Készülj fel a Rhyming Reels Online Slots játékra

0 Comments

Gondolj vissza, amikor gyerek voltál. Emlékszel az összes óvoda rímére, amit tanítottál? Érdekes, hogy a gyerekeknek mondott rímek gyakran földrajzi alapúak. Míg egy Amerikai gyermeke talán hallotta Jacket és Jill-et, talán nem mondták el Georgie Porgie-nak, mint a társaiknak Egyesült Királyság.

Bár ma is olyan népszerűek, mint valaha, nem csak a tizenhét század közepéig került sor az óvodai rímekre. Mit mondtak korábban a gyerekek? Talán néhány szörnyű mesék, amelyeket a szülők megalkottak, hogy megpróbálják megtartani utódaikat egyenesen és keskenyen. Függetlenül attól, hogy a Goose Rhymes kifejezést tizenhétötven körül alakították ki, és még mindig gyakran használják a mai napig.

Szundi idő

A rímek és a gyerekek néhány dala nyüzsgők formájában jött létre. Ezeket arra használják, hogy megpróbálják segíteni a gyerekeket aludni. A szó eredete spekulált, hogy „lu, lu” vagy „la, la” az a hang, amit az anyák megpróbálnának kipróbálni, hogy egy kisbabát aludjanak, és „bátran”, nyilvánvalóan búcsút. Igazán érdekes, hogy ezek közül sokan túlélték az elmúlt ötven évben, mivel nagyon keveset írtak le mindaddig, amíg a nyomdába nem került a kép. A Tommy Thumb dalkönyve az egyik elsőként megjelent, és a rímek közül sokan ismerik a meglehetősen nagy közönséget.

Ezeket a gyermekkori emlékeket szem előtt tartva Microgaming létrehozta a Rhyming Reels online kaszinó nyerőgépek sorozatát. Körülbelül a legnépszerűbb óvodai rímek alapján gyakran szatirikus megközelítést alkalmaznak a klasszikus történetekre.

Jack és Jill csak a Start

Megnézzük a három legnépszerűbb Rhyming Reels résidőt és eredeti óvodai rímüket, hogy érezzük magunkat a sorozatról. Először a listán Jack és Jill. A tizenhét századból nyúlik vissza, ez a klasszikus két kisgyermek rosszkedvű útja a víz megszerzéséhez.

Hagyományosan ez így megy: Jack és Jill felmentek a dombra, hogy egy vödör vizet nyerjenek. Jack leesett, és megtörte a koronáját, és Jill elindult. Nem a legeredményesebb rím, de ez nem akadályozta meg a Microgamingot a dolgok megvilágításában. Ebben az változatban Jack és Jill egy kicsit idősebb. Ez az öt tárcsás és húsz nyerővonal-slot tartalmazza elemek a történet, mint például a kút, a vödör, és hozzáteszi néhányat, például egy kis szerelmi viszonyt egy domb tetején, valamint egy elsősegély-készletet. Ez a slot ingyenes pörgetést is tartalmaz, valamint vadon élő.

A következő rím a Rhyming Reels kezeléshez jó öreg Georgie Porgie. Az eredeti rím valami ilyesmi ment: Georgie Porgie, Puddin és Pie, megcsókolta a lányokat, és sírni kezdtek. Amikor a fiúk jöttek játszani, Georgie Porgie elfutott. A Microgaming tizenöt nyerővonalában, öt tárcsás nyerőgépben; Georgie egy kínos, vörös fejű főiskolai srác, aki hajlamos véletlen lányokat megcsókolni a pártokban. Sajnos neki a frat srácok nem tűnnek túlságosan lelkesedéseknek, és kénytelen rávenni. A nyerőgép bónusz funkciója ingyenes pörgetéseket tartalmaz.

Vannak további Rhyming Reels rések is, mint például a Hearts and Tarts. Ez egy rés, amelyen vad és ingyenes pörgetésű bónusz funkció található, és kitaláltad, sok sütemény.

Szóval készen állsz arra, hogy újra elrendelje néhány gyermekkori történetét? A ryming orsók talán csak a dolog!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Készülj fel a Rhyming Reels Online Slots játékra Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: