Az 2018 játékélményei

0 Comments

Minden év elején a technikai kiadványok és a gadget-alapok előrejelzéseket tesznek az adott év várható trendjeire vonatkozóan. Mindig érdekes megnézni az év végét, hogy lássuk, hány ilyen pillantást vetett a jövőbe, ahogyan azt előre jeleztük. Ha minden, amit a szerencsejátékos földgömbjében tapasztaltak, igaz az 2018-re, akkor ez nagyon izgalmas év lesz a játék frontján!

AR: Több mint Pokémon Go

Szerelem, vagy utálom, a Pokémon Go bemutatott sokan közülünk a kibővített valóság csodálatos világába. A játék játékokat vezet be elemek a meglévő természeti világba a digitális elemekből álló felületi réteg létrehozásával. A meglévő navigációs technológiák, például a Google Maps használatával a játék a felhasználó GPS-helyét határozza meg, lehetővé téve a különböző alkalmazások számára, hogy a megfelelő digitális elemeket megjelenjenek, hogy a felhasználó kölcsönhatásba léphessen azokkal.

Az AR alapvetően VR a szteroidoknál, és várhatóan még inkább az 2018-ban alakítja ki a játékterületet. Ez a képzelet valósággá való átalakítása. Számos új AR játékcímet fejlesztenek ki és bocsátanak ki, és érdekes lesz az év előrehaladtával.

Minden az eSportról szól

Az a tény, hogy a Twitch.tv, a vezető eSports streaming webhely vonzza az olyan felhasználókat, akik havonta több percet látnak az 44-on, mint a YouTube, mindenkinek kétségesnek kell lennie abban, hogy az eSports csak egy elhaladó őrület, nyelje le szavait. Tényleg, a közelmúltbeli fellendülés ellenére, az eSports sok évig tartott. Az az idő, amikor mindenki szeretné kihasználni a boom előnyeit, most már. Most van lehetőség arra, hogy fedélzetre jusson a get-go-ról, ahelyett, hogy később megpróbálnánk felzárkózni.

Az eSports várhatóan ebből a pontból egyre nagyobb lesz, a várható árbevétel a termék egészének köszönhetően, az 1.5 évre becsült 2020 milliárd dollárra becsülhető.

Számos hagyományos sportfranchise a közelmúltban partnerséget hozott létre az eSports szerencsejáték-kiadókkal, és az 2018 minden valószínűség szerint egy teljesen új játék- és versenyhullámot indít el.

Amikor játékokat beszélnek, számos mozgató és rázó várható a 2018-ban. A Quake Champions az egyik ilyen játék. Ki tudja elfelejteni az arénán alapuló napokat Az összes játék volt a düh? Ez az '90 visszatérése, csak jobb, mint korábban.

Egy másik játék, amely ebben az évben nagyszerűvé teszi, az Amazon első kísérlete a versenyképes többjátékos videojátékoknak: Breakaway. Minden szokásos gyanúsítottat, aki ismert, hogy a játékot a dicsőséges fandomig egészen a játékig alkalmazzák: a haragos küzdelem, a színes mitológiai hősök, a dicsőségesen versenyképes verekedések; minden ott van.

Going Mobile

A mobiljátékok tényleg csak annyit jelentenek, hogy a leírás teljesen megmondja: mobilja és kényelmes. Az 2018 alatt várhatóan szórakoztató címeken kívül számos dinamikus forradalom történik a mobil kaszinó világában. A játékok interaktívak, és a bónuszok egyre nagyobbak és jobbak, és több játékost vonzanak a világ minden tájáról. Az újévben az izgalmas idők valóban előrelépnek a mobiljátékokkal.

Indie felemelkedése

Sokan várják, hogy az 2018 az Indie játék éve legyen (független videojáték). Az indie játékokat általában a mainstream kiadó pénzügyi támogatása nélkül hozzák létre és fejlesztik. Mint ilyen, a szabályozások kevesebbek és a fejlesztők teljes mértékben ellenőrzik a tartalmat, a rendszer jól ismert, hogy nagyban segíti a kreatív gyümölcslevek nagyszerű áramlását.

Ezekkel és sok más kilépő trendvel a horizonton az 2018 minden tekintetben félelmetesnek tűnik.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az 2018 játékélményei Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: