0 Comments

A hableányok és a delfinek ingyen pörgetések összeesküvés

Mermaids ismert, hogy gyönyörű énekesek és delfinek a kiváló intelligencia. Mi történik, ha ezeket a jellemzőket egyesíti, és az előnyöket használja? Ön a Slotocash azonnali győztes két hatalmas bónusz és 200 ingyenes pörgetésekkel!

Super Spins csomag!

Először is szeretnéd követni Sloto Mermaids énekét 100% 1st Match Bonus + 50 Free Spins-el a tetején! Ezután meg kell folytatnia az utazást a Mermaid Queen és az 150% 2nd Match + 100 Spins tetején! És végül szeretné megismerni a világhírű delfineket, akik 200 Free Spins-et kérnek Crystal Waters.

Itt az ideje, hogy úszni, énekelni és nyerni a sellőkkel és a delfinekkel, amikor egy kis $ 25-ot készít július 15th-ig!

Kövesse Sloto Mermaids énekét a
100% 1st mérkőzés bónusz + 50 ingyenes pörgetések a tetején!
Váltsd Code: Sellők-1 (Slotocash, Uptown Aces és Uptown Pokies)
Spins játék: Mermaid Pearls

Folytassa útját a Mermaid királynőnkkel
150% 2nd Match + 100 pörgetések a tetején!
Váltsd Code: Sellők-2 (Slotocash, Uptown Aces és Uptown Pokies)
Spins játék: Mermaid Queen

És végül találkozunk világhírű delfinekkel
200 szabad pörgetések követelése a Crystal Waters-en
Váltsd Code: 200FREEDOLPHINS (Slotocash, Uptown Aces és Uptown Pokies)

Feltételek:
A betéti bónuszok $ 25 minimális befizetést igényelnek, és 30x résidőkkel rendelkeznek Keno átfutás és nem max. Az ingyenes kupon nyereménye $ 500 max készpénzt kap. A promóciós kódokat rendben kell megváltani. Az ajánlatok július 15th

3 Mega bónuszok a Sloto Cash Casino-ban! Super Spins csomag! A hableányok és a delfinek ingyenes pörgetések Konspiráció! Frissítve: Június 23, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet