Ajándékötletek kültéri sportolóknak

0 Comments

A nagy szabadban csodálatos hely. Friss levegőt és rengeteg helyet kínál a lábak nyújtására. A vénás köpenyek, a dehidratáció, a napégés okozta rák, vagy akár a boka törése és a halálos hosszú utat a szomjúság és az éhezés által okozott potenciális halál.

De annak ellenére, hogy a külvilág rémisztő valósága állandóan fenyegető, valószínűleg még mindig van legalább egy barátja, aki megszállottja az életét a kezébe, és minden esélye, hogy kijön a zöld pokolba. Megmagyarázta, hogy a szabadban szórakoztató, egészséges, és minden olyan edzést kínál, amire szüksége lehet, de éppolyan boldog vagy, hogy megüt az edzőteremben, és nem kell kockáztatnia, hogy parazitát ás ki a karjából egy fogó segítségével.

Akárhogy is, amikor a karácsony vagy a születésnap idejére kerül, még mindig szeretne ajándékot. Tehát itt van néhány jó ötlet. Azt is csak vicceltük. A szabadban, bármilyen formában tetszik, valóban remek hely a földeléshez, a mobileszközöket, és csak hagyja, hogy a természet magával ragadja.

Joby GorillaPod

Ez a kis állvány valóban fantasztikus kis szerkentyű. Ez minden bizonnyal csaknem körülötte körülveszi, szilárd támogatást nyújt a kamerához, és lehetővé teszi a kéz nélküli rögzítést. Ilyen módon beszélhetsz a kamerával, és rögzítheted az utolsó napjaidat, amikor törött lábaddal fekszetek a pusztában. Ezért, amikor a tested végül megtalálható, a barátaid és a szeretteink az utolsó napodat, a kamera és a GorillaPod segítségével kényelmesen rögzítik. Kifejezetten viccelődik, ez egy remek kis szerkentyű a kéz nélküli felvételhez.

Therm-A-Rest tömöríthető párna

A szabadban alvás rendkívül szórakoztató, mivel a húsevő húst és a mérgeket köpködő kígyók többsége éjszakai él. Néhányan úgy vélik, hogy egy gyenge sátor megvédi őket, úgy tűnik, nem tudják, hogy a medve karmai rövid munkát végeznek majdnem minden szövet sátratól. Ezzel a összenyomható párnával mégis gyorsan kiszabadíthatja magát a sebezhető alvásra. Nyilvánvalóan a párna kicsi, és kicsomagolva kibővül. A ragadozók valószínűleg megbecsülik Önt, mielőtt elfogyasztanák.

Camelback hidratáló csomag

Ha elkerülhetetlenül eljut elveszett a pusztában és a szomjúságon keresztül lassú, rettenetes halálra nézve mindenkit szeretnél minden istenségnek, amit tudsz, hogy Camelback-hidratációs csomagod volt. Legalább egy vagy két napig fog tartani, ami csak az az idő, amikor újra meg kell találnia a civilizációt.

Fedezze fel a szabadban a Fortune Lounge Casino Online-t! A kalandjátékokkal töltött video slot játékokat biztosan teszteljük! Vegyük a szórakozást egy elsődleges címhez Jungle Jim El Dorado és fedezze fel a déli dzsungeleket Amerika a nyeremény részesedése!

Fekete gyémánt lázadó fényszóró

Amikor egyedül éjszaka, a Blair Boszorkány Projekt jelenetei megbotlik és újjáélednek, egy fa megnézése, mielőtt beleharapnánk, kívánatos. A Black Diamond Revolt Headlamp a legjobb barátod ebben a tekintetben. USB-n keresztül újratölthető, ami kiváló hír, amikor a legközelebbi dugaszolóaljzat azon a benzinkútnál van, amelyet az úton haladtunk, ötven mérföldre vissza.

ENO SingleNest függőágy

Sok olyan dolog, ami a szabadban csúszkál, vagy a talaj közelében fekszik. Ezért kerülni kell a földet minden áron. Ez a praktikus függőágy jó távolságot tesz a köztük és a csípő, csípő lények között, amelyek a boka szintjén rejtőznek. A függőágyakat is meg lehet birkózni, hogy kisállatokat ragadjanak meg sürgősségi élelmiszerforrásként.

Cél nulla napelem

Valószínűleg ez a lista a leglényegesebb elem, ez az összecsukható napelem képes egy óra vagy két óra múlva újra feltölteni a telefont. Szóval, amikor végül úgy döntött, hogy a szabadban a legjobban a szörnyek maradnak, amelyek az árnyékban vannak, akkor van egy menekülési útvonal. Komolyan, ez egy fantasztikus, minialkalmazás, és egy igazán hasznos kiegészítő minden szabadtéri kalandhoz.

Felkészült a kalandra

A listán szereplő modulok bármelyike ​​csodálatos kiegészítést jelentene a valódi szabadtéri rajongók felszereléséhez. A legtöbb is meglepően megfizethető, különös tekintettel arra, hogy mennyire kínálnak kényelmet. Sok szerencsét, és ne felejtsd el a bug spray-t.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ajándékötletek kültéri sportolóknak Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon