A Gibraltár 10 legnépszerűbb online kaszinó oldala

Gibraltár a Brit Korona önkormányzott függősége, és mint ilyen, Nagy-Britanniával szemben sok autonómia, különösen az adózás területén. Míg Gibraltár ebben az időben az Európai Unió része, különleges adópolitikája miatt mennyországá vált az online szerencsejáték-szolgáltatók számára, akik közül sokan ott találtak otthont.

Az online szerencsejáték egy hatalmas iparág Gibraltáron, mivel a régió teljes népességének 12% -át foglalkoztatja, amely elismerhetően kissé kicsi. A gibraltári szerencsejáték-hatóság Európa egyik vezető szabályozó ügynöksége az online szerencsejáték-oldalak minden típusa számára, engedélyeket ad ki online kaszinókhoz, sportfogadási webhelyekhez és más típusú online szerencsejáték-műveletekhez.

Ma Gibraltár ad otthont a világ legnagyobb online kaszinóinak, de ezek a webhelyek nem fogadhatják el a helyi állampolgárok intézkedéseit. Ezért a gibraltári kaszinójátékosoknak a Gibraltár által szabályozott online kaszinókon túl kell nézniük, hogy kaszinójátékokat játszhassanak, ám ez számukra nem jelent komoly problémát.

Gibraltári emberek hatalmas jövedelmet kapnak az online kaszinó-iparból, miközben egyáltalán nem nagyon aktívak benne mint játékosok. Mindazonáltal, ha Ön egy kaszinójáték rajongója és véletlenül Gibraltáron él, a Gibraltár legfontosabb kaszinóinak fent felsorolt ​​listája hozzáférést biztosít Önnek csak a szükséges webhelyekhez.

A top 10 gibraltári online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

200% Legfeljebb 350 € üdvözlőbónusz

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz € 350

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

€ / $ 250 plusz 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.97%
Teljes bónusz € / $ 250

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $ 1000

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $ 300Körülbelül a top 10 gibraltári online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Online játékok Gibraltár - rövid történet
gibraltári játék engedély

Az Ibéria közvetlen közelében található Gibraltár mindig is stratégiai helynek tekintették a tengeri üzemeltetők számára. Valójában a félsziget 1998 óta bocsát ki szerencsejáték-engedélyeket. A fordulópont valójában néhány évvel később jött létre a 2005. évi szerencsejáték-törvény kidolgozásával. Az ebben a törvényben kidolgozott rendeleteket továbbra is az online szerencsejátékok elsődleges jogszabályának tekintik. . E törvények végrehajtását biztosító hivatalos szabályozó hatóság az a szerencsejáték biztos, aki a gibraltári kormány alá tartozik. A gibraltári szerencsejáték-biztos évente magatartási kódexet állít ki a szerencsejáték-ipar vállalkozásainak irányítása érdekében.

Míg a gibraltári online szerencsejátékra vonatkozó jogszabályokat a biztos ellenőrzi, addig az engedélyeket a gibraltári engedélyező hatóság adja ki. A gibraltári fogadási és szerencsejáték-szövetséget azért is létrehozták, hogy az iparág hangjaként szolgáljon. Ez utóbbit valójában a biztos nevezi ki. Míg 2008 a pénzügyi válság miatt némi zűrzavart tapasztalhatott az iparban, a gibraltári központú szerencsejáték továbbra is virágzott. Ennek a gazdasági fellendülésnek az oka akkor a kedvező adómentesség és az elég munkások együttes volt.

Az ország valódi csapása 2014-ben jött létre a UK fogyasztási adó. Ez azt jelentette, hogy a brit piacokon működő online kaszinóknak most 15% -os vámot kellett fizetniük. Ezen túlmenően a fejegyzékbe vett jogrendszerekből származó kaszinók licencei már nem vonatkoznának a piacra, és az offshore társaságoknak is szükségük lenne az Egyesült Királyság Gambling Commission szerencsejáték-engedélyére. Gibraltár nem volt az egyetlen ország a fehérlistán, amelyet ez érint. Ez az új törvény jelentős hatással volt más játékközpontokra, például a Man-szigetre. Az Ibériai-félsziget, amelyet a gibraltári fogadási és szerencsejáték-szövetség képvisel, harcolt vissza, azt állítva, hogy ez az új adó ellentétes az uniós joggal. Bírósági felülvizsgálat után az Európai Bíróság elfogadta a POC-adót, és úgy vélte, hogy az Egyesült Királyságot és Gibraltárt egyetlen egységként kell kezelni, nem pedig egyetlen tagállamként.

Online kaszinó oldalak Kanadában

Gibraltár Európa egyik legnagyobb szerencsejáték-központja. Az országnak sikerült létrehoznia a világ egyik legismertebb szerencsejáték-engedélyét, amely a világ minden tájáról rengeteg szerencsejáték-helyet mágnesez. Nem csoda, hogy az új gibraltári online kaszinók olykor ilyen kedvező feltételek mellett bukkannak fel, tehát kicsit nehéz feladat a szerencsejáték-webhelyek legjobbjainak kiválasztása. Ne aggódjon, az Ön kényelme érdekében már összegyűjtöttünk egy átfogó listát a jóváhagyott kaszinókról Gibraltáron. Az alábbiakban ismertetett lépésről lépésre történő ellenőrzés alkalmazásával az olyan helyszínek, mint a bet365 kaszinók, a NetBet kaszinó és a RoyalSpinz bejutottak a Gibraltár által kínált 10 legjobb kaszinóba.

Engedélyezés. A megfelelő licenc fontossága és előnyei nyilvánvalóak. Ez elengedhetetlen a játékosok számára az első kézből, megvédve őket mindenféle csalástól. Az országban létezik egy helyi engedélyezési rendszer, és szerencsére Gibraltár elfogadott online kaszinói állnak összhangban az Egyesült Királyság, a Man-sziget és más világszínvonalú hatóságok által tanúsított szerencsejáték-oldalakkal. Ez az egyik ilyen eset, bár méltányos azt mondani, hogy Gibraltár legmagasabb rangú online kaszinói nem kizárólag külföldiek, hanem az országon belül érkeznek is. Ennek ellenére könnyű megtéveszteni csak az engedély címét, még akkor is, ha helyi. Ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e, hogy a soros kódokkal a jó hírű kaszinók mindig a kezdőlap alján jelennek meg.

Szoftverpark. Miért külön figyelmet fordítunk a online gibraltári kaszinó játékokra? Természetesen a minőségi játékokat mindig öröm játszani, ám a játékpark sajátosságai egy online gibraltári kaszinó megbízhatóságának szintjét jelenthetik. Mindezek mellett feltételezzük, hogy az iparágban vezető szoftver jelen van (a Kft. Által kifejlesztett) Microgaming, NetEnt vagy hasonlóképpen), hogy erõs hitelesítő adatokkal szolgáljanak az internetes kaszinók számára Gibraltáron. A logika nagyon egyszerű. Termékek ilyen fejlesztőktől történő megvásárlása egy online gibraltári kaszinóba jelentős összeget fog fizetni. Egy tucat ügyfél megcáfolása nem elegendő egy ilyen beruházás fedezéséhez. Ugyanezen szempontból a gibraltári kaszinóban márkás online slot-ok száma is fontos. Egyszerűen fogalmazva: meglehetősen hűséges lehet a gibraltári online kaszinó jóhiszeműségéről, ha játékának minősége és sokfélesége izgalommal jár.

Vevőszolgálat. A tíz legjobb gibraltári kaszinó mindegyike tudja, hogy az üzletet legjobban a vevői lojalitás révén lehet fokozni. Nem csak az elégedett ügyfelek rendszeresen látogatnak meg egy szerencsejáték helyszínt, hanem ösztönzik másokat arra is, hogy a Gibraltár online kaszinóját a szóbeszéd útján játsszák. A gibraltári kaszinóknak az egyik legerőteljesebb módja az ilyen hűség előteremtésére nem a játékok vagy a licencek, hanem az első ügyfélszolgálat. Ezért az a GBP online kaszinó, amely itt tartózkodni fog, bemutatja a legmodernebb szolgáltatást ebben a kérdésben. A legjobb gibraltári online kaszinók várhatóan 10 órás, folyamatos, 24 órás támogatást nyújtanak minden lehetséges csatornán keresztül - legyen az e-mail, telefonhívás, élő csevegés vagy az Ön által előnyben részesített üzenetküldő. Mondanom sem kell, hogy a legátfogóbb választ kapja a Gibraltáron található online kaszinó játékokkal kapcsolatos bármely kérésre!

Bónuszszabályzat. A bónuszok a játékosok manipulálásának egyik legnépszerűbb területe. Több ezer ember van, akiket naponta vakon vonzanak a bónuszajánlatok, és sajnos nem minden gibraltári online kaszinó képes küzdeni a félrevezetés kísértésével. Ezen a ponton nem térünk ki a kaszinó trükkjeire, de hangsúlyoznunk kell, hogy a sajtos bónuszkövetelményeket (amelyeknek messze nem a Gibraltár legjobb online kaszinójának kell lenniük) általában nehéz megtalálni, nemhogy megérteni. Tehát, ha problémával szembesül a bónusz Általános Szerződési Feltételek keresése és megértése, ez még nem a legjobb online kaszinó Gibraltár. Erősen javasoljuk, hogy kerülje el az ilyen szerencsejáték-oldalakat.

Nyelv és pénznem. Mivel éppen a gibraltári barátságos online kaszinókat fogja elérni, várhatóan maximálisan kompatibilis-e a helyi nyelvvel és pénznemmel. Ezeknek a paramétereknek a széles listája egy fejlett kaszinó általános jellemzője. Mivel gyakorlatilag lehetetlen olyan neves kaszinót találni, amely nem támogatja az angol nyelvet, a gibraltári legjobb online kaszinónak továbbra is támogatnia kell egy gibraltári fontot. Ez nem a leggyakoribb pénznem, de a listánk legfontosabb gibraltári kaszinói nem hiányolják ezt a funkciót.

Fizetési átjárók. Ha a gibraltári ingyenes nyerőgépek már nem elegendők, és valódi pénzes fellépésekkel javítja a szerencsejáték élményét, akkor a fizetési lehetőségnek nagy érdeklődést kell mutatnia az Ön számára. A legjobban fizető online kaszinó Gibraltáron az Ön kényelme érdekében a lehető legtöbbet hozza ki az országban rendelkezésre álló fizetési rendszerekből. Így számíthat arra, hogy a legjobb gibraltári kaszinóban a hagyományos banki lehetőségektől eltekintve talál Paymill, PayPal, 2Checkout és még sok más.

A Gibraltár 10 legnépszerűbb online kaszinó oldala Frissítve: Június 4, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

ezüst tölgy nincs befizetési bónusz kód