Játék személyiségek a reflektorfényben

0 Comments

Az online kaszinójátékok népszerűségével gyorsan bővülnek, ez okozza, hogy több ezer újonnan érkezik. És egy iparág számos újdonságával együtt azt is jelenti, hogy rengeteg új személyiségtípus vesz részt. Azoktól, akik naponta próbálkoznak kaszinójátékokkal, úgy döntöttek, hogy jobbak lesznek, azoknak, akik néhány hétköznapi fordulóval rendelkeznek, az online kaszinó világ tele van érdekes karakterekkel.

Bármi legyen is a kaszinójáték személyisége, természetesen tökéletesen rendben van, hiszen minden típus megtartja a világ lenyűgözőségét. Mindig úgy érzi, hogy magadra nevethetsz, így megnézheted a leggyakoribb kaszinójátékokat. Nézze meg, hol illeszkedik.

Meghatározott és megállíthatatlan

Mindannyiunknak van ilyen barátja vagy hé, talán még akkor is, aki kicsit túlságosan megszállottja lesz. Az a fajta személy, aki úgy dönt, hogy kocogni kezd, és hirtelen el kell mennie, és meg kell vásárolnia a legdrágább futócipőt, a teljes készlet reflektor sávokat, napszemüveget és pedométert. És amikor megpróbálják megtartani őket, értesítést kapnak arról, hogy újra futnak, és nem tudják felhívni a hívást.

Ugyanez a magatartás hajlamos arra, hogy minden életük során érvényesüljön, beleértve az online kaszinójátékokat. Ez a személy órákat, akár heteket is tölt a legjobb kaszinójáték-stratégiák tanulmányozásával, és akár telefonon is felkérheti, hogy megmagyarázzon valamit, amiről online tanultak Blackjack.

Másrészt, ez az a fajta ember, aki majdnem biztosan kaszinójátékos lesz. Minden erőfeszítés valahová megy, és amikor a személy bejelentkezik az online multiplayer kaszinókba, a többi játékos csak elkezdhet izzadni, jó hírnév alapján, amit a személy hihetetlenül jónak tartott.

A hétköznapi Spinner

A spektrum másik végén a legbefolyásosabb játékos. Az a személy, aki tökéletesen jól játszik kaszinójátékot hetente egyszer, és nem igazán lehet túlságosan aggódni azzal kapcsolatban, hogy kutat-e arról, hogyan lehet a legjobb játékot játszani.

Ez a személy véletlenszerűen jelentkezik be egy kaszinóba, válasszon egy olyan játékot, amely érdekesnek tűnik, és talán egy órát tölthet a legjobban. Nem tudták megzavarni még az asztalon lévő fogadási korlátok ellenőrzését is, és akár a játékról is játszhatnak, anélkül, hogy elképzelnék, hogyan kell játszani.

Ezeknek a játékosoknak a legérdekesebb dolog az, hogy gyakran hajlamosak furcsán sikeresek a kaszinójátékukban, elmenni a jackpotokkal, amelyeket mások csak álmodnak. A hétköznapi játékosnak van előnye, az egyik az, hogy egy alkalmi játékos nem kerül be az összes elme-hajlító stratégiába. És mint kiderül, ez néha a siker kulcsa a kaszinójátékok terén.

A Binge játékos

Az obszesszív játékos és az alkalmi játékos közepe, a binge játékos egyedülálló állat. Lehet, hogy az online kaszinókba ütköző binge játékos keményen, az abszurditásig, néhány naptól néhány héttel bárhol eljuthat. Élnek, lélegeznek, és kaszinójátékokat fognak fogyasztani, hogy mások elkezdhessék szemöldökét vagy kettőt. Aztán hirtelen egy hónapig teljesen megállnak.

Mások csodálkoznak, hogy hová ment az energia és az izgalom, amire a binge játékos egyszerűen válaszolhat arra, hogy szünetet tart. Aztán, váratlanul visszajönnek, megütve az online kaszinókat. Ez a titokzatos binge játékos mintája.

Természetesen, mi teszi a legeslegességesebb játékost a legegyszerűbbnek abban, hogy a kaszinójátékokban is hihetetlenül jól játszanak abban az időben, amikor játszanak. És mások is csodálkozhatnak, hogy miért állnak meg az első helyen. A binge játékos azonban kevésbé érdekelte magát, mert ha egyszer megpróbál játszani, megáll. Nem arról van szó, hogy megnyerjük a binge játékosát, hanem az izgalom megszerzéséért, míg még mindig ott van.

A Sneak

Kíváncsi, hogy talán nem is tudod, hogy a játékos a kaszinójátékokat egyáltalán játszik. Lehet, hogy újra és újra látni fogja őket a telefonon, és nagyon elkeseredett valamit. Mi az, fogalmad sincs, csak hirtelen megtudja, hogy online kaszinójátékokat játszanak, talán még más társadalmi események közepén is. A sárkány soha nem fogja megemlíteni, mert így működnek a legjobban. Az árnyékban. Kérdezd meg őket, és még vállat vontak, és azt mondják, hogy mindegyik most újra játszanak. De ne nézz most; ott vannak az asztalán, úgy néz ki, mintha szöveges üzenetet küldene. De tényleg…?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Játék személyiségek a reflektorfényben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon