A top 10 grúz online kaszinó webhely

Grúzia a lakosoknak állami szabályozott lottójátékokat, jótékonysági szerencsejátékokat és szerencsejáték-hajókat kínál szárazföldi szerencsejátékhoz, amelyek nagyon kevés szerencsejáték-választási lehetőséget kínálnak a lakosok számára. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Grúzia lakosainak nagy része vagy más államokba utazik, hogy kielégítse szerencsejáték-igényeit, vagy az interneten.

A grúziai internetes szerencsejátékokban való részvétel előtt a lakosoknak meg kell ismerkedniük az állami szerencsejátékokra vonatkozó törvényekkel és a megbízható internetes szerencsejáték-webhelyekkel. Ez az oldal bemutatja a legjobb internetes szerencsejáték-oldalakat és áttekintést nyújt az állami szerencsejáték-törvényekről. Ezen a weboldalon nem állítottuk, hogy ügyvédek vagyunk, és a törvények folyamatosan változnak, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy ügyvéddel bármilyen, az online szerencsejáték-törvényekkel kapcsolatos kérdésben, amelyben bizonytalan.

A 10 legfontosabb grúz online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $400

500 USD bónusz az első befizetésnél + 225 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.61%
Teljes bónusz $500

GET BONUS 200 freespins + 2000 €

Kifizetés 97.60%
Teljes bónusz €2000

Bónusz 2000 € + 200 ingyenes pörgetésig

Kifizetés 97.39%
Teljes bónusz €2000

250% bónusz + 125 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.73%
Teljes bónusz $250

$ / € 200 + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz $ / € 200

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz €500

100% 200 euróig + 50 bónuszpörgetés

Kifizetés 98.19%
Teljes bónusz €200

1500 € + 100 bónusz forog

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €1500Körülbelül a top 10 grúz online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Georgia kaszinók és szerencsejátékok

Rövid összefoglaló: Grúzia könnyedén az egyik legszorítóbb állam a szerencsejáték-törvényeiben. Az egyetlen legalizált és szabályozott szerencsejáték a jótékonysági játék (bingó és tombola), valamint az állami sorsolás. Noha Grúzia nem legalizálta az internetes szerencsejátékokat, a játékosoknak, akik ezt akarják, nem kell aggódniuk.

Az első kérdés a következő: Milyen Georgia kaszinók?

Az egyetlen állam, amire gondolok, hogy a szerencsejáték tekintetében szigorúbb, mint Grúziában, Alaszka, Hawaii és Utah. Egyértelmûvé téve, hogy az utóbbi két államban egyáltalán nincs legalizált szerencsejáték formája, és Grúzia csak enyhén liberálisabb a szerencsejátékok vonatkozásában.

Ennek az állapotnak a hosszú és rövid az, hogy lottójuk van, és korlátozott jótékonysági szerencsejátékokat tesznek lehetővé.

A bingó lebonyolításához szükséges engedélyeket a grúziai Vizsgáló Iroda igazgatójától kell kérelmezni, tehát már ott is megvizsgálják őket, ha jótékonysági bingót akarnak futtatni. Személy szerint azt gondolnám, hogy jótékonysági bingó nélkül rendben leszünk, mert bár nincs mit rejteni, igazán nem akarok felhívni minden olyan ügynökséget, amely a „Nyomozó Iroda” véget ér, hogy alaposabban megfigyeljen. Ezek az engedélyek 100 dollárba kerülnek, ami elég magas a kérelmezési díjért.

A nyereményjáték lefolytatására vonatkozó engedélyeket be kell nyújtani a megyei seriffnek attól függetlenül, hogy melyik megyében tartják a raffolyt, és 100 dollárba kerül a jelentkezés. Az államok túlnyomó többsége megengedi, hogy a nonprofit szervezetek „Quarter Raffles” vagy „50/50 Raffles” birtoklásban részesüljenek, mindaddig, amíg valamilyen nonprofit szervezet számára előnyös. Ezek körül itt nem, az egész. (Sajnálom, nem kellett volna szórakoznom.)

Úgy tűnik, hogy a Georgia Lottery 1.8-ben több mint 2017 milliárdnyi előterjesztési bevételre tett szert, így azt hiszem, ez minden kikötője viharban van azok számára, akik az államban szeretnének szerencsejátékot játszani. Ha már a kikötőkről beszélünk, az államnak van egy kaszinói sétahajója, amely néhány mérföldre kimegy a nemzetközi vizekre, majd kaszinót üzemeltet… szóval azt hiszem, ez valami.

Online kaszinó törvények Grúziában

A grúziai lottókról, szerencsejátékokról és egyéb díjnyertes játékokról szóló törvény szerint a szárazföldi kaszinót üzemeltető szereplők az online kaszinó játékok szervezésére engedélyt kérhetnek, amelyet az Adószolgálat ad ki. Ennek eredményeként már néhány speciális online kaszinó-oldal található Grúziában.

De a törvény lehetővé teszi a nemzetközi platformok működését is az országban, amennyiben máshol rendelkeznek engedéllyel. Ily módon a grúz szerencsejátékosok számos webhely közül válogathatnak, amelyek segítségével több kaszinójátékhoz és jobb lehetőségekhez juthatnak hozzá, például grúz online kaszinó bónuszokhoz és online kaszinó promóciókhoz Grúziában.

Online kaszinó fizetési módok Grúziában

Számos fizetési mód áll rendelkezésre a nyeremény befizetésekor és kivonásakor. Természetesen annak érdekében, hogy a szolgáltatók biztonságos és tisztességes környezetet biztosítsanak a szerencsejátékosoknak, minden pénzügyletnek teljes mértékben átláthatónak kell lennie. Ennek megfelelően a VISA és a MasterCard hitel- és betéti kártyáit általában elfogadják. Vannak olyan alternatívák is, amelyek ugyanolyan hatékonyak, mint például a Skrill, a Neteller, az apperaPay, az ecoPayz vagy a Qiwi. További információkért keresse fel a grúziai online kaszinó-értékelési könyvtárat.

A top 10 grúz online kaszinó webhely Frissítve: Június 4, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

ingyenes kaszinó pénz nem fizetendő