Going Solo - A legújabb utazási trend

0 Comments

Egy új trend emelkedik az utazási ipar világában; szóló utazás. Amikor utazásra gondol, sokan elképzelik, hogy egy partnerrel vagy egy baráti társasággal csinálják. Természetesen számos előnye van annak, hogy mások együtt járjanak a nagy ismeretlenek feltárásakor. A megosztott költségek és a jó társaság minden bizonnyal hosszú utat tesz.

Tehát miért van az, hogy a solo utazás óriási növekedést mutat az 2018-ban? Az utazási irodák ilyen hatalmas növekedése a világ minden tájáról észreveszik? Kiderült, hogy számos előnye van az egyedül utazásnak, hogy Vegas-ban megtapasztalja-e a Spin Place kaszinó online élményeit, Olaszország hogy felfedezzék a gyönyörű vidéket, vagy Ázsiába, hogy felfedezzék a hongkongi nevezetességeket és hangokat.

Miért utazik egyedül?

A Premier Hotels & Resorts alapítója és ügyvezető igazgatója, Samuel Nassimov jobban ismeri az utazási ágazatot, mint a legtöbb. Elmondása szerint a leggyakoribb oka az, hogy az emberek egyedül utazzanak, nagyon egyszerűen a felszabadító szabadságérzet. A mindennapi életben a legtöbbet kötődő menetrendek, szűk határidők és cementszabályok köti. Egy nyaralás önmagában azt jelenti, hogy saját szabályokat hozunk, és ez önmagáért beszél.

Az utazás önmagában azt is jelenti, hogy nem kell senkivel konzultálnia a célállomásokról vagy az utazási útvonalakról, ami olyan szabadságot jelent, amely gyakorlatilag mindenféle stressztől vagy konfliktustól mentes. Bármi történik, ha senki más nem mond másként.

Persze, ott nem lesz bárki, aki megtartja a kamerát egy festői fotóhoz. De akkor ez az, amit az önmagukra szántak!

Nők - A Solo Utazás Bajnokai

Amikor mélyebben ásunk ebbe az új trendbe, kiderül, hogy a nők túlnyomórészt nagyobb valószínűséggel utaznak egyéni utazásra, mint a férfiak. A közelmúltban végzett felmérés szerint a Solitair Holidays megállapította, hogy az egyéni utazók aránya az 73% női, és csak az 27% -os férfi. Elég nagy különbség arra a következtetésre jutni, hogy jelentős tendencia van.

Az a kérdés, hogy miért áll fenn ez az éles ellentmondás, a Solo Traveler, egy társadalmi webhely volt, amely az egyedül utazók számára készült. A válaszok változatosak voltak, de úgy tűnik, hogy sokan azt feltételezik, hogy a nők kalandosabbak és sokkal kényelmesebbek, ha ismeretlen környezetben vannak.

Egyéni utazási korcsoportok

Úgy tűnik, hogy egyéni utazás is nagyon specifikus a korcsoportokra; A Solitair Holidays felmérése kimutatta, hogy az 30 korában egyedül utazók hajlandóak csak 4% -ra. Az egyéni utazók túlnyomó többsége az 50 kora felett van. Valójában az összes egyéni utazó 84% -a az 51 és az 70 korosztálya között van, ami az egész képet perspektívába helyezi.

A további elemzések szerint a leggyakoribb helyek Európa és Mexikó, a leglátogatottabb látnivalók a múzeumok. Tehát úgy tűnik, hogy az egyéni utazók valószínűleg egyszerűen elveszik idejüket, sétálnak a múzeumok körül, és nem kell aggódniuk mások miatt, akik rohannak őket.

Solo Traveler félelmek

Az utolsó szempont, amit figyelembe kell venni, az, ami a legegyszerűbben szól az utazókra. Néhányan azt feltételezték, hogy magányos lesz, de kiderül, hogy csak egyéni utazók 14% -a aggódik erről. A legnagyobb félelem a biztonság, az 60% pedig az első számú félelme.

Samuel Nassimov elismerte, hogy a biztonságnak egyéni utazóknak kell gondoskodnia, de arra a következtetésre jutott, hogy az éberség messzire vezet egy személy biztonságának megőrzéséhez, bárhová is dönt, hogy felfedezzék.

Készen áll a szabadságra? Most úgy néz ki, mint egy nagyszerű alkalom, hogy utazzanak a feltételekkel!

Forrás:

https://www.fin24.com/Companies/TravelAndLeisure/unpacking-the-solo-travel-trend-20180322

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Going Solo - A legújabb utazási trend Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: