0 Comments

slotocash kaszinó bónusz

Hogyan kaphat egy üdvözlő bónuszt

Amikor új fiókot nyit meg egy online kaszinóban, akkor általában üdvözlő bónuszt kap. Ez egy továbbfejlesztett promóció, amelynek célja, hogy az új befizető játékosokat jutalmazza. Az üdvözlő bónuszok általában „betéti meccseként” működnek: a kaszinó az 50 vagy az 100% -os befizetés összegével egyezik meg mindaddig, amíg teljesíti a feltételeket.

Íme egy példa:

Megnyit egy újot valódi pénzt az egyik legjobb minősítésű kaszinónkban. A kaszinó új játékosokat kínál 100% -ig $ 500-ig. Úgy dönt, hogy letétbe helyezi a teljes $ 500 értéket, és kiválaszthatja kedvenc helyeit. A lejátszás megkezdése előtt azonban két dolgot kell keresni. Először is ellenőrizze a promóciós feltételeket (minden kaszinónak megvan), hogy megtudja, mi a fogadási követelmény és a megfelelő játékok.

  • Fogadási követelmény: Minden betéti bónusznak van egy fogadási követelménye. Ez az az összeg, amelyet a szabad pénz kibocsátásához kell játszanod.

Példánkban képzeljük el, hogy van-e csatolva az 40x fogadási követelménye. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes készpénz felszabadítását megelőzően az 40-t a betéti összeget meg kell játszania. Tehát ebben az esetben az 40 x $ 500, vagy az $ 20,000, hogy nyerje az $ 500 értéket. Természetesen még mindig megtartod a nyereményedet a nyerőgépeken vagy rulett játékok.

  • Támogatható játékok: Ha résidős ventilátort vagy rulett anyát használ, mindig ellenőrizze a játékok jogosultságát, mielőtt elkezdi a szerencsejátékot. Nem minden játék jogosult a üdvözlő bónusz, és még akkor is, ha nem teszik az 100% -ot.

Minden kaszinó felsorolja a különböző játékok jogosultságát. A legtöbb webhely lehetővé teszi, hogy a 100 százaléka hozzájáruljon a résidőkhöz, vagy bizonyos korlátozások vannak bizonyos video slotoknál. A progresszív jackpot slotok majdnem mindig kizárásra kerülnek. Rulett vagy Blackjackpéldául az 5 vagy az 10 százalékos aránya csak a bónuszösszegéhez járulhat hozzá. Ennek célja a bónusz visszaélések elleni védelem az olyan játékosoknál, akik egyszerűen begyűjtöttek az egyenlőségű fogadásokkal, hogy bónusz nyereményüket kiváltják.

Néhány üdvözlő bónusz három vagy több betétre oszlik. Előfordulhat, hogy összesen $ 1,000 befizetésre kerülhet, de több terheléssel lesz elkülönítve.

Íme egy példa:

Első befizetés: 100% $ 500-ig
Második befizetés: 50% $ 250-ig
Harmadik befizetés: 50% $ 250-ig
Negyedik betét: 100% $ 250-ig

Az első befizetés bónuszának megnyitása feloldja a második ajánlatot, amely feloldja a harmadik ajánlatot, és így tovább. Játssz elég bónusz készpénzt, és hozzáférést kapsz a nyereséges negyedik betéti mérkőzéshez.

‘777’ is LIVE at Slotocash, Uptown Aces, Uptown Pokies és Fair Go! Offer – All 4 Brands

37 Free Spins on 777

Get 77 Bonus + 300 Free Spins On Top at Sloto Cash Online Casino!

Code: 777SP / No deposit required / WGR: 60x / Max Cashout $180 / July 11 – 17 / All Players

450% up to $3000 77 Spins on 777

Code: 777-77SP / Min. deposit: $20 / WGR: 30x; 20x (free spins) / No max cashout / July 11 – 17 / New Players

Játékleírás

You are only a click away from some of the best classic entertainment with this exquisite three-reel on-line slot machine, which features a phenomenal Hold feature, and incredible tiered payouts, awarding higher win multipliers to higher bets.

You can’t miss this masterful blend of modern technology and time-tested gameplay fun!

Ha a webhely nem nyílik meg, használjon tükört: http://treasureislandjackpots.com

Szerezd meg az $ 7777 bónuszt + 300 ingyenes pörgetést a Sloto Cash Online kaszinóban! Frissítve: Július 11, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet