Szerezd meg az online résidők szolgáltatásait

0 Comments

A nyerőgépek a világ legnépszerűbb kaszinójátékai, az időjárás, amelyet online vagy offline állapotban játszol. Általában bárhol az 60 és 80% között hoznak létre egy szerencsejáték-létesítmény bevételét, és bár az alapötlet ugyanaz, a játékok az évek során néhány jelentős fejlődést és fejlesztést eredményeztek. Nehéz elhinni, hogy egykor az oldalsó látványosságnak tekintették őket, a férfiak feleségeit és barátnőit szórakoztatták az 1960s Las Vegas-i komoly játékasztaloknál ülő férfiaknak.

A Slots játékok fejlesztése során különböző típusok és különböző funkciók alakultak ki. Különböző kategóriákon belül egyszerűbb és bonyolultabb játékokat is találsz, így mindig rengeteg találkozhatsz bármilyen szinten, amit szeretnél játszani. A legegyszerűbb online nyerőgép játék, amelyet ma találsz, egy Classic Slot, amely az eredeti gépeken alapul, és általában csak 3 tárcsákat, egyszerű vintage ikont és minimális speciális funkciókat tartalmaz. Ezzel ellentétben a video slotok részletes témákat tartalmaznak grafikával, hanggal, speciális funkciókkal és bónuszkörökkel, amelyek mindegyike a fő ötlethez kapcsolódik. Míg az online és leginkább offline résidők technikailag video slotok, amelyek animált tárcsákat jelenítenek meg, nem pedig fizikai fonásokat, a név az animációkkal és bonyolult részletekkel rendelkező játékok számára van fenntartva.

A résidők abszolút nélkülözhetetlenek minden kaszinó munkamenethez, és olyan népszerűek, hogy sok online kaszinó bónusz kifejezetten körülötte épül. Biztosan szeretni fogod őket, és beillesztheted őket az online kalandokba, ezért jó ötlet, hogy egy kicsit megismerkedj velük. Összeálltunk egy útmutatót, amely segít abban, hogy ezt csak a legegyszerűbb funkciókkal kezdjük, amelyek mind a klasszikus, mind a video slotokra vonatkoznak, majd a speciális extrákra lépnek.

nyerővonalak

Az egyes tekercsek pozícióit, amelyeket egy adott szimbólumnak kell megnyernie ahhoz, hogy a győzelmet kiváltja, nevezik a nyerővonalaknak. Például, ha egy megadott szimbólum a játék minden 3 tárcsáján középső pozícióban van, akkor általában díjat nyer.

Paytables

A paytables részletesen megmutatja, hogy mekkora összeget kap minden nyerő kombinációnál, amikor egy aktív nyerővonal mentén lép fel. Általában a Classic Slots fő játékképernyőjén találhatók, bár a video slotok esetében egy másik képernyőn kell ellenőrizni őket.

érmék

Amint azt talán kitaláltad, az érmék azok az egységek, amelyeket a Slots játékra fogadhatsz. Általában az 1 és az 10 között fogadhat minden nyerővonalon, amelyet aktiválni kíván a centrifugáláshoz, és az érmék általában különböző méretűek. A játéktól függően ez nagyon széles fogadási tartományt hozhat létre, ami azt jelenti, hogy minden költségvetéshez Slots játékok vannak.

Progressive Jackpot

A Classic és a Video Slots egy progresszív jackpotot is tartalmazhat, amely független a normál játéktól. A szokásos módon játszol, de a Jackpot bármikor bekapcsolható. Ez a hatalmas kifizetés a Progresszív hálózat minden egyes fogadásának egy részét veszti, és egy központi bankba helyezi. Amikor megnyerte, a Jackpot minimális összegre kerül.

A progresszív jackpotok a szárazföldi kaszinókban is megjelennek, és a Slots gépek csoportját egyetlen kaszinóban, kaszinókban vagy akár egész államban is összekapcsolhatják. Amint el tudod képzelni, az online progresszív hálózatok sokkal nagyobbak, és Jackpotjaik is. Ezek véletlenszerűen kiválaszthatók, vagy ha konkrét szimbólumminták jelennek meg. Miután aktiválták őket, azonnal megkaphatja a Jackpotot, vagy előfordulhat, hogy bizonyos feladatokat végre kell hajtania az oldalsó játékban, mielőtt megkapná.

Speciális módok

Az online nyerőgép-játékok gyakran egy Expert vagy Advanced móddal rendelkeznek, így módosíthatja a beállításokat, például a centrifugálási sebességet és az érme méretét. Általában itt is aktiválhatja az automatikus lejátszás funkciót, amely önállóan tartja a tekercseket, amikor nagyon elfoglalt, és más dolgokat kell vigyáznia, miközben megnyerte a győzelmet.

Wild szimbólumok

A Video Slots leggyakoribb sajátossága, és általában az egyetlen, amit a Classic Slots játékban lát, a Wilds. Bármely más rendszeres tekercs ikonra állhatnak, és segítenek nyerni a nyerővonalon. A különféle variációk közé tartozik az egész tekercsen átnyúló Wilds és Stacked Wilds, amelyek még több kifizetési lehetőséget hoznak létre, és a Sticky Wilds, amelyek ugyanolyan helyzetben maradnak, mint a tárcsák, míg a többi pozíciót új szimbólumok vesznek fel.

Szórási és bónuszszimbólumok

Szórási szimbólumok a nevükből fakadnak, hogy bárhol előfordulhatnak a tárcsákon; ahelyett, hogy egy adott nyerővonalon bizonyos pozícióban kellene lennie, szétszórva bárhol a képernyőn. Mindaddig, amíg egy meghatározott minimális összeget látunk, általában 3, de néha az 2, a bónuszkör a szabad pörgetésekre, vagy egyszerűen csak jutalom lesz.

A bónuszszimbólumok szintén bónuszjátékokat indítanak, de ebben az esetben a nyerővonalon kell felállniuk. A bónuszjátékok készségeket foglalhatnak magukban, vagy olyan egyszerűek lehetnek, mint az objektumokra mutatva és rákattintva a pénznyeremények feltárására. Számos ingyenes pörgetés és más bónuszkör is véletlenszerű, beállított vagy növekvő multiplikátorokat fog alkalmazni a nyereményhez, és még többet növeli.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Szerezd meg az online résidők szolgáltatásait Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon