Készülj fel a Vinyl Countdownra!

0 Comments

A 2 világháború csak a visszapillantó tükörben található, a tizenkilencvenes évek a Egyesült Államok egy radikálisan progresszív korszakba lépett, ahol a zenei táj hatalmas változást látott. Az előző évtized crooner hangja alapján a zene új stílusa a Frank Sinatra, a Judy Garland, a Bing Crosby és a Dean Martin tevékenységére összpontosított.

Az évtized közepe felé a klasszikus pop hangjait elfújta a rock-and-roll bevezetése. Ezt a műfajot Chuck Berry, James Brown, Little Richard és Buddy Holly szerelmesei alapozták. De nem feledkezhetünk meg a rock and roll történet legfontosabb figurájáról. Elvis Presley kétségtelenül volt a király rock és roll. Különböző televíziós megjelenései és feljegyzései egy viszonylag ismeretlen zenésztől egy iparági istenhez vezettek majd majdnem egy éjszakára, és ha kilencvenes évtizedes vacsorára lépett be, mint a Vinyl visszaszámlálás biztosan látni fogja a dalok listáját a jukeboxban.

A korszak híres dalai közé tartoznak az ismerős kedvencek, mint például a „Roll Over Beethoven”, a „Johnny B. Good” és a „Rock and Roll Music”. Majdnem képzelheted meg ezeket a dallamokat, amik a szóda rándulásokkal készültek. Idillikusnak hangzik, ugye? Nos, a jó hír az, hogy visszamehetsz az időbe és megtapasztalhatod az egyiket AmerikaA leginkább ikonikus évtizedek a Vinyl Countdown által Microgaming!

Lépj vissza az időben

A juke dobozok, a banánszétválasztások és a Grease napjai mögöttünk lehetnek, de ez nem jelenti azt, hogy a jelenben nem tudunk egy kis múltat ​​megtapasztalni. A Vinyl visszaszámlálás kiváló munkát tesz lehetővé egy másik időpontra és más életmódra.

Ennek a tekercsnek az általános érzése igaz a témára. Sok neon fények és az élénk színek lefedik a hátteret és körülveszik a tárcsát. Ez valóban egy tizenkilenc ötvenes évek étkezői élménye ebben a slotban, és az egész visszavágás elemek vannak a kijelzőn.

A Vinyl visszaszámlálás nyílásszimbólumai a gyomrát dübörghetik, amikor a szájban öntött desszertek keveréke fölé néz. Van egy krémes csokoládé turmix, rózsaszín mályvacukorral és egy cukorkát a szalmával. Van egy csábító banán, eper, csokoládé és vanília fagylalttal, felvert tejszínhabbal és cseresznyével.

Mit szólnál néhány házi gofri, vanília bab fagylalttal, juharszirupral és egy érett eperrel a tetején? És nem feledkezhetünk meg arról, hogy ez a dekoltált csokoládéval borított font. Mindezek a szimbólumok csak éhezik! Más szimbólumok közé tartoznak a kétcsillagos sztárok, akik az éjszakát táncolják, és egy pár fekete-fehér tánc cipőt. És ne felejtsük el a lényeges, tizenkilenc évtizedes kemény fickót. A fekete bőrkabátjal és a maszkkal illeszkedő, sima hátú zsírosított haj. Ez egy hűvös haver. Nem csoda, hogy a szőke lány szíve úszik a feje körül!

Bónusz és vadak

Bár ez a slot nem rendelkezik hagyományos értelemben bónuszjellemzőkkel, más módon is nyerhet nagy. Tartsa szem előtt a csillogó labda szórás szimbólumát. Még akkor is, ha ez a szimbólum megjelenik, és nem aktív nyerővonalon van, a játékosnak csak három leszállítania kell a díjat.

És ne felejtsd el a vad szimbólumot. A scatter mellett egy szimbólumot is helyettesíthet, hogy nyerjen kombinációt.

Tehát tedd a legjobb tánccipődet, ragadd meg a bőrkabátot, húzd vissza a hajodat egy kicsit Brylcreem-el, és készen állsz arra, hogy egy másik időpontra szállítsd. Itt az ideje a Vinyl Countdownnak!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Készülj fel a Vinyl Countdownra! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon