Készülj fel az NFL izgalmára Ravens @ Jaguars-al

0 Comments

Vasárnap a 24 szeptemberben a Jacksonville Jaguars a Baltimore Ravens-t veszi át a londoni Wembley Stadionban. Ez lesz a Ravens első nemzetközi játék, és a Jaguars ötödik. Ha semmi más, a mérkőzés izgalmasnak bizonyul, mindkét NFL csapat komoly fegyverrel jön. A Ravens korai négypontos kedvencek, míg a Jaguarok eddig egy kis csúcsos szezonban voltak.

Vessünk egy pillantást arra, hogy a csapatok egymásra rakják:

Jaguars Ups és Downs

A Jaguars az NFL-be került az 1 hét legmelegebb csapatai közé. A megdöbbentő 29-7 megnyerte Huston-t, miközben útközben mindenki figyelmet szentelt. Az 2 héten a csapat úgy tűnt, elfelejtette korábbi ragyogását, és visszatért, hogy ugyanaz a régi Jag. Ők elveszett a Tennessee Titans-nak, és úgy nézett ki, hogy visszahozzák az egykori uniportálatlan dicsőségét. Az 1 győzelem és az 1 veszteség miatt a Jaguarok a múlt héten háromszor regisztráltak, de az 3 héten sokkal keményebbek lesznek. Ahhoz, hogy a Jagok nyerjenek esélyt, akkor Leo Fournette-re kell támaszkodniuk. A játékokat mindkét játékban regisztrálta, és a legjobbnak kell lennie, hogy csapata menjen a távolba Londonban.

Ragadja meg a pillanatot

A Baltimore Ravens-nek minden valószínűség szerint megnyernie kell ezt a játékot. Annak ellenére, hogy pár hétig elvesztette Danny Woodhead-et, a Ravens elég gyorsan visszapattant a bengáli 20-0 az 1 héten. A múlt héten félretették a Cleveland 24-10-ot, és az év során feltartóztatták az 8-t. Ez a legtöbb az NFL-ben. Ehhez a Joe Flacco-nak tisztességes szezonra van szüksége, amelyhez az 66% -ot három touchdownra kapcsoljuk. Míg a bűncselekményük nem a legjobb, nem igazán kell rá a Jaguarokkal szemben. Emlékeznünk kell arra, hogy a védekezésük eddig mindkét játékot megnyerte. Jelenleg a bajnokságban második a 5.0 mutatók átlaga.

Míg a ravensok pillanatokkal rendelkeznek, meg kell jegyezni, hogy még nem játszottak nemzetközi. Bár úgy tűnik, mint egy kis kérdés, nincs számít arra, hogy mi történhet a tengerentúlon. Ami a Jaguarokat illeti, ez lesz az ötödik, miután megnyerte az elmúlt két nemzetközi versenyt. Tavaly legyőzték az Indianapolis Coltsot, az 30-27-ot és az 2015-ban a Buffalo Bills 34-31-et.

Készpénz a Free Bet Promotionban

Ha szorosan követte a csapatokat, és készen áll a pénzének csökkentésére, a Spin Palace Sports fantasztikus ingyenes tétet kínál földetérés promóció a játékban. Amikor egy pénzvonalas tétet helyez el, és visszaad egy csapatot, a Jaguarokat vagy a Ravens-t,
A Spin Palace Sports $ 5 ingyenes fogadással fogadja el a csapat minden pontszámát a játék során.

Mint minden jó promóció, bizonyos feltételek érvényesek, ezért győződjön meg róla, hogy nézze meg a teljes listát, és ne feledje, hogy a promóció csak a Ravens / Jaguars játékra vonatkozó mérkőzés előtti fogadásokra vonatkozik. Ne próbálja meg a tétet a napon, mivel a promóció az 24th-on zárul. Az ingyenes tét promócióra való jogosultsághoz minimum $ 20 tétet kell tennie. Ha az Ön csapata valamilyen megmagyarázhatatlan oknál többet ér el, mint az 10 touchdowns, az ingyenes tét promóciója csak maximum $ 50-t fizet szabad fogadásoknál. De legyünk őszinte legyünk itt, igazán láthatjuk ezt? Hát sosem tudod!

Az egyidejűleg elhelyezett és mindkét csapatot magában foglaló fogadás nem vehet részt az ingyenes tét promócióban. Miután a csapat elkezdte a pontozási pontok pontozását, az összes ingyenes fogadást jóváírja a Spin Palace Sport számlájára 24 óra alatt.

Ez az emberek, fogadni és élvezni a játékot!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Készülj fel az NFL izgalmára Ravens @ Jaguars-al Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon