Játékszolgáltató: playtech

Bonus.Express Casino Játékszolgáltatók

0 Comments

Superman a film


A felülvizsgált rés az 1978 nagyon népszerű filmje alapján készült felsőbbrendű emberChristopher Reeve főszereplésével a 24 2017. Ez az egyik a sok közül Playtech játékok, amelyek a természetfeletti erőkkel rendelkező hősökről szóló Marvel grafikus regényeket ábrázolják. Így találkozhatunk Wonder Woman, Vasember és sok más karakter a résidőkön, amelyeket a stúdió fejlesztett ki. Ráadásul azok a szenvedélyesek, amelyek Batman-ról szólnak, egy olyan játékot játszhatnak, melyet a személyiségnek szentel a Batman és a Riddlers Riches és Batman és a Penguin-díjjal.
Visszatérés Superman A film kiadás, az 5 × 4 rácson található 100 nyerővonalakkal ellátott filmből származó csillagokat ad. A játékosok befolyásolhatják a kifizetések méretét, amikor szabályozzák a teljes tétet. Így bárhol lehet elhelyezni 0.60 az 80 érmékre egy téten annak érdekében, hogy megpróbálja megnyerni az egyik jackpotot. A játék lehetőséget biztosít a turbó üzemmód aktiválására és az 99 autospin használatára is. A játékos elméleti visszatérése csak 95.01%.
Nagyszerű kifizetések a filmcsillagokból
A gép tekercsei tele vannak csillagokkal a Superman filmről, és készek megosztani a szerencséjüket azokkal, akik sikerülnek nyerni kombinációkat. Így a Superman maga az 500 érméket díjazza az ötödik nyerővonalért. Más karakterek hajlandók fizetni bárhol az 150 és az 250 érmék között öt azonos képet.
A Daily Planet és a smaragd nyaklánc az 100-érmékig jutalmaz, míg öt azonos póker piktogram az 20-tól az 40-ig terjedő értéket ad.
Egy jól ismert Superman jel úgy viselkedik, mint a Wild ebben a slotban. Az összes rendszeres képet helyettesíti, hogy gyakrabban hozzon létre nyertes nyerővonalakat.
A nap mentése ingyenes pörgetésekkel
Amint három Scatter megjelenik az első, harmadik és ötödik tárcsán, a játékos kap egy esélyt arra, hogy az 20 ingyenes pörgetéseit lezárt Wilds-vel játszhassa, hogy befejezze a küldetést, megmentse a napot, és lenyűgöző díjat kapjon. Először az 10 szabad forgatásokat játszották le, és csak azután, hogy a főszereplő visszaállítja az időt és egy másik 10 tekercset kapnak.
Élvezze az Extra fordulót
A további küldetésben is részt vehet, ha három bónusz piktogram jelenik meg a második, harmadik és negyedik tárcsán. A játékosnak számos kristálya van. A kék kristályok pénznyereményeket adnak, míg a zöld kristály véget ér a körnek.
Az 2x vagy az 5x multiplikátorok egyaránt találkozhatnak a győzelem méretének növelésével, valamint lehetőség van arra, hogy kiválassza a „Restart” képet, amely átformálja a kristályokat, és újraindítja a bónuszt minden korábbi elnyeréssel.
Vegyen részt a Jackpot játékban
A négy jackpot közül az egyik nyereményjáték nyerhető bármely centrifugáláson, függetlenül a tét nagyságától és a forgatás eredményétől. Azonban minél nagyobb a tét, annál nagyobb esélye van a jackpot módba való belépésnek.
A játékost 20 jackpot ikonokkal hívják a szobába, és egyenként kell őket választani, hogy különböző színű piktogramokat gyűjtsön. A kép színárnyalata megfelel a jackpot színének:
A Green egy Mini-díjhoz jut;
A Kék felelős a Kisebb kifizetésért;
Sárga nyer;
Red jutalmazza a Grand jackpotot.
A válogatási bónusz addig folytatódik, amíg az egyik színből álló, a kifizetés díjátadó ikonokat nem gyűjtik.
Az egyik leírt jackpotot egy zöld, három kék, négy sárga vagy öt piros ikonra van szükség.
Kaszinók a gép lejátszásához
A Superman, a film több online szolgáltatónál elérhető, a Playtech tartalmát. Ezek listája tartalmazza a következő webhelyeket:
Winga, a neves Leo Vegas csoporthoz tartozó üzemeltető;
Az égbolt, a legutóbbi márka élvezetes bejelentkezési jutalommal és sima instant játékkal.

Véletlenszerű szabad játékok

A velencei szívek
A velencei szívek
Játsszon a WMS Industries által létrehozott Velence online szívében, és élvezze a csodálatos olasz várost, anélkül, hogy még kívül is járna ...
Játssz slot!
gyér
gyér
A játék témája (az O 'wisps-től fogva) meglepően aktuális egy középkori legenda számára. Továbbá ...
Játssz slot!
2 millió bc
2 millió bc
2 Millió évvel ezelőtt egy földön, mielőtt a föld tökéletesen megmaradt egészen .. Nők. Akart. Diamonds. Most ...
Játssz slot!
Játék labda
Játék labda
A rulettkerék egy fonólemezből áll, amelynek szélén elhelyezkedő körzetek köré épülnek.
Játssz slot!
Cops n rablók
Cops n rablók
Kezek és átadják a zsákmányt! Most ez egy tökéletes mottója egy nyerőgépnek! A Cops 'n' rablókban ...
Játssz slot!
Cowboy kincs
Cowboy kincs
A Cowboy Treasure egy öt tárcsás, öt nyerővonalas video slot, amely többek között az Autoplay, Bonus Rounds, Free Spins, Gamble, Multiple Jackpot, Scatter ...
Játssz slot!
Monkey milliói
Monkey milliói
Válasszon ki egy nyílást, minden nyílást. Ki tudja, mennyit nyerhet? Nem számít, hol van a játéktáblán ...
Játssz slot!
Elektra
Elektra
Éhínséget és kecses elemet keres? Ügyeljen az Elektra kaszinó nyerőgépére. Ez a legtöbb ...
Játssz slot!
0 Comments

Acélember


Amikor Playtech megszerzi a DC licencet Microgaming, mindenki megdöbbent. Nemcsak régebbi résidőket bocsátottak ki felsőbbrendű ember filmeket, de újabbakon alapuló résidőket is, például az 2013-eket Man of Steel, főszereplője Henry Cavill, mint Krypton utolsó fia. A Man of Steel slot erősen ezen a filmen alapul, és a Man of Steel játékgépben megjelenő karakterek közvetlenül a filmből állnak. Hogyan hasonlítanak össze ezek a grafikák? Attól tartunk, hogy az ember a acélból készült résből nem fog a legjobb kezdetre kerülni.
KÖRNYEZET, GYAKORLOTT ÉS MÉRETETT GRAFIKA
A Man of Steel video slot tartalmaz néhány nagyon rossz grafikát. Miközben az audio- és videoklipek tisztességesek, a grafika közel sem ébred. Úgy néz ki, mintha Playtech a Man of Steel online slotjával rohant volna. Superman, Superman II, Man of Steel és egy sor ember Wonder Woman és Batman témájú résidők mindegyike egyszerre indul, ez elég nyilvánvaló.
Férfi acél slot játék játék
A grafika elkeseredett (beleértve az iskolabuszot, újságot, Clark Kent szemüvegét, egy kamerát) és a film néhány karakterét. A filmes karakterek nem tűnnek olyan rossznak, de alig inspirálnak.
WONDER WOMAN-szerű WAGERS
A Man of Steel játékban a fogadási rendszer bizarr. A játékosok végső soron az egyszerű teljes fogadás gombra kattintanak, hogy bármit formázzanak 0.50 spinenként, 2,500.00-ig spinenként, bár csak 25 nyerővonalak vannak a játék 5 tárcsáin. Kétségtelenül külön fizetsz a funkciókért.
A Man of Steel rés RTP aránya 95.05%, ami egyáltalán nem túl rossz. Természetesen van egy Man of Steel jackpot, és közülük négy van. Ezeket a progresszíveket véletlenszerűen nyerjük a DC-n keresztül Super Heroes Jackpot játék. Ebben a funkcióban a játékosok az 3-ot azonos hatszögletű képernyő mögött találhatják meg, hogy megnyerhessék a Grand, Major, Minor vagy Mini progresszív jackpotokat, amelyek a DC Super Heroes Jackpot Networken futnak. Ezeket a jackpotokat megosztják más DC szuperhős témájú résszel.

Véletlenszerű szabad játékok

Monty python szent grálja
Monty python szent grálja
Csatlakozzon a King Arthurhoz, és keresse meg a Grálot, és az út mentén számos nagy nyereményt fog felfedezni ...
Játssz slot!
Kenó
Kenó
Keno gyökerei Kínában vannak, és a játékot a kínai bevándorlók az Egyesült Államokba hozták a késő ...
Játssz slot!
5 lovagok
5 lovagok
A csodálatos 5 Knights ingyenes online slot játékban 5 tárcsák, 3 sorok és 25 fizetési sorok vannak. Lásd a dönthető ...
Játssz slot!
Dicsőséges birodalom
Dicsőséges birodalom
Fedezze fel a Római Birodalom dicsőségét ebben a színes új játékgépben a Next Gen.-től.
Játssz slot!
A copa mobilnál
A copa mobilnál
A The Copa egy Betsoft Gaming által kifejlesztett nyerőgép. Ez a játék körül egy latin táncbemutató témája ...
Játssz slot!
Rollercoaster kocka
Rollercoaster kocka
Ez egy nagyszerű szórakoztató játék, amit nagyon könnyű nyerni rengeteg pénzből. Csak roll ...
Játssz slot!
Retro tárcsák extrém hő
Retro tárcsák extrém hő
Furcsa módon, de a retro stílus egyre népszerűbb. A helyiségek tervezése a régi ...
Játssz slot!
Retromania
Retromania
A Retromania egy 9-payline video slot, amely az Endorphina szoftver platformon fut. ... A játékosok megpróbálhatják a helyet ...
Játssz slot!
0 Comments

Batman és a riddler gazdagsága


Kevesebb, mint egy évszázaddal ezelőtt a DC Comics először bemutatott minket Batmannak, és azóta létrehozta az egész világot, amely ennek a karakternek a alapján gátolja a bűnözés elleni küzdelmet. Az egyik legtartósabb ellensége, a Riddler az antagonistájával megjelent a résidőkön, hogy ott harcoljanak. A kérdés az, hogy melyik oldalon veszed?
A DC Comic Superhero termékcsalád új videojáték-verziói most már rendelkezésre állnak Playtech négy további játékkal a feltűnő portfólió továbbfejlesztése érdekében felsőbbrendű ember I, Acélember, Superman II és Zöld Lámpás játékok. Batman & The Riddler Riches a legtöbb játékos figyelmét megragadta a megragadó akció és a fantasztikus bónusz funkciók miatt. Ez a két szuperhős megfélemlíti és elcsábítja Önt ingyenes pörgetésekkel, szorzókkal és magas pontszámú kifizetésekkel.
Mindegyik karakter használja az elme játékokat és a nagyszerű szellemi erőt, hogy a játékban részesüljön. Képes lenne elég sokáig tartani a Progresszív Jackpotokat, mint sajátokat?

Véletlenszerű szabad játékok

Spanyol 21 blackjack arany
Spanyol 21 blackjack arany
A spanyol 21 Blackjack Gold kivételével a fő különbség az, hogy a játékban 48 fedélzetet használ, ...
Játssz slot!
Kozmikus támadók
Kozmikus támadók
Kozmikus Invaders Slot Machine. ... Cosmic Invaders egy 2x2 Gaming által tervezett űrhajós video slot játék, amely ...
Játssz slot!
Hölgyeim
Hölgyeim
A Ladies Nite slot egy népszerű nyerőgép a hölgyeknek, akik egy éjszakai klubban szeretnék kiütni. Minden ...
Játssz slot!
Francia rulett
Francia rulett
A rulett egyike a világ legrégebbi fogadási játékainak, ami számos elmélet létezéséhez vezetett ...
Játssz slot!
Cash őrült
Cash őrült
A Cash Crazy a kis 3 tárcsás, egy nagy nyerővonalas nyerőgép. Az őrült professzor mögött ...
Játssz slot!
Mágikus pálca
Mágikus pálca
A Magic Wand a WMS Industries, Inc. által létrehozott csodálatos nyerőgép, amely tökéletesen alkalmas mindenki számára. A téma ...
Játssz slot!
Fei cui gong zhu
Fei cui gong zhu
A Fei Cui Gong Zhu egy online rés a Playtech-ről, keleti témájú és a Nian Nian You ...
Játssz slot!
Hűvös ékszerek
Hűvös ékszerek
A „Shattering”, a „Unstable”, a „sokkoló” és a „tartós” WILD szimbólumok többféle módon nyerik a játékosokat! A Cool Jewels nem tartalmaz nyerővonalakat. Ehelyett a ...
Játssz slot!
0 Comments

Batman & fagyasztás


A játék természetesen Gotham City kupolázott keresztes hadjáratát veszi fel a kriogén hideg úr ellen. A két ellenség először az 60s TV-műsorainak sorozatában mutatkozott be, de az évek során megrendezett különböző kirándulások ellenére Freeze úr soha nem érte el a leghíresebb társainak magasságát.
A túlélés érdekében a Freeze köteles mindig kriogén öltönyt viselni. Elég, hogy a WC-hez ment, soha nem kielégítően megmagyarázta. Otto Preminger játszott Mr. Freeze-t az 1960s sorozatban, miután átvette George Sanders szerepét. Az Ash Gaming az 90s rajzfilmén az eredeti sorozat előnyeit részesítette előnyben a klasszikus karakterekkel, autókkal és szimbólumokkal, beleértve a régimódi telefont. Az eredeti Batman emblémát használják, amit sok puristák vitatnak a legjobb Batman logónak.
A vezérlők
Az Ash Gaming nyilvánvalóan szórakoztatta ezt a résszel, elhagyva a hagyományos 5 × 3 rácsot, ami sokkal relevánsabb és megkülönböztetőbb. Az öt tárcsa egy acél kereszttel körülveszi a táblát, amely a Batman logóval van emblémázva. Minden alkalommal, amikor tekercseljük a tekercseket, a kereszt középpontja egy másodpercig kinyílik, mintha egy lift ajtó nyitva lett volna, mielőtt egy ragyogó tudával becsapná. Folyamatos és végül az ajtók teljesen kinyílnak, hogy felfedjék a vad szorzót vagy egy másik bónuszt, amely a szomszédos tárcsákon nyer.
Ez a feltűnő és nem szokványos elrendezés rengeteg helyet hagyott a játékvezérlők számára, hogy lélegezzenek. A tárcsák bal oldalán a Grand, Major, Mini és Minor jackpotok aktuális értéke látható. A tiszta és tisztázatlan elrendezés biztosan a részre néz ki, de nehezen tudja kitalálni, hogy hol vannak a vezérlők a tét beállításához. A rekordért találod őket rejtve a képernyõ bal oldalán lévõ finom szürke nyíl mögött. Az összes vonalon az 1.00-tól egészen az 100-ig állítható be az érme értéke. Van még egy turbó fogadó gomb azoknak is, akik sietnek. A maximális fogadás beállításánál a centrifugáláson belüli teljes tét megdöbbentő 5,000 lesz a játék 50 nyerővonalainak köszönhetően.
A játékmenet
Nyilvánvalóan 1024 módon lehet megnyerni a Batman & Mr Freeze Fortune-t, bár sok szerencsét mindannyian kitaláltak. Az alapjátékban a tárcsák szívében fekvő Batman kereszten keresztül négy tárcsás funkció érhető el. A vadász, amely a Batman szimbólumként jelenik meg, helyettesíti a szokásos szimbólumokat a szórás kivételével. A játékjelek közé tartozik a phaser pisztoly, a piros telefon, a márvány mellszobor, a denevér öv, a helikopter és az autó. A legfelső szimbólumok Robin, Freeze úr és maga Batman, akik közül ötnek csak egy 300 értéke van.
3 vagy több bónusz szimbólumot helyezzen el a tárcsákon bárhol, hogy aktiválja a Batman vs Mr Freeze ingyenes játékokat. Ezek közül három - azaz bónusz - szimbólumok 10 ingyenes játékokat kapnak, négy pedig 12 játékot, öt pedig 15 ingyenes játékot nyer. Az alapjátékok jellemzői Mr Freeze Polar-díjas boltozata. A nyerés négy módja a Wild-szorzó, amely egy 5x-szorzót, a Win Multiplier-t alkalmaz, amely 10x szorzót ad, és Wild Mr Freeze Spins. Végül nézd meg a DC Jackpotot, ahol a négy progresszív jackpot közül az egyik bejön.
A Batcave-hez
Batman & Mr Freeze Fortune egy furcsa, de nagyon élvezetes játék, amely ismétlődő játékokat kelt. Az egyedülálló design és szórakoztató funkcióknak köszönhetően nincs más hely. Négy progresszív jackpotdal játszani, bőséges ösztönzők vannak arra, hogy komoly időbe telik, hogy lefelé haladjanak hűtsük jégként Mr. Freeze.

Véletlenszerű szabad játékok

Fairytale legendák: hansel és gretel
Fairytale legendák: hansel és gretel
Folytassa a legendás kalandokat a fantasztikus trilógia második mesével - Hansel és Gretel ™. Készüljön fel ...
Játssz slot!
Voodoo hangulat
Voodoo hangulat
A Voodoo Vibes egy 5-tárcsás, 25-soros, többszörös érmés video slot, mely vad és scatter szimbólumokkal, ingyenes bónusz pörgetésekkel és ...
Játssz slot!
A fehér bivaly legenda
A fehér bivaly legenda
Valódi pénzes kaszinóhelyekben élvezni fogja a Cryptologic legjobb hangjait és grafikáit, és értékelni fogja a részleteket ...
Játssz slot!
Xtra forró
Xtra forró
Az Xtra Hot egy nagyon egyszerű video nyerőgép, amelyet a Novomatic gyárt. Mint minden más Novomatic játék, ez a játék ...
Játssz slot!
Tres amigos
Tres amigos
Minden barátságot ünnepelve úgy tűnik, hogy van egy új online nyerőgépes játék, amellyel a bajtársadalom ...
Játssz slot!
Luxus roma HD
Luxus roma HD
Üdvözöljük a Luxus Rómában! Ez a játék visszavisz minket az ókori Rómába, egy legendás civilizációba, birodalomba és államba, ami ...
Játssz slot!
Fotó szafari
Fotó szafari
A Photo Safari a Serengeti síkságain, az Mt Kilimanjaro előtt helyezkedik el.
Játssz slot!
Kristályvizek
Kristályvizek
Fogd meg a búvárfelszerelést, és készülj egy lélegzetelállító víz alatti kalandra, tele gyönyörű óceáni álmokkal, lenyűgöző grafikával, delfinekkel, ...
Játssz slot!
0 Comments

Zöld lámpa


Fejlesztette Playtech, Zöld Lámpás egy magas színvonalú, lélegzetelállító nyílás a film témával. Az 2011-ben megjelent blokkfilm film alapján Ryan Reynolds. Hal Jordan főszereplője próba pilóta, aki egy nagyhatalmi gyűrű által a Green Lantern Corps első emberi tagja lett. A film akciójában Hal Jordánnak fel kell lépnie a Parallaxszal szemben, aki megzavarja az univerzum hatalmi egyensúlyát.
Slot áttekintés
A Green Lantern egy lenyűgöző 5 tárcsás nyerőgép, mely 243 nyerővonalakkal rendelkezik. A korlátlan ingyenes játékokat akár 4 veremekkel is megcélozhatja. Wild szimbólumok, 8 ingyenes játékok, extra Wilds vagy 10 ingyenes játékok, amelyek dinamikus nyereményszorzóval rendelkeznek. A játék többszörös tétkorlátozási előnyöket kínál, és elérhető 0, 40p-ig £ 2,000 per spin minden piacon elérhető hozzáférhető eszközön.
A fő kifizetési szimbólum a Hal Jordan szuperhős jelképe, aki vadként viselkedik, és néhány legnépszerűbb ellensége, a Green Lantern. A bónuszfunkciókról beszélve, a nyerőgép az Összeomlás funkciót használja, amely lehetővé teszi, hogy többször nyerj minden pörgetéstől. Ez utóbbi olyan, hogy a nyerő szimbólumok szétszóródnak, és helyébe újak lépnek.

Véletlenszerű szabad játékok

Izgalmas spin
Izgalmas spin
A Thrill Spin video slot egy igazán szórakoztató videósáv, egy hullámvasút, vidám utazás ...
Játssz slot!
Bűbájos
Bűbájos
Elvarázsolt Slot Game Review. Az Enchanted egy 5-reel, 3-sor és 30-payline video slot a BetSoft kaszinójátékosok fejlesztőjéből. Ez egy ...
Játssz slot!
Szerencsés leprechaun
Szerencsés leprechaun
Szerencsés Leprechaun Slot Game Review. ... Lucky Clover szimbólum az ötödik tárcsán öt szabad pörgetést indít az 2x szorzóban ...
Játssz slot!
Undine mélyén
Undine mélyén
Az Undines Deep slot játék egy 5 tárcsákkal és 10 nyerővonalakkal ellátott slot, amellyel bármikor élvezheti ...
Játssz slot!
Mr. vegas mobil
Mr. vegas mobil
Mr Vegas egy 3D video slot játék a fejlesztők Betsoft Gaming. Ez egy blingy, cheesy és unrealistic slot ...
Játssz slot!
Mona lisa ékszerek
Mona lisa ékszerek
A Mona Lisa Jewels egy progresszív video slot, amely 3 sorokat, 5 tárcsákat és összesen 25-et kínál.
Játssz slot!
Dupla dupla jackpot póker
Dupla dupla jackpot póker
Játékszabályok Amikor a játékos rákattint a "Deal" gombra, az egyik kezével először kerül sor. A játékosnak kattintania kell ...
Játssz slot!
A ra deluxe könyve
A ra deluxe könyve
A Ra deluxe könyve a legnépszerűbb játékgép a földalapú kaszinók számára Európában.
Játssz slot!
0 Comments

Superman 2


Superman 2 A nyerőgép az 1980 brit-Amerikai ugyanolyan nevű film, még egyszer Christopher Reeve főszereplője ember acél saját maga. A történetet hűen replikálva, frissen Playtech A video slot tartalmazza a két kriptoni bűnözőtől származó szuperhős elleni harcot, amelyet a Phantom zónában szabadítottak fel egy hidrogénbomba robbanásából. A gyönyörű Lois Lane soha nem hagyja el az oldalait a Wilds, a multiplikátorok, az azonnali pénznyeremények, valamint az örömre váró meglepetések során, amint elkezdte a forgótárcsákat.
Éjszaka a Metropolis alakjával szemben a tematikus szimbólumok az 5 tekercsek és az 25 nyerővonalak körüli győztes keveréket alkotnak. Az öt karakter a legjobbat adja, az érték nyer. A Superman embléma a Wild, amely segíthet abban, hogy a Daily Globe bónusz ikon kivételével nyerjen. Kifizetéseket nyújt és önmagában is kombinációkat hozhat létre.
A Superman 2 slot játék az 25 fix nyerővonalakon játszódik, ezért az egyetlen fontos választás, amit szeretne tölteni. A Button az 99 körök köré tehető, és a Turbo stílusra való váltás eltávolítja a hangok és az animációk közül néhányat, hogy növelje a játék sebességét.
A játék során láthatjuk, hogy Superman repül a tekercseken, és két, 4 vagy 3 kiválasztott szimbólumot fordít Wilds-re.
A Ghost Zone szolgáltatás ingyenes játékokat nyer, amelyeket az 1 emblémája véget vethet. Az egyik pörgetés során a szellemzóna Wildként működik, és egy 2 × 2 helyet foglal el. A képernyő alján található szuperhős tekercs minden alkalommal másik dolgot választ ki, vagy a szorzó, a Superman jelképet, vagy akár azt is, amelyik befejezi a bónusz köröt. Ha a Föld papírjainak egyik főcíme a Lois & Clark bónuszt választja, akkor motivált lesz a pajzsok felvételére és a pénznyeremény megszerzésére.
A Metropolis elleni küzdelem magával ragad, és arra kéri, hogy válasszon a pajzsok közül a bónuszjáték minden egyes szakaszában. A pajzsok olyan szimbólumokat, objektumokat fognak közzétenni, amelyek különleges és pénznyeremények. A röntgensugaras ikon lesz a legjobb, amit megtalálja, mert díjat ad a díszítésnek, és megmutatja a többi szimbólumot. Az attribútumot összegyűjtő ikon végzi, de a kristály támogatásával törölhető.
Ennek a Playtech DC-jének részeként a Superman II 4 indított jackpotokat tartalmaz. Amint megtörténik, és minél nagyobb a tétje, annál nagyobb a lehetőség, hogy elindítsa azt, biztosan nyerhetsz Major, Minor, Mini vagy Grand jackpotot.
A Superman a legmagasabb fizető a soros fogadástól, ami maximum $ 50,000-ot tesz ki, amikor a szerencsejáték maximális. A vad ikon nagyvonalúbb, így a soronkénti tét fizetése ötfajta. Az adott játék RTP-je 95.03 százalék, amely a jackpot adományát tartalmazza 0.99%.

Véletlenszerű szabad játékok

Majd ha piros hó esik
Majd ha piros hó esik
Ez a bővítőhely ötvözi a NetEnt animáció és az innovatív tárcsás elrendezést.
Játssz slot!
Boomanji mobil
Boomanji mobil
A Boomanji játékgépe lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék módjában sok bónusz funkciót használjanak. Boomanji ...
Játssz slot!
Frankenslots szörny
Frankenslots szörny
Ez a lenyűgöző nyílás elvezet a Dr. Frankenslot laboratóriumának mélységébe, ahol a legendás szörnyeteg irányítható.
Játssz slot!
Paranormális aktivitás
Paranormális aktivitás
A szellemi filmek rajongói mindenhol hallani fogják a Paranormal Activity franchise-t és az iSoftBet Paranormal Activity-jét.
Játssz slot!
A legnépszerűbb futball legendák
A legnépszerűbb futball legendák
Sokan vannak ott, akik ma a kaszinó-résidőket nézik, és valami újat akarnak. Úgy tűnik, sok ...
Játssz slot!
A kis sertések visszavágnak
A kis sertések visszavágnak
Gondolj a három kis sertés és a nagy rossz farkas történetére, majd hozza el a ...
Játssz slot!
Frankenstein
Frankenstein
Frankenstein Slots. ... Ez az 5-tárcsás, 20-nyerővonalas video slot az 3 sorokban, és egy innovatív funkciót vezet be, melyet a Linked Wilds nevű ...
Játssz slot!
Ünnepek
Ünnepek
Jön a karácsony! Minden ember várja, hogy a mágikus események történjenek. És a Play'n Go kaszinónak köszönhetően ...
Játssz slot!
0 Comments

A vad öröksége


Elindult egy kalandra a bűvészrel és a barátaival, és ő segít nagy nyereményekkel nyerni a növekvő vad szimbólumokkal, ingyenes pörgetésekkel és összecsukható tárcsákkal minden győzelmével.
A vad öröksége 5 soros 4 sorok és 40 fix nyerővonalak. A tekercseket egy varázsló tanulmánya tartalmazza, melyben paplan és tinta, olvadó gyertyák és mágikus könyvek szerepelnek. A nagy értékű szimbólumok közé tartozik a varázsló, egy kürtös ember, egy ogre és fiatal férfi és női karakter. Az alacsonyabb értékű szimbólumok különböző díszítő formák.
Jellemzők
pusztaságba
Van egy „Wild of Wilds” szimbólum, amely a többi szimbólum helyettesítésére szolgál, hogy segítsen és nyerjen kombinációt.
Szétszór
A vad öröksége nem rendelkezik szórási szimbólummal.
Bonus Features
Minden alkalommal, amikor megnyerjük a nyertes kombinációkat, a benne lévő szimbólumok eltűnnek, és több helyettesítésre kerülnek felülről. Ezek az új szimbólumok remélhetőleg újabb győzelmet eredményeznek, és a folyamat megismétlődik. Ily módon lehet egy-egy spinből több győzelmet is kiszállítani.
Ahogy a tárcsák összeomlanak, minden vadon élő könyv, amely a földet nyitja, új oldalt nyit meg, és egy másik pozíciót állít a vadon. Ennek köszönhetően, ha öt vadállat egy sorban fekszik, akkor egy „+” alakú vad lesz a tárcsákon.
Továbbá minden egymást követő győzelem meggyújtja az egyik kristálygolyót a tárcsák bal oldalán. Amikor eléri az ötödik labdát, az ingyenes pörgetések bekapcsolódnak, és minden új győzelem több ingyenes pörgetést ad. Öt, hat, hét, nyolc, kilenc vagy tíz egymást követő győzelem kapja meg az 8, az 10, az 15, az 20, az 30 vagy az 50 ingyenes pörgetéseket. Továbbá, a szabad pörgetések során a vad mindig „+” formájú lesz.
főnyeremény
A Legacy of the Wild az 750x legjobb nyereményét kínálja öt bűvész szimbólum elhelyezésére a nyerővonalon egy nyerővonalon. A szarvakat és az ogre-t az 300x-ig kifizeti, és a férfi és a nő egyaránt kifizetheti az 150x-et.

Véletlenszerű szabad játékok

Káprázatos gyémántok
Káprázatos gyémántok
A Dazzling Diamonds slot egy nagyon szórakoztató és nagyon egyszerű online nyerőgép, amely ilyen széles körű fellebbezést igényel ...
Játssz slot!
Bingo bonanza
Bingo bonanza
Ez az egyik nagyszerű mobil karcolás kártya játék, mivel nem igényel készségeket, de szórakoztatást kínál bármikor ...
Játssz slot!
Phoenix és a sárkány
Phoenix és a sárkány
A varázslatos Phoenix és Dragon kaszinó ingyenes online nyerőgép 5 tárcsákkal, 3 sorokkal és 10 fizetési sorokkal rendelkezik. Ha te ...
Játssz slot!
Hatalmas trident
Hatalmas trident
Ezek a természeti erők egész tekercskészletet mozgatnak: Poseidon, a tenger istene, most összekeveri a nyereményeit! Mozdítsd meg a ...
Játssz slot!
Az emirátus
Az emirátus
Az Egyesült Arab Emírségek a világ egyik leggazdagabb nemzete. Tehát nem meglepő, hogy miért ...
Játssz slot!
Premier trotting
Premier trotting
Csatlakozzon hozzánk a lóversenyhez a Premier Trotting virtuális lóverseny játékban. A Premier Trotting lovak sorakoznak, ...
Játssz slot!
Szerencsés gyémántok
Szerencsés gyémántok
Remélem, a klasszikus résidők rajongója, mert a Play'n Go egy igazán jó játékot kínál. 3 tárcsákkal ...
Játssz slot!
Rózsaszín panther karcolás
Rózsaszín panther karcolás
A Pink Panther Scratchcard játék játékának célja, hogy három megfelelő szimbólumot mutasson be - a Pink Panther, Clouseau Inspector ...
Játssz slot!
0 Comments

Safari hő


Safari Heat egy 5-reel video slot a Playtech 15 nyerővonalakkal és vonalkódokkal £0.15 - £ 75. A Lion a Wild nevet képviseli, és a legmagasabb fizető szimbólum a játékban - 5 az aktív nyerővonal-díjra x10.000 a teljes téteden. Az összes többi szimbólumot helyettesíti, kivéve a Scatter és páros minden nyer. Az x15 szorzóval rendelkező 3 ingyenes pörgetések a három Scatter Tree szimbólum pontozásáért járó jutalom. A funkciót egy másik három Scatter készlet végtelenül visszahelyezheti. Végül, minden nyerő spin után rendelkezésre áll egy szerencsejáték-opció, amely lehetővé teszi, hogy a nyeremény összege kétszerese akár 1000-ig is megduplázható legyen a következő húzott kártya megfelelő színének kitalálásával.

Véletlenszerű szabad játékok

Fa ikrek
Fa ikrek
Az FA-FA TWINS-ek az imádnivaló, azonos ikertestvérek csodálatosan színes világába vezetnek, akik a tekercseket és az élvezetet ...
Játssz slot!
Csillogó csók
Csillogó csók
A Starlight Kiss egy öt tárcsás, 243 módú video slot, és különleges kezelést biztosít a Valentine játékosoknak. Romantikus játék ...
Játssz slot!
Tornádó farm menekülés
Tornádó farm menekülés
A Tornado Farm Escape egy szórakoztató játék az állattenyésztők számára mindenhol, az 5 tárcsákkal és az 20 nyerővonalakkal. Igen ...
Játssz slot!
Craps
Craps
A Craps a kaszinó egyik tétje. A ház széle egy egyszerű 1.41%, ami több ...
Játssz slot!
Skandináv babák
Skandináv babák
A Scandinavian Babes 5-reel video slot játék. Az 15 sorokat aktiválhatja és akár 5-ig is fogadhat ...
Játssz slot!
Dolphin zátony
Dolphin zátony
Számos ismerős tengeri lények a NextGen által létrehozott Dolphin Reef ingyenes online nyerőgépes tárcsákon vannak ...
Játssz slot!
A ra deluxe könyve
A ra deluxe könyve
A Ra deluxe könyve a legnépszerűbb játékgép a földalapú kaszinók számára Európában.
Játssz slot!
A ninja
A ninja
Igazítsa magát a legerősebb ninjához ebben az izgalmas játékban. A Free Games funkció bekapcsolása után a Black Ninja ...
Játssz slot!
0 Comments

Monty python szent grálja


Csatlakozik King Arthur a Grál felkutatásán és a vadon élő szimbólumok és számos ingyenes pörgetés révén számos nagy nyereményt talál.
A Monty Python és a Szent Grál 5 sorok 3 sorokkal és 30 fix nyerővonalakkal rendelkeznek. A tárcsák a hegyekre és a fákra néznek, a „Camelot” feliratú táblákkal. A nagy értékű szimbólumok a film minden olyan karaktere, mint Arthur király, uram LancelotSir Sirahad, Sir Bedevere, Sir Robin és Patsy.
Jellemzők
pusztaságba
A játék logója a vad szimbólum, és minden más szimbólumot helyettesíthet, kivéve a szórást, hogy segítsen és formázzon nyerő kombinációkat. Van egy különleges vadon is, amely az ötödik orsóra képes.
Szétszór
A pajzs a szórás szimbólum, és ez a kulcs a bónusz funkciókhoz.
Bonus Features
A különleges Szent Grál vad szimbólum bármikor leereszthet az ötödik orsóra, és ha ez megtörténik, akkor az a tekercsek körül mozogni fog, amelyik minden szimbólumot érint, ami több vaddisznóba esik.
Amikor a szórás szimbólum egy, három és öt tárcsán egyidejűleg fekszik, akkor egy második képernyőre kerül, ahol az ezüst pajzsokról kell választanunk, amíg a fenti három bannerek egyikét ki nem töltik. Minden felvett pajzs számos ingyenes pörgetést is kap. A bannerek három különböző szabad pörgetési módot képviselnek, amelyek mindegyike saját sajátosságokkal rendelkezik.
A britok kastélya ingyenes pörgetésekkel jön a francia Invaders bónusz, amely mindegyik centrifugálással akár három vaddisznót is hozzáad, a trójai nyúlbónuszt, amely hozzáadhat egymásra rakott vadakat, a francia katapult bónusz, ami véletlenszerű minden egyes centrifugálásnál vadon élő, és a kastély antrax bónuszok apácái, amelyek minden egyes centrifugáláshoz ragadós vadat adhatnak.
A Caerbannog-ingyen pörgetések barlangja Tim's Wilds-el érkezik, az első centrifugálás során a tárcsákhoz zárolt vadállatok kerültek, amelyek a centrifugálás ideje alatt a helyükön maradnak, a Killer Rabbit, öt ragacsos vad, amit bármelyik centrifugáláshoz hozzá lehet adni, a Szent Kézhez A gránát, egy extra nagy vad szimbólum, amelyet bármelyik centrifugáláshoz hozzá lehet adni, és az ARRGH! Black Beast-ját, egy vad szimbólumokat, amelyeket a tárcsákon az első centrifugában helyeztek el.
A Bravery Forest szabad pörgetése a The Fekete lovag, amely a harmadik tekercset teljesen vadon forgatja minden centrifugán és ha a lovag is elveszett a vadon élő végtag máshol jelenik meg, a „Ni” nevet viselő lovagok, amelyek hét vaddisznót adnak a tárcsákhoz, Brave Sir Robin, amely egy halmozott vadat ad a tárcsákhoz, és a háromfejű lovagot, amely hozzáadhat négy „T” alakú vadon, bármilyen centrifugálásnál.
főnyeremény
A Monty Python és a Szent Grál az 5,000x legjobb nyereményét nyújtja öt vad szimbólum elhelyezésére a nyerővonalon. Arthur király az 1,000x-ig fizethet, Sir Lancelot kifizetheti az 800x-et, Sir Galahad akár 600x-ig is kifizethető, Sir Bedevere akár 500x-ig is kifizethető, Sir Robin akár 400x-ig is kifizethető, és Patsy akár 300x-ig is kifizethető.

Véletlenszerű szabad játékok

Dicsőséges birodalom
Dicsőséges birodalom
Fedezze fel a Római Birodalom dicsőségét ebben a színes új játékgépben a Next Gen.-től.
Játssz slot!
őrült 7
őrült 7
A Crazy 7-nál nagy nyereményt nyerhetsz, és számos jackpotot kínálhatsz az alap € 50-tól ...
Játssz slot!
Csillogó csók
Csillogó csók
A Starlight Kiss egy öt tárcsás, 243 módú video slot, és különleges kezelést biztosít a Valentine játékosoknak. Romantikus játék ...
Játssz slot!
Arany nyaklánc és a vadon élő medvék
Arany nyaklánc és a vadon élő medvék
Egy játék Bite-el. A Goldilocks és a Wild Bears egy cutesy nyílás, amely szintén jó ...
Játssz slot!
Pistoleras
Pistoleras
A Pistoleras egy olyan vizuálisan vonzó video slot, amely 5 tárcsákat, 3 sorokat és 25 nyerővonalakat tartalmaz. A Microgaming által tervezett ...
Játssz slot!
Arany ghoulok
Arany ghoulok
A Bonus Express-en ezt a népszerű karikagyűrűs játékot kínáljuk. A Golden Ghouls nagyon könnyen megtanulható és ...
Játssz slot!
Dj vad
Dj vad
Szóval úgy gondolja, hogy Wombats nem tud táncolni? Gondolj újra, megvan a Jaggerhez hasonló mozdulatok. Ezért szeretem a ...
Játssz slot!
Tornádó farm menekülés
Tornádó farm menekülés
A Tornado Farm Escape egy szórakoztató játék az állattenyésztők számára mindenhol, az 5 tárcsákkal és az 20 nyerővonalakkal. Igen ...
Játssz slot!
0 Comments

Robocop


Robocop egy jól megtervezett és ikonikus online video slot a Michael Miner, Edward Neumeier által írt, klasszikus cyberpunk akciófilmek alapján, melyet Paul Verhoeven rendezett 1987-ben. Detroitban, a bűnözés uralta Michiganben egy bűnözőt brutálisan meggyilkol a rendőr, és később egy megakorporáció újjáélesztette, aki átalakítja őt egy emberfeletti cyborg törvénybe. Által kifejlesztett PlaytechA Robocop bővítőhelyet az 5 animációs tárcsákon három sorban mutatják be, és 25 nem szabályozható fizetési vonalakkal rendelkezik. A nyerőgép játékban rendkívüli bónuszjellemzők is szerepelnek, beleértve a vad szimbólumokat, a multiplikátorokat, a véletlenszerű robotizált funkciókat az alapjáték során, az OCP bónusz köröket és az ingyenes pörgetéseket, valamint az 1,000-érme jackpot bónuszát.

Véletlenszerű szabad játékok

Amazon bálványok: millió készítő
Amazon bálványok: millió készítő
Csomagolja be a pith sisakot és a szafari öltönyt, és ne felejtsd el a rovarriasztóit, ahogy a gőzös Amazonba lépsz ...
Játssz slot!
Legenda az olympusra
Legenda az olympusra
Az Olympus Legendje egy olyan játék, amely számos különböző Microgaming-alapú online kaszinóban található. Először ...
Játssz slot!
Gyümölcsök 'n' királyok
Gyümölcsösök
Ha mindig úgy gondoltad, hogy a királyi családok kicsit gyümölcsösek, akkor itt az ideje, hogy lássuk, igazad van ...
Játssz slot!
Zhao cai tong zi
Zhao cai tong zi
A kínai témájú játékok lejátszása öröm, különösen, ha a Playtech felelős a nyerőgép gyártásáért. Megismerkedsz az új ...
Játssz slot!
Halloweenies karcolás
Halloweenies karcolás
A Halloweenies slot játék népszerűségének köszönhetően a Microgaming, a tervező és a szállító ezen a helyen, ...
Játssz slot!
Gladiátor háborúk
Gladiátor háborúk
Ez az online nyerőgép visszajut a Római Birodalomba. Ahol gladiátoroknak kellett harcolniuk mások ellen ...
Játssz slot!
Kis-britannia
Kis-britannia
A Little Britain online játékgépe az Ash Gaming által egy 5-tárcsás, 30-nyerővonalas nyerőgép játék a népszerű vígjáték alapján ...
Játssz slot!
Jungle jim el dorado
Jungle jim el dorado
A Jungle Jim el Dorado egy igazán szép video slot játék a Microgaming-tól. ... Jungle Jim el Dorado ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora: viharok istene


Az istenek kora: A viharok Istene egy másik játék az istenek népszerű sorozatából. A görög mitológia alapján ez a cím a Tenger Istenén alapul.
Hogyan kell játszani
• Kattintson a CONTINUE (folytatás) gombra a beviteli képernyőn, hogy belépjen a fő játékba.
• Ez a játék nem rögzített számú 25 aktív nyerővonalakkal játszható le.
• A játék teljes fordulójára vonatkozó tét = a tét × az aktív nyerővonalak száma.
• Az összes nyertes nyeremény és az összes nyerővonal nyereménye minden nyerő spin esetében látható. Nagy nyeremények esetén egy Win felbukkanó ablak jelenik meg, amely a teljes spin bevételt mutatja.
• Válassza ki a soros tétet a (-) vagy (+) gombra kattintva.
• Kattintson a TURBO MODE gombra a Turbo Mode be- vagy kikapcsolásához. Bekapcsoláskor néhány nyerő animáció és hang átugoródik, és a tárcsák gyorsabban forognak.
• A SPIN gomb megnyomásával az aktuálisan kiválasztott soros fogadással forog a tárcsák.
Jellemzők
Progresszív Jackpot

A Progresszív Jackpot négy szintje van ebben a játékban. Teljesítmény, Super Power, Extra Power és Ultimate Power. Minden Jackpotot véletlenszerűen nyerünk a játékban, és a játékos nyerte ezt a jackpotot, ha a Jackpot Game három szimbólumát illeti az Age of Gods-ban.

Véletlenszerű szabad játékok

Szakasz
Szakasz
A bajnokság egy másik témájú játékgép az iSoftBet katalógusából. Az Oliver Twist népszerű és ...
Játssz slot!
Titanok a napi theia
Titanok a napi theia
A Nap titánjai: Theia egy meglehetősen új slot a microgamingtól. A görög mitológiából és ...
Játssz slot!
Simsalabim
Simsalabim
A Simsalabim video slot lehetőséget ad az 225,000 érmék megnyerésére. Ez a gyönyörű video slot ...
Játssz slot!
Reel sztrájk
Reel sztrájk
Kihasználod a fogadásaidat és spin a Reel Strike tekercsét - a Microgaming-tól származó horgász témájú játékgépet. A legtöbb ...
Játssz slot!
Millió érmék respin
Millió érmék respin
Annak ellenére, hogy az online nyerőgéppel kapcsolatos trendek a "szerencsejátékos" gépekre irányulnak játékszerő bónuszokkal és túlzottan stimuláló animációkkal, még mindig ...
Játssz slot!
Az athena arany bagolya
Az athena arany bagolya
Utazás az ókori Görögországba és kinyit a nagy jutalom titka az Athena Arany bagolyával. Ebben a vizuálisan ...
Játssz slot!
Klasszikus 243
Klasszikus 243
Klasszikus 243 slot. A Rabcat visszaviszi az időt a neon-infúzióval ellátott, klasszikus 243 slot játékkal. Ez a játék ...
Játssz slot!
Bogár bingó karcolás
Bogár bingó karcolás
Az online bingó messze nem egy új dolog, de a Zitro Interactive azóta, hogy bejutott az akcióba, a minőség ...
Játssz slot!
0 Comments

Batman és a pingvin-díj


A Joker, a Catwoman és a Riddlerrel folytatott csaták után itt az ideje, hogy Batman szembesüljön a többi, a DC-től származó progresszív slot játékban lévő pingvinjével.
Hogyan kell játszani
- A játékot mindig az 25 aktív nyerővonalakkal játszották. Az aktív nyerővonalak száma fix, és a játékos nem módosíthatja.
- A játékra jutó összes tét összege = X-es tét aktív nyerővonal.
- A játékkörönkénti teljes tétet a + és - gombok megnyomásával választja ki a Total Bet alatt, hogy növelje vagy csökkentse az összeget.
- A Spin-re kattintva az aktuálisan kiválasztott fogadással forog a tárcsák. A tekercspörgetés során a Spin gomb megáll. A Stop gombra kattintva befejeződik a spin animáció, és azonnal megjelenik a centrifugálás eredménye.
- Az orsókat az automatikus lejátszás funkcióval is meg lehet fonni.
Jellemzők
Penguin Respins
Amikor megnyerte a győztes vonalat, elindul a jobb oldali illeszkedő tekercs. Bármely győzelem az alapjátékban kiváltja a Penguin Respin 1-ot az 2nd-nél több egymásra rakott szimbólumokkal.
A Penguin Respin 1 minden nyereménye elindítja a Penguin Respin 2-ot - a nyerővonalak száma 4,096-re nő, és az 2 × 2 szuper szimbólumok előnyei
Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy megnyerje a Penguin Respin 2-et, beírja a Penguin Respin 3-ot, amely szintén rendelkezik 4,096 módokkal nyerni. Ezenkívül az 3 × 3 Mega szimbólumok láthatóak a tárcsákon.
Bónuszok
DC Super Heroes főnyeremény
- A DC Super Heroes Jackpot egy többszintű titokzatos progresszív jackpot, amely kapcsolódik a DC Super Heroes játékok sorozatához. A DC Super Heroes játékokban elhelyezett tétek egy kis százalékát hozzáadják a progresszív jackpothoz. Az összes fogadás százalékos aránya négy jackpot-szint között oszlik meg, amelyek a játék képernyő felső részén jelennek meg a tárcsák felett.
- A DC Super Heroes Jackpot bármely szintje nyerhető meg a jackpot játékon keresztül, amely véletlenszerűen kiválasztható minden olyan játék után, amely a DC Super Heroes játéksorozat bármelyikének egyik fő játékát. Ez nem vált ki semmilyen szimbólumkombinációval, és még egy fő játék spin, amely nem eredményez győzelmet, kiválthatja a jackpot játékot.
- A jackpot játék indítása bármilyen fogadási méretben lehetséges, de az esélyek aránya a tét nagyságával arányosan növekszik vagy csökken. A jackpot játékba való belépés garantálja a négy jackpot egyikének nyereményét: Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot és Grand Jackpot. A négy különböző jackpot-szint különböző nyereményösszegeket képvisel, a Mini Jackpot a legkisebb díjat és a legnagyobb Jackpotot a legnagyobbra ítélve.
- Van néhány kiváló kaszinó promóció, amely naponta elérhető.

Véletlenszerű szabad játékok

Sárkány sziget
Sárkány sziget
A Dragon Island egy 5-reel, 3-sor és 15-payline video slot a NetEnt cégnél. Ez a hely azok között, akiket szépen terveztek ...
Játssz slot!
Mániás millió
Mániás millió
A millió euró megszerzésének esélye bárki mániás, de Manic Millions-ban úgy tűnik, hogy ...
Játssz slot!
Rockstar
Rockstar
A RockStar bővítőhelyek áttekintése. Ez az online slot játék egy 5 tárcsás, 30 nyerővonalas nyerőgép, amely lehetővé teszi, hogy ...
Játssz slot!
Tenger alatt
Tenger alatt
Ez a játékgép lehet mélytengeri témájú, de nincs nyomónyomás, ha ingyen játszhatsz! Spin ...
Játssz slot!
Aranygyár
Aranygyár
A hihetetlen Gold Factory ingyenes kaszinó nyerőgép 5 tárcsákkal, 50 fizetési vonalakkal és 3 sorokkal rendelkezik. Üdv a ...
Játssz slot!
Az ágy alatt
Az ágy alatt
A Bed Slot Game Review alatt. Az ágy alatt egy 5-tárcsás, 3-sor és 30-nyerővonalas video slot a BetSoft kaszinóban ...
Játssz slot!
Mr. vegas mobil
Mr. vegas mobil
Mr Vegas egy 3D video slot játék a fejlesztők Betsoft Gaming. Ez egy blingy, cheesy és unrealistic slot ...
Játssz slot!
El luchador
El luchador
A Gustavo El Luchador az online játékközösségnek az 2017 végén történő bemutatása egy nem progresszív videojátékhely
Játssz slot!
0 Comments

Batman és a batgirl bonanza


Batman és a Batgirl Bonanza a 6 december 2016-jén jött létre az Ash Gaming által, de a Playtech. Ez a stúdió egy érdekes játéksorozattal rendelkezik, amely a bátor hősnek szól. Így a Batman kalandjai rajongói is megpróbálhatják Batmanot és a Catwoman Cash-t, a Batmanot és a Riddlers Riches-t, valamint Batman-t és a Penguin-díjat.
A felülvizsgált gép története az 22333 egyedülálló rácsán bontakozik ki, amely számos lehetőséget kínál az 60 fix nyerővonalak nyerésére. Kiválaszthatja a teljes tétet úgy, hogy a játékvezérléssel beállítja azt. A tét a 0.30 az 30 kreditekre spinenként. Hagyományosan a Playtech bővítőhelyei számára a szerencsejátékos aktiválhatja a turbó üzemmódot és használhatja az 99 autospineket. Az RTP értéke 96%.
Mentsd el a Gotham-ot és kapj egy jutalmat
Batman és bandája gyakori vendég a tekercseken. Egyenként vagy két karakterből álló co-op szimbólumokon jelenhetnek meg. A Co-op piktogramok gyakrabban nyújthatnak kifizetést a személyeknek. Batman, a barátja és a Batgirl élvezetes győzelmet hoz a játékosoknak. Így az 150 és az 400 érmék között bárhová juthat, ha az ötödik fajta kombinációt gyűjtik.
A tárcsák is tele vannak különböző tárgyakkal, amelyeket fő személyiségünk nem tud csinálni. Ezeknek a tárgyaknak a listája magic, ékszíj, motorkerékpár és denevér kép, amely 40-tól 100 érmékig fizethető az öt azonos piktogramért.
Ebben a slotban is van vadászkutya. Küldetésének célja, hogy helyettesítse a többi szimbólumot és fizessen ki 2,000-érméket a nyerővonalon lévő maximális képminőségért.
Érezd a Batgirl hatalmát
A Batgirlnak különleges képessége van arra, hogy öt lezárt újraindítást indítson el, ha sikerül négy megfelelő piktogramot gyűjtenie az első és a második tárcsán. A feladat nem olyan bonyolult, mint amilyennek az első látásra tűnik, mivel a co-op képek és a Wilds megfelelő ikonoknak számítanak.
Gyűjtsd össze a Batman csapatot a nagy nyereményekért
A főszereplők csoportja készen áll arra, hogy együtt jelenjen meg a képernyőn, ha bónusz piktogramot gyűjt a harmadik, negyedik és ötödik tárcsán. Ezután meg kell egyeznie őket, hogy felfedje az ingyenes pörgetések számát. 12, 17 vagy 25 nyerhet.
A csapat különleges ajándékja a mega 2 × 2 szimbólumok megjelenése az első két tárcsán az ingyenes pörgetések során.
Land DC Superhero Jackpot
A kiadás a jackpotok közül egyet kínál, amely véletlenszerűen nyerhető bármely centrifugáláson, függetlenül a tét nagyságától. A játékost felkínálják, hogy kiválasszon olyan ikonokat, amelyek elrejtik az egyes jackpotokhoz tartozó színeket. Így:
Gyűjtsön össze két zöld piktogramot, hogy megnyerje a Mini díjat;
Keressen három kék szimbólumot egy kisebb kifizetéshez;
Kapj négy sárga ikont a Major győzelemhez;
Fedezze fel öt piros képet a Grand Jackpot megszakításához.

Véletlenszerű szabad játékok

Baywatch karcolás
Baywatch karcolás
Tudja, hogyan nyerheti meg az új résidőket? Fontos tudni a játék szerkezetét, mielőtt elkezdené ...
Játssz slot!
Keleti örömök
Keleti örömök
India egy csodálatos ország, amely a kultúrával, nagyszerű ételekkel és a játékokkal ellátott résidőkkel virágzik. A keleti ígéretek márka ...
Játssz slot!
Álomrandi
Álomrandi
Az időutazó romantika a Microgaming online nyerőgépének témája, amely lehetőséget kínál a játékosok számára, hogy ...
Játssz slot!
Királyi dinasztia
Királyi dinasztia
A Royal Dynasty egy video slot, amely öt tárcsa, húsz nyerővonal, különleges szimbólumok, a szerencsejáték-szolgáltatás és az ingyenes ...
Játssz slot!
Vad bajnokok
Vad bajnokok
Csatlakozz a hősökhöz, amikor harcolnak a kincsért. A kék Dragonfire segít nagy értékű győzelmek és ...
Játssz slot!
Esqueleto explosivo
Esqueleto explosivo
Az Esqueleto Explosivo egy öt tárcsás, három soros és 17 fix fizetős vonallal rendelkező video slot, amely balról fizet ...
Játssz slot!
8 golyósnyílások
8 golyósnyílások
A nyerőgépek sokféle formát és formát ölthetnek, és többször is, mint amennyit a fejlesztők nem költenek ...
Játssz slot!
Lányok fegyverekkel
Lányok fegyverekkel
A Microgaming által kínált gigantikus szoftvergyártó által működtetett lányok a Funs Dawn-nal öt tárcsával rendelkeznek 243 ...
Játssz slot!
0 Comments

Mellkasok


Csatlakozzon a szőke kalózhoz és a félelmetes legénységéhez, ahol a sivatagi szigeteket feltárja az eltemetett kincsekre. Az út mentén köteles feltárni a zsákmányt és egy kis szerencsét és hatalmas progresszív jackpotot is.
Plenty ládái 5 soros 3 sorok és 20 fix nyerővonalak. A tárcsák homokos szemközti nézetre vannak beállítva strand és a tiszta kék tenger, míg a szimbólumok közé tartozik a papagáj, a keresztezett szemüvegek és a szemüveget viselő szemüveg.
Jellemzők
pusztaságba

A szőke kalóz a vad szimbólum, és minden más szimbólumot helyettesíthet, kivéve a szórás és a bónusz szimbólumokat, hogy segítsen és nyerjen kombinációt.
Szétszór
Két szórási szimbólum, egy kincsesláda szóródása és egy térképszórás, és mindkettő bónuszfunkciókat indít.
Bonus Features
Minden alkalommal, amikor a szőke kalóz a kalóz közvetlen balra vagy jobbra halad, kalózot visel, vadászik, hogy segítsen és több győzelmet nyerjen.
Ha három, négy vagy öt térképet tudsz szétszórni, akkor az a tárcsákon bárhol található Treasure Island Bónusz kezdődik. A játék célja, hogy három fokozatosan értékesebb térképen dolgozzon és nyerjen díjat az úton. Meg kell spin a kapitány kerékét annak meghatározásához, hogy hány helyen mozog egy térképtáblán. Minden tábla nyereményeket, térképeket és koponyákat tartalmaz. Ha három térképet gyűjthetsz a következő szigetre, miközben a koponyán leszállsz, a kereszteződések véget érnek. A szigeteket Booty-szigetnek, Plenty-szigetnek és Jackpot-szigetnek nevezik. Ha a játékot négy vagy öt szórással indítja el, akkor a Plenty-szigeten vagy a Jackpot-szigeten indul.
A három kincsesláda szétszórása megkezdi a Treasure Chest bónusz játékot. A ládákat a képernyő elejére hozták, és kinyitják a különböző ékszereket. Ha a három ékszer egy mellkasi meccsen van, akkor nyer egy díjat és egy másik megy. Továbbá, ha három gyémántot helyezünk el minden mellkasban, akkor megnyeri a progresszív jackpotot.
főnyeremény
A Treasure Chest Bónuszban megnyerhető progresszív jackpot mellett a Chests of Plenty az 10,000x nagyszerű, fix rögzített kifizetését kínálja, ha öt vad szimbólumot tud kirakni a nyerővonalon. A kalóz viselése akár 2,000x-ig is kifizethető, a keresztezett cutlasses akár 1,000x-ig is kifizethető, a papagáj pedig akár 500x-ig is kifizethető.

Véletlenszerű szabad játékok

Hat lövő
Hat lövő
A Six Shooter egy 1x2, az internetes kaszinókhoz tartozó szoftver szállítója. A játék tárgya ...
Játssz slot!
Huangdi - a sárga császár
Huangdi - a sárga császár
Január elején a Microgaming játékgyártó megnyitotta a játékos szemét az új nyerőgépéhez - Huangdi the ...
Játssz slot!
Arany korszak
Arany korszak
A Microgaming rendszerek létrehozása, az Golden Era Slot az 5 tárcsákban, az 15 nyerővonalban van beállítva. Ez a játék témája ...
Játssz slot!
Thunderfist
Thunderfist
A halmozott vad szimbólumok megjelenhetnek minden tárcsán. Ezek a Stacked Wilds matracok 1, 2 vagy 3 szimbólumokból állnak ...
Játssz slot!
Spider-man támadás a zöld goblin
Spider-man támadás a zöld goblin
A pókember a geeksektől kezdve a geeksig nyúló geekig mindig különleges helyet tartott a szívünkben. Tehát tudod ...
Játssz slot!
Varázsló
Varázsló
A Magic Jester slot a Novomatic játékaiból álló Greentube játékok egy sora. A fejlesztők megpróbálták ezt a játékot ...
Játssz slot!
Torkosborz
Torkosborz
Ha valaha volt egy nyerőgép játék, hogy megkapja a karmokat, akkor Wolverine-nek kell lennie.
Játssz slot!
Nagy durranás
Nagy durranás
Ez egy nagyon szórakoztató kaszinónyílás, de ez egy kicsit drága. A játék ...
Játssz slot!
0 Comments

Bónusz viseli


Csatlakozzon egy barátságos medve családjához a nemzeti parkban, és az élőhelyük és a gyönyörű táj felfedezésekor remélhetőleg tetszeni fog neked, és ingyenes pörgetésekkel, rendkívül értékes mézzel és néhány hatalmas kifizetéssel jutalmazza.
Bónusz medvék egy 5 tárcsás nyílás, amely akár 25 nyerővonalakat is tartalmazhat Playtech. A játék egy gyönyörű természetvédelmi területen található, ahol rétek, fák és hófödte hegyek húzódnak a távolba, ahol nagyszerű jutalmak találhatók.
Jellemzők
pusztaságba

A medve a vad szimbólum, és megjelenik a két, három és négy tárcsán, és minden szimbólumot helyettesít, kivéve a szóródást, hogy segítsen és alakítson ki minél több nyerő kombinációt. Ez is a kulcs a szabad pörgetések aktiválásához.
Szétszór
A méhkas a scatter szimbólum, és ha három vagy többet tudsz kirakni, akkor a Honey Feature bónuszt indítod el. Ezen túlmenően az 100-ig terjedő szétbontási összeget is megnyerheted a centrifugálásra vonatkozó teljes tétet, ha három vagy több kettőt tudsz elhelyezni a tárcsákon.
Ingyenes pörgetések és bónuszjáték
Az ingyenes pörgetések játékát a Bear Wild szimbólumnak a két, három és négy tárcsán egyidejűleg történő leszállításával indítjuk. 15 ingyenes pörgetéseket kap, amelyek során minden kifizetés megháromszorozódik. Továbbá, több szabad pörgetést indíthat végtelenségig, ha több vadállatot szállít a tárcsákon, és az ingyenes pörgetésekből is kiválaszthatja a Honey Feature játékot.
A Honey Feature bónusz játékot három vagy több méhkasszóró szimbólum elhelyezésével indíthatja el a tárcsákon. Most egy játékot kell játszanod, ahol kiválaszthatod a fákat, hogy a medve felmászjon. Ha a medve egy mézes potot talál a fa tetején, akkor pénznyereményt kap, de ha találja a méhkaptárat, akkor az 2x bónuszával jutalmazza a teljes tétet és véget vet a bónuszjátéknak.
főnyeremény
A bónusz medvék az 5,000x hatalmas nyereményét kínálják, ha a parkerdő öt szimbólumát öt nyerővonalon tudjuk kirakni. A skunkot viselő gázmaszk legfeljebb 1,000x-et nyerhet, míg a darázs és a piknik kosár 500x-ig terjedő kifizetéseket kínál. Az 100x-ig terjedő óriási kifizetések a teljes fogadás egy centrifugálásra nyerhetők, ha öt szórójelet helyezünk el a tárcsákon.

Véletlenszerű szabad játékok

Hidrohő
Hidrohő
Voltál már álmodva arról, hogy megnyerte a motorcsónakot az óceánon keresztüli versenyeken? Itt van a lehetőséged, hogy teljesítsd ...
Játssz slot!
Balesetek
Balesetek
A Bloopers az ELK Studios által kiadott 2016 kiadás, és az egyik legjobb helyet találom ...
Játssz slot!
Belissimo
Belissimo
Belissimo Slot. A Belissimo egy klasszikus 3-reel, 5 fizetési vonalakkal.
Játssz slot!
Galacticons
Galacticons
A Galacticons résidőknek idegen témája van, aranyos és vidám karakterekkel a játékosok számára. A microgaming a főképernyőt tervezte ...
Játssz slot!
Nyerje meg az összeget
Nyerje meg az összeget
Úgy tűnik, hogy a Microgaming irodáiban jelenleg egy keleti étel témának kell lennie.
Játssz slot!
Napóleon boney részei
Napóleon boney részei
Lehet, hogy Franciaország legnagyobb valaha katonai vezetője, Napóleon Bonaparte most már egy online nyerőgépbe került, amely elrontja a nevét ...
Játssz slot!
Blackjack szuper 7s többkezes
Blackjack szuper 7s többkezes
A Blackjack szuper 7-ek egy iSoftBet által készített kártyajáték, amely szorosan követi a klasszikus Vegas blackjack játékok szabályait. Ez ...
Játssz slot!
Nagy fogás
Nagy fogás
A Big Catch egy nyerőgép, amelyet a Novomatic Astra cége gyárt. Ez egy nagyon népszerű klón ...
Játssz slot!
0 Comments

1000 gyémánt tét rulett


1000 Diamond Bet Rulett a rulett speciális változata, amelyet a Playtech. A játék nagyon népszerű minden típusú játékos között, és számos webes kaszinóban megtalálható. Ami ezt a verziót az interneten elérhető többi rulettjátékon kívül teszi, az a tény, hogy öt gyémántnyílással rendelkezik, amelyek nagylelkű jackpotokat kínálnak. Más szóval, egyedülálló kerékvel rendelkezik, amelynek teljes száma 105. Lehetőség van egy fehér, lila, kék, zöld vagy piros gyémánt fogadására, amelyek mindegyike nagyon nyereséges lehet, ha elég szerencsés lesz a földre.
A játék tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik szerencsejáték-élményüket szeretnék diverzifikálni, ha olyan játékot játszanak, amely kissé eltérő játékmenetet és további funkciókat kínál. A minimális tét, amelyet egy számra elhelyezhet, €0.10 és a maximum € 50. A teljes összeg, amit spinenként fogadhat, € 10,000, ami a játékot nagy görgőkhöz alkalmassá teszi.
Játékélmény
Az 1000 Diamond Bet Roulette teljes játékfolyamata nagyon izgalmas és dinamikus, hiszen a játék lehetőséget ad arra, hogy nagy nyereményt nyerjen, feltéve, hogy a labda az öt jackpot nyerőgép bármelyikére kerül. A variáció lejátszásával biztosan új játékélményt fogsz kapni, mivel számos további funkciót tartalmaz. A zsetonértékekkel rendelkező tálca a képernyő jobb oldalán található, míg a játék minden funkciója a bal oldalon található. Közöttük látni fogod a fenti fogadási elrendezést, amely az ovális rulettkereket helyezi el.
A játék elején meg kell adnia egy chip értéket, és válassza ki azt a számot vagy számjegycsoportot, amelyre fogadást szeretne tenni. Ebben a változatban többféle fogadást lehet tenni, köztük a Diamond Split, a Diamond Trio, a Diamond Corner, a Red, Black, Even, Odd és a többi. Lehetőség van egynél több fogadási típust elhelyezni és különböző érmék értékeinek kiválasztására. Mielőtt rákattint a centrifugálás gombra, ellenőrizheti, hogy melyik összeget helyezte el a képernyő jobb sarkában.
Sajátosságok
A játék számos olyan funkciót kínál, amely az egész szerencsejáték élményét nagyon kellemesvé teszi. A játék kezelőfelülete nagyon felhasználóbarát, ami minden bizonnyal sokat segít a rulettben, mivel sokféle fogadást tesz lehetővé. Amikor először elkezdi játszani az 1000 Diamond Bet Roulette-t, három olyan funkciót láthat, amelyek kényelmesen helyezkednek el a centrifugálási gomb felett.
Az első funkció a kettős, amely kétszer annyit tesz a tétnek, feltéve, hogy nem haladja meg a táblázathatárt. A második törli az összes tétet, amit beiktatott, és a harmadik, amellyel visszavonhatja az eddig végrehajtott műveleteket. Van még két nagyon érdekes funkció - a Gyors fogadások és Szerencsés számok amelyek a képernyő bal oldalán helyezkednek el, a chiplapok mellett. Lehetőség van az automatikus lejátszás funkció használatára is, ha a centrifugálást néhány másodpercig tartjuk. Lehetőség van arra, hogy bizonyos számú pörgetéshez - a 99-pörgetésekig vagy a funkcióig - mozgassa a kereket.
Következtetés
Az 1000 Diamond Bet Roulette egy nagyon izgalmas variáció, amely megéri az idejét, mivel nagyon különböző játékfolyamatokat és nagyszerű játékfunkciókat kínál. Az első dolog, amit a játék betöltésekor észre fog venni, az a rendkívüli fogadási elrendezés és a kerék, amely több szempontból eltér a szokásos rulettjátékoktól. A fogadási terület jobb oldalán öt gyémánt található, amelyeken fogadhat. Ami ezeket a gyémánt résidőket különlegesvé teszi, olyan jackpotot kínálnak, amelynek összege megéri a játékot.
A lényeg az, hogy ez a változat a tökéletes játék minden olyan rulett-rajongó számára, akik valami újat akarnak kipróbálni, és így sokszorosítják szerencsejáték-élményeiket. Az 1000 Diamond Bet Roulette széles tétet kínál, amely szabadságot ad Önnek a legmegfelelőbb választásnak. Mivel a játékot a Playtech fejlesztette ki, számos online kaszinóban találhatja meg, amelyek együttműködnek ezzel a szoftver szolgáltatóval.

Véletlenszerű szabad játékok

Kleopátra - a résidők királynője
Kleopátra - a résidők királynője
A Cleopatra Queen of Slots egy 20-nyerővonalas video slot, amelyet a Novomatic szoftver üzemeltetője üzemeltet. A játék ihlette ...
Játssz slot!
Indiai szellem
Indiai szellem
Ez az ösvény közvetlenül a fődíjhoz vezet! Kövesse a bölcs törzsi időseket, és bízza meg a látását, majd a ...
Játssz slot!
Csodálatos aztékok
Csodálatos aztékok
Az Amazing Aztecs-t a Just For The Win és a Microgaming táplálja - ez egy 5 tárcsás, 243 módja ...
Játssz slot!
Angyal érintése
Angyal érintése
A hihetetlen Angel's Touch online slot rendelkezik 5 tárcsákkal, 3 sorokkal és 40 fix fizetési vonalakkal. A villámcsapda játékok nyitva vannak ...
Játssz slot!
Spin party
Spin party
Ha szeretne megünnepelni a nagy nyereményeit szexi táncosokkal és lüktető hangsávokkal, akkor vegye fel a meghívást ...
Játssz slot!
Fairytale legendák: piros lovaglás
Fairytale legendák: piros lovaglás
A Fairytale Legends fejlesztői: Red Riding Hood video slot úgy döntött, hogy javítja a mese és egy kicsit ...
Játssz slot!
Cashback blackjack
Cashback blackjack
A Cashback Blackjack egy hagyományos Blackjack-játék, amely nemcsak három izgalmas oldali fogadást kínál, hanem ...
Játssz slot!
Vár építője
Vár építője
Castle Builder Slot Game Review. A Castle Builder egy 5-reel, 3-sor és 15-nyerővonalas 3D video slot játék a Rabcat Casino-tól ...
Játssz slot!
0 Comments

Cashback blackjack


Cashback Blackjack egy hagyományos Blackjack-játék, amely nemcsak három izgalmas oldalsó tétet kínál, hanem lehetőséget ad arra, hogy minden kézből készpénzt fizessen ki anélkül, hogy feláldozná a teljes tétjét.
Minden egyes kezével elhelyezheti a játékos párját, a kereskedő párját és az 21 + 3 oldalsó tétjét, amelyek mindegyik lehetőséget adnak arra, hogy hatalmas nyereményeket nyerjenek, és ha egyáltalán nem elégedett egy olyan kézzel, amelyre hivatkozhatsz. Cashback 'annak biztosítására, hogy ne veszítsen el minden pénzt.
Hogyan kell játszani
A Cashback Blackjack célja, hogy olyan kártyát építsen, amely a lehető legközelebb van az 21 értékéhez, de anélkül, hogy meghaladná és mellette lenne. Amíg a kezed közel van az 21-hoz, mint a kereskedő, akkor megnyerte a fordulót.
A számozott kártyák megérik az arcértéküket, az arclapok mind 10 értéket érnek el, az ászok pedig 1 vagy 11 értékűek. A legértékesebb kéz a "Blackjack", egy ász és egy tíz kártya, és minden más kezét megver.
Az első dolog az, hogy a zsetonjait az egyes kezek fogadási területein helyezze el. A zsetonokat a kijelölt területeken is elhelyezheti az oldalsó fogadásokra. Ha elégedett a fogadásaival, kattintson az "Deal" gombra, hogy megkapja az első két arccal felfelé mutató kártyát. A kereskedő egy arccal felfelé és egy arccal lefelé kerül. Minden kézhez három fő lehetőség van: „Hit”, „Stand” és „Double”. A „Hit” kiválasztása után egy másik lapot rajzol a kezére, az „Állvány” kiválasztásával a kéz úgy marad, mint ahogy van, és ha a „Kettős” -t választja, a tét megduplázódik, még egy kártyát kap, és a kereskedő ezután megérkezik .
A forduló végén a győztes kezeket az 2: 1 kivételével fizetik ki, kivéve Blackjack-t, amelyet az 3-en fizetnek ki: 2.
A kezedben lévő kártyáktól és az osztó kezétől függően további opciókat is bemutathatsz. Ha a kereskedő felfelé lapja ász, akkor a „Biztosítást” a Blackjack-vel rendelkező kereskedő ellen veheti ki. A biztosítási költségek a kezdeti tét felét terhelik, és ha a kereskedőnek Blackjack-je van, akkor az 2-en fizetik ki: 1. Ha a két első lapja ugyanazt az értéket kapja, akkor két külön kezébe oszthatja őket. Ezután önálló kezekként játszhatja le őket, így több lehetőséget nyerhet.
Pénzvisszafizetés
A játék közben, amíg nem választotta ki az „állványt”, és a kéz nem ment mellszobor, akkor kap egy Cashback összeget. Választhat, hogy ezt megteszi, és elhagyja a kezét, így garantálja, hogy nem veszít el minden pénzt. Továbbá, a Cashback kiválasztása a játékban marad, és így még többet nyerhet a kézből.
Oldalsó fogadások
Három oldalas fogadás van, amelyeket minden játékkörben elhelyezhet. A játékos párja az első két lapra van osztva, amely háromféle párból áll (Perfect Pair, Color Pair és Red / Black Pair), míg a Dealer Pair fogadása a kereskedő első két lapján van, amelyek az alábbi párokat alkotják. . A Perfect Pair két olyan kártya, amely ugyanazt az öltönyt és számot tartalmazza, és az 25-nél fizet: 1. A színes pár két azonos számú és színes kártyával rendelkezik, de különböző öltönyökkel (pl. 6 of Spades és 6 of Clubs), és az 12-nál fizet: 1. A Red / Black Pair két olyan lap, amelyek azonos értékűek, de különböző öltönyök és színek (pl. 4 of Clubs és 4 of Hearts), és az 6 / 1-on fizet.
Az 23 + 1 oldalsó fogadás az első két lapodon és a kereskedő arccal felfelé lapja, amely egy Flush-ot, egyenes, három fajta, egyenes öblítést vagy egyfajta háromfajta. 5: 1, 10: 1, 30: 1, 40: 1 és 100: 1.

Véletlenszerű szabad játékok

Joker póker
Joker póker
Ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet legyőzni a videó pókergépeket: Játsszon okosabb játék lassabban Picking ...
Játssz slot!
X-férfi karcolás
X-férfi karcolás
Az «X-Men Scratch» egy ingyenes online karcolás kártya, amely hat külön jegyet foglal magában. Mindegyikének ...
Játssz slot!
Foci szafari
Foci szafari
A Soccer Safari egy online slot a Microgaming-tól, amely két különböző műfajot - sportot és állatokat - és a ...
Játssz slot!
Virtuális világcsésze
Virtuális világcsésze
Az 2010 World Cup verseny alapján ez a virtuális fogadási játék a Casinoland Kaszinóban játszható le. A játék magában foglalja ...
Játssz slot!
Elvarázsolt rét
Elvarázsolt rét
Az Enchanted Meadow Slot-on található elérhető fogadások: £ 0.01, £ 0.02, £ 0.05, £ 0.10, £ 0.20 és £ 0.25, amelyek kiválaszthatók ...
Játssz slot!
Végeredmény
Végeredmény
A végső pontszám egy online kaszinó játék, amelyben a játékosok fogadhatnak egy futball eredményét ...
Játssz slot!
Mega szerencse
Mega szerencse
A legendás Mega Fortune ™ elviszi a szerencse világát ezzel a Jackpot játékkal. A játék egy 5-tekercs, ...
Játssz slot!
Az istenek rulettének kora
Az istenek rulettének kora
A Playtech tiszteletben tartotta a franchise játékcímek átmeneti fejlesztőjét, ami a legfontosabb a slots kategóriában. És ...
Játssz slot!
0 Comments

Fei cui gong zhu


Fei Cui Gong Zhu egy online rés Playtech keleti témával és bókokkal Nian Nian Te Yu, egy újabb frissítés a fejlesztőtől. Ellentétben ezzel a játékkal, a Fei Cui Gong Zhu számos bónuszjellemzővel rendelkezik, valamint a progresszív jackpot, így nézze meg az alábbi áttekintést az összes lényeges részletért.
Fei Cui Gong Zhu egy öt tárcsás, három sorból és legfeljebb húsz nyerővonalból; a nagy átlátszó tárcsák elfedik a víz kiterjedését, és van egy elmosódott hegység a távolban.
fei cui gong zhu wildA három témával kapcsolatos nagy értékű szimbólum, beleértve a jade sárkányt, egy szép rajongót és egy díszes vázát; az alacsonyabb értékű szimbólumok öt kínai karakter, amelyeket biztosan nagyon értelmesek vagyunk.
A Wild szimbólumok egy japán lány, és minden mást helyettesít, kivéve a szóródást (piros templom) és a bónusz ikont (zöld templom).
Bonus Features
szabad pörgetések

Ezt úgy indítja el, hogy három vagy több piros templomszóró szimbólumot leszállít, bárhol, ahol 10 szabad pörgetést keres. Ebben a körben minden győzelem megháromszorozódik (kivéve, ha a Secret Garden bónusz kiváltásra kerül), és még több pörgetést nyerhet, ha még három szétszóródás lesz.

Véletlenszerű szabad játékok

Klasszikus 243
Klasszikus 243
Klasszikus 243 slot. A Rabcat visszaviszi az időt a neon-infúzióval ellátott, klasszikus 243 slot játékkal. Ez a játék ...
Játssz slot!
Vad pulyka
Vad pulyka
A Wild Turkey egy olyan video slot, amely az 5 különálló oszlopaiból épül fel, 3 sorokkal, 20 állítható ...
Játssz slot!
Virtuális legendák
Virtuális legendák
A Party Casino az online szerencsejáték közösség egyik legújabb tagja, és lenyűgöző ...
Játssz slot!
Római szekerek
Római szekerek
A Roman Chariots egy video slot játék, amelyet a WMS Gaming fejlesztett ki. Ez a játék népszerű a szárazföldi ...
Játssz slot!
Nyaraló állomás
Nyaraló állomás
Ha szeretne nyaralni távol a forgalmas életedtől, de nincs ideje vagy erőforrása, mint a szórakozás ...
Játssz slot!
Elveszett sziget
Elveszett sziget
A szigetek nem hajlamosak eltévedni, de amikor csinálják, ó, fiú, tényleg eljutnak hozzá. A TV extravagáns ...
Játssz slot!
50 sárkányok
50 sárkányok
Sok webhelyünk látogatója érdemes valódi pénzt keresni 50 sárkányok játékkal, de ...
Játssz slot!
A ra deluxe 6 könyve
A ra deluxe 6 könyve
A Ra Deluxe Book 6 slot az egyiptomi témával azonos, mint az elődje. A téma ...
Játssz slot!
0 Comments

Cseresznye szerelem


Élvez Cseresznye szerelem, 5 tárcsák és 25 vonalak Video Slot hoztak létre Playtech, amely nemcsak bőséges mennyiségű szórakoztatást biztosít, hanem lenyűgöző extra funkciókat is, amelyek örömmel fogják játszani és ígérni nyerni. Van egy bővülő Wild, a Scatter, valamint az ingyenes játékok, a Gamble funkció; dióhéjban, valódi csomó meglepetés. A szimbólumok, a cseresznye és a rózsák, a szívek stb. Az a nyitás, ahol egy csinos hölgy, egy nagy fülbevalóval ellátott szőke meghívja Önt, hogy játsszon, inspiráló.
A Wild itt a Cherry Love-ban a Lady. A Scatter kivételével bármelyik szimbólum helyettesíthető. A Cherry Love-ben az 2, 3 és 4 tárcsákon fog látni. A vad a nyertes kombinációkban, valamint az ingyenes játékokban is bővül. Valójában ezekben a játékokban a Wild mindig ott van, bővül. A Scatter, a cseresznye fontos, ha legalább két ilyen szimbólumot lát a tekercseken. A Scatterért járó kifizetés fix. Tehát több Scatterrel a kifizetés szorzója magasabb lesz.
Az 3 Scatter-ekkel az ingyenes játékok aktiválódnak. Ezek a Scatterek a tárcsák bármelyik pontján kijönhetnek. A díj az 15 ingyenes játékok, 3x szorzóval. Különböző hangok lesznek, és egy másik színséma. Az alapjáték vezérlőgombjai is le vannak tiltva. A képernyő felső szélén is meglátod a fennmaradó szabad játékok számát, a szorzót és a felhalmozott nyereményeket. Végtelen időre több ingyenes játék nyerhető. Végül a kör után megjelenik egy képernyő, amelyen a nyereményeket összegzi.
Játssz Cherry Love Slot-t ingyen online - Nincs szükség letöltésre
A beállítás a Cherry Love bárban nagyszerű, hogy élvezhesse magát, lazíthasson és nyerjen játék közben. Nyugodt, és az 5 tárcsák és az 30 nyerővonalak rendelkezésre állnak. Pihenjen a bárban, kortyolgasson egy italt, talán dohányozzon, és készítsen játékot egy visszafogott úton. A Lady a játékban az, aki szintén inspirál, és a zene egy másik oka annak, hogy kényelmesen és jutalmazza magát.
A Cherry Love-ban látható szimbólumok, a vörös rózsa, a gyűrű arany ami kígyó alakú, és más szimbólumok, mint a hagyományos kártyák, mind fényes színekben ragyognak, és különböző élményeket hoznak. A különlegesek, a vad, vagy a hölgy, valamint a Scatter, vagy a cseresznye természetesen a reflektorfényben vannak, és a legtöbbet jelentik a játékod fejlesztéséhez.
A leginkább a jackpotot fogja inspirálni, amely maximum 4,000 érméket jelent. Valójában három jackpot lehetősége van. Az 5 emelkedett szimbólumokhoz a legmagasabb összeget, az 4,000 érméket kapja. A szív és a tőr 5 szimbólumai esetében a jackpot jutalom az 2,000 érmék lesz. A harmadik lehetőség, az aranygyűrűk 5-szimbólumai, a jackpot nyereménye 750 érmék lesz.

Véletlenszerű szabad játékok

Deal vagy nem foglalkozik uk
Deal vagy nem foglalkozik uk
Play Deal vagy No Deal in Free Mielőtt átugornánk a szabályokat és a funkciókat, próbáld ki ...
Játssz slot!
Machupicchu
Machupicchu
Sok Microgaming-résidők nemcsak nagyszerű munkát végeznek elsődleges feladatukkal - szórakoztatni és ...
Játssz slot!
Lila forró
Lila forró
A Purple Hot online nyerőgép Amigotech által készített játék; hasonló a klasszikus játékgépekhez, de ...
Játssz slot!
A Deuces Wild 4 játék pot poker
A Deuces Wild 4 játék pot poker
A Deuces Wild 4 Play Power Poker a Deuces Wild hagyományos stílusának egy változata. A játék széles ...
Játssz slot!
Kincses sír
Kincses sír
Lépj be a varázslatos ókori egyiptomi világba a Habanero kincses sírjával! A vad szimbólumokkal teli online slot ...
Játssz slot!
Gyümölcs zen
Gyümölcs zen
Fruit Zen Slot Game Review. A Fruit Zen egy 5-reel, 3-sor és 10-nyerővonalas video slot, melyet a BetSoft kaszinójátékok adtak ki ...
Játssz slot!
Gyémánt birodalom
Gyémánt birodalom
A Diamond Empire egy 3 tárcsás, 15 nyerővonal-nyílás a Microgaming-tól, amely az összes eszközön játszható ...
Játssz slot!
Vivaldis évszakok
Vivaldis évszakok
Az évek az életünk. Minden évben könnyedén mozogunk egyikről a másikra, máskor nem ...
Játssz slot!
0 Comments

Thai paradicsom


Thaiföld a szépségéről híres, és itt egy olyan játékban kerül a tárcsákba, amelyek hatalmas összegeket nyerhetnek az extra szóródási szimbólumokkal rendelkező ingyenes pörgetéseknek köszönhetően.
Thai paradicsom 5 soros 3 sorok és 15 nyerővonalak. A tárcsák a tengerre néznek, és a nagy értékű szimbólumok közé tartozik a buddhista templom, egy horgászcsónak, egy elefánt és egy fiatal nő.
Jellemzők
pusztaságba

A lila virág a vad szimbólum, és az összes többi szimbólum helyettesítheti a nyerő kombinációkat.
Szétszór
A lila virág is a szórás szimbólum, és az 200x-ig terjedő szórási kifizetéseket kínál a teljes téthez, és kiválthatja az ingyenes pörgetéseket.
Bonus Features
Három vagy több lila izzószóró szimbólum leszállása bárhol a tárcsákon 10 ingyenes pörgetést biztosít. A szabad pörgetések során egy extra szimbólum kerül kiválasztásra véletlenszerűen, hogy szóródásként viselkedjen. Ez azt jelenti, hogy a szokásos módon fizet ki, de nem kell a nyerővonal mentén elszállítania. Továbbá az ingyenes pörgetések visszahelyezhetők.
főnyeremény
A Thai Paradise az 5,000x legjobb nyereményét kínálja az öt fiatal nő szimbólumának a nyerővonalon való leszállásakor. Az elefánt akár 2,000x-ig is kifizethető, és a hajó és a templom is kifizetheti az 750x-et.

Véletlenszerű szabad játékok

Nyerje meg az összeget
Nyerje meg az összeget
Úgy tűnik, hogy a Microgaming irodáiban jelenleg egy keleti étel témának kell lennie.
Játssz slot!
Kaliforniai arany
Kaliforniai arany
Abban az esetben, ha valaha is álmodott, hogy aranyat keres a felföldön, talán itt az ideje, hogy megpróbálja ezt ...
Játssz slot!
Yule legyen gazdag
Yule legyen gazdag
Az 1x2 Gaming által létrehozott Yule Be Rich egy 5 tárcsás, 9 fizetési soros nyerőgép, amely online megtalálható ...
Játssz slot!
Vegas szalag blackjack
Vegas szalag blackjack
A Blackjack különböző formákban és variációkban van, amelyek közül az egyik a Vegas Strip. Számos kaszinó ...
Játssz slot!
Leprechaun megegyezik
Leprechaun megegyezik
Az ókori Egyiptomban rengeteg résidők találhatók, és néhány olyan, amely magában foglalja a Leprechauns-t is - bár egyesíti a ...
Játssz slot!
Vad toro
Vad toro
A Wild Toro egy négy soros 5 tárcsás nyerőgép, amely 178 összekötő nyerővonalakat és izgalmas vadászgépeket kínál.
Játssz slot!
Beverly dombjai 90210
Beverly dombjai 90210
Beverly Hills 90210 Slot Game Review. Az ISoftBet Beverly Hills 90210 játékgépe öt tárcsával és három sorral rendelkezik.
Játssz slot!
Malacpersely
Malacpersely
A Play'n GO egy svéd kaszinó játékfejlesztő, amely innovatív és izgalmas funkciókkal rendelkező, kiváló minőségű video slotokról ismert.
Játssz slot!
0 Comments

Varázslatos halom


A tévesen megnevezett Varázslatos halom egy olyan játék, amely tele van azzal, amit elneveztek, és rengeteg varázslatos halmozott kockát találsz, ami csak egy szimbólum lehet, hogy rengeteg esélyt nyújtson nagy nyeremények megnyerésére. és ingyenes játékok.
Rengeteg ismerős díjazási szimbólum létezik ezekhez a varázslatokhoz, beleértve a Lucky 7-eket, a harangokat, a bárokat, a dinnyéket és a cseresznyét, amelyek mindegyike a Neon City-ben élő két vadonatúj lányt is felgyorsíthatja, ahol az 5 a szórakoztató játék tárcsái és az 20 fizetési vonalai vannak beállítva.
Van még egy Super Magical Free Games bónusz, amelyben minden nyereményt egy dinamikus szorzóval szaporítunk - és minden alkalommal, amikor a bónusz beindul, van egy végtelen számú ingyenes játék.
Mágikus fő játék
A díjakat bármelyik 3-nak az 5-nek megfelelő szimbólumokba rendezésével nyerhetjük, és minden nyereményt a soros fogadással megszorozunk. A cseresznye és a dinnye gyümölcsös kis 40x-et nyerhet meg a sorban, bárok akár 80x-ig, és harangok akár 80x-ig. tét.

Véletlenszerű szabad játékok

Mágikus résidők
Mágikus résidők
A valódi játékosok készen állnak arra, hogy szinte bármit tegyenek, hogy növeljék esélyeiket, hogy nagy nyereményt nyerjenek a ...
Játssz slot!
Sírkőhelyek (bónusz)
Sírkőhelyek (bónusz)
A sírok kincsei A bónuszjáték egy öt tárcsás, hét nyerővonalas video slot, amely tartalmazza a bónuszköröket, az automatikus lejátszást és az ingyenes pörgetéseket ...
Játssz slot!
Zhao cai jin bao jackpot
Zhao cai jin bao jackpot
Ennek a slotnak a címe "gazdagság és kincsek vonzása", és minden bizonnyal segít abban, hogy ezt megtehesse ...
Játssz slot!
Machupicchu
Machupicchu
Sok Microgaming-résidők nemcsak nagyszerű munkát végeznek elsődleges feladatukkal - szórakoztatni és ...
Játssz slot!
Arany túra
Arany túra
Az Golden Tour egy 5-reel 5 aktív nyerővonalas video slot. A legmagasabb fizető szimbólum (x2000) pár ...
Játssz slot!
A nílus 2 királynője
A nílus 2 királynője
A Nílus a világ leghosszabb folyója. A mediterrán utazás során ez a folyó meglehetősen hatással van ...
Játssz slot!
Érkezés
Érkezés
Az érkezés a Betsoft által táplált, hirtelen, nem progresszív, egymástól elkülönített témájú video slot. Intergalaktikus résidők játszanak a legjobban. A játék ...
Játssz slot!
Millionaires sáv
Millionaires sáv
A Millionaire's Lane ingyenes online slotja 5 tárcsát, 20 nyerővonalakat tartalmaz. Ez egyfajta ingyenes online nyerőgép ...
Játssz slot!
0 Comments

Leprechauns szerencse


Ha a potot keresed arany a szivárvány végén ne nézzen tovább Leprechauns Luck! Ez a bájos 5 orsó, az 20 nyerővonal-nyerőgép játék rengeteg nyerési lehetőséget kínál, és biztosítja, hogy az ír szerencséje az Ön oldalán legyen! A GTS által létrehozott csúcsminőségű video slot a Leprechauns Luck fényes, színes és annyira szórakoztató. A tekercseket tipikusan ír képek és leprechaunok, aranycserepek, hárfák és sörték sörtékkel díszítik, mikor a spin-t elérte. A hangsáv tipikusan ír, és növeli a játékok hangulatát, biztosítva, hogy a játékosok minden alkalommal élvezhessék maguknak az izgalmas és izgalmas élményt, amikor játszanak Leprechauns Luck-ot!
Hogyan kell játszani
A kezdéshez egyszerűen válassza ki az aktiválandó fizetési vonalak számát a képernyő oldalán található számozott fülekre kattintva, majd válassza ki a soros tétet a „és a tét” mezőben található - és + gombokkal.
Miután a fogadást eltalálta, Spin és nézd meg, hogy a tekercs elindul-e. A tárcsák automatikusan megállnak, és minden nyerő kombináció kiemelve lesz. A Win összegek a Win mezőben jelennek meg.
A játékosok választhatnak az automatikus lejátszási módot, és egy kattintással játszhatnak az 25 pörgetésekig, és a nyereményt bármikor megtekinthetik a nyerési potenciál meghatározásához.
A Leprechauns Luck bónusz funkciók segítenek a bankroll és a Scatter szimbólum bónuszjátékok és nagy jutalmak kiváltásában. A vadállomás bármely szimbólumra (a Scatter kivételével) áll, hogy megnyerje a nyerő kombinációt, és az 5 Wilds kiváltja a progresszív jackpotot. Az 3 bónuszjátékok biztosítják, hogy mindenkinek esélye van arra, hogy a szivárvány végén aranyat találjon!
Jellemzők
Az 10,000 progresszív jackpotja
Cserélhető háttér 0.20 100-ig.
Bónuszok
- A szabad pörgetések bónusz akkor aktiválódik, ha az öt orsó bármely pontján három lepárha szimbólumot fedez fel. Ezen a ponton a leprechaun megmutatja, hogy hány pörgetést kapott, legfeljebb 20-ig.
- Kívánatos Nos: ez a bónuszfunkció akkor vált ki, amikor feltárja a nyerőgép szimbólumokat a nyerőgép középső tárcsáján. Amikor ez megtörténik, a vödör leszáll, és néhány olyan díjat választ, amely közvetlenül hozzá van rendelve az egyenlegéhez.
- A Wealth Rainbow aktiválódik, ha három vagy több aranycserével leszállt a tárcsákon. Ez a bónuszfunkció valóban lehetőséget ad arra, hogy nyerjen egy jackpotot az 1000-ról az eredeti tétje idején.
A bőséges bónuszokkal és a nagy jackpotok megnyerésének lehetőségével a Leprechaun Luck egy fantasztikus online nyerőgépes játék azok számára, akik nagy nyereményt akarnak nyerni. A maximális 20 rendelkezésre álló fizetési vonalak lehetőséget biztosítanak arra, hogy több nyereményt nyerjenek a tárcsák centrifugálásánál.

Véletlenszerű szabad játékok

Joker profi
Joker profi
Klasszikus résidők készültek! A Joker Pro egy 5-tárcsás, 3-sor, 10-line video slot, amely tüzes Joker Pro Re-Spins és ...
Játssz slot!
Pokol fajzat
Pokol fajzat
Csatlakozzon Hellboy-val és a bűnözés elleni küzdelem csapataival a Microgaming játékgépében, melyet a ...
Játssz slot!
Illúziók 2
Illúziók 2
Illusions 2 Slot Game Review. A fantasztikus Illusions 2 játékgép 30 állítható fizetési vonalakkal, 3 sorokkal, ...
Játssz slot!
Békák legyek
Békák legyek
Játssz a Frog n Flies kaszinó ingyenes nyerőgéppel, amelyet az Amaya kaszinószoftver-szolgáltató fejlesztett ki, és merüljön a mélyvizekbe és ...
Játssz slot!
Virágok
Virágok
Lehet, hogy nem a legszebb virág, amit valaha láttál, de ezek a Virágok ™ virágos teljesítményt - kettős virágerő ...
Játssz slot!
Határtalan baccarat
Határtalan baccarat
A Baccarat a Baccarat gyönyörű változata; azt a Microgaming szoftver fejlesztette ki. Általában ...
Játssz slot!
Vörös forró ördög
Vörös forró ördög
Rapid Reels Slot. A Rapid Reels egy három tárcsás nyílás 5 nyerővonalakkal a Microgaming által, amely tiszteleg a vintage Las ...
Játssz slot!
Dupla bónusz póker
Dupla bónusz póker
Kettős bónusz póker - teljes fizetés RTP az 100% felett Double Double Bonus Poker a Jacks or Better Video Poker változata, ...
Játssz slot!
0 Comments

Roaring vadok


Roaring Wilds egy Playtech- Powered slot játék 5 tárcsákkal és 40 nyerővonalakkal. Az 40p-nál minden egyes eszközön játszható a játék, a vadászok, a jaguárok és a sasok a pusztába kerülnek. A Turbo Mode előnye, hogy ez a nagy variációs cím a Free Games szolgáltatásról szól, ahol az 15 ingyenes pörgetésekkel kezdődik - még több szabad pörgetést indíthat végtelenül is.

Véletlenszerű szabad játékok

Békák legyek
Békák legyek
Játssz a Frog n Flies kaszinó ingyenes nyerőgéppel, amelyet az Amaya kaszinószoftver-szolgáltató fejlesztett ki, és merüljön a mélyvizekbe és ...
Játssz slot!
édes 27
édes 27
A hihetetlen Sweet 27 kaszinó slot növelte a klasszikus slotok Playn Go listáját június 2017-ben. Ez elképesztő ...
Játssz slot!
Voodoo hangulat
Voodoo hangulat
A Voodoo Vibes egy 5-tárcsás, 25-soros, többszörös érmés video slot, mely vad és scatter szimbólumokkal, ingyenes bónusz pörgetésekkel és ...
Játssz slot!
Joker póker 3 kézzel
Joker póker 3 kézzel
A Joker Poker 3 Hand egy izgalmas videó pókerjáték, amelynek maximális nyereménye az 20,000 érmék. A játékosok ...
Játssz slot!
Térháborúk
Térháborúk
Space Wars Slot Game Review. A Space Wars egy 5-reel, 3-sor és 40-payline video slot a NetEnt kaszinó játékok fejlesztőjével ...
Játssz slot!
A csavart cirkusz
A csavart cirkusz
A Twisted Circus Slot Game Review. A csodálatos Twisted Circus ingyenes nyerőgép játék három sor és öt ...
Játssz slot!
Craps
Craps
A Casino Craps (vagy Bank Craps), a kockajáték, az egyik legizgalmasabb kaszinójáték. Ez a közös ...
Játssz slot!
Sarkvidéki ügynökök
Sarkvidéki ügynökök
Hó, jég, titkos ügynökök és szörnyű állatok - az Arctic Agents a Microgaming legújabb online nyerőgépe, és mindazokat a ...
Játssz slot!
0 Comments

Brian élete


A Brian élete az online játékhely az Ash Gaming által nemcsak a klasszikus 1979 Monty Python film humorának és szürrealizmusának újbóli létrehozására törekszik, hanem valóban sikerül életre kelteni és még jobban javítani.
Ez a nyerőgép 5 tárcsákkal és 30 nyerővonalakkal rendelkezik, és vadállatokat, szétszóródásokat, ingyenes pörgetéseket és automatikus lejátszási lehetőséget, valamint progresszív jackpotot kínál. Játszd ezt a nem letölthető slot játékot Windows vagy Mac meghajtású számítógépeken.
téma
Brian élete a slot játék alapja a képregény 1979 brit film ugyanolyan nevet. A film egy fiatal zsidó emberről szól, akit Briannak neveztek, aki ugyanazon a napon született, és közvetlenül a Jézus szomszédságában.
A játék egy olyan ikonra van terhelve, amely egyenesen a filmből származik, beleértve a Brian-t, aki a legjobb fizető, és 1,000X szorzóval jutalmazza a soros tétet, amikor az összes 5 tárcsán megjelenik. Más szimbólumok közé tartozik a Pontius Pilate, Brian anyja, a nevető Centurion, a Jailer és Mr. Cheeky. Az 10-tól Ace-ig terjedő szokásos játékkártya-szimbólumokkal is találkozik. A Brian-élet jelképe a vad, és az összes többi szimbólumot helyettesíti a tárcsákon, kivéve a szórást.

Véletlenszerű szabad játékok

Tiszta platina
Tiszta platina
A Pure Platinum egy 40-payline video slot, amely a Microgaming szoftver platformon fut. A játék vad kártyája a ...
Játssz slot!
Arany szárnyak
Arany szárnyak
A Wings of Gold egy jól megtervezett, repülés-témájú video slot, amelyet a Playtech szoftverplatformja táplál. 5 tárcsái vannak ...
Játssz slot!
Matricák
Matricák
A „matricák” szó nagyon említése játékos képeket képez a művészeti és kézműves alkotásokról, amelyek jól találhatók ...
Játssz slot!
Medve számok
Medve számok
Ha ma megy az erdőbe, akkor be fogsz jönni néhány nagy fonásra. A Bear Tracks a ...
Játssz slot!
Spin és győzelem
Spin és győzelem
A Spin és a Win az 2011-ban alakult, és a DAUB Alderney Ltd tulajdonában van, és húga ...
Játssz slot!
Tündérkirálynő
Tündérkirálynő
A Fairy Queen egy 5-reel, 10-nyerővonalas nyerőgép, melyet a Novomatic hajt. A játék egy elvarázsolt, varázslatos univerzum körül ...
Játssz slot!
A piramis halhatatlanság keresése
A piramis halhatatlanság keresése
Séta, mint egy egyiptomi ebben a titokzatos játékban, amelyet az idő homokából nyertek. Piramis: A halhatatlanság keresése ™ elviszi ...
Játssz slot!
Deuces vad
Deuces vad
A Deuces Wild-et egy szabványos 52 kártya fedélzeten játszották, és ahogyan azt a javaslatok neve is jelzi, a Deuces ...
Játssz slot!
0 Comments

Íjász


Nagyszerű játszani Íjász, nem csak azért, hogy valódi íjászként érezzük magunkat célokat. Ez az egyik első játék, amely Playtech az 243 győztes funkcióval, a Szerencse Kerékével. A grafika mellett, amely meghívja Önt egy olyan világba, ahol a nyílával és a lövéssel céloz, akkor is nagyszerű tulajdonsága lesz. Ez a kibővítés és a Split, egy olyan funkció, amely valóban legyőzi a győzelmet. Robin Hood nevű híres íjász olyan, mint egy modell, amikor elindítja ezt a résszel az 5 tárcsákkal, az automatikus lejátszás pedig kiegészítve.
A téma valóban nagy, és a funkciók száma még nagyobb. A Scatter és a Wild, valamint a többi kényeztető perks ingyenes pörgetést, a már említett Expand és Split funkciót, valamint egy Gamble opciót is odaítél. Arany, mint erős és értékes fém, itt a legmagasabb. Ez a vad. A nyíl, lángokkal körülvéve, a Scatter. Most többet a vadon élő és a szóródással járó perksekről. Az arany, mint a vad, helyettesítheti a szokásos szimbólumok valamelyikét, hogy lehetővé tegye a nyereményeket eredményező kombinációk létrehozását. Keresse meg, hogy az 2, 3 és 4 tárcsákon jöjjön ki. A nyíl, a játék Scatter, meg fogja lepni a tárolókkal. Az 3, az 4 vagy az 5 nyilak esetén a szorzók az 2x, az 10x vagy az 50x lesznek, és ingyenes pörgetésekkel jönnek létre.
Play Archer Slot Free Online - nincs letöltés
Kíváncsiak leszek a bővítésre és a Splitre. Ezzel a díjakat le tudod lőni. Ha nyílhatású szimbólumot kap, keressen egy keresztezett nyilat. Ezután a nyilakkal ellátott szimbólumok nyilakkal lesznek áttörve, és így szétválnak és bővülnek. Nem helyettesítik a többi szimbólumot. Ily módon a nyerési kombinációi közül kettő egyben lesz.
Az 3 keresztezett nyilakkal legalább 7 ingyenes pörgetést kap. Ezeken a pörgetéseknél a kibontás és a megosztás aktiválódik, amikor egy nyílhatárú szimbólumot kap. A szabad pörgetéseket a lehető legtöbbször visszahúzzuk.
Amikor eljutsz a játék erdőjébe, akkor a perks és a bájos módon egyre több győzelmet fogsz kapni olyan tapasztalatokkal, amelyek tesztelik az igazi íjászok képességeit és bátorságát. A középkori íjászok voltak azok az emberek, akik az igazságért és a védett emberekért harcoltak. Most, a játékban, ezt is megteheted, és ezzel együtt elképesztően nyerhetsz.

Véletlenszerű szabad játékok

Gonosz cirkusz
Gonosz cirkusz
A Wicked Circus a harmadik rész a népszerű Jokerizer sorozatban. Jellemzője az ikonikus titokzatos győzelem és a Jokerizer mód ...
Játssz slot!
Rágó orrszarvú
Rágó orrszarvú
A rothadó Rhino elszakad az öt tárcsa és három vagy öt sor szabványától. A ...
Játssz slot!
Lila forró
Lila forró
A Purple Hot online nyerőgép Amigotech által készített játék; hasonló a klasszikus játékgépekhez, de ...
Játssz slot!
Tíz vagy annál jobb
Tíz vagy annál jobb
A Jacks-or-Better (pár vagy jobb pár) játék a Standard Video Poker, amelyet nevezik Draw Pokernek. Ez a játék ...
Játssz slot!
Medúza
Medúza
Vegyük az első lépést egy életre szóló játék felé! Medusa, az egyik leg fantasztikusabb NextGen Gaming slot játék ...
Játssz slot!
A hihetetlen Hulk
A hihetetlen Hulk
Fontos frissítés: A hatalmas Marvel slot jackpotok most átkerültek a PlayTech DC Comics slotjaihoz ... vannak kitűnő ...
Játssz slot!
Simsalabim
Simsalabim
A Simsalabim video slot lehetőséget ad az 225,000 érmék megnyerésére. Ez a gyönyörű video slot ...
Játssz slot!
Poltava
Poltava
Poltava - A háborús nyerőgép lángjai. ... Poltava - Háborús lángok egy szép és kihívást jelentő video slot ...
Játssz slot!
0 Comments

Kifutó


Üdvözöljük a Casino Las Vegasban, a legizgalmasabb online kaszinóban, amit valaha találkozott. Itt egy nagyobb és jobb verziója található a híres Vegas Strip-nek, több játékkal, nagyobb jackpotokkal és fantasztikus bónuszokkal, hogy több szórakoztató kaszinó legyen, mint valaha.
Több nyerőgép
Itt több játékot élvezhet, mint bármelyik Las Vegas-i tégla- és habarcs kaszinóban. Több száz különböző játékgépet hozunk magunkhoz, hogy élvezhessük a hagyományos, klasszikus résidőktől a legújabb és legjobb új, izgalmas online nyerőgépekig. A játékok hihetetlenül sokszínű témákra épülnek, és biztosak vagyunk benne, hogy a kínálatban több, mint minden ízlésnek megfelel. Emellett sokan izgalmas bónuszfunkciókat kínálnak, amelyek néhány csillagászati ​​kifizetéshez vezethetnek. Ha résidők rajongója vagyunk, akkor biztosak vagyunk abban, hogy az életed ideje lesz a gyűjteményünkben.
Nagyobb progresszív jackpotok
Annak érdekében, hogy a játék még izgalmasabb legyen, a résidők a legnagyobb progresszív jackpotokhoz kapcsolódnak; biztosan éppen olyan nagyok, ha nem nagyobbak, mint Las Vegasban. Egy pillanatnyi milliomos lettél, aki számos játékot játszik, és örökre átalakítja az életedet. Ne aggódj, ha nem a játékosok játékosa, rájöttünk, hogy az életváltó nyereményekért is játszhatsz, így számos progresszív jackpotot kínálunk, amelyek a kártya és az asztali játékokhoz, a video pókerjátékokhoz és még sok máshoz kapcsolódnak. . Továbbá, ellentétben néhány kaszinóval, ha eltalálod a jackpotot, akkor teljes egészében ki fogjuk fizetni.
Válasszon a / az 20 több mint verziója közül Rulett és Blackjack
A Las Vegas kaszinó hatalmas választási lehetőséget kínál a kártya- és asztali játékok játékosai számára. A rulett játékosok élvezhetik a francia, az európai és a francia nyelvet Amerikai rulett valamint számos más játék. A Blackjack játékosok rengeteg játékváltozat közül választhatnak, mindegyiknek megvan a maga előnye. Természetesen rengeteg más játék is található, például craps, Baccarat és póker. Akár teljesen új vagy a játékban, vagy egy tapasztalt profi, több mint elegendő kínálatot kínálunk minden típusú játékos kielégítésére, és keményen dolgozunk az új játékok bevezetésekor.
Hozd a Vegas Atmosphere Home-ot élő kereskedői játékokkal
Ha játszol a Las Vegas Casino-ban, akkor a Vegas legmagasabb kaszinóinak hangulatát a saját otthonába hozhatja, bárhol is tartózkodik a világon fantasztikus élő kereskedőinkkel. A Blackjack, a Roulette, a Baccarat és a Casino Poker különféle formáit élvezheti közvetlenül az igazi kaszinó emeleten, amely nagyfelbontású, hanggal kiegészítve. Minden kereskedőnk és croupierünk és barátságos szakemberünk, aki fantasztikus hangulatot teremt az asztalok körül. Még jobb, beszélgethet a többi játékosával is, akárcsak egy Vegas-i kaszinóban.
Élvezze a Vegas Stílus-díjakat promóciókkal és VIP előnyökkel
A Las Vegas-i kaszinóban szeretjük a játékosokat jutalmazni és minden tagunkat úgy kezelni, mintha VIP-k lennének. Ha csatlakozik, élvezheti az 5 Star üdvözlőcsomagot, amely hatalmas betéti bónuszokkal és ingyenes pörgetésekkel jutalmazza Önt néhány legjobb nyerőgépünkön. Ezután élvezheti a rendszeres akciókat, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy több bónuszt, ingyenes pörgetést és még sok másat élvezhessenek. Még jobb, akkor hozzáadódik a VIP hűségprogramhoz. Amikor játszol, pontokat gyűjt, és ezeket használják fel a szintek átmászására. Magasabb szintekre emelkedve élvezni fogja az exkluzív promóciókat, bónuszokat és versenyeket, egy dedikált kaszinó-fogadót, jobb lojalitási konverziós arányokat és még sok más.
Vigye Vegasot bárhová is megy
A Las Vegas-i kaszinóban már nem csak otthon játszol. A mobil kaszinónk azt jelenti, hogy Vegasot a zsebébe helyezheti, és magával viszi. Bármelyik legjobb játékodhoz hozzáférhetsz bárhol, ahol megtalálod magad, folyamatosan játszol az összes kedvenceddel, és megtartod a nyereményedet.
24 / 7 ügyfélszolgálat a teljes nyugalomra
Az év minden napján éjjel-nappal nyújtunk ügyfélszolgálatot. Ha bármilyen problémája van a Casino Las Vegas játékban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az élő csevegéssel itt érhet el minket a honlapon, telefonálhat vagy küldhet nekünk e-mailt. Örömmel segítünk mindenféle kérdésben és aggodalomban, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk a problémákat.
Röviden, a Las Vegas-i Kaszinó mindent megtesz, ami szükséges egy igazán izgalmas szerencsejáték-élményhez. A legjobb játékok, nagyvonalú promóciók, egyéni ügyfélszolgálat és még sok más. Iratkozzon fel ma, és élvezheti a csúcskategóriás kaszinó izgalmát, látnivalóit és hangjait, amikor a képzelet elviszi.

Véletlenszerű szabad játékok

Dr szerelem
Dr szerelem
Az orvos a házban van, és készen áll arra, hogy az összes nyertes nyeremény és gondoskodás ...
Játssz slot!
Yggdrasil az élet fája
Yggdrasil az élet fája
Yggdrasil: Az Élőnyílások Fája. Fedezze fel a norvég mitológia misztikus erejét a Yggdrasil: Az Életfa. Ez ...
Játssz slot!
Prissy hercegnő
Prissy hercegnő
Sokan közülünk olyanok, mint a sárkányok és a bátor lovagok elrabolt csodálatos hercegnőiről szóló történetek ...
Játssz slot!
Kobushi
Kobushi
A Kobushi Online Slot Game tartalmaz 5 tárcsákat és 30 borítósorokat, amelyek számos szimbólumot és funkciót tartalmaznak, amelyek nem csak ...
Játssz slot!
Fehér király
Fehér király
Már álmodtál, hogy fehér oroszlánok királya? A White ...
Játssz slot!
A trónok játékának 243 módja
A trónok játékának 243 módja
Hiszünk abban, hogy a játék legjobb módja a játék megismerése. Persze hogy az ...
Játssz slot!
Szerencsét kívánok
Szerencsét kívánok
Az Ön kívánsága, hogy a Fortune Slot egy nagyszerű 5 tárcsás, 1,024 módja az online video slot megnyerésének ...
Játssz slot!
Titkos elixír
Titkos elixír
A rendszeres játékban nyerő kombinációk futnak a nyerővonalakon. A győzelem leállításához teljes nyeremény ...
Játssz slot!
0 Comments

Fortune ugrás


Az egyik legrégebbi rés a Playtech katalógus, Fortune Jump egy olyan játék, amely az Orient misztikus vonzerejére támaszkodik a játékosok számára, akik két lenyűgöző bónuszt nyernek a két fő jellemzőjében.
Az 5 tárcsákkal, az 40 nyerővonalakkal és a japán pagodával, amelyek a háttérben vannak, a Fortune Jump egy fényes és színes játék, amely - bár kétségtelenül a grafikával és animációval kapcsolatos elsődlegesen elhaladt - még mindig elég sok ütést tartalmaz ahhoz, hogy a játékosokat az ígéretével felhívja 500x rendszeres jackpot.
Fortune Cookie
A Playtech video slot-katalógusának túlnyomó többségéhez hasonlóan, a Fortune Jump egy teljesen testreszabható játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mind az aktív nyerővonalak számát, mind a soronkénti tétet módosítsák. Az 1 és az 40 nyereménykombinációk között bárhol lehet, és a tét a $0.01-hoz $ 25, a játék hatalmas lehetőséget kínál a fogadásokra, és a játékosok élvezhetik a legtöbb bankrollméretet.
A $ 0.01-tól $ 1,000-ig terjedő centrifugálással játszható, a Fortune Jump az 5x minimális nyereményét nyerte el a soros tétben, de az összes 40 nyerővonal aktív, gyakran több, mint egy nyerő kombinációt teljesít. A maximális rendszeres jackpot az 500x az Ön ötödik sorának tétje aranysárga koi ponty ikonok aktív nyerővonalon, és ez a szimbólum is páros mint vad, amelyet minden szabályos szimbólum helyettesíthet.
A Fortune Jump egy szerencsés érme-szóró szimbólumot is tartalmaz, amely minden öt tárcsán jelenik meg, és a bónusz szolgáltatás odaítélésére szolgál. Bár önmagában nem ítél oda nyereményt, ez egy kivételes és kattintásos játékot fog indítani, ahol akár 18 választások is elérhetőek, minden egyes felfedező egyre értékesebb nyeremény.

Véletlenszerű szabad játékok

Francia rulett
Francia rulett
A rulett egyike a világ legrégebbi fogadási játékainak, ami számos elmélet létezéséhez vezetett ...
Játssz slot!
sárkányhajó
sárkányhajó
Próbáld ki a Dragonship slot-t ingyen ingyenesen demo módban, letöltés nélkül és regisztráció nélkül és olvasd el a játékot ...
Játssz slot!
Rulett 3d
Rulett 3d
Ebben a cikkben megérintjük a játék szabályait és sajátosságait, valamint a játékot ...
Játssz slot!
Idegen vadász
Idegen vadász
A külső tér tele van ismeretlen veszélyekkel és fel nem mondott gazdagsággal, és a játékkal, amit itt fogunk bemutatni ...
Játssz slot!
Vasember 2 karcolás
Vasember 2 karcolás
Iron Man 2 a tökéletes játék, ha valaki elakad, és van ideje megölni ...
Játssz slot!
Slotfather rész 2
Slotfather rész 2
A Slotfather visszatért az összes császárjához - beleértve a Snake Eyes Sammy-t, Frankie „Knuckles” -et és Fat Tony-t ...
Játssz slot!
Jackpot jester 50k
Jackpot jester 50k
A Jackpot Jester 50,000 bővítőhelye gyümölcsös, klasszikus szimbólumokkal és meglehetősen egyszerű játékkal rendelkezik.
Játssz slot!
Belváros
Belváros
Az angol kaszinószoftver-szolgáltató 1x2gaming egy érdekes videótípust hozott létre. Ez a lenyűgöző játék 3 sorokkal és 5 ...
Játssz slot!
0 Comments

Ártatlanság vagy kísértés


Mindenki alkalmanként küzd a jó és rossz oldalai között, és ebben a nyílásban választhat. Ahogy küzd a belső konfliktusokkal, nagyszerű jutalmakat kaphatsz a véletlenszerű villámköltségek és az ingyenes pörgetések révén, amelyek rengeteg extra bónusz.
Ártatlanság vagy kísértés 5 soros 3 sorok és 20 fix nyerővonalak. A játék olyan új funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyik kategóriát akarja játszani, ártatlanság vagy kísértés, és ez megváltoztatja a hátteret a menny és a pokol nézete között. A standard szimbólumok közé tartozik egy hét, egy harang és egy sáv, míg az alacsonyabb értékű szimbólumok az 10 és az A játékkártyák.
Jellemzők
pusztaságba

Két vad szimbólum van, az angyal és az ördög. Az ördög a legértékesebb vad és 2x szorzót ad, amikor segít a győzelemben.
Szétszór
A játék logója a szórás szimbólum, és ez a kulcs az ingyenes pörgetésekhez.
Bonus Features
A tárcsák felett látható egy csúszka, amelyet balra vagy jobbra mozgathat. Ha balra mozog, az ártatlanságra, ez azt jelenti, hogy több nyeremény és bónusz funkció lesz, de kisebb nyeremények lesznek. Jobbra haladva a kísértésszakaszra kevesebb győzelmet és bónuszt jelent, de nagyobb lesz, ha földet csinálnak.
Bármelyik ponton a villámcsapás eltalálhatja a tekercseket, és pénzkitörést okozhat. Minél hosszabb a villámcsapás, annál több pénzt nyer.
Ha a logót a két, három és négy tárcsán egyidejűleg szétszórja, akkor a szabad pörgetéseket kiváltja. Kezdetben öt ingyenes pörgetést kap, de minden centrifugálás után négy kártyáról kell választanod, hogy feltárhasson egy extra bónuszt.
Két „szuperkártya” van, ezek közül az egyik az 10 és J szimbólumokat sávszimbólumokká alakítja a többi centrifugáláshoz, a másik pedig az összes 10 és J szimbólumot A szimbólumként. Négy szabályos kártya van; többszörözőt, véletlenszerű díjat, extra vad szimbólumokat vagy extra ingyenes pörgetéseket ítélhetnek oda.
főnyeremény
Az ártatlanság vagy a Temptation az 4,000x legjobb nyereményét kínálja az öt ördög vadállományának a nyerővonalon való leszállásakor, míg az angyal vadon tud kifizetni az 2,000x-et. A hetesek akár 1,000x-ig is kifizethetik az 500x-ig tartó harangokat és a bár szimbólumokat az 300x-ig.

Véletlenszerű szabad játékok

Arany cél
Arany cél
Ha foci rajongó vagy, üdvözöljük a legizgalmasabb mérkőzést az Arany Cél klasszikus nyerőgéppel. Által kifejlesztett ...
Játssz slot!
Ned és barátai
Ned és barátai
Ned és a Friends Slot Game Review. Ned és barátai egy 5-tárcsás, 3-sor és 30-nyerővonalas video slot.
Játssz slot!
Vegas egypólusú blackjack arany
Vegas egypólusú blackjack arany
Vegas Single Deck Blackjack Gold egy lenyűgöző virtuális felvétel a Microgaming által elfogadott standard blackjack kártyára, de ...
Játssz slot!
Shaaark superbet
Shaaark superbet
A klasszikus tengerparti nyaralás szünetének témája a vízben fekvő ragadozóval, ez a szórakoztató és barátságos pokie ...
Játssz slot!
A vikingek berzerkre mennek
A vikingek berzerkre mennek
A vikingek a Berzerk egy 5 tárcsákkal, 4 sorokkal és 25 nyerővonalakkal ellátott video slot, amelyek balról ...
Játssz slot!
Rainbow tekercsek
Rainbow tekercsek
A Rainbow Reels egy nyerőgép, amelyet a Novomatic Mazooma alvállalata készít. Ez eredetileg az Egyesült Királyság piacára készült és ...
Játssz slot!
Monopólium deluxe körül
Monopólium deluxe körül
Ha valaha úgy gondoltad, hogy az ingatlanpiacon lóg, de nem kapod meg a pénzt, akkor ne félj, mert ...
Játssz slot!
Hilo 13 európai blackjack arany
Hilo 13 európai blackjack arany
Az oldalsó fogadások biztosan egy jó módja annak, hogy a kedvenc kártyajátékok lejátszásakor több változatosságot biztosítson, nem is beszélve ...
Játssz slot!
0 Comments

A szerencse mezői


Itt az ideje, hogy hajlamos a sajátodra virágok a mezőkben, mivel virágoznak, kibővülnek a tekercsek vadakba, és korlátlan ingyenes pörgetést, hatalmas szorzót és többet biztosítanak.
A Fortune mezők 5 soros 3 sorok és 25 fix nyerővonalak. A tárcsák egy fából készült keretben találhatók, amelyek mögött fényes táj látható a távolba. A nagy értékű szimbólumok három növényt tartalmaznak: sárga, rózsaszín és kék, öntözőpohárral és simítóval és villával.
Jellemzők
pusztaságba

A vörös rózsa a vad, és a két, három és négy tárcsára is képes. Amikor leereszkedik, kibővül, hogy kitöltse az összes rendelkezésre álló pozíciót, ha segíteni fog a győzelem megteremtésében. A vadon élő helyettesítheti az összes szimbólumot, kivéve a szórási szimbólumot.
Szétszór
Van egy jelzőtábla-szóró szimbólum, valamint egy Scarecrow 'Power Scatter' szimbólum, amely mindkettő bónuszfunkciókat indít.
Bonus Features
Ha három vagy több jelzőtábla-szóró szimbólumot tud kirakni a tárcsákon, akkor az ingyenes pörgetések kezdődnek. Két játékmód közül választhatsz: Paszternák pörgetések és sárgarépa pörgetések. A sárgarépa pörgetések során a kifizetési szorzó minden alkalommal növekszik, amikor a szórás a 1x-től 2x-ig 3x-ig 5x-ig terjed. A petrezselymes pörgetések során az egyik nagy értékű növényi szimbólum minden alkalommal elszaporodik. Mindkét játékmód addig folytatódik, amíg a szórás négyszer nem lesz.
A Power Scatter szimbólum akkor aktiválódik, ha bekapcsolja a Feature Bet-t. Ez megduplázza a tétet, de akkor is elindíthatja az ingyenes pörgetéseket, ha a szimbólum egy hely a tárcsákon kívül.
főnyeremény
A Fortune mezők az 1,000x legjobb nyereményét kínálják öt sárga virág elhagyására a nyerővonalon. A rózsaszín és a kék virágok az 300x-ig nyerhetnek, miközben az öntözőkannák, a simítóval és a villával akár 150x-ig is kifizethető.

Véletlenszerű szabad játékok

Ariana
Ariana
Ennek a nyílásnak a vad kártyája az Ariana vad szimbólum, míg a szórás a Tengeri csillag ikon. A játékosok ...
Játssz slot!
Bubble bonanza
Bubble bonanza
A friss és pezsgő játékélmény érdekében érdemes megvizsgálni a következő játékokat:
Játssz slot!
Baywatch
Baywatch
Ha emlékszel az 90 nagyszerű TV-sorozatára, melyben David Hasselhoff és Pamela Anderson főszereplője van, és imádsz ...
Játssz slot!
Király tigris
Király tigris
A King Tiger egy öt tárcsás, húsz fizetős vonalú játék, egy „ingyenes játék” funkcióval. Az ingyenes játékok szolgáltatása ...
Játssz slot!
Ászok és arcok
Ászok és arcok
A ces és a Faces Video Poker a 52 kártyák szabványos paklijával játszható le. Öt kártyát osztanak meg ...
Játssz slot!
Fáraó bingó
Fáraó bingó
Szeretne egy új módot játszani a bingó lejátszására a Bonus Express-en? A fáraó Bingo gyors és izgalmas játékot kínál ...
Játssz slot!
Az atlantis titkai
Az atlantis titkai
Az Atlantis Slot titkai egy víz témájú 40-nyerővonalas video slot, melyet a NetEnt szoftverplatform táplál. A kitalált sziget alapján ...
Játssz slot!
Lottó őrület
Lottó őrület
Játsszon a lottón, és egyidejűleg forgassa a tárcsákat ebben az izgalmas helyen. Egy kis szerencsével nyerhetsz egy ...
Játssz slot!
0 Comments

Neon élet


Neon Life A nyerőgép az Ash Gaming által kínált 243 játékokat kínálja az 5 tárcsákon. Ez egy olyan játék, amely a világ kaszinó fővárosa - Las Vegas és a Nevada-sivatag közepén található város - fényes fényerejét szolgálja. Ezért a megfelelően megnevezett Neon Lights összegzi ezt a játékot, amely ragyog, világít és biztosan megkönnyíti a játékosok napjait.
Az 2443 módja, hogy nyerjenek, nem meglepő, hogy a képernyő nem tudja megjeleníteni az egyes nyerővonalakat a képernyőn. Szerencsére elkerülték ezt, és úgy döntöttek, hogy ezt a játék információs részében tartják. A nyerővonalak összege eléggé egyszerű, ha ezt az útmutatót használjuk: három vagy több illeszkedő szimbólum a bal szélső tekercstől a jobb oldali tekercseken nyer. A nyertes kombinációk keresésekor a játékosoknak ezt szem előtt kell tartaniuk, és a rendelkezésre álló összeggel biztosan sok várakozás lesz a sarkon!
Grafika, ami ragyog
A Las Vegasnak szánt játékkal a játéknak meg kell egyeznie a város színével, ha tiszteletben akarják tartani, és a Neon Life biztosan ezt teszi. A játék után töltött, a háttér éjszaka a város felett lövés, az utcai lámpák és az útjelzők fényesen ragyognak a kaszinó legnépszerűbb csomópontjában. Miután a játékosok folytatják a játékot, az 5 tárcsák sötétben lesznek. Ez nyilvánvalóan éjszaka Sin Cityben, és mint mindenki tudja, ez az, amikor Las Vegas életre kel. A tárcsák körül vannak éttermek és bárok jelei, de ez a játékban található ikonokról szól.
Mivel ez egy játék, amely tiszteletben tartja a Las Vegasot, csak tisztességes, hogy az ikonok a világ kaszinójátékaihoz kapcsolódnak. Az értékek szerint rendezve az ikonok a következők: Jack, Queen, King, Ace és egy Peacock, egy koktél, egy autó vázlatai, nő pirosban sarok és egy sor kártyát.
Ezek az ikonok tökéletesen illeszkednek a Las Vegas-i témához, mivel csak néhány a dolgokról, amelyeket az emberek látnak egy „normál” éjszakai szerencsejátékon és bulizáson a Amerikai város. Az Ash Gaming jól tette ezt a témát ebben a nagyszerű kaszinójátékban, ideális a grafika.

Véletlenszerű szabad játékok

Égető vágy
Égető vágy
Égető vágy. A Burning Desire slot a klasszikusan tervezett kaszinó nyerőgép az online kaszinónkban.
Játssz slot!
Nincs elég cica
Nincs elég cica
A nem elég Kittens egy Thunderkick nyílás 5 tárcsákkal és 35 nyerővonalakkal. Lejátszható az 10p-ről minden centrifugálással ...
Játssz slot!
Bűbájos
Bűbájos
Elvarázsolt Slot Game Review. Az Enchanted egy 5-reel, 3-sor és 30-payline video slot a BetSoft kaszinójátékosok fejlesztőjéből. Ez egy ...
Játssz slot!
Azonnali nyerő kártyaválasztó
Azonnali nyerő kártyaválasztó
Az azonnali győzelemkártya-választó valójában nem azonnali nyereményjáték, hanem egy szép kis segédprogram ...
Játssz slot!
Keno labor
Keno labor
Fedezze fel a klasszikus keno verzióját, ha Kenolabot játszott az 1X2 Network-ben.
Játssz slot!
Békák mese
Békák mese
A zöld nem csak a remény színe, hanem a kis barátunk színe is, aki ...
Játssz slot!
Angyal vagy ördög
Angyal vagy ördög
Az online kaszinónkban rengeteg lenyűgöző Playtech legjobb online slot található. Azonban a leg titokzatosabb és ...
Játssz slot!
Globális utazó
Globális utazó
Voltál már álmodott a világ körüli utazásról? A Playtech tervezte szép helyet, amely ezt a lehetőséget biztosítja. Globális utazó ...
Játssz slot!
0 Comments

Űrbéli megszállók


Playtech Olyan kaszinók, mint a BetFred és a BGO, ott találják meg ezt a nosztalgikus, pixel tökéletes játékgépet a dicsőségében.
Elvitték az eredeti arcade gépet, amelyet több millió ember játszott világszerte, és létrehozta a Space Invaders rés. Ez csodálatosan retro minden tekintetben, pixelált grafikával, az ikonikus idegenekkel, és egy hozzáadott csavar a játékhoz.
a Space Invaders nagy nyereményekért
Az eredeti játékhoz ragaszkodva találja meg a fényes zöld ágyút a tárcsák alatt, és készen áll arra, hogy lő le minden olyan piros idegent, aki túl közel van a bolygón, vagy ebben az esetben az öt orsó tetején.
Ez a mobil Space Invaders slot játék jól használja az ágyút, és kétféleképpen foglalja össze a játékot. Mindkettőnk nagy nyereményt nyer a játék során, mivel nincsenek szabad pörgetések vagy bonyolult bónusz funkciók.
Az első az, ha az ágyú 2 vagy 4 tekercs alá kerül egy centrifugálásra, és az alacsonyabb fizetős szimbólumokat fogja lőni, és vaddisznóvá alakítja… ha létrehozhat egy nyerő fizetési vonalat.
Ez viszont néhány kisebb győzelmet ad az egyenlegéhez, amíg meg nem éri a meglehetősen rendszeresen előforduló UFO funkciót.
Fizet mindkét irányba a tekercseket vad lélekkel
Ne hagyd, hogy az a tény, hogy ez a kaszinójáték csak az 10 nyerővonalakkal van ellátva, az igazi pénzért játszanak. A tárcsák mindkét irányt balról jobbra és jobbra balra fizetik páros az esélyed a győzelemre.
Ez egy olyan funkció, amit szeretünk minden alkalommal, amikor látjuk, a klasszikusból csillagkeletkezési, a csodálatosnak Cyrus a Virus rés.
Adja hozzá az UFO funkciót, amely akkor jelenik meg, amikor a piros idegen és a zöld ágyú ugyanazon a tekercsen egy centrifugálásra kerül, és megvan a lehetősége egy nagy 60x-re, amit a tét nyer.
Amikor sorba lépnek, az ágyú felrobbantja az idegenektől a vadnyugatra a szabadrúgókat, és egy szabad újbóli forgatást és a hatalmas nyeremények potenciálját váltja ki.
Egyszerű, egyszerű és szórakoztató, mint az eredeti Space Invaders játék.

Véletlenszerű szabad játékok

Reel király potty
Reel király potty
A tét kiválasztása Használd a "+" és a "-" fogásokat a soronkénti fogadás kiválasztásához. A vonalak rögzítve vannak ...
Játssz slot!
Faust
Faust
De ne aggódj, a Faust nyerőgépre utalunk, ahol játszhatsz az ördögi nagy Twist nyereményekért! ...
Játssz slot!
Az istenek csarnoka
Az istenek csarnoka
Itt van a banda: Thor, Loki, Odin, Idun. Amikor ezek a norvég istenek nem elfoglaltak kalapácsokat és megvilágítást, ...
Játssz slot!
A tenger gazdagsága
A tenger gazdagsága
A Sea Slot Game Review gazdagsága. A Riches of the Sea egy fantasztikus video slot játék, amelyet az 2by2 hoz létre ...
Játssz slot!
Sic Bo
Sic Bo
Sic Bo egy gyors tempójú, non-nonsense játék, melynek mind a craps, mind a rulett rajongóinak, vagy bárki másnak ...
Játssz slot!
Fénykerék
Fénykerék
BIG WHEEL Amikor a Big Wheel szimbólum a tárcsák központi helyzetében fekszik, a Big Wheel bónusz ...
Játssz slot!
Örökség
Örökség
Ha vágysz a napokra, amikor az egykaros banditák voltak az egyetlen fajta slot, amit játszhatsz ...
Játssz slot!
Klasszikus blackjack arany
Klasszikus blackjack arany
A klasszikus Blackjack Gold-ot egy-egy alapon játszják a kereskedő ellen. Nincsenek más játékosok, akik versengenek veled ...
Játssz slot!
0 Comments

Kalandok a csodaországban


Az Alice kalandjai a Csodaországban ismeretlen esélyei rendkívül alacsonyak, mivel ez a regény 100 millió példányban értékesített 1865-ben. Alice karaktere Lewis Carroll főnökének lányán alapult, a Dodo pedig a szerzőre épül, mivel hajlamos volt a stammerre, gyakran „Do-do-dogson” -ként (a szerző valódi neve Charles Lutwidge Dodgson). Ha tetszik ez a regény, akkor biztosan élvezni fogod az online slot-ot, amit megnézünk.
Kalandok a Wonderland Deluxe-ban egy 5-reel, 20-nyerővonalas online nyerőgép, amely tökéletesen kivitelezett témát kínál, csodálatos játékélményekkel és hatalmas nyerési lehetőségekkel. A video slot egyszerű, mégis szépen kivitelezett grafikát kínál, amely tökéletesen hozzájárul a hangulatához. A slot szimbólumai kártyatáblákból és számos, a regényhez kapcsolódó ikonból állnak.
Az online nyerőgép egyedülálló játékmenetet biztosít a Wonderland Deluxe Adventures in Creative kreatív különleges funkcióinak köszönhetően, így ha valami újat keresel, győződjön meg róla, hogy próbálja meg ezt az online slot-ot!
Először is, a video slot egy olyan Wild Symbol-ot kínál, amely az összes többi szimbólumot helyettesíti, kivéve a Scatter és a Bonus Symbol. Ez a szimbólum a legmagasabb értéket képviseli a Wonderland Deluxe Adventures-ben, így ha egyszer sikerül legyőzni egy nyerő kombinációt, amely csak ebből a szimbólumból áll, hatalmas pénznyereményt kell kapnia.
A három fehér nyúl szimbólum leszállása 7-20 szabad pörgetést indít 3-5 Sticky Wilds-kel. Mielőtt elkezdené játszani az ingyenes pörgetéseket, elkezdi játszani a Pocket Watch bónuszt, amely alatt az ingyen pörgetések és aktív ragadós vadállatok száma aktív.
Ha három Mad Hatter szimbólumot rakod le a tárcsákon, akkor a Tea Party bónuszt indítod el, amelynek során meg kell választanod egy vendéget, hogy teát szolgálj fel. Minél többet fogyaszt a vendégek, annál nagyobb pénznyereményt nyer. Figyelj a kanálra a cukor tálban, mert ha cukrot szolgál fel a vendégeknek, megnyerte a Progresszív Jackpotot!
A video slot a Rabbit Hole Bonus-ot is kínálja, melyet egyetlen Rabbit Hole Scatter leszállíthat, bárhol a középső tárcsán. Amint elindult, Alice leesik a nyúllyukon, és díjakat gyűjtsön addig, amíg le nem áll.
A Wonderland Deluxe kalandjai egy csodálatos video slot, amely eredeti játékot és rengeteg különleges funkciót kínál, ami lehetőséget ad arra, hogy megragadja a nagyobb pénznyereményeket. A speciális funkciók gyakran aktiválódnak, így sikerül megnyerni néhányat extra pénzt egy pillanat alatt. Csak adjon egy centrifugát, és nézze meg, hogy mennyit nyerhet!

Véletlenszerű szabad játékok

Őrült tehén
Őrült tehén
Az ingyenes kaszinójátékok egyre népszerűbbek az utóbbi időben. A Play'n Go új helyének ...
Játssz slot!
Sarkvidéki szerencse
Sarkvidéki szerencse
Az Északi-sarkvidék az év nagy részében hóval borított, hosszú ideig lehetetlennek tekinthető ...
Játssz slot!
Az istenek kora: olympus királya
Az istenek kora: olympus királya
Fedezze fel Zeusz igazi erejét, az összes isten istenét ebben az új játékgépben a Playtech szoftver segítségével. Életkor ...
Játssz slot!
Arcader
Arcader
Arcader Slot Game Review Az Arcader egy 5-reel, 3-sor és 15-nyerővonalas video slot, amelyet a svéd kaszinó játékok fejlesztő Thunderkick. Ez ...
Játssz slot!
Tiki csodák
Tiki csodák
A nyílás tárcsáján olyan szimbólumok láthatók, amelyek azonnal eljutnak egy egzotikus szigethez. Koktélok, ...
Játssz slot!
Medusas nézi
Medusas nézi
A Medusa Gaze egy 4 tárcsás, 12 pay-line slots játék a Playtech-től, az ókori kígyószőrű Gorgon Medusa körül.
Játssz slot!
Labdarúgó csillag
Labdarúgó csillag
Az online nyerőgép-fejlesztők hosszú és többnyire sikeres eredményeket kapnak, amikor sport témájú játékokat terveznek. Labdarúgással kapcsolatos helyek ...
Játssz slot!
Chicago-i királyok
Chicago-i királyok
Szeretnénk mind az online nyerőgépes játékokat, mind a pókerköröket játszani, ezért mi vagyunk ilyenek ...
Játssz slot!
0 Comments

A flintstones


Yabba Dabba Doo! Csatlakozzon Fredhez, Barney-hez és a Bedrock többi tagjához, és forgasd meg a Kőkorszak on The Flintstones! Biztosan hatalmas őskori kifizetéseket talál ebben a szuper slotban!
A klasszikus 3-tárcsás nyerőgépként úgy érzi, mintha időtlen televíziós műsorban játszana! Vegyünk egy kirándulást a történelem során Dinoval, amellyel véletlenszerű multiplikátorokat és egyéb díjakat ítél oda az út során. Indítsa el az 7 különféle bónuszkörök egyikét a játék során, és figyelje, amint a MEGA WINS kitölti a képernyőt. Ha nyerhet akár 25 ingyenes pörgetést és egy 200X tét szorzót a The Flintstones-ban, akkor azon tűnődsz, miért nem látogatott meg hamarosan a Bedrock-ot!
Utazzon Bedrock városába, és játsszon egy helyet a történelem elől! Kezdjen fonni Freddel, Wilmával, Barneyvel és a bandaval, hogy megtalálja az őskori jackpotot! Készen állsz a Yabba Dabba Doo-ra ?!

Véletlenszerű szabad játékok

Őrült 80
Őrült 80
Valószínűleg nem szükséges számunkra, hogy leírjuk, hogy a Crazy 80s slot alapul, de mindenképpen ...
Játssz slot!
Scrooge
Scrooge
A klasszikus Dickens-regény híres nyomornegyedéből nevezték el ezt az izgalmas helyet az ünnepek szellemében ...
Játssz slot!
Kölyök szeretik a mobilt
Kölyök szeretik a mobilt
Tudjuk, hogy a BetSoft vicces játékokat, őrült játékokat, sőt sötét és hangulatos játékokat is tud csinálni - ez az első ...
Játssz slot!
Bónusz bowling
Bónusz bowling
Nincsenek nagyobb rajongók az online és offline játékgépeknél, mint mi, de csak alkalmanként szünetet akarunk ...
Játssz slot!
Forró, mint hades
Forró, mint Hádész
Ha valaha is lelkesedtél, hogy komolyan jutalmazott a veszélyes küldetésért, akkor itt az ideje, hogy lépj fel a ...
Játssz slot!
Serengeti gyémántok
Serengeti gyémántok
Azóta a Serengeti ökoszisztéma az Amaya kaszinószoftver-szolgáltatójának köszönhetően, amely a Serengeti Diamonds-t ingyenesen alakította, a számítógépen van.
Játssz slot!
Beany a beanstalk
Beany a beanstalk
Ez a kaszinó játék a mese Jacken alapszik, és a Beanstalk alig marad egy gazdagsággal.
Játssz slot!
A szopránok
A szopránok
Ha valaha is láttad a Sopranókat és a világbajnoki világbemutatóját a HBO-n, akkor lenyűgözni fogsz ...
Játssz slot!
0 Comments

Batman és a joker ékszerek


Forró bekapcsolás PlaytechBatman & Catwoman Cash, a Dark Knight egy másik szuper bűnözőt kényszerít. A Batman & The Joker Jewels új márkás video slot kínál szenzációs öt tárcsás, 25 nyerővonal tervezést. Olyan hasonló képeket is tartalmaz, amelyek az első kalandot, Batman & Catwoman Cash-t népszerűvé tették. Ez a szuperhős vállalkozás olyan népszerű TV-sorozatú szimbólumokkal szórakoztat, ahol Adam West a szuperhős szerepét ábrázolta. Ez a játék jó grafikával és rengeteg funkcióval rendelkezik, hogy szórakoztassa Önt, és örömmel fogadja a Batman rajongót.

Véletlenszerű szabad játékok

Ogre birodalom
Ogre birodalom
Látogasson el egy varázslatos varázslat földjére, ahol a királyságok a királyok és a királynők, a Jokerek és a… egy Ogre otthona ?! Ban ben ...
Játssz slot!
Egyiptomi hősök
Egyiptomi hősök
Minden centrifugáláskor megvan az esélye a Golden Bet Line-ra. A győzelem egy aranybetétsorban ...
Játssz slot!
Asgardian kövek
Asgardian kövek
Ősi sziklák misztikus rúnákkal borítottak. Ők egy hatalmas látvány, hogy lássák! Ezek a lépcsőzetes blokkok jól blokkolják a bejáratot ...
Játssz slot!
Sarkvidéki ügynökök
Sarkvidéki ügynökök
Hó, jég, titkos ügynökök és szörnyű állatok - az Arctic Agents a Microgaming legújabb online nyerőgépe, és mindazokat a ...
Játssz slot!
Retromania
Retromania
A Retromania egy 9-payline video slot, amely az Endorphina szoftver platformon fut. ... A játékosok megpróbálhatják a helyet ...
Játssz slot!
Spellcast
Spellcast
A Spellcast egy 20-payline video slot, amely a NetEnt szoftver platformon működik. A játék témája varázslat és varázslatok, így ...
Játssz slot!
Kísérteties éjszaka
Kísérteties éjszaka
A Haunted Night slot szabványos, öt tárcsás rendszerrel rendelkezik, de 243 fix nyerővonalakkal büszkélkedhet.
Játssz slot!
Elementals
Elementals
Szabadítsa fel a természet erejét különböző elemi kövek segítségével. Az Elemental egy új online nyerőgép játék ...
Játssz slot!
0 Comments

Batman és macskaszerű pénz


Amikor a DC Comics világát gondolod, a figyelem a cselekvőfilmek és a képregények által ábrázolt számos árnyékos és sötét karakter felé fordul. Természetesen élvezheti a szuperhősök világának izgalmát is a nyerőgépek játékával. Hogy az említett, PlaytechBatman & Catwoman Cash nem tudott továbblépni ebből az univerzumból, mivel az 1960s televíziós sorozatán alapul, amely tele volt fényes szórakozással, és hogy a játékosok egyesítik a kupakot a keresztes Robindal, hogy harcoljon a gonosz erők ellen. . Erőfeszítéseik összpontosítanak a Catwoman nyomon követésére és a folyamatos próbálkozásra, hogy helyreállítsanak egy rakás gyémántot. A video slot számos bónusz fordulatot tartalmaz, és tartalmaz egy ingyenes pörgetést, amelyet szuper halmozott szimbólumok egészítenek ki, valamint egy Cat Burglar bónusz játékot.

Véletlenszerű szabad játékok

Derby nap
Derby nap
A versenyek helyett a versenyek a fantasztikus Derby Day lóverseny játékkal fognak eljutni ...
Játssz slot!
Joker wild 1 kéz
Joker wild 1 kéz
Joker Wild video pókert játszanak az 1 kezével. A Joker Wild más változatai elérhetőek, 10, 25, ...
Játssz slot!
Bónusz viseli
Bónusz viseli
Csatlakozzon egy barátságos medve családjához a nemzeti parkban, és az élőhelyük és a gyönyörű táj felfedezésével ...
Játssz slot!
Földetérés
Földetérés
A Touchdown Roulette az Interblock által készített elektronikus rulettjátékok egy része. Ha a játékos teszi az oldalt ...
Játssz slot!
Chili arany
Chili arany
A Chilli Gold egy 5-reel video slot gép, fix 40 nyerővonalakkal. Ez a csodálatos slot játék ...
Játssz slot!
Louisiana dupla
Louisiana dupla
A Lousiana Double egy egyszerű és szórakoztató pókerjáték. Egyszerűen kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelő fogadási táblát, és ...
Játssz slot!
Mega megpörög a bankból
Mega megpörög a bankból
A Mega Spins Break Da Bank a népszerű Break Da Bank nyerőgép folytatása, és valószínűleg az egyik ...
Játssz slot!
Premier blackjack többkezes euro bónusz arany
Premier blackjack többkezes euro bónusz arany
Premier Blackjack Multi Hand Euro bónusz GoldPremier Blackjack Multi-Hand Euro bónusz arany a Microgaming létrehozása, a Premier része ...
Játssz slot!
0 Comments

A legszebb közülük


Legszebb közülük Az Ash Gaming online video slotja egy 5-reel, 20-payline fairytale slot. Annak ellenére, hogy a cím úgy tűnik, egy kicsit alkalmasabb a tisztességesebb szexre, meg kell néznie a címet, hogy igazán élvezhesse, hogy mi ez a slot.
Dobj be a tündék világába és egy bájos hercegbe, ahogy a tekercseket ebben az izgalmas slotban forgatod. A vadon élő vadak, szétszóródások, bónuszkör és egy progresszív jackpot, ami rendkívül elbűvölő online kaszinónyílássá teszi a játékot. A legmegfelelőbb közülük A nyerőgép mind Windows, mind Mac számítógépeken játszható le.
téma
A legmegfelelőbb az összes online nyerőgép játék a klasszikus mesebeli történeten alapul Hófehér, és elfogadja az összes karaktert és szimbólumot a népszerű gyermekek történetéből, amely a gyönyörű Hófehérke-ről szól, aki megharapott egy mérgezett almából, és mélyen aludt. Ha ismeri ezt a történetet, felismeri a szimbólumokat, ahogy a Snow White-t, Charming herceget és a gonosz királynőt ábrázolják. Más szimbólumok képviselik a törpéket és az almát, az ász és a király szimbólumok mellett. Ebben a résszel a vad a legtisztább az összes szimbólum, és az összes többi rendszeres szimbólumot helyettesíti a játékban. A nyerőgépet finom hangok és zajok kísérik, amelyek egy békés erdőt imitálnak.

Véletlenszerű szabad játékok

édes 27
édes 27
A hihetetlen Sweet 27 kaszinó slot növelte a klasszikus slotok Playn Go listáját június 2017-ben. Ez elképesztő ...
Játssz slot!
Bollywood történet
Bollywood történet
Miután sok cikket szenteltek a legnépszerűbb klasszikus játékgépeknek, most itt az ideje, hogy egy nagyszerű ...
Játssz slot!
Cigány
Cigány
Azt javasoljuk, hogy egy izgalmas utazásra kerüljön, és lehetősége van arra, hogy a kozmikus ...
Játssz slot!
Vörös báró
Vörös báró
A Red Baron egy 5-tárcsás, 243-nyereményalapú nyerőgép az Aristocrat Leisure-től, amely a híres német harci pilóta témája.
Játssz slot!
Spanyol 21 blackjack arany
Spanyol 21 blackjack arany
A spanyol 21 Blackjack Gold kivételével a fő különbség az, hogy a játékban 48 fedélzetet használ, ...
Játssz slot!
Madarak
Madarak
Repüljön az égen magasan a Betsoft BIRDS! -Jével! A potenciálisan korlátlan ingyenes ...
Játssz slot!
A hihetetlen hihetetlen karcolás
A hihetetlen hihetetlen karcolás
Az Incredible Hulk Slot egy olyan Marvel slot játék, amely a zöld szuper erős komikus könyv / film hősre épül. Ez az akciódús játék ...
Játssz slot!
A vadak pajzsai
A vadak pajzsai
Ennek a video slotnak a neve és általános témája is tükrözi az eredeti "300" és ...
Játssz slot!
0 Comments

Top Gun


A Top Gun Az IGT (International Gaming Technology) egy nagyszerű játékfejlesztő, amely egy csodálatos videojáték-játék, amely ötvözi a mozgalmas film intenzitását és izgalmát a virtuális játékélményben. Ez a játék a Top Gun, a Hollywood A-Lister, Tom Cruise hírnévre szánt filmje. Mindezeket a különbözőeket tartalmazza elemek a film, mint például a téma dal, videó animáció és a karakterek.
Ez a játék élvezetes minden személy számára, függetlenül attól, hogy ő is látta-e a filmet. Az IGT gondoskodott arról, hogy a Top Gun nyerőgépes játékélmény biztosan megtartja Önt a nyerőgépek élén. A játék elérhető online és szárazföldi IGT kaszinók számára is. Ami ezt a játékot igazán vonzóvá teszi, az a film minden aspektusa, mint a MIG-ek, az M14-ok és a harci repülőgépek, amelyek a játék realizmusához járulnak hozzá. Mindezek tetejére a játék számos új funkcióval rendelkezik, mint például a vad és szórás szimbólumok, valamint az izgalmas bónuszkör.

Véletlenszerű szabad játékok

Malacpersely
Malacpersely
Első pillantásra nehéz megállapítani, hogy mi a játék témája. A sertések részt vesznek, de ...
Játssz slot!
Virtuális euro-legendák
Virtuális euro-legendák
Tapasztalja meg a legjobb játékélményt az 1X2 Network Virtual Euro Legends játékával. Minden európai legjobb csapat ...
Játssz slot!
Cashanova
Cashanova
A szórakoztató Cashanova slot ingyenes 30 fizetési vonalak 3 sorok és 5 tárcsák. Látogasson el Roger Rooster házába, ...
Játssz slot!
Joker póker
Joker póker
Ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet legyőzni a videó pókergépeket: Játsszon okosabb játék lassabban Picking ...
Játssz slot!
Arany szultánok
Arany szultánok
Úgy hangzik, hogy kemény, de vannak olyan nyerőgépek, amelyeken nem csak érdemes időt és energiát ...
Játssz slot!
Elemek
Elemek
Minden játékunk ebből a világból származik, de nem több, mint az Elements: The Awakening ™. Ez a helytartó ...
Játssz slot!
Reel király
Reel király
A tétje kiválasztása A Reel King 20 győzelmi sorokkal rendelkezik. Minden nyerővonalon fogadhat 1p-ról £ 5-ra ...
Játssz slot!
South park kúszó kocsi
South park kúszó kocsi
A South Park Reel Chaos mobil slot a hihetetlenül sikeres South Park-i slot játék nyomon követése ...
Játssz slot!
0 Comments

Hawaii kincs


Töltsön el egy kis időt a barnaság feltöltéséhez, és hallgassa a parton lebegő hullámokat, és egy kis szerencsével a Tiki maszk hatalmas nyereményeket fog kapni.
Hawaii kincs 5 soros 3 sorok és 25 fix nyerővonalak. A tekercsek a következőkre vonatkoznak: virágok és a fauna az a strand tiszta kék ég alatt. A nagy értékű szimbólumok témakörök, és tartalmazzák a vörös és sárga virágok, egy dob, egy sötét hajú lány, csónakok és egy teknős.
Jellemzők
pusztaságba
A Tiki maszk a vad szimbólum, és az összes többi szimbólum helyettesítheti a nyerő kombinációkat.
Szétszór
A Tiki maszk vad is szórásszimbólumként működik, és ez a kulcs a szabad pörgetések kiváltásához.
Bonus Features
Ha a Tiki maszk bónuszszimbólumot egy-egy, három és öt tárcsán egyidejűleg tudod kirakni, akkor tizenkét ingyenes pörgetést kapsz. Mielőtt elkezdenek, felkérik, hogy összesen három maszkot vegyen fel ötből, és a feltárt három szimbólum az egyetlen, amely az ingyenes pörgetések során megjelenik a tárcsákon. Ennek köszönhetően sokkal könnyebb a nyerő kombinációkat és néhány nagy kifizetést.
főnyeremény
Hawaii kincsei az 1,000x hatalmas nyereményét kínálják a sötét hajú lány szimbólumok öt nyerővonal mentén történő leszállásához. A teknős és a hajó szimbólumok egyaránt kifizethetik az 500x értéket, míg a dob és a virág szimbólumok egyaránt kifizethetik az 250x értéket.

Véletlenszerű szabad játékok

Pártvonal
Pártvonal
A Novomatic szoftver ezzel a retro 3-tárcsás nyerőgéppel kezdte meg a pártot. A Party Line-nak egyetlen nyerővonala van ...
Játssz slot!
Királyi álarcos
Királyi álarcos
A Royal Masquerade egy 5 reel és 10 nyerővonal video slot a Play'n GO-tól. Közepén ...
Játssz slot!
Szamba brazil
Szamba brazil
Ez a video slot 25 nyerővonalakkal rendelkezik és kiváló grafikákat, hangokat és funkciókat kínál. A játék témája ...
Játssz slot!
Safari sam
Safari sam
Safari Sam Slots. A Safari Sam egy 3D video slot a Betsoft-tól. Ebben a játékban csatlakozik a Safari Sam-hoz ...
Játssz slot!
Mágikus portálok
Mágikus portálok
Magic Portals Slot. ... A Magic Portals ™ egy 5-reel, 3-sor, 25-line video slot. A játék két mágikus portált tartalmaz, amelyek ...
Játssz slot!
Doktor szerelem
Doktor szerelem
A wombat azt mondja: Egy kicsit szereti magát? Úgy gondoltuk, hogy ... Nos, jó helyre jöttél. Hallottuk ...
Játssz slot!
Sivatagi kincs 2
Sivatagi kincs 2
A Desert Treasure II egy nagyon izgalmas és élvezetes játék. A Desert Treasure II bónuszjellemzői és a Scatter és Wild funkciók ...
Játssz slot!
Blackjack
Blackjack
Egy csomó rossz szerencsejáték-tanácsot hallok a kaszinókban. Talán a leggyakoribb az, hogy "Az objektum ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek rulettének kora


Playtech tiszteletben tartotta a franchise játékcímek go-to-fejlesztőjét, ami a legfontosabb a slot-kategóriákban. Valóban versenyképes formában ez a szolgáltató nem döntött úgy, hogy másokkal versenyez, hanem önmagával. Csatlakozás a. \ T Az istenek kora A résidők sorozata most az Isten kora Rulett. Lehet, hogy egy kicsit nyúlik, ez egy tökéletes lépés a Playtech számára, és egy okos módja annak, hogy egy már sikeres franchise-ot teljesen más játékba építhessenek be. Ha ez nem mutat példát a kapcsolódó értékesítésekre, akkor nem tudom, mi történik!
A játékon belüli játék Az istenek rulettének kora, a labda leszállt 25, piros ..
Fejlesztő: Playtech
A £ 500 BONUS ELÉRHETŐ
Regisztráljon, hogy játsszon, és igényelje a Mansion Casino nagylelkű bónuszát!
Ez az oldal elmondja mindent, amit tudni kell a csodálatos rulettjáték hibridről. Ha egy kicsit szkeptikus, hogy hogyan kell működnie a rulett és a slot mashup, ne! Még csak nem is olyan szokatlan, mint amilyennek hangzik. Lehetőséged lesz ingyenesen játszani az Age of the Gods Roulette-t, megtanulod a játék szabályait, és megtudhatod, hol és hogyan játszhatsz a God of the Gods rulettet valódi pénzért.
Az istenek rulettjátékának online lejátszása - ingyen!
Még akkor is, ha Ön tapasztalt rulettjátékos, talán szeretne szilárdan megerősíteni a játékmenetet, mielőtt még a virtuális kerékre és az asztalra is közeledik. Vagy talán csak néhány kísérleti fordulóval melegszik fel, mielőtt valódi pénzzel megölné. Bármi legyen is a rendelkezésed, nyugodtan pihenhetsz, tudva, hogy van egy demo változata az Age of the Gods Roulette-ról, amit itt játszhatsz. Mivel ez egy jackpot játék, sok online kaszinó nem kínál gyakorlati módot, mivel ez magában foglalja a jackpot pool teljes kikapcsolását. Mindazonáltal az online isteni rulett ingyenes kora létezik - és itt van, kizárólag a játékélmény érdekében.
Fedjük le a képeket egy ingyenes beágyazott játékra az Istennek Roulette korában, különféle tétekkel az asztalon.
Mint látható, a telepítés ugyanaz, mint az Európai rulett, azzal a különbséggel, hogy a Gods bónusz bővítőhelyének további kora van. Ez azt jelenti, hogy nincsenek 37, hanem 38 zsebek a kerékön American Roulette. A bónusz slot jelenléte sokkal relevánsabb, ha ezt a rulettjátékot valódi pénzre játssza, ahol a négy progresszív jackpot-medence elérhetővé válik. Ha valódi pénzért szeretnél játszani, akkor nézd meg a fenti korosztályt a Gods Roulette online kaszinóban.

Véletlenszerű szabad játékok

A hihetetlen hulk 50 vonalak
A hihetetlen hulk 50 vonalak
A Hihetetlen Hulk 50 vonalak Az új Incredible Hulk 50 Lines nyerőgép most már azonnal játszható ...
Játssz slot!
Vad pásztor a páva kastélyban
Vad pásztor a páva kastélyban
Wild Heist: A Peacock Manor egy 5 tárcsákkal és 17 nyerővonalakkal ellátott video slot, amelyet a Thunderkick szoftver táplál. Ez ...
Játssz slot!
Emperors kert
Emperors kert
A keleti nyerőgépek a drovesben találhatók. A téma már régóta ismerős az online résidők világában ...
Játssz slot!
Gyümölcsös rések
Gyümölcsös rések
A gyümölcs gép brit kifejezést jelent a játékgépek számára. Egy gyümölcs gép egy szárazföldi objektumra utal, bár ...
Játssz slot!
Mega moolah isis
Mega moolah isis
A Mega Moolah Isis egy progresszív videojáték-játék, melyet a Microgaming játékszolgáltató működtet. Ez egy 5 tekercs ...
Játssz slot!
Milyen zúgás
Milyen zúgás
Tudtad, hogy világszerte körülbelül kétszáz különböző bagolyfaj van? Ezek az éjszakai raptorok ...
Játssz slot!
Sunset strand
Sunset strand
A Sunset Beach slot játékának célja, hogy a nyerővonalakon tekerje a tekercseket és a földmegfelelő szimbólumokat. A ...
Játssz slot!
Playboy arany
Playboy arany
Playboy Gold Bemutatkozás A Playboy márka világszerte jól ismert az ikonikus magazinnal, ahol a ...
Játssz slot!
0 Comments

Beany a beanstalk


Ez a kaszinó játék a mese Jack-en alapul, és a Beanstalk alig van sokféle lehetőséggel, mivel a mese általában nem teszi lehetővé a klasszikus nyereményjátékot. Mindazonáltal NetEntJack & Thean Beanstalk a tömeges kritikus elismerést kapta, az Ash Gaming, a vezető játékfejlesztő már a saját új kombinációjával rendelkezik. Az óriási zöldségekkel és még nagyobb ambíciókkal rendelkező Bounty оf Beanstalk lehet az a játék, amely az Ash játékokat csúcsra tolja.
A Beanstalk Bonuty potenciálja legalább annyit mondhat, hogy ez a játék több utánzat, mint bármi más?
A beanstalk alapjai
A Beanstalk 5 3D nyílása 4 sorokkal a képernyőn. A vonalat a felhasználó választja ki a tartományból0.1 - € 10. Így a lehető legmagasabb tét az 500 € -ig terjed. Sajnos, míg a nagy kifizetések egyértelműek, nincs esély arra, hogy ez a játék megduplázódjon. A fizetett kombinációk alapelvei a A Beanstalk bountyja nem lesz meglepő a tapasztalt játékosok számára.
Elég azonos elemek, egy sorban kezdve, a bal oldaltól kezdve a legmélyebb tekercstől kezdve, az aktív nyerővonalon kell jelen lennie. A legértékesebb kombináció a játék legnagyobb nyereményéhez kapcsolódik. Az esélyeket a könyv adja, és a teljes összeget kiszámítják. A maximális szorzó 1,000x. Végül, a gyártó által szolgáltatott hivatalos információk alapján, a Bounty's Bounty оf videó slot, az 93.9992% -os elméleti kifizetési százalékkal rendelkezik. A játék a bónuszköröket, a díjnyertes játékokat, a szimbólumokat, a progresszív jackpotot és a többi lehetőséget biztosítja, amely biztosítja azonnali szórakozást.

Véletlenszerű szabad játékok

Kincses nílus
Kincses nílus
A Treasure Nile ™ a web első 9-line kifizetési progresszív jackpot slotja. Ez egy 50-cent, 5-tekercs, 9-érme, 9-line progresszív slot ...
Játssz slot!
Elvett királyság
Elvett királyság
A középkori idők már régóta csodálkoztak és lenyűgözőek, számtalan játékot, filmet és televíziós műsort mutatnak ...
Játssz slot!
Egyiptom trónja
Egyiptom trónja
Egyiptom trónja a Microgaming szoftverplatformon futó 25-payline video slot. A játék vad kártyája a ...
Játssz slot!
Cash őrült
Cash őrült
A Cash Crazy a kis 3 tárcsás, egy nagy nyerővonalas nyerőgép. Az őrült professzor mögött ...
Játssz slot!
Undine mélyén
Undine mélyén
Az Undines Deep slot játék egy 5 tárcsákkal és 10 nyerővonalakkal ellátott slot, amellyel bármikor élvezheti ...
Játssz slot!
Jingle jackpot
Jingle jackpot
Mint egy másik ünnepi szezon, körülveszünk egy újabb karácsonyi témájú online slotokat, és ...
Játssz slot!
Zeusz
Zeusz
Az 30 playlines, öt tárcsával és számos nyerő kombinációval rendelkező Zeus játékgép segít megérteni, miért ...
Játssz slot!
Futball karnevál
Futball karnevál
A Playtech és sok más játékgép-fejlesztő megkapta a világbajnokság lázát, és számos futball-témájú játékot fejlesztett ki, amikor az egész ...
Játssz slot!
0 Comments

A don quixote gazdagsága


Don Quijote gazdagsága egy Playtech- Powered video slot 5 tárcsákkal és 25 nyerővonalakkal. Ez az ikonikus spanyol regényen alapul, amely az egyik legolvasottabb könyv. A slot verzió lenyűgözőnek tűnik, és előnyben részesül a halmozott szimbólumokból és egy ingyenes játékfunkcióból, ahol az 10 ingyenes pörgetést kap. Azonban az 2x multiplikátorhoz tartozó utolsó 6 szabad pörgetésekkel növekvő szorzót használunk - a középső tekercsben a funkció időtartama alatt is fagyasztott vad van.
A Don Quijote gazdagságát a Playtech táplálja, és egy 5 tárcsás, 25 nyerővonalnyílás, melyet 25p-től 1,250-ig lehet lejátszani. A játék a Miguel de Cervantes Saavedra népszerű spanyol regényén alapul, amelyet az egyik legbefolyásosabb irodalmi alkotásnak tartanak. Spanyolország. Ez egy hidalgo-n alapszik, aki elveszíti az utat, és úgy dönt, hogy újjáéledik a királyságot, visszavonja a tévedését, és igazságot hoz a világnak.
A képek megfelelnek a Dulcina (egy gyönyörű buxom hölgy) regényének, egy régi szélmalomnak, egy lovagi lovagnak (Don Quijote), maga a könyvnek, egy pajzsnak és sisaknak a tárcsákon. Szépen tervezték, hogy visszahozza a spanyolokat Aranysárga Életkor és semmi más, mint amit a Playtech kiadásából vártál.
A Don Quixote gazdagsága a halmozott szimbólumokból származik, mivel a szimbólumok 6-jét az 2 halmazaként lehet megjeleníteni. Ezek 1 hosszú képként jelennek meg, amelyek az 2 tárcsás pozíciókat foglalják el. Ez nagy nyereményekhez vezethet, ha a magasabb értékű szimbólumokat néhány tekercsre helyezi.
A fő vonzás a La Mancha Free Games szolgáltatás, amely akkor játszódik le, amikor az 3 vagy több Don Quijote könyvet (a szórás) bárhol megjeleníti a tárcsákon - ez az 10 ingyenes pörgetésekkel jutalmazza Önt. Az azonban, hogy ez a funkció érdekes, a növekvő szorzó.
Egy 2x szorzóval kezdődik, de az 1 minden 2 szabad pörgetés után emelkedik. Ez azt jelenti, hogy az 3 és az 4 ingyenes pörgetések az 3x szorzóból, az 5 és az 6 4 sokszorosítóból, az 7 és az 8 5 és 9 10 és az 6 XNUMX és az XNUMX egy nagy XNUMXx szorzóból!
Emellett egy extra vad szimbólum (a szélmalom) jelenik meg a harmadik tekercs középső helyzetében a funkció időtartama alatt - ez a fagyasztott vad.
Téma bölcs, abszolút szeretem A Don Quijote gazdagságát, és úgy találtam, hogy egy közepes variancianyílás, amely szépen kiegyensúlyozott és ugyanolyan szeretett lesz, mint a népszerű regény. Az ingyenes pörgetések szempontjából ez hasonló a Vasember A Free Games szolgáltatás megtalálható a (z) A Bosszúállók amit én is nagyon szeretem.

Véletlenszerű szabad játékok

Penguin splash
Penguin splash
Penguin Splash nyerőgép. ... Ebben a Rabcat játékban az 5 táncoló pingvinek, amelyek a bal szélén ülnek ...
Játssz slot!
A vadak pajzsai
A vadak pajzsai
Ennek a video slotnak a neve és általános témája is tükrözi az eredeti "300" és ...
Játssz slot!
Felhő küldetés
Felhő küldetés
Csatlakozzon a szuperhősök fantasy világához a Cloud Quest Slot-on, az 5 10 nyerővonalas játékkal, amit játszhatsz ...
Játssz slot!
Superman a film
Superman a film
A felülvizsgált rés, amely az 1978 rendkívül népszerű filmje alapján készült, Supermanről, Christopher Reeve főszereplésével látta a világot ...
Játssz slot!
A gazdagság tekercsei
A gazdagság tekercsei
Készpénz a 2018 egyik legizgalmasabb új játékában, a gazdagság tárcsaival. Ebben ...
Játssz slot!
Derby dollár
Derby dollár
A hétvégén minden öltözködés és Ascot Racecourse felé tart? Fensége, Anglia királynője, minden herceg ...
Játssz slot!
Dupla bónusz póker
Dupla bónusz póker
Kettős bónusz póker - teljes fizetés RTP az 100% felett Double Double Bonus Poker a Jacks or Better Video Poker változata, ...
Játssz slot!
Pin-up lányok
Pin-up lányok
A Pin Up Girls slot játék egy 5-reel, 9-pay vonal slot az iSoftBet-ben. Képei rendkívüliek, és ...
Játssz slot!
0 Comments

Sindbad arany útja


Nagyszerű kalandot indíthatsz Sinbaddal, ahogy vitorlázol az óceánokon, ahol hatalmas szimbólumokat, ingyenes pörgetéseket és remélhetőleg néhány jövedelmező kifizetést találsz.
Szindbád Aranysárga A Voyage egy 6 tárcsás nyílás 164 fix nyerővonalakkal. A tárcsák a tengerre néznek, néhány szelíd hullámmal, míg a szimbólumok közé tartozik egy horgony, egy kincsesláda, a Sinbad hajója, egy óriási madár, a hercegnő és a Basrahra néző kilátás. A szimbólumok egyre növekvő méretben haladnak a tárcsákon az első tárcsán, a hatodik tárcsán pedig a teljes tárcsákon.
Jellemzők
pusztaságba
Sinbad maga a vad szimbólum, és kibővülhet, hogy kitöltse az egész tekercset, ha segíteni fog a győzelem megteremtésében.
Szétszór
Az arany pajzs a szórás szimbólum, és ez a kulcs a bónuszkör kiváltásához.
Bonus Features
Amikor a szórás szimbólum két, négy és hat tárcsán fekszik, akkor a Leviathan Free Spins kezdődik. Hét ingyenes pörgetést kap, amelyek során a halmozott szimbólumok megfordulnak. Ez azt jelenti, hogy az első tárcsán olyan kötegek találhatók, amelyek kitölti az egész tekercset, és a hatodik lesz a kisebb halom, amelyek két pozíciót töltenek be.
Továbbá, az ingyenes pörgetések során egy hatalmas leviathan vadállat landolhat, és több pozíciót tud kitölteni három tárcsán, hogy segítsen és nyerjen több győztes kombinációt.
főnyeremény
A Sinbad Golden Voyage az 7x legjobb nyereményét kínálja hat hercegnő szimbóluma leszálláskor a nyerővonalon. Az óriási madár szimbólumok az 3x-ig terjedő nyereményeket kínálnak, a hajócsillag kifizethető az 2x-ig, a Basrah-nézet akár 1.5x-ig is kifizethető.

Véletlenszerű szabad játékok

Arany sörény
Arany sörény
Ha megnézi a kaszinó nyerőgépet a meglepő funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a jelentős nyeremények megszerzését, válassza a Golden Mane ...
Játssz slot!
Varázsló drágakövekből
Varázsló drágakövekből
A Wems of Gems Slot egy lenyűgöző 5 tárcsás 20 nyerővonal online játékterem, amelyet a Play'n GO a legjobb játékszolgáltató ...
Játssz slot!
Ghost kalózok
Ghost kalózok
Készülj fel egy kalóz kalandra! A Ghost Pirates ™ egy új játékgombpanelt tartalmaz, és akár 243-t is tartalmazhat ...
Játssz slot!
Beetle mania deluxe
Beetle mania deluxe
A Beetle Mania deluxe az egyik személyes kedvenc játékom a Novomatic-tól. Elég gyerekes témája van csigákkal, ...
Játssz slot!
Safari sam mobil
Safari sam mobil
Cooky, zany és sokféle funkcióval, ez a Safari Sam slot csak jobb lett, amikor a ...
Játssz slot!
Roulette vip
Roulette vip
Élvezze a Classsic Roulette játékát, de a lenyűgöző grafikában bemutatott asztalhoz. Meg fogja találni az ismerős ...
Játssz slot!
Spacebotz
Spacebotz
A Spacebotz egy 5 tárcsás, 25 nyerővonalas video slot, amely ebből a világból ki van téve! Tapasztalja meg a világűrben a funkciókat
Játssz slot!
Odüsszeusz
Odüsszeusz
Vigyázzon Odysseus-ra a Földközi-tengeren áthaladó utazásokon ebben az 5-tárcsás 30 nyerővonalas video slotban. Ez a játék ...
Játssz slot!
0 Comments

Panther hold


Amikor a panthers-ről hallod, összekapcsolod azt egy dzsungelrel, és a dzsungel témája ott van Panther Hold rés. Ebben 5 tárcsák és 15 nyerővonalak vannak. Természetesen megkapja azt a funkciót, amely a végső álmod, a jackpot. Ugyanakkor érdemes megfontolni a nyerési lehetőségeket a többi funkcióval. Plusz, három jackpot van a táskába, amivel szerencséje van! Várja, hogy élvezze a szabad pörgetési bónuszt, valamint a lehetőséget, hogy megduplázza a nyereményeket, a videopókerben. Ezután a feladat a megfelelő kártya kiválasztása: magasabbnak kell lennie, mint a megjelenített kártya. Ez egy izgalmas szerencsejáték-funkció, amely érzelmek halmazát fogja eredményezni.
Játssz ingyenes Panther Moon Slot Online-ot
A nyerőgép játékának izgalma azért jön, mert az éjszakai kalandok érzését tapasztalja, ahogy látod a fekete tárcsákat és a lila és rózsaszín foltokat. A színek kombinációja nagyon elegáns, sötét lila árnyalatokkal. A háttér egy tó; a hold fénye megdobja, és az éjszaka lila színét látja.
A párduc, a legfontosabb állat és szimbólum, a szamár is elvárható, a vad. Ez is a legjobb fizető szimbólum, ezért keresse meg, és boldog legyen, ha ott leszáll. Öt panther szimbólummal egy aktív vonalon, a nagy húzás ott van: a jackpot a tiéd! Ahogy játssz, a hangok minden centrifugálással jönnek létre, hogy fokozzák a dinamikát. Vannak más lények és virág szimbólumok, amelyek a dzsungel erdőállatokat képviselik, virágok, stb.: a bagoly, a kojóta, a pillangó, majd a kék és a piros virágok. A kártya szimbólumok is ott vannak. Összességében a Panther Moon szimbólumai az 40 győztes kombinációit alkothatják. A Panther lesz a legszívesebb szimbólum. Ahhoz, hogy nyerni tudjunk, bármely más szimbólumot is el tud állni, és ennek köszönhetően nyerhet kombinációját. Amikor egy Panther ott van, egy nyerő kombinációban a nyereménye megduplázódik. Az egyetlen szimbólum, amelyet a Panther nem helyettesíthet, a Full Moon: ez a szórás a játékban. A Panther a kulcs az első és a második jackpotok csomagolásához.
A Panther Moon slotban kiválaszthatja az érme értékét, és egy sorban fogadhatja az 10 érméket. Tehát, ha minden 10 érmét minden 15 nyerővonalon fogad, akkor a maximális tétet érheti el. Ha kiválasztja az érmék maximális címletét, akkor nagy esélye van a jackpotok, az első és a második csomagolására. Az első jackpothoz, amint azt már említettük, 5 Panther szimbólumokra van szüksége. Ott kapsz 10,000 érméket. A második jackpothoz 4 Panther szimbólumok szükségesek. Ott kapsz 2,500 érméket. Keresse meg az esélyét, hogy egy harmadik jackpotot csomagoljon, amikor a Owl vagy a Coyote 5 szimbólumait kapja. Ott kapsz 750 érméket.
Vannak más izgalmak is a Panther Holdon. Legalább három Full Moon szimbólummal várja az 15 ingyenes pörgetést az Ön számára, amelyben az 3x szorzó nagy nyereményeket ígér. Itt nem kell fogadni, de a nyeremények körül vannak, és csatlakozhatnak a többi nyereményhez. Az összes összeg, amelyet a díjcserélés során nyer, megdől. Az ingyenes pörgetések korlátlan számú alkalommal visszahelyezhetők!
A Gamble funkció az Ön izgalma, ha szerencsejátékos vagy. Ahhoz, hogy ezt megkapja, először ki kell kapcsolnia egy nyerő kombinációt. Ezután nyomja meg az alsó jobb oldali Gamble gombot, és megnyílik egy második ablak. Ott, az 5 kártyák között, lefelé fekvő lapok között, meg kell választanunk azt, amelyik magasabb, mint a kereskedő kártyája. Válasszuk ki, és a nyeremény kétszerese lesz a tétnek. Nincs szükséged arra, hogy a teljes összeget használd. Kiválaszthatod, hogy csak a fele játékra kerül, vagy ha akarod, nyerj és nyerj vissza a játékhoz. Emlékezzünk a felelős szerencsejátékra és szerencsejátékra örömmel, de körültekintően.
A Panther Moon minden izgalmával és funkciójával ez a dzsungel témájú slot játék örömmel kezdődik attól a pillanattól kezdve, hogy a tárcsák elkezdenek forogni.

Véletlenszerű szabad játékok

Jacks vagy jobb
Jacks vagy jobb
Ez egy 50 kézjáték, amely a népszerű Jacks or Better játék alapján nyereményalapú. A cél ...
Játssz slot!
A sírkövek kincsei (freespin)
A sírkövek kincsei (freespin)
A sírok kincsei még egyike azoknak a bosszantó egyiptomi témájú nyerőgépeknek. Az öt tárcsás video slot, melyet ...
Játssz slot!
Sárkányok mítosz
Sárkányok mítosz
A Microgaming által kifejlesztett Dragon Myth egy 5 tárcsás, 3 sor, video slot. 20 nyerővonalakkal rendelkezik, amelyek balra fizetnek ...
Játssz slot!
Átszállt
Átszállt
Kiderül, hogy akkor is élvezheti a bowlingot, ha otthon vagy. Köszönjük Rival-nak ...
Játssz slot!
Spartacus gladiátor roma
Spartacus gladiátor roma
A Spartacus legendája az, ami a történelem egyik legjelentősebbé válik. Most, a játékosok ...
Játssz slot!
Óriási varázslat
Óriási varázslat
Az Odin varázslata egy video slot játék, amely nagyon drámai zenével rendelkezik az 2 2 ...
Játssz slot!
Fantasztikus 7
Fantasztikus 7
A MegaSpin Fantastic 7's a Microgaming klasszikus 3-tárcsás nyerőgépének egy fantasztikus multi-game változata, melyet egyszerűen Fantastic 7-nek hívnak. Csakúgy, mint a ...
Játssz slot!
Legjobb dolgok az életben
Legjobb dolgok az életben
Áttekintés a szabályokról és funkciókról A legjobb élet a nyerőgép játékban rendelkezik egy szabványos, öt tárcsás, háromsoros szerkezettel ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora: dühös négy


Playtech Az 1999-ban alapították, és azóta a játék- és sportfogadási szoftverek gyártásának egyik óriásává vált. Számos eredményük az volt, hogy a világ első európai szárazföldi kaszinóját a világon üzemeltették.
Az isteni erők a cselekvésben
A Az istenek kora: A dühös 4 nyílás az Olympus-hegy tetejére vezet - a hely, ahonnan az ókori görög istenek uralkodtak a rendszeres emberek felett. Míg az epikus szaga első része a történetről szól ZeuszAphrodite, Hercules, Poseidon és Athena; a második rész egy teljesen új karaktercsoportot mutat be.
Ez a nyugodt, minimalista hangokkal és nyugodt zenével ellátott menekülés a felhőkben található, és bemutatja az Apollo, az Atlas, a Pandora és a Hephaestus idilli életét. Ezeket a négy istenet a Scatter trón ikon, a aranysárga érme, amely a Wild szimbólum, és a hagyományos póker kártya Ace-tól kilencig.
Készülj fel egy ilyen istenre, hogy megmutassa az erejét, majd az egész nyugodt és idilli kép átalakulni fog, és bemutatja a görög panteon teljes erejét.
Az Istenek Kaszinó Linkek kora
A saga második részének az RTP korosztálya az 94.88%, ami átlag. Ez a játék azonban nem népszerű az RTP-nél. Van még a híres Istenek Jackpotja is. Ez progresszív, és négyféle típusú kifizetéssel rendelkezik kis és nagy között. A jackpot kamra bejárata véletlenszerűen jut el. Ahhoz, hogy a legnagyobb nyereményt érje el, meg kell fordítania az érméket és egyeznie kell a 3-as-a-kind, ami egy bizonyos kifizetésnek felel meg.
A szerencse teszteléséhez és esetleg a világ következő milliomosává válásához játsszon az Istennek kora: Furious 4 a jó hírű kaszinókban, mint például a Coral Casino vagy az Omni Casino.
Az istenek kora: Hasznos tippek a játékhoz
Ez a játék egy 5 × 3 tárcsás konfigurációt tartalmaz 20 nyerővonalakkal. Mind a Scatter, mind a Wild szimbólumok kerülnek kifizetésre, és a Scatter többszörözi a tétet x200, ha öt-of-a-kind gyűjt. Ami a Wild ikont illeti, az 10,000 érméket a maximális kombinációért kapja meg.
Várjon kifizetéseket az 750 és az 2,000 érmék között ötfajta isteni szimbólumokra. A kifizetési tartomány az isten státuszától függ. A póker kártyák, mint mindig, kevesebbet fizetnek ugyanazon kombinációkért - az 100 és az 250 érmék között.
Az istenek kora egyedülálló tulajdonságai
Gyűjtsd össze az istenek korát: Dühös 4 Scatter szimbólumok az összes játék hősének valódi erejének megtekintéséhez. Három Scatter megnyitja a titkos utat a bónusz pörgetésekhez és azok hihetetlen tulajdonságaihoz:
Nézze meg, hogy a furcsa Pandora nyitja meg legendás dobozát, és hagyja ki a növekvő szorzót, ami az xxNUMX-on kezdődik a fogadás az ingyenes pörgetések elején, és minden alkalommal növekszik, amikor a Pandora ikon megjelenik a játékmezőn.
Hagyja, hogy a Fénykora uralja a világot az Apolló Nap istenével, amely az egész harmadik tekercset foglalja el és ragyog rajta a kiterjesztő vad szimbólumokkal.
Csatlakozik a hatalmas Atlas misszióját, hogy fenntartsa és támogassa a világot. Ehhez fagyos Wild lesz, amely a szabad pörgetések végéig marad a helyén.
Csodálja meg Hephaestust, aki az egész első tekercsben uralkodik, és a Tűzkorát hozta, amikor a megszállt tekercset a Vadnak tekinti.
Age of Gods Játék felülvizsgálata: KeyToCasino ítélete
Az istenek kora: A dühös 4 rendkívül vonzó játék, prémium minőségű grafikákkal és hűvös funkciókkal az ingyenes pörgetésekben, amelyek egyre többet akarnak játszani. A kifizetések jóak az alapjátékban és a bónuszkör során is, míg a progresszív jackpot mindig minden bónusz bónusz.
Az istenek korával együtt: Furious 4, erősen ajánljuk, hogy játsszon a játék első részén, az Age of the Gods-ban, amely a rajongók körében népszerűbb. Megvan a Pantheon of Power funkciója, amely x200-et kereshet a tétvonalon, valamint kilenc ingyenes pörgetést négy különböző isten isteni erejével.
A Titans készpénzt az Ash Gaming alternatívája a Playtech saga-nak. A görög mitológián alapul, de rajzfilmes és ironikus karaktereket használ. Az Olympus-hegy tetejére érkező, valamint a Pole Vault bónuszjátékkal felhalmozott Wild-tekercsek nagy bónuszjátékkal rendelkeznek.

Véletlenszerű szabad játékok

A Star Trek felfedezi az új világokat
A Star Trek felfedezi az új világokat
Üdvözöljük a fantasztikus Star Trek slot játék folytatásában. Ha Ön rajongója ennek a ragyogó slotnak ...
Játssz slot!
Blackjack karcolás
Blackjack karcolás
A Blackjack Scratch rendkívül rendkívüli változata a blackjack-nek, amely számos Playtech-alapú online kaszinóban megtalálható ...
Játssz slot!
Aladdins öröksége
Aladdins öröksége
Nem kívánok többet egy nagyszerűen jutalmazó video slot játékélményt, amikor felfedezed Aladdin örökségét. Ez ...
Játssz slot!
Igaz seriff mobil
Igaz seriff mobil
Van egy új pisztoly, aki a városban sergiffre vág, és bosszút áll. Az igazi Sheriff 3D slotok egy másik ...
Játssz slot!
Burleszk királynő
Burleszk királynő
Ismered a leghíresebb burleszk színház történetét? Készülj fel, ülj le ...
Játssz slot!
Dupla dupla jackpot póker
Dupla dupla jackpot póker
Játékszabályok Amikor a játékos rákattint a "Deal" gombra, az egyik kezével először kerül sor. A játékosnak kattintania kell ...
Játssz slot!
Az athena arany bagolya
Az athena arany bagolya
Utazás az ókori Görögországba és kinyit a nagy jutalom titka az Athena Arany bagolyával. Ebben a vizuálisan ...
Játssz slot!
Videó rulett
Videó rulett
Az európai rulett hagyományos játékát még izgatottabbá teszik a professzionális croupierekkel való játék közben. Nézheted ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora: az olympus hercege


Hercules híres a természetfölötti erõsségérõl, és most már hasznot húzhat, amikor a Hydrával harcol, hogy ingyenes pörgetéseket, szorzókat, készpénzbónuszokat és esetleg négy progresszív jackpotot nyújtson.
Az istenek kora: Az Olympus Prince 5 sorok 3 sorokkal és 25 nyerővonalakkal rendelkeznek. A tárcsák a lila ég alatt lévő kőoszlopok között helyezkednek el, míg a szimbólumok közé tartozik a Cerberus (a háromfejű kutya), aranysárga gyümölcs, tüskés klub és zöld ékszer.
Jellemzők
pusztaságba

Hercules a vad szimbólum. A két, három és négy tárcsa az összes többi szimbólum helyettesítésére képes, kivéve a szórási és bónusz szimbólumokat.
Szétszór
A játékok logója a scatter szimbólum, és az 100x-ig terjedő szórási kifizetések mellett a teljes tétet is kiválthatja az ingyenes pörgetésekre.
Bonus Features
A Herculean Erőfunkció bármelyik centrifugálásnál kiválasztható, és két változata van. Ha Hercules a harmadik tekercs közepén fekszik, akkor két lélegzetet kap a vad szimbólum, amely a helyére kiterjedt és fagyott. Ha egyidejűleg a két, három és négy tárcsán Hercules leszállt, akkor kapsz egy szabad lélegzetet mindhárom vaddisznóval, melyet a helyére kiterjesztett és fagyasztott.
A Hydra bónusz akkor kezdődik, ha a Hydra bónuszszimbólumot egy és öt tárcsán egyszerre leszállítja. A képernyőn megjelenik a Hercules felkészülés a Hydra elleni harcra. Három fejet kell választanod a nyilakra, hogy készpénzes díjakat cseréljenek, majd a negyedik fejet a szorzóért. Ha szerencséje van, a Hercules Rage funkció kiválthatja és felrobbanhatja a Hydra összes fejét.
Az ingyenes pörgetéseket a Hercules három vagy több szórószimbólumának a tárcsákon való leszállításával indítják. Tíz ingyenes pörgetést kapsz, amit visszahelyezhetsz. Az ingyenes pörgetések során az összes győzelem megháromszorozódik, és lehetőség van a Herculean Strength funkció kiváltására.
A rés az Istenek kora progresszív jackpotjaihoz is kapcsolódik. A jackpot játék véletlenszerűen kiválasztható minden centrifugálás után. Megjelenik egy rács, amelybe be van zárva arany érméket, és rájuk kell kattintaniuk, hogy felfedjék az arcukat. Minden érme a kínálat egyik négy progresszív jackpotjának egyike, és ha három megfelelő érmét talál, megnyeri a megfelelő jackpotot. A négy jackpot ajánlott: Ultimate Power, Super Power, Extra Power és Power.
főnyeremény
A progresszív jackpotok mellett a Prince of Olympus az 4,000x legmagasabb fix nyereményét kínálja öt Cerberus szimbólum elhelyezésére egy nyerővonalon. Az arany gyümölcsök az 500x-ig nyerhetnek, a klub és a zöld ékszer szimbólumok pedig akár 200x-ig is kifizethetők.

Véletlenszerű szabad játékok

Francia rulett
Francia rulett
A francia rulett a rulett játékának változata, amely a francia forradalmat követő években népszerűvé vált.
Játssz slot!
Szerencsés tekercsek
Szerencsés tekercsek
A nyerőgépek nem jutnak sokkal klasszikusabbnak, mint a Playson által gyártott 3-tárcsás nyerőgép. A Lucky Reels csúszós, sima ...
Játssz slot!
Boldog madarak
Boldog madarak
Happy Birds Slot Game Review. A csodálatos Happy Birds kaszinó nyerőgép játék öt tárcsával és három sorral ...
Játssz slot!
A ninja
A ninja
Igazítsa magát a legerősebb ninjához ebben az izgalmas játékban. A Free Games funkció bekapcsolása után a Black Ninja ...
Játssz slot!
Reel király potty
Reel király potty
A tét kiválasztása Használd a "+" és a "-" fogásokat a soronkénti fogadás kiválasztásához. A vonalak rögzítve vannak ...
Játssz slot!
Piggyaságok
Piggyaságok
Az 3 törzsekkel együtt a nyílás olyan karaktert tartalmaz, aki a játék ikonjai közé tartozik. Tündér ...
Játssz slot!
Safari sam mobil
Safari sam mobil
Cooky, zany és sokféle funkcióval, ez a Safari Sam slot csak jobb lett, amikor a ...
Játssz slot!
Blackjack
Blackjack
Ami a kaszinókártyát és az asztali játékokat illeti, a blackjack a legismertebb az összes közülük. Val vel ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora: sorsvérek


Az ókori görögök mítoszai újjáélednek az Ön számára ebben a játékban Az istenek kora sorozat Playtech. Ezúttal online, akkor találkozik a sors nővérekkel. A görög mítoszokban Moirai-nak hívták őket. A nevükből kitalálhatod, hogy a halandó emberek sorsát fogják eldönteni. Izgalmasabban fognak dönteni a nyeremény lehetőségeiről, ingyenes játékban. Még egy izgalmasabb és elnyelőbb nyerőgép lesz az istenek sorozatának. A három sors nővér görög nevét viseli: Clotho, Lachesis és Atropos. A hatalmukat az emberek életének irányításakor mutatják be, és az egyes emberek életútja szálként jelenik meg. Ez a szál a következőképpen kerül feldolgozásra: A Clotho a szál fonásáért felelős, majd Lachesis megméri a szálat, és végül Atropos az, aki eldönti az élet végét, a megfelelő szál vágásával.
Látni fogja, hogy a Fates vonzó hölgyek, fehér hajúak, valamint a szál szimbólum, valamint az ókori görög betűk stílusában tervezett kártya szimbólumok. A szál vágásához használt olló szintén fontos szimbólum. A három hölgy az 2 jeleket nyeri meg az 5 jelképeire, a maximumok pedig 500, 300 és 100. Az ollóra és a szálra, valamint a kártya szimbólumokra az 3 kifizetései egyfajta 5-nek, maximum 90 az ollónak és a szálnak. A kártya szimbólumok esetében a maximális értékek az 60-tól az 20-ig terjednek.
A nővérek ajándéka egy olyan funkció, amelyben a hölgyek az 1, 3 és 5 tárcsákon fognak felállni. Ezután a díj az 1 ingyenes pörgetés lesz. A nővérek szimbólumai zárolva lesznek az 1 respin számára. Ahogy online játszol a Slots online játékban, egyre több érdekes funkciót várhatsz. Nos, a hölgyek szimbólumaival, ismét eljuthat a Sorsok portáljához, ahol kiválaszthat egy ingyenes játékmódot. Az Atropos templomában az 15 ingyenes játékokat, valamint egy dinamikus szorzót és több ingyenes játékot fog kapni, amikor az Athropos megjelenik az 3 tárcsán. A Lachesis templomában az ingyenes játékok az 10 lesz, és a Wilds zárolásának előnye. A Lachesis több ingyenes pörgetést is odaítél, amikor megjelenik az 3 tárcsán. A Clotho-templomban 8 ingyenes játékok lesznek, és az előnyöket véletlenszerű Wilds-ekkel emelik. Várja, hogy Clotho több ingyenes játékot nyújtson az 3 tárcsán, mint a nővérei.
Ebben a játékban a Slots Vegas ingyenes nyereményeire a négy, véletlenszerűen elnyert, progresszív jackpot, Power, Extra Power, Super Power vagy Ultimate Power is elérheti. Várható, hogy esélye van arra, hogy bármilyen spinre kerüljön, és még a pörgetésekre is, ahol nincs nyeremény. Ha sikerül belépnie a jackpot játékba, akkor garantáltan megnyerjük az egyik nyüzsgő jackpotot.
A görög ókori idők varázsa:
hogy megfeleljenek ezeknek a fontos sorsoknak
hogy megtudja, hogyan döntenek az életváltó eseményekről
megragadja az esélyt, hogy belépjen a progresszív jackpot játékba, és megnyerje az egyik vonzó jackpotot.
A bájos hölgyek, vonzó ruhákkal öltözve, és olyan barátságosak és ilyen jó hangulatban látszanak, nagyon nagy előnyöket adhatnak neked, hogy nagy nyereményt nyerhetnek.

Véletlenszerű szabad játékok

Nagy kéu kígyók és létrák
Nagy kéu kígyók és létrák
A Big Kahuna kígyók és létrák egy olyan dzsungel-témájú 15-nyerővonalas video slot, amelyet a jól ismert Microgaming szoftver táplál. A játéknak ...
Játssz slot!
Misztikus titkok
Misztikus titkok
Egyszerű pénzzel játszhat Mystic Secrets-t, ha Quasar-ösztönzőket kap, amelyek növelik a befizetést. Nevezetesen, a ...
Játssz slot!
Tower quest
Tower quest
Készülj fel a teljes szórakozásra a Tower Quest online kaszinó játékkal. Létrehozta ugyanazokat a szolgáltatókat, akik Wild ...
Játssz slot!
Kínai rulett
Kínai rulett
Van egy utazás Ázsiába és játszani a kínai rulettet az 1X2 hálózaton. Ha a rulettjátékos rajongója vagy, akkor ...
Játssz slot!
Szerencsés lófegyverek
Szerencsés lófegyverek
A Lucky Leprechaun's Loot a lelkipásztori háttérrel ellátott zöld tárcsákon és a közepén végződő szivárványon áll.
Játssz slot!
Büntetőpárbajt
Büntetőpárbajt
Lő, lő. A tömeg vad. És ha a Büntetés Shootout játékban van, akkor nem fog ...
Játssz slot!
Arany Sárkány
Arany Sárkány
A Golden Dragon online nyerőgépe ingyenesen játszható, három tárcsa és öt fizetési vonal. Próbálja ki a szerencsét és ellopja ...
Játssz slot!
Jackpot 6000
Jackpot 6000
A Jackpot 6000 Touch ™ egy 3-tárcsás, 3-sor és 5-fix fogadóvonalas nyerőgép, amely Jokers, fejek vagy ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora


Csatlakozzon az ókori Görögország isteneihez az égboltban lévő palotájukban, és nagy jutalmakat adhatnak neked. Találkozunk az istenségekkel, mint például Zeusz, Poszeidón, Ares és Athénével és szerencsével nyerhetsz ingyenes pörgetést és négy progresszív jackpotot.
Az istenek kora 5 tárcsás nyílás 20 fix nyerővonalakkal Playtech. A játék a görög mitológiában témájú, és számos számot hoznak életre a tárcsákon, amelyek az istenek palotájával és a háttérben látható vízesésekkel az égen állnak.
Jellemzők
pusztaságba

Van egy nagy aranysárga A „vad” szimbólum, amely az összes tárcsára képes lesz, és minden szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást, hogy segítsen abban, hogy minél több nyerő kombinációt hozzon létre. Továbbá lehetőséget ad arra, hogy megnyerje az 10,000x nyereményalapú legjobb nyereményét, ha ötet tud kirakni a nyerővonalon.
Szétszór
Az "Istenek kora" logója a szórás szimbólum, és ha háromat tudsz kirakni, akkor elindítja a slot bónuszjátékát. Ezen túlmenően, akár 100-ig terjedő szórás nyereményeket is nyerhet a centrifugáláson belüli teljes tétnél, ha három vagy több darabot tud elszállítani a tárcsákon.
szabad pörgetések
Az ingyenes pörgetések akkor lépnek életbe, amikor az Istenek korának legalább háromja szétszórja a földet a tárcsákon. Mielőtt elkezdené az ingyenes pörgetést, ki kell választania egy rácsot, amely tartalmaz arany érmék, hogy megtalálják a három, hogy megfeleljen. Minden érme egy isten ábrázolásával rendelkezik, és ez határozza meg, hogy melyik bónusz funkció nyer:
Athena - 9 ingyenes pörgetések díjazása az 2x szorzójával az 5x-hez minden centrifugálással
Zeus - A 9 ingyenes pörgetések az 1x-el növekvő szorzóval minden három centrifugában és egy vad szimbólum a harmadik kör közepén zárva a centrifugálás időtartama alatt.
Poseidon - A díjak 9 ingyenes pörgetése, akár öt extra vaddisznó is hozzáadódik a tárcsákhoz minden centrifugálás után
Hercules - A 9 díjmentes pörgetések egy különleges Hercules vaddisznóval, melyet a harmadik tekercsre helyeztek a centrifugálás időtartama alatt.
A legjobb, ha a kör befejeződött, egy újabb lehetőséget kapunk arra, hogy egy további ingyenes pörgetést érjen el. A három Hades-érmét azonban a bónuszkör véget ér.
főnyeremény
Az Istenek kora négy progresszív jackpothoz kapcsolódik, és a jackpot játék véletlenszerűen kiválasztható minden centrifugálás után. A legjobb az egészben, ha elkezdődik, garantáltan nyer egy jackpotot. A játékban ki kell választania az 4 x 5 rácsból érkező érméket, amíg meg nem találja a megfelelő háromat. Minden érme jackpotot jelent, és megnyeri a megfelelő jackpotot. Az ajánlatok jackpotjai az Ultimate Power, a Super Power, az Extra Power és a Power.

Véletlenszerű szabad játékok

Zany zebra
Zany zebra
A Zany Zebra nyílást 1999-ben adták ki, és az egyik első zebra slot vagy állat-témájú Microgaming slot ...
Játssz slot!
Kozmikus támadók
Kozmikus támadók
Kozmikus Invaders Slot Machine. ... Cosmic Invaders egy 2x2 Gaming által tervezett űrhajós video slot játék, amely ...
Játssz slot!
A jólét látványos kereke
A jólét látványos kereke
A Wealth Slot látványos kereke. A Microgaming által kifejlesztett klasszikus rés a Wealth gazdagsága. 3 tárcsákkal rendelkezik ...
Játssz slot!
Louisiana dupla
Louisiana dupla
A Lousiana Double egy egyszerű és szórakoztató pókerjáték. Egyszerűen kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelő fogadási táblát, és ...
Játssz slot!
Huangdi - a sárga császár
Huangdi - a sárga császár
Január elején a Microgaming játékgyártó megnyitotta a játékos szemét az új nyerőgépéhez - Huangdi the ...
Játssz slot!
Gyümölcs zen mobil
Gyümölcs zen mobil
Pihenjen és élvezze a FRUIT ZEN, a Betsoft Gaming legújabb SLOTS3 ARCADE sorozatának legújabb kiadását. Ez a fantasztikus ...
Játssz slot!
Zombik versus cheerleaders ii
Zombik versus cheerleaders ii
A Zombies vs Cheerleaders II egy öt tárcsás online slot játék a Real Time Gaming által. Ez egyike a többször játszott ...
Játssz slot!
Éles shooter
Éles shooter
A Sharp Shooter egy 1x2, az internetes kaszinókhoz tartozó szoftver szállítója. A játék tárgya ...
Játssz slot!
0 Comments

Az istenek kora: olympus királya


Fedezze fel az igazi erejét Zeusz, az isten az összes isten ebben az új játékgépben Playtech szoftver. Az istenek kora: Az Olympus királya egy újabb cím a népszerű nyerőgépgyártó által gyártott új márkájú fickójáték-franchise-ban, ami azt jelenti, hogy a spinners jogosan elvárhatnak sok epikus spinning akciót az Olympus-hegy Pantheonjából.
Ezúttal azonban csak egy csillag van a műsorból - a nagy apa, a fej honcho, a király maga az Olympus: Zeus. Ez azt jelenti, hogy a sorozat többi nyerőgépéhez képest nincs ugyanolyan bónuszjáték-választék, de a játékosok remélhetik, hogy az 25 nyerővonalak és az 300,000 normál játék jackpotja, valamint a szokásos Az Istenek kora progresszív jackpotok.
Az Olympus királya
Az ókori görög mitológia történetében rengeteg különböző istenek, istenségek és demi-istenek vannak, de senki sem futtatja a show-t, mint Zeust. A mennydörgés és az ég istene az Olympus-hegy vezető alakja és az összes más isten felügyelője, aki híres hatalmáról, apja természetéről és alkalmankénti rosszkedvéről! Ez a játékgép feltárja mindezen halhatatlan karakter legerősebb tulajdonságait Zeusz ábrázolásával, mint egyfajta szürke hajú zsályát, amely emberi erővel és bátorsággal rendelkezik, és a többi tárcsa határozott és biztos hatósággal néz.
A többi tárcsa számos artefaktumot és tárgyat tartalmaz az ókori görög kultúrából, például agyag vázákból, aranysárga lyres és csodálatos vitorláshajók. Mindazonáltal a legszebb ikonok a lenyűgöző sasokat (gyakran Zeusz jelképeként használják) és a szárnyas ló Pegasust, akik Zeust szolgáltak az Olympus villámlásával és villámlásával.
Szigorúan vizuális értelemben ez a nyerőgép ott van a legjobbakkal, néhány fantasztikus műalkotásnak köszönhetően. A színséma mély éjszakai égboltot, valamint fényes, sárga és narancssárga villámlást tartalmaz, hogy a játék nagyszerű blokkoló stílusban megjelenjen. Nos, nem várnánk semmi kevésbé egy nyerőgépet az istenek királyáról!

Véletlenszerű szabad játékok

Kis-britannia
Kis-britannia
A Little Britain online játékgépe az Ash Gaming által egy 5-tárcsás, 30-nyerővonalas nyerőgép játék a népszerű vígjáték alapján ...
Játssz slot!
1429 feltérképezhetetlen tengerek
1429 feltérképezhetetlen tengerek
Ez a rés a hajó kabinjában elhelyezett nyitási sorrenddel kezdődik. Van egy íróasztal a ...
Játssz slot!
Tündérek erdő
Tündérek erdő
A varázslatos Fairies Forest online kaszinó nyerőgépe 3 sorokkal, 5 tárcsákkal és 25 állítható fizetővonalakkal rendelkezik. Érezd a hangulatot ...
Játssz slot!
Napsütés zátony
Napsütés zátony
Ezt a video slotot a Microgaming táplálja, és meglehetősen szabványos beállításokkal rendelkezik, 5 tárcsákkal, 3 sorokkal és ...
Játssz slot!
Foxin nyer
Foxin nyer
Ha szereted Foxin Wins-et, a szeretett kabalája első nyerőgépét, akkor Wild-re fogsz menni a Foxin-hoz. ...