending függően a játék szellemét, a néhány bónusz kiegészítés is rezonálhat másképp veled. Vannak, akik úgy vélik, hogy a Vivaldi's Seasons kaszinó nyerőgépének visszafogása, azt állítva, hogy minimálisra csökkentették a játékot. Mások azt a pozitív oldalt tekintik, hogy kevesebb figyelemfelkeltő tényező van ahhoz, hogy elvegye az elsődleges játéktól. Annak ellenére, hogy kevés további tulajdonsága van, a benne foglaltak megéri a fáradságot. Ezek a halmozott ikonok több módot biztosítanak a pénz vagy a nyeremények behozatalára. Mivel negyven sort kell játszani, a nyerési lehetőségek hatalmasak. Minden sor lehet 0.01 az 3.00 érmékre. A visszavonási összegek kiszámításához keresse meg a nyeremények termékét és az egyes sorokra telepített fogadásokat. Továbbá van az 1000 érme jackpot ajánlata is. Megszerzéséhez öt logó ikon látható egy játékvonalban.

Véletlenszerű szabad játékok

Reactoonz
Reactoonz
A Play'nGO Reactoonz bővítőhelyén lévő energetikai földönkívülieket kerekítsük fel. Mint az Energoonz prequel, a Reactoonz egy játékos párhuzamos univerzum ...
Játssz slot!
Superman 2
Superman 2
Superman 2 slot játék alapja az 1980 brit-amerikai film, ugyanolyan nevet viselő, még egyszer Christopher főszereplésével.
Játssz slot!
Rumpel vadspins
Rumpel vadspins
- Ó, olyan jó, hogy senki sem tudja, hogy Rumpelstiltskin vagyok. A híres gyerekes mesebeli csomagot ...
Játssz slot!
Candy álmok
Candy álmok
Úgy néz ki, mint egy doboz, és ha az 3rd tekercsre kerül, akkor az 3-ig ...
Játssz slot!
Ételcsata
Ételcsata
A Food Fight Online Slots egyike a CoolCat Casino népszerű ingyenes kaszinójátékainak. Food Fight videó nyerőgép ...
Játssz slot!
Titán vihar
Titán vihar
Ha valaha is szerettél volna harcolni az ókori görög mitológia isteneivel, akkor a Titan Storm, az 5-reel online ...
Játssz slot!
Forró lövés
Forró lövés
A legtöbb Vegas-ban lévõ rajongó-rajongó egy bizonyos szakaszban meglátta a Hot Shot slotokat. Ez egy kicsit ...
Játssz slot!
Andre az óriás
Andre az óriás
A birkózás a játék neve a Nextgen 5-reel online slot játékában, és segíthetsz Andre ...
Játssz slot!
0 Comments

A rejtély éjszakája


Mi teszi A A rejtély éjszaka olyan érdekes a játékosok számára? Talán ez a lenyűgöző karakter. Talán ez a lenyűgöző dráma. Talán ez az új nyomokat gyűjtő bónusz kör. Bármi is okozhatja az érdeklődést, egy dolog nyilvánvaló - a Mystery Night hamarosan az egyik legnépszerűbb új játék a kaszinó-iparban.
Az Ameristar nyolc kaszinó tulajdonában és üzemeltetésében Egyesült Államok, megerősítette ezt a tényt, amikor egy új reklámban bejelentette, hogy a High 5 Games ez a sláger „… az egyik legújabb és legnépszerűbb slot az Ameristarnál.” A slot játék innovatív játékmódja és a bűnözői szórakoztató karakterek az egyik legizgalmasabb új játékok a piacon.
Az iparág egyetlen más játékának sem van olyan bónuszkör, mint az A Night of Mystery, amely a Clue Collection bónuszt tartalmazza. A játékosok kilenc ingyenes pörgetést kapnak, és további ingyenes pörgetéseket nyernek, ha egy gyanúsított nőt vagy valamely vele társított nyomot "elkapnak". A bónusz körét izgalmas zene és kalandos animációk egészítik ki.
A rejtélyek éjszaka további információkért forduljon [Email protected] Nézze meg az Ameristar alábbi játékának hirdetését.
A rejtély éjszakája. Súlyos testi sértés. Gyilkosság. Rejtély. A baljós karakterek úgy néznek ki, hogy elpusztítják gazdagságának kastélyát. 3 by 5 orsók. 9 és 40 nyerővonalak. Különleges tulajdonság: Halmozott szimbólumok, egymásra helyezett vadonok és a Clue Collection bónusz.

Véletlenszerű szabad játékok

Foci szafari
Foci szafari
A Soccer Safari egy online slot a Microgaming-tól, amely két különböző műfajot - sportot és állatokat - és a ...
Játssz slot!
Joker jester
Joker jester
Csak a képernyő felét használva ez a mobilgép a tableten kisnek érzi magát, és tényleg csak jól működik a tájban ...
Játssz slot!
Thunderfist
Thunderfist
A halmozott vad szimbólumok megjelenhetnek minden tárcsán. Ezek a Stacked Wilds matracok 1, 2 vagy 3 szimbólumokból állnak ...
Játssz slot!
Fehér király
Fehér király
Már álmodtál, hogy fehér oroszlánok királya? A White ...
Játssz slot!
Fantasztikus négy 50 vonal
Fantasztikus négy 50 vonal
A Fantastic Four 50 Lines bővítőhely öt tárcsás, 50 nyerővonal progresszív jackpotja a Playtech szoftverfejlesztő cégtől. Amint látod ...
Játssz slot!
Varázsló
Varázsló
A Magic Jester slot a Novomatic játékaiból álló Greentube játékok egy sora. A fejlesztők megpróbálták ezt a játékot ...
Játssz slot!
Mobiltelefonok
Mobiltelefonok
A Tycoons egy 5-reel, 3-sor és 30-payline 3D video slot a BetSoft kaszinó játékok fejlesztőjéből. Útközben ...
Játssz slot!
A király
A király
A Four Kings Casino & Slots gazdag társadalmi online multiplayer kaszinó játékélmény. Játssz minden kedvencedet ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális legendák


A Party Casino A kaszinó az online szerencsejáték-közösség egyik legújabb tagja, és lenyűgöző bejáratot szerzett közel 1,000 játékkal és hihetetlenül kreatív és barátságos honlapdal. A végtelen bónuszprogramok nem lesznek túlterheltek, de a Viking Loot szekrényeik ingyenes zsetonokat, ingyenes zsákmányt és egyéni bónuszokat biztosítanak. A kaszinót számos szoftverszolgáltató összeállítja, és a betétek csak annyira kezdődnek, mint € 10.

Véletlenszerű szabad játékok

Prime ingatlan
Prime ingatlan
A résidők messze és távol vannak a világ legnépszerűbb online szerencsejáték-formátumától, ahol kevés ...
Játssz slot!
Vulkánkitörés
Vulkánkitörés
Ha a bolygó egyik legforróbb slotjátékát keresed, akkor ne nézz tovább ...
Játssz slot!
24
24
Jack Bauer az 2001-on eltalálta a képernyőket, amikor a Fox Network először „24” -ot szállított. A sorozat ...
Játssz slot!
Robin a sherwoodból
Robin a sherwoodból
Robin Hood és Merry Men mosolya lesz az arcodon ezzel a bájos Rabcat erőfeszítéssel. Ez ...
Játssz slot!
A ra deluxe 6 könyve
A ra deluxe 6 könyve
A Ra Deluxe Book 6 slot az egyiptomi témával azonos, mint az elődje. A téma ...
Játssz slot!
Szerencsés kalózok
Szerencsés kalózok
A vicces Lucky Pirates ingyenes online nyerőgép rendelkezik 9 fizetési vonalakkal, 5 tárcsákkal és 3 sorokkal. Ebben a kaszinóban ...
Játssz slot!
Az emirátus
Az emirátus
Az Egyesült Arab Emírségek a világ egyik leggazdagabb nemzete. Tehát nem meglepő, hogy miért ...
Játssz slot!
Emoji bolygó
Emoji bolygó
Élvezze a szórakozást és a legjobb mosolyait, amikor az Emoji Planet ™ -ot, a svéd stúdiók legújabb alkotását játssza le ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális rögbi


Virtuális rögbi Az 1x2gaming játék egy rögbi világbajnokság szimulációs játék. A játék 47 mérkőzéseket tartalmaz, amelyek magukban foglalják a húsz csapatot, amelyiknek az 2013-en a World Cupra jogosultnak kellett lennie. Minden forduló csak másodpercig tart, így a játék nagyon gyors és izgalmas. A fogadási módok közé tartoznak a végső bajnokság, az egyéni mérkőzések, a csoport nyertesek, az akkumulátorok, az egyéni vagy a többszörös fogadások eredményei. A legjobb rész az, hogy napi 24 órát fogadhat, hetente egy napra.
Számos különböző fogadási fogadás létezik, mint például az ázsiai hátrány, az Away, a Draw és a Home. A fogadás kezdődik a csoportfázissal, amely nyolc csoportból áll, amelyek négy különböző csapatot játszanak egymással. E szakasz után a nyolc csoport nyertesei és a második helyezettek a Knockout fázisba lépnek. A kiütési fázis minden fordulója kivágja a csapatokat mindaddig, amíg csak két csapat marad, hogy menjenek a fejükre, hogy versenyezzenek egymással a Világkupa döntőjében. Minden eredmény minden mérkőzés után megjelenik a képernyő közepén. Megtörténhet a kapcsolatok, amelyek azonos pontok nyilvántartását igénylik, amelyeket a pontkülönbségre vonatkozó konkrét csökkenő sorrendben kell alkalmazni, a pontokat, a nyert játékokat és az esélyeket.
Mit nyerj
Mennyit nyerhetsz tényleg a fogadásodtól és a fogadásodtól függ. Ugyanakkor maximum egy játékos nyerhet, amely egy körben egy £ 9,999. Az amerikai dollárban megnyerhető megfelelő maximum $ 14,266.
az előnyök
A játék izgalmas és szórakoztató egy könnyen kezelhető felület segítségével, amely egész nap és egész évben élvezheti a rögbi élvezését. Ez egy könnyen játszható virtuális sportjáték, még azok számára is, akik nem ismerik a tényleges rögbi játékot.

Véletlenszerű szabad játékok

Satos ez a titok
Satos ez a titok
Amióta Satoshi Nakamoto létrehozta a Bitcoint, mindenki azt akarta tudni, hogy milyen módja volt, hogy valami nyereséges legyen ...
Játssz slot!
A teddy pikniket visel
A teddy pikniket visel
A Teddy medve piknik slot kaszinó leírásának képeredménye Teddy bear Picnic Slot Game Review. A lenyűgöző mackó piknikje ...
Játssz slot!
Hong kong torony
Hong kong torony
Az ég a határ A Karib-térségben, Hollywoodban és Spanyolországban bekövetkezett megérintések után itt az ideje, hogy a ...
Játssz slot!
Aftershock őrület
Aftershock őrület
Az Aftershock Frenzy Slot egy egyedülálló, klasszikus 3 tárcsás online slot, amely 5 nyerővonalakból áll. Ez a csodálatos játék ...
Játssz slot!
Macaronok
Macaronok
A Macarons kis sütemények, amelyeket gyakran esküvőkben használnak, különösen Franciaországban és Európában általában. Ez az online slot ...
Játssz slot!
Fekete lovag 2
Fekete lovag 2
A Black Knight 2 online slot a WMS Industries által létrehozott másik híres video slothoz tartozik. Élvezze az ismerős ...
Játssz slot!
Orca
Orca
Az Orca slot a Novomatic által a víz alatti világ egyik legjobb gépe. Van egy ...
Játssz slot!
Vad toro
Vad toro
A Wild Toro egy négy soros 5 tárcsás nyerőgép, amely 178 összekötő nyerővonalakat és izgalmas vadászgépeket kínál.
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális labdarúgás


Miért várjon a hétvégére? Virtuális futball a mi zászlóshajó játékunk az eredeti virtuális helyettesítő labdarúgás"foci őrület”. Ez kombinálja az azonnali győzelem garantált árrését a hagyományos sportfogadások érzelmi részvételével. A Virtual Soccer egy olyan flash lejátszó termék, amely egy egész futballszezont szimulál egy óra alatt. Az angol premiershiptől egészen az 40-bajnokságig létrehoz egy teljes listát a világ minden tájáról.
Ez a játék valóban részt vesz a játékosnak. Képzeld el, hogy egy rajongó, a helyi derbiád óránként óránként kétszer - és egy esélyt fogadni az eredményre! A fogadások a győztes kislemezektől egészen a brit stílusú Goliaths-ig terjednek (247 kombinációk).

Véletlenszerű szabad játékok

Omg kiscicák
Omg kiscicák
Megnéztük a cica-témájú résidők méltányos részesedését, és az, amit felfedeztek, az sem várható, hogy túlságosan is ...
Játssz slot!
Major milliók
Major milliók
A Major Millions egy 3 reel klasszikus Microgaming slot játék. Akár 15 nyerővonalakkal és progresszív játékkal rendelkezik ...
Játssz slot!
A halott könyv
A halott könyv
A Play of Dead slot játék egy játékszeres online kaszinó nyerőgép, amelyet a Play'n GO kiadott. Csatlakozz Rich Wilde-hoz ...
Játssz slot!
A három muskétás
A három muskétás
Három muskétás egy izgalmas online video slot, amely lehetővé teszi, hogy heroikus kalandot kezdjenek egy triójával.
Játssz slot!
La cucaracha
La cucaracha
A La Cucaracha bővítőhelyei a Wager Gaming-től öt tárcsával, 25-nyerővonalakkal, forró bónuszjellemzőkkel, vadállatokkal, szétszóródásokkal és ingyenes játékokkal sikeresen ...
Játssz slot!
Olympus mennydörgés
Olympus mennydörgés
Az Olympus Thunder egy 5 tárcsák és 20 nyerővonalak video slot, melyet a NextGen Gaming szoftvergyártó hoz létre. A ...
Játssz slot!
A vad fa
A vad fa
Ahogy a neve is sugallja, a Novomatic Wild Wood nyílás erdőben van elhelyezve. Ez egy hagyományosabb ...
Játssz slot!
Rook bosszúja mobil
Rook bosszúja mobil
A csodálatos 5 tárcsában, az 25 sorban, a Cascading Reels nyerőgépben, mindenki kedvenc Aztec Chief, Rook.
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális világcsésze


Az 2010 World Cup verseny alapján ez a virtuális fogadási játék a Casinoland Kaszinóban játszható le. A játék minden olyan 64-bajnokságot tartalmaz, amelyek a versenyen a kiütéses mérkőzésekkel, köztük az 32 minősített csapatokkal kerültek be.
A fogadások elhelyezése egyszerű, csak kattintson közvetlenül a Virtuális világbajnokság logó az 1 × 2-on, ázsiai HC, Under / Over 205, csoportos fogadások, közvetlen fogadások vagy saját választás. A virtuális világbajnokság a fogadások széles skáláját kínálja. Miután elhelyezte a fogadásait, azok a képernyő jobb felső sarkában található „fogadási eredmények” mezőben jelennek meg. Minden verseny kezdődik a csoportfázisnak. Ez a fázis az, ahol az 4 megfelelő csapatok, az egyik az 8 csoportok egyikéből játszanak és versenyeznek. A nyereményért, a rajzolásért és a veszteségért pontokat szerez. Az 3 pontokat a nyereményért, az 1ért a döntetlenért és a mérkőzés elvesztéséért nem kapják. Az egyes csoportok közül az első két csapat a kiütési fázisba lép.
A csapatok összege minden fordulóban felére csökken, amíg az utolsó két csapat a döntőben nem áll. A „valódi” világbajnoki mérkőzésen megtalálható szabályokat a kiütési fázisra alkalmazzák. A csapatoknak több időt kell játszaniuk. A büntetőrúgás odaítélésre kerül, ha egy csapat nem nyerte el a megadott időt. Minden kör 120 másodperc hosszú. Csak 75 másodperc van a tétek elhelyezéséhez a kivágási fázisra, és csak a 45 másodpercek a mérkőzésekre.
Fogadhatsz az egyes mérkőzések, az egyenes nyertes vagy a csoportok eredményére. Összességében több mint 50 fogadási lehetőség közül választhat. A véletlenszám-generátort arra használják, hogy megjósoljuk a virtuális világbajnokságban játszott meccsek eredményeit.

Véletlenszerű szabad játékok

Blackjack
Blackjack
Az asztalnál mindig talál egy kereskedőt, aki az 7 játékosok ellen játszik. A cél a ...
Játssz slot!
Európai rulett kis fogadások
Európai rulett kis fogadások
Van egy csomó különböző változat a rulett online elérhető. Az európai rulett a leggyakoribb. Ha te ...
Játssz slot!
Szerelem hibákat
Szerelem hibákat
A Love Bugs egy WGS játék. Ez egy online nyerőgépes játék, amely egy utazáson megy át ...
Játssz slot!
Gladiátor jackpot
Gladiátor jackpot
A Gladiator találati film alapján lépjen be ebben a slotban. Miközben ott küzd, szabadon nyerhetsz ...
Játssz slot!
Egyiptomi hölgy
Egyiptomi hölgy
Az egyiptomi Lady of slot játék, amit a WMS készített, nagyon szórakoztató játék, és egy olyan játékot nyújt, amely ...
Játssz slot!
Lyuk egyben
Lyuk egyben
A nyertes nyerőgép ingyenes online játékgépet a Rival hoz létre, hogy játsszon és élvezhesse a lehetőségeket, amit ...
Játssz slot!
Arany colts
Arany colts
Ha valaha is akartál élni egy pisztolytörő bounty vadász életében, aki nem fél veszélyt, Golden Colts ...
Játssz slot!
Futball rajongók
Futball rajongók
Bár a játék nem kifejezetten az Euro 2016-hez lett kifejlesztve, a Playtech futball rajongói nyílása biztosan sok ...
Játssz slot!
0 Comments

Bork a berzerker


Bork a Berzerker kaszinónyílás, amelyet lejátszott Thunderkick szoftver, eléggé lenyűgöző történet. A félelmetes norvég harcos alapján imádni fogod a ragyogó grafikáját, lenyűgöző felületét, tisztességes játékmenetét és teljesen lélegzetelállító kifizetéseit. Készüljön fel a szörnyek és más rettenetes lények találkozására, miközben részt vesz a hihetetlen kalandokban. A legjobb rész itt természetesen az, hogy a kaland során elbűvölő jutalmakat kapsz. Ez a slot hasonló Madarak egy vezetéken.A készülékben 5 és 25 nyerővonalak vannak. Azok, akik imádják a Thunderkick online nyerőgépeit egy csavarral, nagyra értékelik azt a tényt, hogy ez a lenyűgöző szerencse kerék tele van funkciókkal, különösen bónuszkörökkel, ingyenes pörgetésekkel, autoplay és vad szimbólumokkal. Ezért sok lélegzetelállító pillanat garantált. Egyébként, ha újonc vagy a szerencsejátékok csodálatos világában, akkor nagyon ajánlott kipróbálni az ingyenes online slots letöltési módot, hogy jobban megvalósíthassa a játékot, szabályait és funkcióit. Mindig, amikor egy csodálatos játékgépet keres a szórakozás és a hatalmas nyeremények megnyerése érdekében próbálja ki a Bork a Berzerker online slot játékot a Thunderkick által. Ha valódi online kaszinónyílásokat szeretne játszani, ez a szerencse a rongyokból gazdagságra vezethet. Tudja, hogy a magas fizetési megtérülést kínálja? Akkor miért ne próbálja ki a szerencsét?

Véletlenszerű szabad játékok

Arany hercegnő
Arany hercegnő
A Microgaming rendszerek által tervezett szépen ez a nyílás az arany színét ábrázolja a tárcsákon és szimbólumokon. A Golden Princess háttere ...
Játssz slot!
Óriás arany
Óriás arany
A Giant's Gold Slot egy 100 nyerővonal online video slot, amelyet a Scientific Games fejlesztett ki és ...
Játssz slot!
Póker kocka
Póker kocka
A póker kocka hasonló a népszerű Yahtzee nevű játékhoz. Ez egy tiszta kockajáték, ami azt jelenti, hogy ...
Játssz slot!
Hitman
Hitman
Ha valaha is játszottál az eredeti XBox & Playstation játékkal, akkor meg kell egyezned, hogy a Microgaming ...
Játssz slot!
Holdem leszámolás
Holdem leszámolás
A Texas Hold'em átvette a póker világot. Két millió ember játszik Texas Hold'em-et minden nap az interneten ...
Játssz slot!
Ragadja meg a tenger
Ragadja meg a tenger
A Bonus Express-nél büszkék vagyunk arra, hogy ezt a népszerű kártyajátékot kínáljuk a Plunder the sea-nak. A tenger feldobása ...
Játssz slot!
Olajmániában
Olajmániában
Oil Mania Slot Game Review. A csodálatos online olajjáték-slot 25 fizetési vonalakkal, 3 sorokkal és 5 ...
Játssz slot!
Vad szellem
Vad szellem
A Wild Spirit egy fantasztikus játék, amely rengeteg esélyt kínál a pénznyeremények megnyerésére. Vannak különféle ...
Játssz slot!
0 Comments

A hatalmas atlasz


A Mighty Atlas online kaszinó video slot rendelkezik 5 tárcsák, 3 sorok és 40 fizetési vonalak. Ebben a fantasztikus online nyerőgépes játékban, a High 5 Games-nél találkozhatsz a görög mitológia személyiségeivel, és megtalálod a világ legjobb kincseit!
Atlas bónuszjáték
A aranysárga érme Görögország térképével a Scatter szimbólum. Segítségével közös játékot indíthat az ingyenes játékhely ingyenes pörgetési bónuszára. Kilenc aranyérme leszállt az 2, 3 és 4 tárcsákon az 7 ingyenes játékokat. 7 további pörgetéseket nyerhet a bónusz kör során. Ahhoz, hogy a három középső tárcsa minden pozíciójában leszállt aranyérme, érintse meg.
Az Atlasz funkció rögzítése
Ha elég magas 5 játékidőt játszott szabadon, emlékezhet erre a szórakoztató funkcióra, amely néhány játékban jelentkezik. Egyszer a nymphok vagy Zeusz a harmadik tekercs középpontjában lévő földterületre fizetik az ezekhez a szimbólumokhoz rendelt hitelértéket, és megnövelik a tekercseken látható hitelérték értékmérőt. Miután az Atlas a harmadik tekercs középpontjába kerül, a három szimbólum hitelértékének összegét kapja. És mindhárom hitelminősítő méter egyidejűleg megnő.
Nehéz elképzelni az ingyenes kaszinójáték-nyerőgépeket a Wild szimbólum nélkül. Tehát a fejlesztők hozzáadták ezt a szimbólumot is ehhez a slothoz. Úgy néz ki, mint a játék logója és helyettesít minden szimbólumot, kivéve a Scatteret. A bónusz játék során a Wild szimbólum nem helyettesítheti a Zeust, a nimfákat vagy az Atlast, hogy kezdeményezze a Capture funkciót.

Véletlenszerű szabad játékok

Choy sun doa
Choy sun doa
A keleti témájú online nyerőgépes játékban Choy Sun ...
Játssz slot!
Mad hatters
Mad hatters
Az Alice csodaországi kalandjairól szóló mesék minden gyerek és felnőtt számára talán ismerősek. Olyan országban, amely nem vonatkozik ...
Játssz slot!
Zhao cai tong zi
Zhao cai tong zi
A kínai témájú játékok lejátszása öröm, különösen, ha a Playtech felelős a nyerőgép gyártásáért. Megismerkedsz az új ...
Játssz slot!
Munchers
Munchers
A Munchers slot az 2013 áprilisában jelent meg. A játék fejlesztője és szolgáltatója a következő generációs játék - a ...
Játssz slot!
Ezüst golyó
Ezüst golyó
A Silver Bullet mobilnyílás egy egyszerű 9 nyerővonalas 5 tárcsás Playtech játék, amely nem próbál semmit ...
Játssz slot!
24
24
Jack Bauer az 2001-on eltalálta a képernyőket, amikor a Fox Network először „24” -ot szállított. A sorozat ...
Játssz slot!
Egyiptomi hölgy
Egyiptomi hölgy
Az egyiptomi Lady of slot játék, amit a WMS készített, nagyon szórakoztató játék, és egy olyan játékot nyújt, amely ...
Játssz slot!
Laza csalódások
Laza csalódások
Mi az a "laza Deuces"? A laza deuces kifejezést egy játékos, egy öt kártya rajzolásának változására utalja ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális euró


Van nosztalgia az Euro 2016-ről? Akkor szórakoztató játék Virtuális euró az 1X2 Network által labdarúgás események Európában, ez a játék lesz a helyed szélén, amikor várod, hogy a győzelem leszálljon. Ez a játék töltött csodálatos fogadási lehetőségekkel, amelyek jelentősen javítják a fogadási élményt. A virtuális euró egy olyan szimuláció, amely az 2016-bajnokságon kvalifikált csapatok között fogadási lehetőséget kínál.

Véletlenszerű szabad játékok

Tűz királynő
Tűz királynő
A Fire Queen egy WMS slot, amely 11-tárcsákat és 100-nyerővonalakat tartalmaz. Ez a nyílás, mint az Elvis a King Lives slot ...
Játssz slot!
Sidewinder
Sidewinder
A Sidewinder video slot a Just for Win szoftver által kínált legújabb játék. A játékban 5 tárcsák vannak ...
Játssz slot!
Holdem leszámolás
Holdem leszámolás
A Texas Hold'em átvette a póker világot. Két millió ember játszik Texas Hold'em-et minden nap az interneten ...
Játssz slot!
Stravaganza
Stravaganza
A Stravaganza egy asztali játék, amelyet néhány internetes kaszinóban a Playtech szoftvert használnak. A játékot nehéz összehasonlítani ...
Játssz slot!
A király 4-je
A király 4-je
Az 4 5 3 játék 10 XNUMX játék az XNUMX játékban. Slot ...
Játssz slot!
Vadászat az aranyért
Vadászat az aranyért
Vitorlázzon egy epikus utazáson, hogy megtaláld a Play'n Go ...
Játssz slot!
Fortune ugrás
Fortune ugrás
A Playtech katalógus egyik legrégebbi időpontja, a Fortune Jump egy olyan játék, amely a misztikus ...
Játssz slot!
A kövér hölgy énekel
A kövér hölgy énekel
Az opera szerelmeseinek és az online kaszinó játékosoknak egy igazi robbanás jön ki a Fat Lady Sings játékgépből ...
Játssz slot!
0 Comments

Hat lövő


Six Shooter az 1 × 2, az internetes kaszinók szoftvereinek szállítója, egy kockajáték. A játék célja, hogy a játékos az összes forgalmazó által képviselt számot a lehető legkevesebb dobással dobja be.
Szabályok
A játék kezdete a fogadást végrehajtó játékos.
Ezután a kereskedő hat kockát dob. Ezeket a célpontnak nevezik.
A játékosnak három kockát kell dobnia.
A játékos tekercsében megjelenített arcokat ellenőrizni kell a Céldice ellen. Minden olyan arcot, amelyet a meccsek megszüntetnek, el kell mondani. Például, ha a célpontok közül legalább egy hat, és a játékos legalább egy hatot dob, akkor a hatodik célpontból kikerül.
A játékosnak addig kell gördülnie, amíg az összes Cél kocka el nem kerül, vagy háromszor, attól függően, hogy melyik történik előbb.
Ha a játékos kiküszöböli az összes célpontot, akkor azt a hány dobás és az alábbi fizetési táblázat alapján fizetik ki.
Hat Shooter Pay táblázat
ROLLS PAYS
1 12 - 1
2 8 - 5
3 1 - 1
Példa
A következő példa a játék. Kattints a nagyobb képre bármelyik képre.
A fenti képen a kereskedő tekercsje 2-2-2-3-4-4 volt. Tehát a cél kocka az 2, az 3 és az 4.
A játékos első dobja egy 1-4-1. A kettő nem segít, de a négy eltávolítja mindkét négyzetet a Cél Dice-ből. Az 2 és az 3 az egyetlen megmaradt célpont.
A játékos második dobja egy 6-2-6. A hatosok nem segítenek, de a kettő mindegyikét kiküszöböli a célpontból. Csak egy három szükséges most és egy tekercs balra.
A játékos harmadik dobása egy 1-2-3. Az egyik és a kettő nem segítenek, de a három kiküszöböli az utolsó háromat a Cél Dice-ből. A három tekercsben elért céllal a játékos fogadása 1-nek fizetendő az 1-nek.

Véletlenszerű szabad játékok

Rózsaszín panther karcolás
Rózsaszín panther karcolás
A Pink Panther Scratchcard játék játékának célja, hogy három megfelelő szimbólumot mutasson be - a Pink Panther, Clouseau Inspector ...
Játssz slot!
Virtuális világcsésze
Virtuális világcsésze
Az 2010 World Cup verseny alapján ez a virtuális fogadási játék a Casinoland Kaszinóban játszható le. A játék magában foglalja ...
Játssz slot!
Dinasztia ra
Dinasztia ra
Az ókori Egyiptom talán az egyik legmeghatározóbb időszak a történelemben. Sok emberi történelem kötődik ...
Játssz slot!
Alice csodálatosan
Alice csodálatosan
A gyermekirodalom klasszikus meséje az Alice-ban, a Wonderslotsban kapja meg a résidőket. Powered by Playson, ez egy 5 ...
Játssz slot!
Vad boszorkányok
Vad boszorkányok
A Wild Witches video slot egy vidám video slot, amiben boszorkányok és eszközök vannak a tárcsákon. A boszorkány ...
Játssz slot!
Szuper monopólium pénz
Szuper monopólium pénz
Minden MONOPOLY rajongó szeretni fogja a Super MONOPOLY pénzt, az izgalmas nyerőgép játékot, amely tele van jövedelmező bónuszkörökkel ...
Játssz slot!
Pyrons
Pyrons
Yggdrasil elment a tudományos laborba, hogy hozzon létre Pyrons-t, egy 5-tekercset, 20 nyerővonal-slotot, amely kémiailag inspirált ...
Játssz slot!
Hetes és csíkos
Hetes és csíkos
A legjobb online nyerőgépek itt a CoolCat Kaszinóban találhatók! Készen állsz rájuk? Minden centrifugálás ...
Játssz slot!
0 Comments

Póker kocka


Póker kocka hasonló a népszerű játékhoz Yahtzee. Ez egy tiszta kockajáték, ami azt jelenti, hogy nincs más darab, még egy játéktábla sem, csak öt kocka és egy asztal a pontszám írásához.
A póker kocka kocka, amely a számok helyett a játékkártyák ábrázolása helyett. A póker kocka hat oldala van, egy-egy ász, király, királynő, Jack, tíz és kilenc, és egy póker kéz kialakításához használják.
A klasszikus póker kocka játékot 5 kocka és két vagy több játékos játszik. Minden játékosnak összesen 3-hengerje van, és a dobókocka a dobok között tartható. A három tekercs után a legjobb kéz nyer. Sem a „flush”, sem az „egyenes flush” nem egy lehetséges kéz, mivel a kockákon nincs megfelelő ruha. (A póker kocka minden változata kissé eltér a ruháktól, bár a pikk ász szinte univerzálisan képviselteti magát. Az 9 ♣ és az 10 ♦ gyakran megtalálható, míg az arclapok hagyományosan nem öltönyök, hanem szín szerint jelennek meg: zöld a királyok számára, piros a királynők és a kék a jackek számára. A gyártók nem szabványosították az arclapok színeit.)
Szabályok
A játékosok öt kockával dobnak minden fordulatot, és megpróbálják a lehető legjobb kombinációt megkapni a különböző sorokban. A pontozási szabályokat a cikk következő részében fogjuk megmagyarázni, és a játék egy üres eredménytáblával kezdődik:
A dobókockákat minden forduló elején tekercselik, és a játékos, aki el akar dönteni, melyik sorban lehet a legjobb, ha a kocka kombinációt használja. Ahogy az előző kép is látható, a táblázatban 13 sorok találhatók, és leírásaik a megfelelő pontszámszámításokat mutatják:
Az összes - az összes 1 összege
Twos - az összes 2 összege
Threes - az összes 3 összege
Négyes - az összes 4 összege
Fives - az összes 5 összege
Sixes - az összes 6 összege
3 egyfajta (3 vagy több kocka azonos számmal) - az összes kocka összege
4 egyfajta (4 vagy több kocka azonos számmal) - az összes kocka összege
Full House (3 ugyanolyan számmal kocka, ugyanazzal a számmal 2 kocka, és a két számnak másnak kell lennie) - 25
Kis egyenes (egyenes 4 vagy több kocka) - 30
Nagy egyenes (egyenes az összes kockáról) - 40
5 egyfajta (mindegyik kocka azonos számmal) - 50
Esély (bármely kocka kombináció) - az összes kocka összege
Az ebben a táblázatban szereplő pontszámok csak akkor érvényesek, ha a kocka kombináció (a megfelelő sorban használt) teljesíti a sor feltételeit, különben a játékos pontszámot kap 0 pont. Például, ha a játékos az 1-3-2-4-4-et dobja, az 1 pontot az 1st sorban (az 1-ek összege) vagy az 8 pontokat kaphatja az 4th sorban (az 4-ek összege) vagy az 30 pontoknál 10th sor (kis egyenes) stb. A játékos, aki több pontot kap, megnyeri a játékot.
Egyéb fontos szabályok
Mivel az alapszabályok túlságosan szerencsé teszik a játékot, számos további pont érdekesebb és stratégiaiabbá teszi:
Ha egy játékos nem elégedett a kockával, akkor választhat egy vagy több kockát, és újabb dobást készíthet velük. Ez a művelet az aktuális fordulóban kétszer hajtható végre, majd a játékosnak az eredményül kapott kombinációt nem kell változtatnia. Természetesen a további tekercsek nem kötelezőek - ha a játékos elégedett az első tekercskel, azonnal használhatja.
A kockák használata minden fordulóban kötelező. Ez azt jelenti, hogy ha a tekercs nem tesz semmilyen pontot semmilyen rendelkezésre álló sorban, akkor a játékosnak azt is használnia kell, még akkor is, ha 0 pontot kap. Ez azt is jelenti, hogy minden játék pontosan 13 mozog.

Véletlenszerű szabad játékok

Titkos hódoló
Titkos hódoló
Van titkos csodálója? Talán megtudhatja, hogy ezt a romantikus témájú videojáték-automatát ...
Játssz slot!
Flipper rulett
Flipper rulett
Amint a játék elindul, bemutatjuk a rulettasztalt. Ez a szabványos európai ...
Játssz slot!
Beetle mania deluxe
Beetle mania deluxe
A Beetle Mania deluxe az egyik személyes kedvenc játékom a Novomatic-tól. Elég gyerekes témája van csigákkal, ...
Játssz slot!
Fényáram
Fényáram
A Flux-bővítőhely egy olyan szürreális élményt nyújt Önnek, amelyet valaha az online kaszinóban játszhatsz ...
Játssz slot!
Dupla dupla bónusz
Dupla dupla bónusz
Dupla dupla bónusz póker egy játék közötted és a kereskedő között, és egy normál ...
Játssz slot!
Ivanhoe
Ivanhoe
Ivanhoe egy illékony nyílás, amely egyesíti a klasszikus nyerőgép-elrendezést, az innovatív funkciókat, amelyek méltóak a legjobb osztályokhoz ...
Játssz slot!
Drágakövek drágakövek
Drágakövek drágakövek
A játékosok az összes 80 nyerővonalat lefedik, egyenletesen osztva négy tárcsán, a minimális tét érdekében, növelve az esélyüket a nagy nyereményeknél ...
Játssz slot!
Amerika kapitány megkarcol
Amerika kapitány megkarcol
Amerika kapitány híres karakter a Marvel-képregények univerzumából. Legalább hős lett ...
Játssz slot!
0 Comments

Fuss az ászt


Race az ász egy egyszerű Derby-stílusú versenyjáték az 1 × 2 Gaming által. Az ötlet az, hogy a játékos egy öltönyt fogad. Ezután véletlenszerű kártyákat húzunk a fedélzetről, amíg az egyik öltönyt nyolcszor nem látják, amikor az öltöny a győztes. A játékos a hét kezdeti lap elosztása előtt vagy után fogadhat.
Az 50.71% -ról 97.26% -ra tér vissza, attól függően, hogy milyen tétet csinálsz, így óvatosan válassza ki az öltönyt.
Szabályok
A játékot az 48-kártya fedélzetén játszják, az összes ász kivételével.
A négy eltávolított ász egy mező kezdővonalába kerül.
A játékos fogadhat „Ante Post” vagy „Formával”.
Ha a játékos az „Ante Post” -t választja, akkor ezen a ponton fogadja a négy öltöny egyikét. Minden fogadás 3.75-nak fizet 1-nak, ha nyer. Miután a játékos tétet tett, a fedélzet első hét lapja látható.
Ha a játékos „Formával” választ, akkor a fedélzet első hét lapja jelenik meg. Az esélyeket ezután az egyes öltönyökből eltávolított kártyák számának megfelelően állítják be. A játékos ezután fogadhat bármilyen öltönyt.
A játék úgy tűnik, hogy megszünteti azokat a helyzeteket, ahol egy vagy több öltöny eltávolítása megtörténik, mert akkor lehetetlen lenne, ha ez a ruha elnyerhető, mert nem lenne elegendő az adott öltöny, hogy eljusson a célvonalhoz.
Ezután a verseny a fennmaradó 41 kártyákkal kezdődik, amelyek egyenként megjelennek.
Ahogy minden kártya feltáródik, az adott kártya öltönyének ászának egy pozíciót kell elõre emelni.
Az első nyolcszoros előadás nyer, és az ász öltönyére nyer.
Ha a játékos úgy dönt, hogy „Formával” fogad, akkor a fedélzet első hét lapja a verseny előtt jelenik meg. Természetesen ez megváltoztatja az esélyeket. Minél több kártyát kapnak a fedélzetről, annál kisebb az esélye annak, hogy a győztes, és így minél több nyertes fog fizetni. Észrevettem, hogy öt vagy több azonos színű kártyát soha nem távolítanak el, mert ez nulla esélyt eredményezne a győzelemre. Ez hét további módon hagyja el a ruhákat az első hét lapon. Az alábbi táblázat azokat a hét módszert mutatja be, amelyekkel hét öltönyt lehet eltávolítani, és milyen az esélye az egyes öltönyöknek. Minden nyeremény egy „egy” alapon történik, ami azt jelenti, hogy a játékos nem kap vissza eredeti nyereményét.

Véletlenszerű szabad játékok

Gőz punk hősök
Gőz punk hősök
Ez tényleg rejtély számomra, hogy miért nem beszélnek több ember a SteamPunk Heroes Slot-ról. A Microgaming által üzemeltetett ...
Játssz slot!
Finn és az örvénylő spin
Finn és az örvénylő spin
Finn és a Swirly Spin egy nem hagyományos játék, mert a spin összes 25 szimbóluma egymástól függetlenül jön létre ...
Játssz slot!
Bubble bonanza
Bubble bonanza
A friss és pezsgő játékélmény érdekében érdemes megvizsgálni a következő játékokat:
Játssz slot!
Futball őrület
Futball őrület
RTG ingyenes online kaszinó nyerőgépek bónuszkörökkel, nincs letöltés Nincs regisztráció a nagyszerű módja az izgalmasnak ...
Játssz slot!
Menj banánra
Menj banánra
Menj a banán kaszinó nyerőgépre. Menj Banán! ™ egy gyors ütemű 5-tárcsás, 3-soros, 20-soros játék, 5 különböző Wild Monkey szimbólumokkal ...
Játssz slot!
A zombik támadása
A zombik támadása
A Zombik támadása a Genesis Gaming videojáték-játék. A játéknak van egy Steam Punk Zombie témája ...
Játssz slot!
Mega megpörög a bankból
Mega megpörög a bankból
A Mega Spins Break Da Bank a népszerű Break Da Bank nyerőgép folytatása, és valószínűleg az egyik ...
Játssz slot!
Foxin nyer
Foxin nyer
A Foxin nyerőgépet nyer. A Foxin 'Wins egy elképesztő 3D slot játék, amelyet a NextGen Gaming hoz létre. Ez a játék 5 ...
Játssz slot!
0 Comments

Földetérés


Földetérés Rulett az Interblock által készített néhány elektronikus játék rulettjáték. Ha a játékos az oldalsó tétet és a labda nulla vagy kettős nulla lesz, akkor a játékos szimulált labdarúgás négy rulett pörgetésen alapuló játék. A teljes szabályokat és esélyeket követve.
Szabályok
A játék szabványos dupla-nulla ruletten alapul.
Az összes szokásos fogadás mellett a játékos $ 1-t is fogadhat az $ 5-ra egy oldalsó fogadásban, mint a Touchdown Roulette. Minden más eredmény, az 1 az 36-hez, az oldalsó tétet elveszíti.
Ha a labda nulla vagy kettős nulla lesz, akkor a játék szimulált futballjátékba kerül.
A játék előtt minden játékos, aki az oldalsó tétet készítette, a piros vagy a fekete csapatot választja.
A labda az 50-udvaron (a mező közepén) indul.
A következő négy pörgetés meghatározza a labda mozgását, az alábbiak szerint:
Piros 1 az 10-hez: 3 yardok a Red Team érintése felé.
Fekete 1 az 10-hez: 3 yard egy fekete csapat érintése felé.
Piros 11 az 20-hez: 5 yardok a Red Team érintése felé.
Fekete 11 az 20-hez: 5 yard egy fekete csapat érintése felé.
Piros 21 az 30-hez: 10 yardok a Red Team érintése felé.
Fekete 21 az 30-hez: 10 yard egy fekete csapat érintése felé.
Piros 31 az 36-hez: 15 yardok a Red Team érintése felé.
Fekete 31 az 36-hez: 15 yard egy fekete csapat érintése felé.
A negyedik spin után a labda helye határozza meg a játék győztesét. Ha a labda közelebb van a Red Touchdownhoz, akkor a piros nyer. Vise-versa fekete. Ha a labda az 50-udvaron van, akkor a játék döntetlen lesz.
Az alábbi táblázat az egyes lehetséges eredményekre vonatkozó nyereményt mutatja a játékban rendelkezésre álló két ismert fizetési táblázat alapján, amelyeket a játékkal rendelkező kaszinók azonosítanak. Az udvari vonal szerinti nyeremény csak a nyertes csapatra vonatkozó fogadásokra vonatkozik.

Véletlenszerű szabad játékok

Macaronok
Macaronok
A Macarons kis sütemények, amelyeket gyakran esküvőkben használnak, különösen Franciaországban és Európában általában. Ez az online slot ...
Játssz slot!
Keleti örömök
Keleti örömök
India egy csodálatos ország, amely a kultúrával, nagyszerű ételekkel és a játékokkal ellátott résidőkkel virágzik. A keleti ígéretek márka ...
Játssz slot!
Boldog madarak
Boldog madarak
Happy Birds Slot Game Review. A csodálatos Happy Birds kaszinó nyerőgép játék öt tárcsával és három sorral ...
Játssz slot!
Zhao cai jin bao
Zhao cai jin bao
A Playtech szoftver a közelmúltban a kínai témájú játékgépeken volt, és a Zhao Cai Jin Bao még egy másik ...
Játssz slot!
A kígyózó
A kígyózó
A Snake Charmer Slot Game Review. A Snake Charmer online slot játékban 3 sorok, 25 fizetési sorok és ...
Játssz slot!
Cseresznye virágok
Cseresznye virágok
Nincs olyan sok online nyerőgépes játék, amely egy olyan alapjáték-jackpot-tal érkezik, amennyi olyan magas, mint ...
Játssz slot!
Játékkészlet és karcolás
Játékkészlet és karcolás
A Bonus Express-nél büszkék vagyunk arra, hogy ezt a játékot, a Set and Scratch játékot kínáljuk. Játék, készlet és ...
Játssz slot!
Minden amerikai
Minden amerikai
Az All American egy nagyszerű video pókerjáték, amely nagyon hasonlít az öt póker pókerhez, de ez nem csak egy ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális afrikai csésze


Ez a játék az afrikai nemzeti játékokra összpontosít. Olyan sok csapat küzd, hogy Afrika legjobbja legyen. Az összes mérkőzés 90 másodpercig tart, kivéve a következő lépéseket. Az alábbi eredményekre, az egyenes nyertesekre vagy az egyéni mérkőzésekre lehet figyelni. A játékos a fogadásokat másképp helyezi el, ott vannak az otthoni, távoli, húzó, több és több célok. Ezek több kombinációt adnak többszörös vagy egyszeri tét elhelyezéséhez. Az egyik megengedheti, hogy fogadjon 5 percet a mérkőzés kezdete előtt. A játékosoknak több csapata van, hogy fogadjanak, ez a játék az 94.46% RTP-t adja meg, és bőségesen nyerhet.

Véletlenszerű szabad játékok

Dredd bíró
Dredd bíró
Minden idők egyik legnagyobb képregénye egy többfunkciós, gazdag márkájú játékélményt jelent az 2000-on ...
Játssz slot!
A teddy pikniket visel
A teddy pikniket visel
A lenyűgöző Teddy bear Picnic kaszinó nyerőgéppel 25 fizetési vonalakkal, 5 tárcsákkal és 3 sorokkal érkezik. Játssz ...
Játssz slot!
Hívja a kolosszeumot
Hívja a kolosszeumot
A Colosseum hívása egy római témájú slot, amelyet a NextGen Gaming működtet. 5 tárcsákkal és 25 nyerővonalakkal ...
Játssz slot!
Gladiátor
Gladiátor
Kevés, ha volt, több epikus bosszú-vezérelt kaland, mint a film Gladiator - és ha ...
Játssz slot!
Hívja a kolosszeumot
Hívja a kolosszeumot
Utazzon vissza az ókori Rómába, a Microgaming által a Colosseum hívása által játszott játékkal.
Játssz slot!
Kalandok a csodaországban
Kalandok a csodaországban
Az Alice kalandjai a Csodaországban ismeretlen esélyei rendkívül alacsonyak, mivel ez a regény az 100-nál ...
Játssz slot!
Végeredmény
Végeredmény
A végső pontszám egy online kaszinó játék, amelyben a játékosok fogadhatnak egy futball eredményét ...
Játssz slot!
Stardust
Stardust
A Stardust egy olyan nyílás, amely 5 tárcsákat tartalmaz és az All Pays rendszert használja. Ez azt jelenti, hogy a ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális bajnoki bajnokság


Ez a játék az 2009 és az 2010 Bajnokok Ligáján alapul. A játék nyereményjátékát számos online kaszinóban kínálják, amelyek 32 minősített csapatokból állnak, és a Bajnokok Ligájában minden bajnoki fordulóban.
Fogadás a Virtuális Bajnokok Ligája igazi egyszerű. Válassza ki a tétet a Virtual Champs League logója alatt található sávra kattintva. Számos fogadás széles választékát kínálja Önnek, ha kiválasztja a kívánt tét kombinációját.
A verseny kezdete a csoportfázisban kezdődik. A játék ebben a szakaszában 4 csapatok vannak, ahol mindegyik 8 csoport egymás ellen játszik otthoni és távoli eseményekkel. A tipikus bajnokság pontokon alapul. 3 pontok a győzelemhez, 1 a húzáshoz és természetesen nulla a vesztéshez. A két csoport mindkét csoportja elindul a kiütési szakaszba. Ebben a fázisban a csapatok száma felére csökken, amíg az utolsó két találkozik a döntőben. A kiütéskörben a mérkőzések mindegyike lábak, otthon és távol. Az utolsó mérkőzés egy egyszeri meccs.
A Bajnokok Ligájában található mérkőzésszabályok ebben a játékban is megtalálhatók a kiütés fázisában. Az összes távoli célpont kettős pontot számít. Ha a meccs végeredménye csapatokból álló csapatokból áll, a büntetőrúgás az adott forduló eredményét rendezi. Minden megtalálható 120 másodpercre van tervezve, amikor az 70 másodperceket kijelölte és fogadja. Az 50 másodperceket olyan mérkőzésekre adjuk meg, amelyek magukban foglalják az aktuális forduló véletlenszerű kiválasztását és a megjelenített meccs és eredmények megjelenítését. Az egyik verseny körülbelül 40 percet vesz igénybe, hogy az 36 versenyeken minden nap játsszon.

Véletlenszerű szabad játékok

Gladiátor mobil
Gladiátor mobil
A filmgrafika jól illeszkedik az 5x3 tárcsához, az 25 nyerővonal formátumhoz, hogy jól bemutatott és jövedelmező helyet biztosítson ...
Játssz slot!
Szuper gyors meleg forró
Szuper gyors meleg forró
Itt van egy szabványos, öt tárcsás, háromsoros szerkezet 25 nyerővonalakkal. A felső fizető szimbólum egy lenyűgöző ...
Játssz slot!
gyér
gyér
A játék témája (az O 'wisps-től fogva) meglepően aktuális egy középkori legenda számára. Továbbá ...
Játssz slot!
Berry tört
Berry tört
A „burst” szóval a címben nyilvánvaló volt, hogy nem fogunk tálalni egy tálat ...
Játssz slot!
Cukorparádé
Cukorparádé
A rosszindulatú édes gyertyatartás fogalma olyan népszerű kultúrát ölel fel, mint a Wreck It Ralph filmek, ...
Játssz slot!
Omg kiscicák
Omg kiscicák
Megnéztük a cica-témájú résidők méltányos részesedését, és az, amit felfedeztek, az sem várható, hogy túlságosan is ...
Játssz slot!
Prissy hercegnő
Prissy hercegnő
Sokan közülünk olyanok, mint a sárkányok és a bátor lovagok elrabolt csodálatos hercegnőiről szóló történetek ...
Játssz slot!
Kobushi
Kobushi
A Kobushi Online Slot Game tartalmaz 5 tárcsákat és 30 borítósorokat, amelyek számos szimbólumot és funkciót tartalmaznak, amelyek nem csak ...
Játssz slot!
0 Comments

Virtuális euro-legendák


Élvezze a legjobb játékélményt Virtuális Euro Legends Az 1X2 Network által összeállított összes európai csapatot összegyűjtöttük, és a maradék marad, hogy a fogadásokat helyezze el. Ez a játék töltött csodálatos jellemzőkkel és kifizetésekkel, amelyek az ülésed szélén ülnek, amikor várod, hogy a győzelem leszálljon. A Virtual Euro Legends egy szimulált Euro-bajnokság a legjobb bajnoksággal rendelkező csapatok között.

Véletlenszerű szabad játékok

Dühös madarak
Dühös madarak
itt kevés kétség merül fel abban, hogy a RealTime Gaming által tervezett rés ihletet kapott. A "Angry Birds" hasonlóságai ...
Játssz slot!
Hétvége vegasban
Hétvége vegasban
Kereszt a monopólium és az egyszerű kaszinó szórakozás között. Vásároljon vegas hoteleket és nyerjen pénzt, ha a játékosok a földre szállnak, ...
Játssz slot!
El luchador
El luchador
A Gustavo El Luchador az online játékközösségnek az 2017 végén történő bemutatása egy nem progresszív videojátékhely
Játssz slot!
Lottó őrület karcolás
Lottó őrület karcolás
A Playtech nagyszerű hibrid játékot hozott létre a Lotto Madness Scratch Card kártyájával azonnali nyereményekért. A játékosok választhatnak egy tétet ...
Játssz slot!
Aztec bálványok
Aztec bálványok
Minden slot készítőnek legalább egy azték témájú játék van, és a Play N Go nem kivétel. Szerencsére ez ...
Játssz slot!
King kong sziget a koponya-hegy
King kong sziget a koponya-hegy
Az eredeti King Kong filmet számos spin-off-tal ünnepelték, és most, Kong-tal: Skull Mountain-t ...
Játssz slot!
Bárok és harangok
Bárok és harangok
A bárok és a Bells egy olyan játék, amely 5 tárcsákból és 20 nyerővonalakból áll. A nyereményeket balról nyerik ...
Játssz slot!
A bónusz vadul vadul
A bónusz vadul vadul
Bónusz Deuces WildBonus A Deuces Wild egy olyan video póker variáció, amelyet a Microgaming jelentős szoftvergyártója tervez. A játék alapja ...
Játssz slot!
0 Comments

Páratlan egy


Páratlan egy egy egyszerű 1 × 2 Gaming játék. Két lapot osztanak meg, és a teljes összeget, ahol minden egyes kártyát be kell jegyezni Blackjack, az ász mindig egy pont. Van egy sor fogadás közül, amelyek közül választhat, de mindegyiküknek meg kell adnia a páratlan pontokat.
Szabályok
Egyetlen 52-kártya fedélzetet használnak.
Az ászok egy pontnak számítanak, az 2-10 pip értékű, és az összes arclap 10 pont.
A lejátszás a lejátszóval az alább felsorolt ​​fogadásokra vonatkozó fogadásokkal kezdődik.
Amikor a játékos megtörtént, a kereskedő két lapot fog kezelni.
Ha az összes pont páratlan, akkor a kereskedő fizeti azokat a fogadásokat, amelyek nyernek. Ha a teljes összeg egyenlő, minden tét elvesz.

Véletlenszerű szabad játékok

Phantom cash
Phantom cash
Phantom Cash Slot Game Review. A fantasztikus Phantom Cash játékgép 25 fizetési vonalakkal, 3 sorokkal és ...
Játssz slot!
Milliomosnegyed
Milliomosnegyed
A Microgaming Gold Coast bővítőhelye három tárcsával és öt fizetési vonallal rendelkezik. Fedezze fel ezt a fantasztikus partot, és keresse meg a nyereményeit ...
Játssz slot!
Spanyol 21 blackjack
Spanyol 21 blackjack
A spanyol 21 az 1 kártyák 8 kártyáival játszható, az 48 kártyák száma pedig minden egyes fedélzetről ...
Játssz slot!
4 évszakok
4 évszakok
Tél, tavasz, nyár, ősz: ez a gyönyörű játék lehetővé teszi, hogy mindent megtapasztalhasson! Az 4 Seasons hihetetlen utazás ...
Játssz slot!
Mellkasok
Mellkasok
Csatlakozzon a szőke kalózhoz és a félelmetes legénységéhez, ahol a sivatagi szigeteket feltárja az eltemetett kincsekre. Útközben kötődsz ...
Játssz slot!
Évszakok
Évszakok
A játék kilenc szabályos szimbólummal rendelkezik, amelyek akkor nyernek, ha három vagy több sor kerül sorba a nyerővonalon ...
Játssz slot!
Bónusz póker deluxe
Bónusz póker deluxe
A Bonus Poker Deluxeot a Microgaming biztosítja. A minimális tét értéke 0.25 euró az 25 euróig. A játék ...
Játssz slot!
Munchkins
Munchkins
A vicces Munchkins slot 15 fizetési vonalakkal, 5 tárcsákkal és 3 sorokkal rendelkezik. Játssz, hogy nagy nyereményeket kapj ...
Játssz slot!
0 Comments

Éles shooter


Sharp Shooter az 1 × 2, az internetes kaszinók szoftvereinek szállítója, egy kockajáték. A játék célja, hogy a játékos az összes forgalmazó által képviselt számot a lehető legkevesebb dobással dobja be.
Szabályok
A játék kezdete a fogadást végrehajtó játékos.
Ezután a kereskedő három kockát dob. Ezeket a célpontnak nevezik.
A játékosnak három kockát kell dobnia.
A játékos tekercsében megjelenített arcokat ellenőrizni kell a Céldice ellen. Azt kell mondani, hogy a konkrét játékosok meghalnak egy adott kereskedő meghalni. Bármelyik játékos elpusztíthatja a legfeljebb a Cél kocka egyikét. Például, ha a Target kocka 3-6-6, és a játékos 1-2-6-t dob, akkor csak a hatos közül az egyik megszűnik.
A játékosnak addig kell gördülnie, amíg az összes Cél kocka el nem kerül, vagy háromszor, attól függően, hogy melyik történik előbb.
Ha a játékos kiküszöböli az összes célpontot, akkor azt a hány dobás és az alábbi fizetési táblázat alapján fizetik ki.

Véletlenszerű szabad játékok

Sushi bár
Sushi bár
Napjainkban az ingyen játékgépek készítésében az a tendencia, hogy a játékosok feltűnő animációkat, csodálatos grafikákat, fényűző hangulatot és komplex ...
Játssz slot!
Ékszer a táj
Ékszer a táj
A keleti kultúra témájához sok online slot van. A Microgaming cég egyike a ...
Játssz slot!
Francia rulett
Francia rulett
A francia rulett a rulett játékának változata, amely a francia forradalmat követő években népszerűvé vált.
Játssz slot!
Kenó
Kenó
Keno, szerencsejáték játék, kártyákkal (jegyek), amelyek négyzetekben vannak, általában 1-tól 80-ig. Játékos vagy ...
Játssz slot!
A szerencse gyűrűje
A szerencse gyűrűje
A Magic a levegőben van ezzel a Novomatic játékgéppel, és a varázslat nagyon erős! A Fortune gyűrűk ...
Játssz slot!
Gyümölcs zen
Gyümölcs zen
Fruit Zen Slot Game Review. A Fruit Zen egy 5-reel, 3-sor és 10-nyerővonalas video slot, melyet a BetSoft kaszinójátékok adtak ki ...
Játssz slot!
4 évszakok
4 évszakok
Tél, tavasz, nyár, ősz: ez a gyönyörű játék lehetővé teszi, hogy mindent megtapasztalhasson! Az 4 Seasons hihetetlen utazás ...
Játssz slot!
Végeredmény
Végeredmény
A végső pontszám egy online kaszinó játék, amelyben a játékosok fogadhatnak egy futball eredményét ...
Játssz slot!
0 Comments

Sic Bo


Sic Bo egy népszerű asztali játék, bár nem élvezi ugyanolyan szintű szeretetet, mint rulett, Blackjack or Baccarat. Három kockával és sic bo asztallal játszott. Első pillantásra az asztal nagyon hasonlít a craps táblázat az osztott módon. De ne tedd el a hibát, ha a sic bo csak egy másik változata a crapoknak. A korábbi asztali játék sokkal jobban függ a szerencsétől, mint a craps. A craps-ben bizonyos fogadások a kockák korábbi tekercseitől függenek, ami sok stratégiai tervezést tesz lehetővé. A sic bo-ban a dobókockák mindegyike győzelmet vagy veszteséget biztosít. Ilyen módon kevésbé van lehetőség a stratégia számára.
Mégis, bár ez egy sokkal illékonyabb játék, a sic bo-t az esélyek és a fogadási típusok változata miatt játszották le. Attól függően, hogy milyen típusú tétet választ a játékos, ideális játék lehet kezdőknek és magas görgőknek. Ha többet szeretne megtudni a sic bo stratégiáról és a fogadásokról - olvassa tovább ezt a sic bo útmutatót.

Véletlenszerű szabad játékok

Gonosz cirkusz
Gonosz cirkusz
A Wicked Circus a harmadik rész a népszerű Jokerizer sorozatban. Jellemzője az ikonikus titokzatos győzelem és a Jokerizer mód ...
Játssz slot!
Triple pocket holdem póker
Triple pocket holdem póker
Üdvözöljük az innovatív és exkluzív kaszinó játékban, a Triple Pocket Hold´em Pokerben! Ha szereted pókerezni, és ...
Játssz slot!
Minotaurus
Minotaurus
A Minotaurus egy video slot 5 tárcsákkal és 10 fizetési vonalakkal, amelyeket Endorphina üzemeltet. Ez a rés egy ...
Játssz slot!
A gazdagság kertje
A gazdagság kertje
A Riches kertjében elegáns párunk elbújik téged a gazdag és gyönyörű csillogó világában.
Játssz slot!
Blackjack pro
Blackjack pro
A Blackjack Touch-hoz ragadjon meg, és élvezze a felhasználóbarát kezelőfelületet, amely kristálytiszta látványt és könnyen kezelhető designt tartalmaz. Érezni fogja ...
Játssz slot!
Őrült kaméleonok
Őrült kaméleonok
A Crazy Chameleons egy 5 tárcsás, 5 nyerővonalas nyerőgép-nyerőgép játék nyári strand témával. Sorolj fel 10-et, J-et, Q-t, K-t, ...
Játssz slot!
Blackjack mobil
Blackjack mobil
A blackjack online játékban van egy választott világ. Számos érdekes és innovatív változat van, ...
Játssz slot!
Kápráztasd meg
Kápráztasd meg
Hölgyeim és uraim, lépjetek felfelé, és ragyogjunk meg ragyogó videónyílásunkkal: Dazzle Me ™. Ez a ragyogó játék ...
Játssz slot!
0 Comments

Craps


kaszinó Craps (vagy Bank Craps), egy kockajáték, az egyik legizgalmasabb kaszinójáték. Gyakran hallani kiabálni és kiabálni egy craps asztalon. A készüléket egy rendeltetésű asztalon játszottuk, és két kockát használnak. A kockákat nagyon szigorú szabványok után készítik el, és rutinszerűen ellenőrzik, hogy nincsenek-e károk. Természetesen a kocka körülbelül 8 órás használat után új helyettesítésre kerül, és a kaszinók olyan szabályokat vezetnek be, ahogyan egy játékos kezeli őket.
Először a lövőnek (az egyik játékosnak) legalább a táblázat minimumát kell fogadnia a Pass Line vagy a Don't Pass sorban (néha "win" vagy "right" fogadásokat, és "ne nyerj" vagy " hibás fogadások). A lövő több kockával (általában öt) jelenik meg a Stickman által, és kettőnek kell választania a görgetéshez. A fennmaradó kocka a Stickman Bowl-ba kerül, és nem kerül felhasználásra.
A lövőnek csak egy kézzel kell kezelnie a dobókocka dobását, és a dobókockanak meg kell ütnie a falakat a tábla másik végén. Abban az esetben, ha az egyik vagy mindkét kocka eldobódik az asztalról, azokat meg kell vizsgálni (általában a stickman), mielőtt visszahelyeznék őket.
A craps asztal legfeljebb 20 játékosokat tud befogadni, akik mindegyike dobja a dobást, vagy a kockákat. Ha nem akarod dobni a kockát, akkor a dobóra fogadhatsz. Számos típusú fogadást lehet tenni az asztalon. A kaszinó legénysége Stickman, Boxman és két kereskedő.
A játékot fordulóban játsszák, és a játékosok minden forduló végén jobbra forgatják a kockákat, amikor minden játékos az óramutató járásával megegyező irányban mozog. A játékos dönthet úgy, hogy nem dob, de továbbra is fogadhat.
Minden körnek két fázisa van: Come Out és Point. A kör elindításához a lövő egy vagy több dobást készít. Az 2, az 3 vagy az 12 (Craps, a lövő azt mondja, hogy "kiugrik") dobja a versenyt, és a játékosok elveszítik Pass Line fogadásaikat. Az 7 vagy az 11 (egy természetes) Come Out tekercs a Pass Line fogadások eredményét eredményezi. A lövő továbbra is a Come Out tekercseket készíti, amíg az 4, az 5, az 6, az 8, az 9 vagy az 10 lapjait dobja. A kereskedő ezután egy On gombot a pont második számát jelző pontszámra mozgatja. Ha a lövő a pontszámot dobja, az eredmény a Pass Line-ra vonatkozó fogadások nyereménye. Ha a lövő hét (7-es) nyeregben dob, a passzív vonal elveszik és a kör véget ér.
Az első dobókocka a fogadási körben a Come Out roll - egy új játék a Craps-ben kezdődik a Come Out roll-el. A Come Out tekercs csak akkor állítható elő, ha az előző lövő nem nyer egy győztes tekercset, vagyis nem teszi meg a pontot, vagy nem tesz Seven-out-ot (hétszer).
Ezután egy új játékkal kezdődik az új játék. Ha az aktuális lövöldözős játék a Point-ot teszi, a kocka visszaadódik neki, majd megkezdi az új Come Out tekercset. Ez a folytatás a lövöldözős tekercsnek, bár technikailag a Come Out roll új játékot indít elkezdeni.
Amikor a lövő nem teszi meg a pontját, a kocka felajánlja a következő játékosnak egy új Come Out tekercset, és a játék ugyanúgy folytatódik. Az új lövő lesz az a személy, aki közvetlenül az előző lövő bal oldalán van, így a játék az óramutató járásával megegyező módon mozog a craps asztal körül.
A kocka a craps tábla elrendezésénél gördül. Az elrendezés három területre oszlik - két oldalsó terület, amelyeket egy középpont választ el egymástól. Mindegyik oldalterület a másik tükörképe, és a következőket tartalmazza: Pass és Don't Pass soros tétek, Come and Don't Come fogadások, Odds fogadások, fogadások és Field fogadások. A középső területet mindkét oldalterület megosztja, és tartalmazza a Proposition fogadásokat.
Az átutalási fogadások akkor nyernek, ha az 7 vagy az 11 leszállt, míg az átutalási fogadások elvesznek, amikor az 2, az 3 vagy az 12. Ne fogadjon veszteséget, ha az 7 vagy az 11 leszállt, és ne fogadjon nyereményt, ha az 2 vagy az 3 leszáll. Ne fogadjon nyakkendőt, ha az 12 (2 néhány kaszinóban, a 'Bar' roll az elrendezésben azt jelzi, hogy melyik tekercset nyakkendőnek tekinti).
A játékhoz csatlakozó játékos, aki a lövöldözős játékot akarja játszani, a craps asztalhoz kell fordulnia, és először ellenőrizze, hogy a kereskedő „On” gombja van-e bármely pontszámban. Ha a pontszám ki van kapcsolva, akkor a táblázat a Come Out körben van. Ha a kereskedő gombja „Be”, akkor a táblázat a Pont körben van, ahol a legtöbb kaszinó lehetővé teszi a Pass Line tét elhelyezését. Valamennyi egy vagy több tekercses 'Proposition fogadások' elhelyezhetők a két fordulóban.
Kocka tekercsek között van idő, amelyre a kereskedők kifizetéseket végezhetnek és a vesztes fogadásokat összegyűjthetik, majd a játékosok új fogadásokat tehetnek. A stickman figyelemmel kíséri az akciót az asztalon, és eldönti, hogy mikor adja a lövőnek a kockát, majd nem fogadhat több fogadást.
Az alábbiakban felsoroljuk azokat a különböző fogadásokat, amelyeket a craps-en tehetsz.
Pass Line Bet - Nyerünk, ha az első tekercs természetes (7, 11) és elveszti, ha craps (2, 3, 12). Ha egy pontot hengerelnek (4, 5, 6, 8, 9, 10), akkor azt meg kell ismételni, mielőtt egy 7 dobna a győzelemhez. Ha az 7-et a pont elvesztése előtt hengereli.
A craps alapvető tétje a Pass Line Fogadás, amely a lövöldözős játékosnak a pont számának megnyerése. A Pass Line Bet-t azonnal megnyerjük, ha a Come Out roll 7 vagy 11. Ha a Come Out tekercs 2, 3 vagy 12, a tét elveszik (úgynevezett „crapping out”). Ha a tekercs más érték, akkor létrehoz egy pontot; ha ez a pont ismét egy hétre gördül, a tét nyer. Ha egy megállapított ponttal egy hétet görgetnek, mielőtt a pontot újra hengerelnénk, a tét elveszik ('hét ki'). A Pass Line győzelem még pénzt is fizet.
Fogadások a Pass Line Bet-nél - Miután egy pontot gördítettek, ezt a tétet az esélyek megadásával teheti meg. Az egyes pontokhoz különböző kifizetések állnak rendelkezésre. Az 4 vagy az 10 egy pontja fizet 2-nek: 1; 5 vagy 9 fizet 3-et: 2; Az 6 vagy az 8 6-et fizet: 5. Csak akkor nyerhetsz, ha a pontot egy 7 előtt újra hengereljük.
Come Bet - Ugyanazok a szabályok, mint a Pass Line Bet. A különbség abban áll, hogy ezt a tétet csak azután adja meg, hogy meghatározták az áthaladó vonal pontját. A Come Out tekercsen a Come Bet a passzív sorban kerül elhelyezésre, mivel azonos tét. Miután elhelyezte a tétet, az első kockás tekercs fogja beállítani a jött pontot. Nyer, ha természetes (7, 11), és elveszít, ha craps (2, 3, 12). Más tekercsek győztesek lesznek, ha az elért pontot megismételjük, mielőtt egy 7-t hengerelne. Ha egy 7-et először dobol, elveszted.
A Come Bet két fordulóban kerül megrendezésre, és a Pass Line Fogadáshoz hasonlóan játszódik. A fő különbség az, hogy egy játékos, aki a Come Bet-t készíti, az első pontszámra fog fogadni, ami a következő lövedékéből származik, függetlenül az asztal körétől. Ha az 7 vagy az 11 az első körben gördül, akkor nyer. Ha egy 2, 3 vagy 12 van hengerelve, akkor elveszik. Ha ehelyett a tekercs 4, 5, 6, 8, 9, 10, akkor az alapkereskedő a Come Bet-t egy olyan dobozba helyezi át, amely a lövöldözős számot ábrázolja. Ez a szám a Come Bet pont lesz, és a játékosnak meg kell adnia a tétet. Az osztó az esélyeket a Come Bet tetején helyezi el, de kissé a központtól annak érdekében, hogy megkülönböztesse az eredeti tétet és az esélyeket. A második forduló akkor nyer, ha a lövő a hét elejére dobja a győzelmet. Ha a hét a szám előtt van (a Come Bet), a tét elveszik. A Come Out tekercsben a Come Bet játékban van, de hagyományosan az esély nem működik, kivéve, ha a játékos másként jelzi a kereskedőnek.
A Come Bet miatt, ha a lövő rámutat, a játékos abban a helyzetben találja magát, hogy van egy Come Bet (esetleg odds-ával), és a következő roll egy Come Out roll. Ebben a helyzetben feltételezzük, hogy az elkövetkező tétekre vonatkozó odds-fogadások nem működnek a Come Out tekercsben. Ez azt jelenti, hogy ha a lövő egy 7-ot dob ​​be a Come Out tekercsre, akkor minden aktív játékos, aki az „Come Bets” -et várja, elveszíti a kezdeti fogadást, de a nyereményszorzóik visszaadják nekik. Ha az „eljutási pont” gördül, az esélyek nem nyernek, de a Come Bet nem, és az esélyek visszatérnek. A játékos elmondhatja a kereskedőnek, hogy az esélyeiket úgy szeretnék működtetni, hogy ha a lövő egy olyan számot dob, amely megegyezik az „eljött ponttal”, akkor az esélyek fogadása a Come Bet-tel együtt nyer, és ha mind a hét hengerelt, mindkettő elveszik.
Fogadások a Come Bet-nél - Pontosan ugyanaz, mint a Pass Line Fogadások esélye, kivéve, ha a Come Bet-t nem a Pass Line Fogadással fogadja.
Ne adja meg a vonalat - Ez a megfordított Pass Line tét. Ha az első dobókocka egy természetes (7, 11), amit elveszít, és ha 2 vagy 3 nyer. Az 12 dobókockája azt jelenti, hogy nyakkendőt vagy nyomást gyakorol a kaszinóval. Ha a tekercs egy pont (4, 5, 6, 8, 9, 10), akkor egy 7-nek ki kell lépnie, mielőtt ezt a pontot megismételné, hogy nyerjen. Ha a pontot még az 7 elvesztése előtt görgetjük újra.
Ne jöjjön el - a fordított Come Bet. Miután megtörtént az eredménypont, akkor nyer, ha 2 vagy 3, és elveszíti az 7 vagy az 11 esetében. Az 12 egy nyakkendő és más dobókockák csak akkor nyerhetnek, ha az 7 a következő dobásokon jelenik meg előttük.
Fogadások elhelyezése - Ez a fogadás csak a pont meghatározása után működik. Az 4, az 5, az 6, az 8, az 9 és az 10 dobókockáira fogadhat. Nyerünk, ha a tétet elhelyezett számot egy 7 előtt dobja. Ellenkező esetben elveszíti. A Helyfogadások kifizetések eltérnek attól függően, hogy hány tétet fogad. Az 4 vagy az 10 9-et fizet: 5; Az 5 vagy az 9 7-et fizet: 5 és 6 vagy 8 7-t fizet: 6. Bármikor törölheti ezt a tétet.
Mezőfogadások - Ezek a fogadások csak egy kockás tekercsre vonatkoznak. Ha 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12 van, akkor az 5-et dobja. Az 6, az 7, az 8 és az 2 elveszíti. A Field Bets az alábbi különböző nyereményekkel rendelkezik: az 2 kétszer fizet (1: 12), míg az 3 1-et fizet: 1. Más nyerő dobókocka egyenletesen fizet (1: XNUMX).
Nagy hat, nagy nyolcas fogadás - bármelyik dobókockánál kerülnek elhelyezésre, ha az 6 vagy az 8 elindul, mielőtt egy 7-t dobunk. A Big Six és a Big Eight még fogadások is, és az 1: 1.
Tételfogadások - Ezek a fogadások bármikor végrehajthatók, és a kemény utak kivételével mindegyik egy fogadás:
Bármely Craps: Nyer, ha 2, 3 vagy 12 dob. Kifizetés 8: 1
Bármely hét: Nyer, ha egy 7-t dobol. Kifizetés 5: 1
Tizenegy: Nyer, ha egy 11 dob. Kifizetés 16: 1
Ace Duece: Nyer, ha egy 3-t dobol. Kifizetés 16: 1
Aces vagy Boxcars: Nyer, ha egy 2 vagy 12 dob. Kifizetés 30: 1
Horn Fogadás: egyszerre működik az 2, az 3, az 11 és az 12 fogadásokkal. Nyer, ha az egyik ilyen számot görgetjük. A kifizetés a hengerelt szám alapján történik. A másik három fogadás elveszett.
Hardways: A fogadás egy keményvonalas számra akkor nyer, ha keményen dobja (párok száma: 1-1, 3-3, 4-4…), mielőtt könnyedén gördülne, és egy 7 dob. Kifizetések: kemény 4 és 10, 8: 1; Kemény 6 és 8, 10: 1

Véletlenszerű szabad játékok

A tenger gazdagsága
A tenger gazdagsága
A Sea Slot Game Review gazdagsága. A Riches of the Sea egy fantasztikus video slot játék, amelyet az 2by2 hoz létre ...
Játssz slot!
A tenger gyöngyszemei
A tenger gyöngyszemei
Az „Ékszerek a tengerben” egy ingyenes online nyerőgép, melynek mérete különböző méretű a képernyőn. Tudsz ...
Játssz slot!
A nagy cár
A nagy cár
Ezt a slotot a Microgaming táplálja, és 5 tárcsákkal, 3 sorokkal és választható 30 nyerővonalakkal rendelkezik. A történelmi orosz ...
Játssz slot!
Poltava
Poltava
Poltava - A háborús nyerőgép lángjai. ... Poltava - Háborús lángok egy szép és kihívást jelentő video slot ...
Játssz slot!
Nagy áttörés
Nagy áttörés
A wombat azt mondja: Monkeys surfing. Igen, ez a klasszikus slot a Microgamingból. Már sertéseket villantunk ...
Játssz slot!
Mystique grove
Mystique grove
A Microgaming cég meghívja Önt egy ország kirándulásra, hogy lélegezzen friss levegőt és pihenjen. Itt lehetősége van ...
Játssz slot!
Egyiptom öröksége
Egyiptom öröksége
Egyiptom öröksége a Play 'N Go slot az 5 tárcsákkal és az 30 nyerővonalakkal - egy ókori egyiptomi ...
Játssz slot!
Blackjack játékosok választása
Blackjack játékosok választása
Figyeljen a Blackjack rajongókra! Új változata van a kedvenc játékodban, és az 1 × 2 Gaming fejlesztette ki. A név ...
Játssz slot!
0 Comments

Blackjack


Az asztalnál mindig talál egy kereskedőt, aki az 7 játékosok ellen játszik. A játék célja, hogy a lehető legközelebb legyen az 21-hez a kártyáiddal, anélkül, hogy megszakadna - vagyis meghaladja az 21-ot. Ha mellszoborod, azonnal elveszted a tétedet. Ugyanakkor meg kell verni a kereskedő kezét. Ha a kezed nyer, kifizetést kapsz.
A Blackjack Táblázat - Kulcs részletei egy pillantásra
A Blackjack táblázat összes fontos adata
Minden ülés esetében van egy doboz, amelyben a játékos elhelyezheti a tétet. A kártyákat közvetlenül mellette osztják
A játék standard változatában az osztó kártyáit osztják meg, a második kártya értékét kezdetben elrejtve
A blackjack-asztal fogadási korlátai és a nyertes és biztosítási kifizetések
A kártya cipője - a kereskedő innen húzza a kártyákat. Az online játékokban ez gyakorlatilag megtörténik
Az asztal közepén a fő kifizetések és szabályok jól láthatóak a játékosok számára
Az online blackjack-ben a játékos kiválaszthatja az összes elérhető mozgást
Könnyen érthető a játékban lévő kártyák értéke. Minden számlap ugyanolyan értékű, és az arclapok, Jack, Queen és King mindig 10-nek számítanak. Az egyetlen különleges kártya érték az ász. Ez 1 vagy 11. Az ász értéke mindig a játékos kedvez.
Minden kártya értéke Blackjack-ben
Ha több ponttal nyer, mint a kereskedő, vagy ha a kereskedő megszűnik, akkor 1: 1 kifizetést kap. Ez azt jelenti, hogy ha £ 10-t fogsz fogadni, visszajuttatod, plusz egy £ 10 nyereség, így a teljes kifizetés £ 20. Másrészt, ha a játékot kevesebb ponttal fejezi be, mint a kereskedő, vagy ha mellszoborod, elveszíted a tétedet. Ha az első 2 kártyád egyenlő 21, ász, plusz egy 10, jack, királynő vagy király, akkor van "blackjack". Ebben az esetben az 3: 2 kifizetésével azonnal nyer. Tehát, ha £ 10-t fogsz fogadni, akkor ezt visszajuttatod, plusz £ 15 nyereséggel, így összesen £ 25.
Lépésről lépésre útmutató a játékról
Minden forduló a kereskedőtől kezdődik, amelyben bejelentette, hogy a játékosoknak el kell helyezniük a fogadásaikat. Bárki, aki játszani szeretne, tétet kell tennie, amely a minimális és maximális táblázatokon belül van. A játékos választhat, hogy leül egy játékból, mondja, hogy talán szünetet szeretne egy cigarettára vagy egy italra.
Miután minden fogadás megtörtént, a kereskedő megkezdi a kártyák kezelését. Először minden játékos kap egy kártyát, majd a kereskedő egy kártyát rendel magának. Ezután minden játékos egy második kártyát kap. A kereskedő második lapja lefelé kerül, így az érték elején elrejtve van.
A játékos első döntése - biztosítás vagy nem?
Ha a kereskedőnek ász van, akkor a játékos a kártyáktól függően biztosítási tétet helyezhet el, a játékos választhat az 1 4 opciók közül - Hit, Stand, Double vagy Split. A döntés meghozatala előtt azonban lehetőség nyílik biztosítási tét elhelyezésére. Ez az oldalsó fogadás csak akkor áll rendelkezésre, ha az osztó első lapja ász. Ebben a helyzetben a kereskedőnek lehetősége van blackjack-re, mivel a második, rejtett kártyájuk értéke 10 lehet. Biztosíthatod magad a blackjack-vel rendelkező kereskedő ellen, az eredeti tét fele értékének fogadásával. Ezeket a zsetonokat általában a „Biztosítás fizet 2: 1” feliratú táblázat részén helyezik el. Ha a kereskedőnek nincs blackjackja, akkor a biztosítási tét elveszett, és továbbra is játszani kezed. Míg ha a kereskedőnek van blackjackja, akkor a kezdeti tét, és a kéz elveszik. Az 2: 1 kifizetésével azonban megnyeri a biztosítási tétet.
A standard opciók: Hit és Stand
A Blackjack szabványos választásai a Hit és a StandEach játékosnak lehetősége van „megütni”, egy másik kártyával, vagy „állni” az 2 kártyájukon. Ha nem biztos benne, hogy melyik opció a legjobb választás, további tanácsokat találhatsz a dedikált blackjack stratégiákról. Nincs korlátozva a rajzolható kártyák mennyisége. Gyakran találja, hogy elegendő pontja van az 2 vagy az 3 kártyákkal. Bizonyos esetekben azonban az 5 kártyák letörölése nélkül lehetséges. Miután úgy döntött, hogy állni akarsz, vagyis nem rajzolsz többé kártyát, várnod kell, amíg a többi játékos játszani kezdi. Csak azután, hogy a többi játékos befejezte a fordulatot, a kereskedő megfordítja a lyuk kártyáját. Ekkor egy másik kártyát fognak venni, vagy rögzített szabályok szerint állni.
Split és Double
Két további lehetőség áll rendelkezésre a játékosok számára: „split” vagy „double”. Vannak azonban korlátozások, amikor ezek az opciók rendelkezésre állnak.
Az azonos értékű kártyák egy további betét elhelyezésével az 2 kezébe oszthatók, ha az első 2 kártyák azonos értékűek, ez magában foglalja az 2 különböző arclapjait is, akkor lehetősége van arra, hogy a kártyákat két külön kezébe osztja. Ehhez meg kell tennie egy másik tétet, amely megegyezik az elsővel. Ezután továbbra is egymástól függetlenül játszol. Továbbra is annyi további kártyát rajzolhatsz, amennyit csak akarsz, de nincs lehetőséged újra megosztani. Ha ezt az opciót játszik le, egy ász és egy arckártya egyenlő az 21-el, nem pedig blackjack. Ezért az ilyen kéz kifizetése az 1: 1, mint az 3: 2.
Miután az első 2 kártyát megadták, a játékosnak lehetősége van megduplázni a tétet. Ez lehetővé teszi, hogy a tét meghaladja a maximális táblázathatárt. A „kettős” választás után csak a 1 kártyát osztják ki a játékosnak. Nincs lehetőség más időpont elérésére. A kettős leosztás lehetősége szintén osztott kezeken áll rendelkezésre, de ismét csak az 1 kiegészítő kártyát kell kezelni.
Kártya-rajzolási szabályok az osztó számára és a nyeremények kifizetése
Miután az összes játékos befejezte a fordulatot, itt az ideje, hogy a kereskedő le tudjon játszani, és végül meghatározza a játék eredményét. A kereskedőnek szigorú szabályokat kell követnie ahhoz, hogy elérje vagy megálljon, és lényegében a kereskedőnek nincs igazi döntése. Először a kereskedő megfordítja a rejtett cipőkártyáját. Ha a kártyák értéke kevesebb, mint 17, akkor egy másik kártyát kell rajzolnia. Ezt a szabályt a tényleges blackjack-asztalon láthatja. Általában a „Kereskedőnek minden 17-en kell állnia”. Amint a kereskedőnek van 17 vagy annál több, állnak. Ha a kereskedő mellszobor (azaz a kéz meghaladja az 21 értéket), akkor az összes többi játékos automatikusan nyer. Ha az osztó az 17 - 21 között van, akkor a pontszámot összehasonlítjuk a többi játékossal.

Véletlenszerű szabad játékok

Holdem leszámolás
Holdem leszámolás
A Texas Hold'em átvette a póker világot. Két millió ember játszik Texas Hold'em-et minden nap az interneten ...
Játssz slot!
Kristály erdő
Kristály erdő
A Rystal Forest egy varázslatos mágia és erdei fantázia varázslatos játék, amelyet WMS-el hoztak a képernyőn. Slot téma ...
Játssz slot!
A kraken szeme
A kraken szeme
Ha úgy gondolja, hogy megnézheti a Kraken, a tenger legendás szörnyét, a szemében, és még mindig eljön ...
Játssz slot!
Elektro-bingó
Elektro-bingó
A Bonus Express büszke arra, hogy bemutatja az Electro Bingo-t, egy új módot a bingó lejátszására. Ez a futurisztikus és ultra modern játék ...
Játssz slot!
Shaaark superbet
Shaaark superbet
A klasszikus tengerparti nyaralás szünetének témája a vízben fekvő ragadozóval, ez a szórakoztató és barátságos pokie ...
Játssz slot!
Ír szemek 2
Ír szemek 2
De nem elég a javulás. A grafika kedvesebb, és az 20-et nem az 12 ingyenes pörgetésekkel, hanem ...
Játssz slot!
Boldog új évet
Boldog új évet
A Boldog Új Évet video slot egy három orsó, öt fizetős vonal jackpot játék forradalmi grafikai technológiával és ...
Játssz slot!
Jade császár
Jade császár
Kínai mitológia nem ismert, ezért vegye ki az esélyt ebben a játékban, nézd meg, milyen szimbólumok vannak, és ...
Játssz slot!
0 Comments

Blackjack játékosok választása


Figyel Blackjack rajongók! Új változata van a kedvenc játékodban, és az 1 × 2 Gaming fejlesztette ki. A kiadás neve Blackjack Player Choice, és ahogy a neve is sugallja, a játékosok számára a szokásos formátum mellett extra interaktivitást kínál.
A Blackjack kedvező RTP-t kínál az online nyerőgépekhez képest, így határozott vonzás a játékhoz; az alapszabályok ugyanazok maradnak ebben a változatban, hogy a cél az, hogy egy olyan kéz, amely magasabb, mint az osztó, de nem több, mint az 21.
Hogyan játsszuk le a Blackjack játékos választását
Miután kiválasztotta a tét szintjét - £0.10 és £ 200.00 - itt az ideje, hogy a dolgok gördüljenek, majd kattintson az "Deal" gombra, és öt arccal lefelé néző kezek fognak látni előtted. A képernyő tetején lévő kis dobozban öt szám is látható, amelyek megfelelnek az osztott kéznek. A „*” azt jelenti, hogy van egy ász.
Most választja ki az egyiket a saját és egy a kereskedő számára; ezen a ponton nem tudod, hogy melyik szám illeszkedik, amelyre kattintva kattints az egyikre, hogy felfedje a felső kártyát, és próbálja meg használni ezeket az információkat a lehetőségek szűkítésére.
Ha nem szereted az első választásodat, eldobhatod (el fog tűnni a tábláról) és válassz egy másikat - ez most a kezed lesz. Most csak vegye le a kezét a kereskedőnek, és elkezdődik a Blackjack játék.
Az az elképzelés, hogy minden olyan információt felhasználhat, amelyet a kiválasztási folyamatból gyűjtött össze, hogy segítsen a játékstratégiában. Kísérleti időszakunkban minden bizonnyal volt idő, amikor azt gondoltuk, hogy tudjuk, mit tart a kereskedő, és ennek megfelelően „Hit” vagy „Stand” lehet.
A játék normálisan játsszon, bár nincs "hasadás", "megduplázás" vagy "biztosítás", csak a "Hitting" vagy "Standing" közötti választás.

Véletlenszerű szabad játékok

Gyümölcs gazdaság
Gyümölcs gazdaság
Lélegezzen be a friss levegőben, és élvezze a gazdag termést a Fruit Farm ™ -vel! A tehén, juh, sertés és csirke ...
Játssz slot!
Koponya csúszás
Koponya csúszás
A Skull Duggery-t a Microgaming fejlesztette ki, amely több, mint az online szerencsejáték-üzletben. Ezt mondta ...
Játssz slot!
Mi a csuda
Mi a csuda
Ez a játékgép a Microgaming neves szoftverfejlesztő, egy komikus térkapocs. Az idegenek, a rakétahajók és az aszteroidák rengeteg ...
Játssz slot!
Horgok horgok
Horgok horgok
Ahoy ott! A Hook's Heroes ™ egy 5-tárcsás, 3-sor, az 20-line video slot az 3 különböző funkcióival rendelkező ingyenes pörgetéseket kínál ...
Játssz slot!
La cucaracha
La cucaracha
Ha valaha is Dél-Amerikába vezetett, hogy megnézze az összes meleg dolgot, amit Mexikónak kínálnia kell ...
Játssz slot!
A fehér bivaly legenda
A fehér bivaly legenda
Valódi pénzes kaszinóhelyekben élvezni fogja a Cryptologic legjobb hangjait és grafikáit, és értékelni fogja a részleteket ...
Játssz slot!
Vörös zászló flotta
Vörös zászló flotta
A WMS kaszinószoftver-szolgáltatója által kifejlesztett csodálatos Red Flag Fleet egyedülálló orsószerkezettel fogja meglepni Önt ...
Játssz slot!
Ogre birodalom
Ogre birodalom
Látogasson el egy varázslatos varázslat földjére, ahol a királyságok a királyok és a királynők, a Jokerek és a… egy Ogre otthona ?! Ban ben ...
Játssz slot!
0 Comments

Menj aranyért


A csodálatos Menj aranyra A kaszinó nyerőgéppel az Ash Gaming rendelkezik 5 tárcsákkal, 3 sorokkal és 9 fizetési sorokkal. Ha szeretnél progresszív játékokat játszani, próbáld meg játszani ezt a progresszív slotot, ahol megnyerheted a három jackpotot és a nagy nyereményeket, részt vehetsz a sporteseményeken!
Gyorsabban fut, nyerj többet!
Miután három vagy több Javelin-Man Scatter szimbólum a földön bárhol elhelyezkedik a játék képernyőjén, a bónusz bónusz aktiválódik. Mindegyik bűbájos ember fogta meg a gerincét, különféle pénznyereményeket hozva. Az 3, az 4 vagy az 5 Sprinters a dobon bárhol eljutottak, így lehetőségük nyílik az egyik játékosra. Ha a sprinter gyorsabb, mint a többi, akkor megnyeri a legnagyobb díjat.
Egy másik bónusz játék várja Önt ebben a kaszinó slotban. Az 3 vagy többféle érmet egyezzen meg egy aktív fizetési soron, hogy belépjen a Track bónuszba. Most fut a pályán, hogy megnyerjük a mesés díjakat! Miután megállt a nyílra, átmegy a belső sávokra, ahol a díjak jelentősen nagyobbak!
Menj el Aranysárga Érem!
A Track játék során nézd meg a legjobb érmet a nyereményedben. Ha gazdagodik a pályán, akkor megszerzi a játék egyik progresszív jackpotját! Az online video slot játékban három van: a bronz jackpot, az ezüst jackpot, és a legnagyobb az arany jackpot.
A vad szimbólumot jelenítheti meg ebben a játékban, mint sok ingyenes online kaszinó slotban bónuszkörökkel. Ez segít a nyerő kombinációk teljesítésében azzal a képességgel, hogy bármilyen játékszimbólumként működjön. A medálok, a gerelyember és a sprinter nem helyettesíthetők a vadon. A Wild szimbólumot az olimpiai fáklya képviseli.

Véletlenszerű szabad játékok

Lyuk egyben
Lyuk egyben
A nyertes nyerőgép ingyenes online játékgépet a Rival hoz létre, hogy játsszon és élvezhesse a lehetőségeket, amit ...
Játssz slot!
Matsuri
Matsuri
A Matsuri a Play'n GO egyik legnépszerűbb helyszíne. Nemcsak az 3,000x legnagyobb nyereménye ...
Játssz slot!
Elektra karcolás
Elektra karcolás
A Playtech izgalmas karcolást kínál a Gladiator sorozat alapján. Feszült háttérzene és a valódi fényképek a ...
Játssz slot!
Showgirls
Showgirls
Csodálatos görbék, furtive pillantások, játékos fehérnemű - üdvözöljük a szexi vaudeville Showgirls! Fortune mosolyog rád, mint mi ...
Játssz slot!
gyér
gyér
A játék témája (az O 'wisps-től fogva) meglepően aktuális egy középkori legenda számára. Továbbá ...
Játssz slot!
Mega joker
Mega joker
A Mega Joker egy tipikus jackpot-nyerőgép-stílus, és megismerkedik az összes játékossal, akár a kezdőkkel ...
Játssz slot!
Csendes szamuráj jackpot
Csendes szamuráj jackpot
Sok slot játékos szereti az ázsiai kultúra vagy a japán történelmi szamuráj harcosok és a gésa szórakoztató, valamint a szoftver által inspirált játékokat.
Játssz slot!
Arab rózsa
Arab rózsa
Az Arabian Rose egy öt tárcsás, négy soros és 40 fizetési sor video slot. Ez a játék koncepciója alapul ...
Játssz slot!
0 Comments

Ki a semmiből


Most, hogy az online kaszinók elkezdtek elterjedni, ezeknek a játékoknak az online verziói jelentősen hasonlóak. Mindkét játékstílus a különböző szimbólumok egyeztetését jelenti, és kihasználja az emberi örömöt a minták megtalálásában és összekapcsolásában. Mindkettő hosszú távú megközelítést jelent a szerencsejátékra, még akkor is, ha a hosszú távú kaszinójátékok által kínált legszegényebb esélyek vannak.
A karcolás és a pokies egyaránt hasonló témákat vet fel a filmekből, a televíziókból és a popkultúrából, és gyakran más játékokat, mint a póker vagy a lóverseny. A bonyolult grafikák és animációk a kiváló minőségű hangokkal kombinálva mindkét játék virtuális verzióit gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek egymással.
Szociálisan mindkét játék meglehetősen hasonló. Mindkét játékban önmagad játszol. Lehet, hogy kölcsönhatásba léphet az emberekkel a pokies mellett, vagy másokkal, akik karcolódnak a semmiből az Ön közelében lévő kártyák, de ugyanazon a gépen nem játszunk le egyszerre, vagy nem kaparjuk le ugyanezt a kártyát.
Az online kaszinók megpróbálnak több társadalmi interakciót létrehozni mindkét játékban a scratchie és pokie versenyek megtartásával. Talán a legjelentősebb hasonlóság a karcolások és a pokies között az, hogy mindkettő tiszta szerencsejáték.
De ebből a szempontból az egyik fontos különbség a karcolás és a pokies között. Míg mindkettő szerencsejáték, és a kaszinó vagy a sorsjegykártya tervezője képes a nyerési esélyeket beállítani, a karcolás kártyák általában a több szimbólummal való egyezésre irányulnak a kártyán, míg a pokies egy sorban lévő szimbólumokkal illeszkedik. Természetesen sok pókerben, amelyek több játékvonalat kínálnak, ez a vonal lehet szaggatott vagy átlós.
Egy másik elsődleges különbség a pokies és a karcolások között az, hogy nincsenek bónuszkörök és különleges videojátékok a karcolásokban. A Pokies viszont tele van ezen további szempontokkal. Természetesen ez nem jelentené ezt a különbséget. Az online karcolások gyakran csaknem ugyanolyan bonyolultsággal rendelkeznek a hang és a képben, mint az online pokiesek, még akkor is, ha nincsenek bónuszkörök.
Egy másik nagy különbség a fizikai karcolások és a pokies között az, hogy a karcolásos képek statikusak, míg a legrégebbi pokies funkciók mozgása - még akkor is, ha ez a mozgás olyan kifinomult, mint a spinning orsók. A virtuális karcolások több videofelvétel irányába, valamint a kifinomultabb grafikával rendelkező virtuális pokiesek felé fordulnak.

Véletlenszerű szabad játékok

Egyiptomi gazdagság
Egyiptomi gazdagság
Ha szereted az egyszerű és könnyen játszható résidőket, akkor nem lehet könnyebb, mint az egyiptomi gazdagság, egy 5-tekercs, ...
Játssz slot!
Szuper hölgy szerencse
Szuper hölgy szerencse
Úgy tűnik, hogy az iSoftBet mostanában tűz van, mivel újabb megdöbbentő nyílást indítottak, és ismét ...
Játssz slot!
A nyugalom tengerén
A nyugalom tengerén
Néha béke és csendes időszakra van szükséged, hogy lazítson és helyreállítsa képességeit. A nyugalom mágikus szó ...
Játssz slot!
Unicorn legenda
Unicorn legenda
Az egyszarvúak és a tündérek nem újdonságok a slot témában, de ez furcsán befejezetlen. Mintha a grafika ...
Játssz slot!
Rágó orrszarvú
Rágó orrszarvú
A rothadó Rhino elszakad az öt tárcsa és három vagy öt sor szabványától. A ...
Játssz slot!
Major milliók
Major milliók
A Major Millions egy 3 reel klasszikus Microgaming slot játék. Akár 15 nyerővonalakkal és progresszív játékkal rendelkezik ...
Játssz slot!
Labdarúgó mania karcolás
Labdarúgó mania karcolás
A nyerő nagy viszketés soha nem messze van a Neon Jackpot Kaszinó tagjaink elmeitől. A ...
Játssz slot!
Szerencsesütit
Szerencsesütit
A „Fortune Cookie” videó nyerőgép a Microgaming játékszolgáltatótól egy 3 * 3 játék 1-es útvonallal. A slot RTP = 95.58% és ...
Játssz slot!
0 Comments

Kínai rulett


Utazzon Ázsiába és játsszon Kínai rulett Ha Ön a rulettjátékok rajongója, akkor szeretni fogja ezt a játékot, amely másképp készült, mint a normál játék. Ez hasonló Európai rulett de különbözik abban, hogy a számok és a színek helyett a játékosok fogadnak zodiákus jeleket. A kínai rulett egy izgalmas játék, amely az ülésed szélén várja Önt a hatalmas hozamra várva.

Véletlenszerű szabad játékok

Mágikus résidők
Mágikus résidők
A valódi játékosok készen állnak arra, hogy szinte bármit tegyenek, hogy növeljék esélyeiket, hogy nagy nyereményt nyerjenek a ...
Játssz slot!
Hófehér
Hófehér
A Betsoft Apple méregtelenített Apple nyerőgépével a Betsoft az egyik leginkább érintett és kapszulázó régi mese által választott ...
Játssz slot!
Nagy, gonosz farkas
Nagy, gonosz farkas
A kedvenc gyermekkori története Big Bad wolf és három kis sertés most nagyon vicces és ...
Játssz slot!
Vörös zászló flotta
Vörös zászló flotta
A WMS kaszinószoftver-szolgáltatója által kifejlesztett csodálatos Red Flag Fleet egyedülálló orsószerkezettel fogja meglepni Önt ...
Játssz slot!
Bikini party
Bikini party
A Microgaming által bemutatott Bikini Party video slot a játékosoknak egy kellemes napot kínál a strandon. Az 5 tekercs, ...
Játssz slot!
pimped
pimped
A Play'n Go egy újabb nagy játékgépet mutat be, amely a luxus és a gazdagság világába vezet. Mint ...
Játssz slot!
Shaolin spin
Shaolin spin
Shaolin Spin Slot. A Shaolin Spin slot a Távol-Kelet számos aspektusát öleli fel. Ezek közé tartoznak a sárkányok, ...
Játssz slot!
Rook bosszúja mobil
Rook bosszúja mobil
A csodálatos 5 tárcsában, az 25 sorban, a Cascading Reels nyerőgépben, mindenki kedvenc Aztec Chief, Rook.
Játssz slot!
0 Comments

Európai rulett


Rulett egy történetbe merített játék. Gyökerei az 200 évekig nyúlnak vissza, de a játék lényege ugyanaz marad, mint mindig.
Az online rulett számos változata létezik, de talán a legnépszerűbb és tartósabb Európai rulett.
Valószínűleg már tudja, hogyan működik a játék: van egy kerék, amely 37 zsebekre van osztva, mindegyik más számmal. Minden számnak van egy színe, akár piros, akár fekete.
Mielőtt a kerék forog, tedd a fogadásaidat arra a helyre, ahová a labda leszáll. Fogadhatsz egy bizonyos számra (vagy számokra), a színre, függetlenül attól, hogy páratlan vagy páros vagy akár több más lehetséges eredmény lesz.
Az európai rulett megkülönböztető jellemzője, hogy csak egy zöld 0 zsebben, ellentétben néhány más verzióval, amelyek kettő. Ez segít növelni az esélyeket a játékos javára, és kedvence a rulett rajongóknak és az újonnan érkezőknek.

Véletlenszerű szabad játékok

Untamed bengáli tigris
Untamed bengáli tigris
Untamed Bengal Tiger Slot Game Review. ... A játék számos kiemelkedő funkciót tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak lesznek ...
Játssz slot!
Pistoleras
Pistoleras
A Pistoleras egy olyan vizuálisan vonzó video slot, amely 5 tárcsákat, 3 sorokat és 25 nyerővonalakat tartalmaz. A Microgaming által tervezett ...
Játssz slot!
Ares
Ares
Ha nem a nonszensz kaszinó játék a fókusz, akkor ez lenne a legmenőbb üdvözlő bónusz, hogy kipróbálhassa ...
Játssz slot!
Thunderspin jackpotok
Thunderspin jackpotok
A Thunderspin Jackpots online slot egy OpenBet Progressive Jackpot tartalom, amely Lightning Spins és Thunderwheel funkciókkal rendelkezik. Bármilyen ...
Játssz slot!
A tengerpart élettartama
A tengerpart élettartama
Eljött az ideje, hogy az idő elteltével eltöltött idő eltelt, és mi lehet ...
Játssz slot!
Isteni szerencse
Isteni szerencse
Az isteni Fortune ™ az ókor gazdagságát és gazdagságát kínálja. Utazzon vissza időben a mitikus lények világába ...
Játssz slot!
Untamed koronás sas
Untamed koronás sas
A Microgaming cég a résidőket gyakran minden állatnak vagy madárnak szenteli, ami a játékosoknak az élőhelyük jellemzőiről szól. Mint ...
Játssz slot!
Évszakok
Évszakok
A játék kilenc szabályos szimbólummal rendelkezik, amelyek akkor nyernek, ha három vagy több sor kerül sorba a nyerővonalon ...
Játssz slot!
0 Comments

Baccarat


Íme néhány olyan funkció, amit remélünk, hogy élvezni fogja:
A legfelső menüsorban a lejátszó választhat mini baccarat stílus, ahol az összes kártyát gyorsan forgalmazza a kereskedő vagy a „nagy asztal” stílus, ahol a játékos egyszerre átfordítja a kártyákat. Van egy hibrid is, ahol a játékos csak a harmadik kártyákat fordítja át. Egy kártya átkapcsolásához kattintson az „üzlet” gombra.
Tekintse meg egy reális történeti fórumot. Elgondolkozott már azon, hogy mit jelentenek a vörös és kék körök és vonalak a baccarat eredménytáblán? Ezt a játékot is megkezdtük. Akár érdekel a gyöngylap, a nagy út, a kis út, a nagy szem fiú, vagy a csótány disznó, az eredménytábla mindent tartalmaz. Az egyes munkák írásbeli magyarázatát lásd a Baccarat Scards táblákon található oldalamon.
Nézze meg a statisztikai táblát az utolsó cipő összefoglalására. Itt megtalálja a bankár, játékos és nyakkendő fogadások százalékos arányát. Azt is kap valamit, amit egy kaszinó nem ad Önnek, ugyanazok a három fogadás házának élét, a maradék kártyák pontos összetételének megfelelően. Néha a játékos késlelteti a cipőt. Végül, ha a kártyaszámlálók ott vannak, könnyűvé válik, ha megmutatjuk, hogy a rangsorban hányan vannak a cipőben.
A bankrollja nagyvonalúan kezdődött a $ 10,000-el. A minimális tét csak $ 5, az égbolt pedig a maximum.
Kihívást adunk arra, hogy a bankrollot olyan pontra vigye be, ahol az $ 25,000 chipeket fogadja. Felkészült rá!
Úgy érezzük, játékunk majdnem olyan, mint az igazi. Azonban itt nem kell másodlagos füstöt vagy játékosokat, akik az asztalt rágcsálják, hogy „majom!” Kiabáljanak.
Talán jobb, mint valódi pénzért játszani - döntsd el magad.
A bevezetővel az útból az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy… legyen az üzleti játék.
Itt a Az esélyek varázslója nem hiszünk a szerencseben, így szeretnénk, ha eredményei a haranggörbe jobb oldalára esnek.

Véletlenszerű szabad játékok

Fesztiválkirálynők
Fesztiválkirálynők
Néhány évvel ezelőtt a Fesztivál Queens nevű színes video slot megjelenik a Quickfire platformon futó online kaszinókban. Ez ...
Játssz slot!
Pánik
Pánik
A Stampede egy jól elkészített játék, amely jól illeszkedik a témájához. Az egyedülálló Cash Stampede szolgáltatás új élményt nyújt a ...
Játssz slot!
Hadurak: a hatalom kristályai
Hadurak: a hatalom kristályai
Tedd a legjobb háborút. Most üvöltsétek meg, mint gondolod! Igen, valóban félelmetes - ez ...
Játssz slot!
Királyok Királynője
Királyok Királynője
Utazzon vissza az időben és élvezze az egyiptomi nap melegét a királynő királynőjében, az online videó ...
Játssz slot!
Muse
Muse
A NetEnt szoftveres óriás video nyerőgépe az ókori görög történetekből és mítoszokból vonzza a témáját ...
Játssz slot!
Dr szerelem
Dr szerelem
Az orvos a házban van, és készen áll arra, hogy az összes nyertes nyeremény és gondoskodás ...
Játssz slot!
Star trek piros figyelmeztetés
Star trek piros figyelmeztetés
A Star Trek Red Alert egy 25-payline video slot, amely a WMS (Williams Interactive) szoftverplatformon fut. Készült ...
Játssz slot!
Super flip
Super flip
Ha az 1,000,000-érmék (igen, egymillió) esélye úgy tűnik, mint az ötlet a játékgépek egéréről, akkor ...
Játssz slot!
0 Comments

Foci karcolás


A karcolás kártya 6 képeket tartalmaz, amelyek mindegyike kapcsolatban áll Futball / A foci egyezik, és bárhol jelenhet meg a karcolás kártyán. Ha olyan 3 képeket tár fel, amelyek azonosak, akkor jutalmat kap. A jutalom összege a tét összege és a kép szorzója. A képek és szorzók:
Futballcipő - x1Football póló - x2Football - x5Referees síp - x10Football Player - x50Winners Trophy - x250
A szorzók és a képek a sorsjegy jobb oldalán találhatók. A Neonslots.com-on több ingyenes karcolás játékot talál.
A Scratch Soccer lejátszása
Scratch Soccer az 1 × 2 Gaming játék nagyon egyszerű. A játék után töltött látni fogja a bal oldali panelt, amelyen szürke borítás van, a jobb oldalon pedig a képek és azok szorzói. Az alján látható a tét összege, amelyet a nyilak segítségével módosíthat. Ez az az összeg, amelyet minden új kártya és a nyeremény kiszámításához használt számért fizet.
Emellett két piros gomb található, az egyik felső lap lehetővé teszi, hogy új kártyát vásároljon, az alsó pedig egy darabig fedezi a bevonatot. A képeket az egér segítségével is felfedezheti, a kattintás bármelyik pontjára kattintva az egérmutatót egy érmé alakítja, amellyel letörölheti a bevonatot, hogy felfedje a képeket.
A jobb szélen látható egy doboz, amely megmutatja a nyertes nyereményeket. A játékterület alatt látható:
Hangszóró - kikapcsolja vagy kikapcsolja a játékot
Demó - azt mutatja, hogy a demó verzióját játszik le
Szórakozás - megjeleníti az egyensúlyt
Kör alakú nyíl gomb - mutatja a tét történetét
3 vízszintes vonalak - megnyitja a játék beállításait, ahol megváltoztathatja a játék hangját és minőségét
? - megnyitja a Scratch Soccer játék utasításait és szabályait.

Véletlenszerű szabad játékok

Tökmagasság
Tökmagasság
Boszorkányok, szellemek és szellemek - egy ősi Halloween-mítosz szerint az élő és a világ birodalma között.
Játssz slot!
Mágikus portálok
Mágikus portálok
Magic Portals Slot. ... A Magic Portals ™ egy 5-reel, 3-sor, 25-line video slot. A játék két mágikus portált tartalmaz, amelyek ...
Játssz slot!
Óriási varázslat
Óriási varázslat
Az Odin varázslata egy video slot játék, amely nagyon drámai zenével rendelkezik az 2 2 ...
Játssz slot!
Rocknroller
Rocknroller
A Rock n Roller egy fantasztikus lehetőség azoknak, akik újdonságok a helyszínen, és egyszerű játékot akarnak ...
Játssz slot!
Mágikus varázst
Mágikus varázst
Ha olvassa el a hasonlóan megnevezett Magic dobozok áttekintését, tudni fogja, hogy a Microgaming egy olyan fázisban volt, ahol több ...
Játssz slot!
Mítikus lány
Mítikus lány
A Mythic Maiden ™ egy kísértetjárta nyerőgépes játék, amely az utazók által az alvilágból visszajuttatott találatokra összpontosít, és rejtve ...
Játssz slot!
Cyrus a vírus
Cyrus a vírus
Ez a színes slot az 5 tárcsákon és az 10 nyerővonalakon mindkét irányból fizető vírusok széles skáláját tartalmazza. 5 vonalak ...
Játssz slot!
Rengeteg vagy szerencse
Rengeteg vagy szerencse
A Plenty O 'Fortune kaszinó nyerőgép játékban 5 tárcsák és 20 nyerővonalak vannak. Ez a rés a szemtelen törpe, aki ...
Játssz slot!
0 Comments

Grand prix arany


A verseny zajlik, és játékban vehet részt Grand Prix arany készítette: 1X2 Network.Ha kedved autóversenyekre, akkor ez a játék izgatott lesz, mivel ez egy verseny-témájú játék. Mindezt szórakoztathatja, anélkül, hogy otthon kellemes hangulatot hagyna. Ez tele van fantasztikus funkciókkal és kifizetésekkel, amelyek rákattintanak rá. A Grand Prix Gold egy kaparós kártya, amely csodálatos elrendezéssel és csodálatos kifizetésekkel egészíti ki az 49X tétjét. Először készüljön fel a célba, hogy megkapja a játékban rejtett nagy nyereményeket.

Véletlenszerű szabad játékok

Zombik versus cheerleaders
Zombik versus cheerleaders
Ha a közelmúltban zombi őrületbe került, és az online résidők rajongója is, akkor a zombik ...
Játssz slot!
Kölyök szeretik a mobilt
Kölyök szeretik a mobilt
Tudjuk, hogy a BetSoft vicces játékokat, őrült játékokat, sőt sötét és hangulatos játékokat is tud csinálni - ez az első ...
Játssz slot!
A sárkányok története
A sárkányok története
A hagyományos Knight vs Dragon mesékben általában a lovag felé vezetünk, de sokkal szórakoztatóbb, ha ...
Játssz slot!
A cheshire macska
A cheshire macska
Az Egyesült Királyság legjobb online kaszinóban - Spin és Win - egy varázslatos világ várja Önt a Cheshire Cat slotban ...
Játssz slot!
Prémium rulett profi
Prémium rulett profi
Az egyik olyan dolog, amely az online ingyenes roulette-nél fog tetszeni, a testreszabás hatalmas lehetősége. Például, ...
Játssz slot!
Heist mobil
Heist mobil
Miért mentünk be olyan rossz érzéssel, hogy ez a régi Betsoft slot játék most megjelent a mobilon? ...
Játssz slot!
Kő papír olló
Kő papír olló
Ha a klasszikus szikla-, papír-, ollós játékot veszi, és csavarod be, mi van? ...
Játssz slot!
Scruffy kacsa
Scruffy kacsa
A Scruffy Duck egy 5 tárcsás, 3 sor és 25 fix nyerővonal-nyílás, melyet a NetEnt táplál. Scruffy Duck ...
Játssz slot!
0 Comments

Kenotronic


Fedezze fel a játékot egy játékkal Kenotronic 1X2 Network által nyújtott játék. A játékot csodálatos formában szállítjuk, ami a jövőbeni technológiára gondol. Ez a játék, ellentétben a tégla és habarcs változatával, élvezhető, miközben kényelmesen ül az otthoni kényelemben. A Kenotronic izgalmas játék, ahol a játékosoknak meg kell becsülniük az 80 számokból nyert számokat. Ez elegendő esélyt ad a játékosoknak arra, hogy nyerjenek, ha rákattintanak a lejátszás gombra.

Véletlenszerű szabad játékok

Dredd bíró
Dredd bíró
Minden idők egyik legnagyobb képregénye egy többfunkciós, gazdag márkájú játékélményt jelent az 2000-on ...
Játssz slot!
Szép cica
Szép cica
A Microgaming által kifejlesztett bájos Pretty Kitty slot ingyenes játék júniusban lépett be az online kaszinó játékok világába ...
Játssz slot!
2016 gladiátorok
2016 gladiátorok
Az 2016 Gladiators slot a tiszteletét fejezi ki a Modern Olimpiai Játékokért, a játékosok a legvonzóbb sportolók képviselőivel találkoznak ...
Játssz slot!
Vad pásztor a páva kastélyban
Vad pásztor a páva kastélyban
Wild Heist: A Peacock Manor egy 5 tárcsákkal és 17 nyerővonalakkal ellátott video slot, amelyet a Thunderkick szoftver táplál. Ez ...
Játssz slot!
Templom macskák
Templom macskák
Legtöbben imádják a macskákat, ugye? Ha igen, valószínűleg tetszeni fog a Temple Cats Online Slot Game. Mi ...
Játssz slot!
Foxin ismét nyer
Foxin ismét nyer
A Foxin 'Wins Again egy 5 tekercs, 4 sor és az 50 fix nyerővonalnyílás. A játék a Wilds-t, amely helyettesíti ...
Játssz slot!
Jade bálvány
Jade bálvány
A „Jade Idol” egy online video slot, amelyet a NextGen Gaming fejlesztett ki, és amelynek öt tárcsa és tizenöt szimbóluma van.
Játssz slot!
Fantasztikus négy karcolás
Fantasztikus négy karcolás
A Fantastic Four történetei mindig nagy sikert arattak a Marvel képregény olvasói között. Az olvasók hatalmas közönsége ...
Játssz slot!
0 Comments

Keno labor


Fedezze fel a klasszikus változatot Keno A Kenolab 1X2 Network által játszott játékai. Az izgalmas játékban a tétek magasak, ahol ki kell választani a nyertes számokat. Mindezt szórakoztathatja, miközben kényelmesen ül otthon. Ez töltött csodálatos jellemzőkkel és kifizetésekkel, amelyek az ülésed szélén ülnek, várva a hatalmas jutalmakat. A Kenolab egy klasszikus online kaszinó játék, amely különböző fogadási lehetőségekkel rendelkezik, ami nagyban növeli a játékélményt. Tehát készülj fel, hogy feltárja a játékban rejtett titkos nyereményeket a Play gombra kattintva.

Véletlenszerű szabad játékok

Kozmikus támadók
Kozmikus támadók
Kozmikus Invaders Slot Machine. ... Cosmic Invaders egy 2x2 Gaming által tervezett űrhajós video slot játék, amely ...
Játssz slot!
A végzet háza
A végzet háza
A House of Doom egy 5 tárcsás, 10 nyerővonalnyílás a Play 'N Go-tól, amely minden játékon ...
Játssz slot!
Vörös sárkány vad
Vörös sárkány vad
A Red Dragon Wild egy 5 tárcsás, 30 nyerővonal-nyílás az iSoftBet-től. Harcművészeti témával egy sárkány ...
Játssz slot!
Bingo bonanza
Bingo bonanza
Ez az egyik nagyszerű mobil karcolás kártya játék, mivel nem igényel készségeket, de szórakoztatást kínál bármikor ...
Játssz slot!
Emperors kert
Emperors kert
Mint online slots-rajongók, nagyon örülünk, hogy a virtuális utazás a misztikus és titokzatos keleti irányba történik. Ott ...
Játssz slot!
Az 7 bárjai
Az 7 bárjai
Ha olyan nyerőgép-játékot keres, amely valóban mindent megtestesít a klasszikus gyümölcstermékekről, akkor a Bar 7 ...
Játssz slot!
Arany kobrák deluxe
Arany kobrák deluxe
A Golden Cobras Deluxe a Quasar Gaming első indulását jelöli az indiai témára, és mint a teljes Deluxe sorozat, a ...
Játssz slot!
Győztes
Győztes
Tovább a győzelemre! Valaha rajongott, hogy sétáljon a római hadsereggel, miközben elrabolták és elpusztították mindent ...
Játssz slot!