Nagy játékok különböző bankrollok számára

0 Comments

Légy őszinte legyek, a kaszinójátékok valójában csak sok móka. Akár kedvenc játékai a fényes, élénk színű résidők, vagy inkább a szükséges készségek Blackjack, van valami mindenkinek egy kaszinóban. Mindazonáltal, vannak bizonyos előnyök a különböző játékokban, különösen akkor, amikor a bankrollja nagy.

Ha szándékában áll a hétvégét a kaszinóban tölteni, akkor valószínűleg nagyon eltérő költségvetése lesz, ha otthonról szeretne bejelentkezni, és a munka után néhány gőzt hagy le. Bár mindannyian kedvenceink vannak, érdemes egy másik játékot figyelembe venni, ha tervei hosszabb játékidőre, vagy kisebb költségvetésre vonatkoznak. A bankrollok minden típusára összegyűjtöttük a kedvenceket, hogy a lehető legjobb döntést hozza.

Szerény bankroll

A bankrollja szerény lehet, mert egy kisebb költségvetéshez ragaszkodik, vagy azért, mert ésszerű költségvetése van, de azt szeretné, hogy hosszú ideig tartson. Két játék ajánlott ebben a területen.

Először is, a résidők nagyszerű választás. Ha a költségvetés kisebb, a résidők nagy előnye, hogy mindenféle felekezetben jönnek. Játszhatsz nagyon kicsi és jó ingyenes pörgetésekkel, vagy néhány sikeres bónuszkörrel, amellyel hosszabb ideig bővítheted a játékodat. A legjobb dolog az, hogy szabadon játszhat résidőket, ez egy nagyszerű lehetőség, ha pihenni, pihenni és nézni a tekercseket.

Ha inkább egy szocializálható játékot szeretne, javasoljuk a Blackjack-t. Míg a minimális tétek nem olyan alacsonyak, mint egy nyerőgép, mindig van egy pár alacsonyabb első fogadással rendelkező asztal. A Blackjack nagyszerű azonban, hogy a játék sebessége lassabb. Ez azt jelenti, hogy időt és gondos döntéseket hozhat, és stratégiai úton próbálhatja meg a kereskedőt.

Közepes bankroll

Ha van egy kicsit több pénzed, de nem akarod, hogy mindent lefelé dobjunk az asztalra, néhány javaslatunk van.

Rulett és Craps nagyszerű izgalmas játékok, és fogadásaidat úgy is kiválaszthatod, ahogy megy. A rulett előnye, hogy egy kicsit egyszerűbb játék, és az a figyelem, hogy a labda a kerék körül mozog, valóban mérgező lehet.

Bár a Craps egy kicsit bonyolultabbnak tűnhet, egyszerű fogadások indulnak el, ha nem biztos benne, hogy a stratégia. Jó módja annak, hogy elkezdjünk egy kezdőnek, de a ragadós vonalhoz ragaszkodni, miközben megnézed, hogy a játék többi része ki van húzva, de hamarosan kísértés lesz kipróbálni néhány kockázatosabb tétet. Miután megkapta a lógást, ez egy nagyszerű játék, és sok lehetőségre számíthat, ha időt szeretne megtanulni a különböző játékok esélyeire.

Ha egy olyan játékot szeretne, ahol egy kis tapasztalatot és stratégiát dobhat az asztalra, a póker lehet az Ön számára. A póker nem igazán egy lehetőség, vagy nagyon szűkös költségvetés, de ha van egy kis megtakarításod, meg kell próbálnod. Természetesen a póker nem az a fajta játék, amit csak megtanulsz, ahogy végigjársz, így ha ezt a játékot tervezed, erősen javasoljuk, hogy vegyél egy kis időt, hogy megtanulja a szabályokat, a kezeket és tanuljon néhány jó stratégiát mielőtt leülsz az asztalra. Ha már megállt, ez egy nagyszerű módja egy este eltöltésére, és hacsak nem játszol, akkor a pénzét már régóta kinyújthatja.

Magas hengerek

Magától értetődik, hogy ha van egy csomó készpénzt költeni, Baccarat a játék az Ön számára. Bár senki sem tudja, miért olyan népszerű a magas görgőknél, ez kétségtelenül a hírességek, a sikeres vállalkozók és még az uralkodó monarchia.

Az esélyek annyira minimálisan kedveznek a háznak, hogy még a kockázatosabb tét kitűnő esélye van egy nagy győzelemnek, és mind a kaszinók, mind a játékosok szerencséje nyert és elveszett a baccarat asztalon. Ha hajlandó nagyokat játszani nagy nyeréshez, ez a játék az Ön számára.

Az online játék egyik legnagyobb előnye, hogy a bankroll méretétől függetlenül mindig rengeteg játékot élvezhet. A szabad játék lehetővé teszi, hogy mindenki csatlakozzon a szórakozáshoz, és ha készen áll, beállíthatja a játékköltségvetését, és játszhat a valódi pénzért és a nagy nyerési esélyekért!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Nagy játékok különböző bankrollok számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: