A Google letiltja a Cryptocurrency hirdetéseket

0 Comments

Június 2018 óta a Google-felhasználók nem lesznek elárasztva a cryptocurrencies-t hirdető hirdetésekkel. Bár ez csak a felhasználók kis hányadát érinti, a lépés a nagyobb kockázatot jelentő pénzügyi termékeket támogató, nagyobb mértékű piaci visszaszorítás része. A Google nem az egyetlen, aki kiemeli a cryptocurrency hirdetések veszélyeit. Januárban a Facebook Inc. elindította a cryptocurrency hirdetések és más, a világ egyik legnagyobb szociális média oldalain hirdetett magas kockázatú termékek elhagyását.

Márciusban az 2018, az Alphabet Inc. (Google leányvállalata) aktualizálta hirdetési politikáját, amely a cryptocurrency hirdetések és az összes kapcsolódó tartalom veszélyeit vizsgálta. Hamarosan megjelentek egy nyilatkozatot, amelyben azt mondják, hogy minden hirdetést blokkolnak a cryptocurrencies-ben, és mindent kapcsolatban. Jelenleg olyan kifejezések keresése, mint a „Buy Bitcoin”, legalább négy szponzorált hirdetést hoz létre. Júniusban, ezek már nem léteznek, de vajon ez befolyásolja-e az e-kereskedelmi és a kaszinó online oldalakat, amelyek elfogadják a titkosítást, vagy bármilyen hatással vannak a Bitcoin értékére.

A Bitcoin eltávolítása, a kezdeti érme ajánlat és hasonló hirdetések

A cryptocurrency hirdetések tilalmának növelése érdekében az internetes kereső óriás is komoly korlátozásokat ró az első érme-ajánlatok (ICO) és a pénzügyi termékek, például a bináris opciók hirdetésére. Azok számára, akik ismeretlenek a termékkel, ez egy magas kockázatú származék a cryptocurrency kereskedelemben, mindent vagy semmit megtérítve, hogy az emberek milliói elveszítenek hatalmas összegeket.

A Facebook vezeti az utat

A cryptocurrency hirdetések januárban történő betiltása óta a Facebook úgy tűnik, próbálta megakadályozni az agresszív vállalkozásokat, amelyek hézagot találtak a rendszerben. Az ilyen cégek szándékosan hibásan írtak szót, mint az Ethereum és a Bitcoin hirdetéseikben, hogy elkerüljék az észlelésüket. A Google szóvivője szerint a vállalat már hasonló előrejelzéseket vár, és azon dolgozik, hogy elkerülje a hasonló problémákat, amikor júniusban tiltja a hirdetéseket.

Ebben az évben a Google frissített szabályzata az éves „rossz hirdetések” jelentés kiadásával jött létre. Ez egy átfogó áttekintés a keresőmotor és a videó hálózatából eltávolított megtévesztő, ellentmondásos vagy rosszindulatú hirdetések számáról. Annak érdekében, hogy az 2017-ban egyedül is megismerhesse az ilyen feladat hatókörét, a Google azt állította, hogy eltávolította az 3.2 milliárd hirdetéseket az internetről. Ez majdnem kétszerese az előző évhez képest, ami az 1.7 milliárdra emelkedett.

A félrevezető tartalom a félrevezető tartalomra és a plágiumra

Az 3.2-ből eltávolított 2017 milliárd hirdetések közül legalább 79 millió volt olyan hirdetés, amelynek célja, hogy kacsintókat csalogasson a rosszindulatú programokat tartalmazó webhelyekre. A vállalat is megtéveszti azokat a hirdetéseket, amelyek félrevezető tartalmat vagy plágiumot nyújtanak. Az utolsó 12 hónapban a Google felfüggesztette az 70000 ügyfélfiókjait olyan hirdetések létrehozásához, amelyek nyilvános híreket írtak. Ez egy népszerű rendszer, amelyet a Google „tabloid cloaking” -nek nevezett. Ezen túlmenően a vállalat blokkolta az 12 000 webhelyeket plágiumok vagy más online publikációk nyilvánosan hozzáférhető információinak másolásához.

Míg a cryptocurrency reklámozás tilalma kis hatást gyakorol az iparágra, a hosszú távú eredmények befolyásosabbak lehetnek. Ami a Google-t illeti, a reklámtőke elvesztése a tilalomból nem lesz tényleges hatással az értékesítési bevételekre vagy a várható növekedésre. Egyedül a 2017-ban a Google mintegy 95.4 milliárd dollárt generált hirdetési bevételben, ami teljes 20% -kal több, mint amit az 2016-ben látott.

Források:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Google letiltja a Cryptocurrency hirdetéseket Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon