Az amazon titkai

0 Comments
Az amazon titkai

Az amazon titkai


Keress fel a dzsungelben, és miközben megcsodálod a vadvilágot, nagy nyereményeket nyerhetsz az ingyenes pörgetéseknek köszönhetően a növekvő multiplikátorokkal és szimbólumokkal, amelyek hatalmas kifizetéseket kínálnak.
Az Amazon titkai 5 soros 3 sorok és 20 nyerővonalak. A tárcsák a sűrű dzsungel lombozat szemszögéből állnak, míg a szimbólumok közé tartoznak a pantherek, leopárdok, cougarok, tukánok, papagájok, kígyók, kaméleonok és békák.
Jellemzők
pusztaságba

Az Amazonas nő a vad szimbólum. 2x szorzót ad ki minden alkalommal, amikor segít a győzelem megteremtésében, és helyettesítheti az összes szimbólumot, kivéve a szórást.
Szétszór
A moonflower a scatter szimbólum. Az 2000x-ig terjedő szétbontási díjakat a spin teljes tétjére ítélheti, és a bónusz funkció kulcsa.
Bonus Features
Három vagy több holdfúvószóró szimbólum leszállása a tárcsákon bárhol elindítja a bónusz játékot. Majd meglátod háromat virágok és ki kell választania, hogy hány pörgetést nyert. Ha három szétszórást kaptál, akkor 5-et nyerhetsz az 15 ingyenes pörgetésekre, négy szóródást és 8-et 18 ingyenes pörgetésekre és öt scatter-t kaphatsz 10-nek 20 ingyenes pörgetésekre.
Az ingyenes pörgetések egy 1x szorzóval kezdődnek, amely minden centrifugálással egyenként növekszik. Ezenkívül több pörgetést nyerhet, ha az 50-ig terjedő számú szórási szimbólum leszáll. Ha ezt sikerül kezelni, azt jelenti, hogy a végső centrifugálásnak az 50x szorzója lesz.
főnyeremény
Az Amazon titkai óriási nyereményt kínálnak az 50,000x-nél, ha öt vadászterületet tudsz kirakodni egy nyerővonalon. A párduc 600x-ig kifizethető, a leopárd akár 500x-ig is kifizethető, a cougars akár 400x-ig is kifizethető, a madarak az 150x-ig kifizethető és a hüllők kifizethetik az 100x-et.

Véletlenszerű INGYENES kaszinó játékok:

Az amazon titkai Frissítve: Január 17, 2019 Szerző: Aamir Berrey