A legnépszerűbb görög online kaszinó webhelyek

A görög nemzetnek rengeteg dolga van, amelyekben büszke lehet. Az egyik legrégebbi civilizáció, ezeréves története minden sarkon néz ki, amikor sétál a gyönyörű városai között. Míg az érintetlen strandok, a kristálytiszta víz és az ízletes mediterrán ételek kétségtelenül legfontosabb értékesítési pontjai, a látogatóknak - és a helyi lakosoknak - tudniuk kell, hogy a szerencsejáték itt ugyanolyan híres, mint minden más.

Valójában úgy gondolják, hogy még a görög istenek is részt vettek az alkalmi licitálásban, hogy segítsenek megosztani az univerzumot. Aligha meglepő, hogy a szerencsejátékot Görögországban minden formájában legálisnak tekintik. A következő áttekintésben bemutatjuk az alaposan megvizsgált rangsorunkat, amely magában foglalja a legjobbaknak kitűnő online kaszinó rajongóit, valamint a másik néhány érdemes versenyzőt.

A 10 legnépszerűbb görög online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

200% Legfeljebb 350 € üdvözlőbónusz

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz € 350

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

120% 50 mBTC-ig + 100 extra forog

Kifizetés 98.16%
Teljes bónusz 50 mBTC

20 bónusz forog + 200 € üdvözlő bónusz

Kifizetés 98.40%
Teljes bónusz € 200

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200

€ 500 Welcome Bonus

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 500

100% + 200 szabad pörgetések

Kifizetés 97.50%
Teljes bónusz $ 200

€ / $ 1000 VAGY 5 BTC +200 INGYENES KÖRÖK

Kifizetés 97.46%
Teljes bónusz € / $ 1000Körülbelül a tíz legjobb görög online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Online szerencsejáték-törvények Görögországban

Görögország tervezi az online szerencsejátékok liberalizálását.
Görögország Európa délkeleti régiójában található, hivatalosan Helén Köztársaság néven ismert. 11 millió lakosa van, körülbelül 3.75 millió az ország fővárosában, Athénban található. Görögország az ENSZ alapító tagja, valamint az Európai Unió tagja.

A szárazföldi szerencsejáték Görögországban legális, feltéve, hogy a kaszinóban, nem pedig a nyilvános területeken üzemeltetik. Körülbelül kilenc szárazföldi kaszinó működik, és ezeket a 29/1971 királyi rendelet, a 2206/1994 törvény és a 4002/2011 törvény szabályozza. A sorsolásos és sportfogadásokat az OPAP irányítja - 2020-ig.

Az online szerencsejátékok Görögországban más történet, a kérdés jó ideje vitákat vált ki. Görögországot azzal vádolták, hogy az elmúlt tíz évben több alkalommal megsértette az EU jogszabályait számos működő online szerencsejáték-helyszín miatt. Míg ez azóta megoldódott, a görög kormány bejelentette, hogy az online szerencsejátékot szabályozni fogják, és 10 januárjában kijelentette, hogy online szerencsejáték-engedélyeket ad ki. 2016-től ez még mindig nem történt meg, és az OPAP továbbra is ellenőrzése alatt tartja az online szerencsejátékokat. Időnként a külföldi online kaszinókat blokkolta az OPAP, de az online szerencsejátékok liberalizációjának bejelentése óta egyes oldalak elkezdték fogadni a görög játékosokat.

Ez azt jelenti, hogy biztonságosan játszhat a biztonságos offshore online kaszinókban, valamint melegen és szórakoztatóan télen is Görögországban.

A legjobb EUR online kaszinók a görög játékosok számára

Néhány ajánlott online kaszinónk továbbra sem fogadja el a görög játékosokat, ám végül akkor is megteszik, ha Görögország folytatja online szerencsejáték-liberalizációs tervét. De sokan közülük igen, és rengeteg kaszinó játékot találhat, amelyek euróban játszhatók le.

G'day: Görögországban elég hideg lesz, amikor a tél közeledik, tehát a félteke másik oldalára tett kirándulás melegít. Takarítson meg pénzt, és szórakoztassa magát, miközben Down Down alatt indul a G'day online kaszinóban. Van egy élő kereskedő katalógus a Net Entertainment és az Ezugi által, ahol élőben találhat Blackjack, élő rulett és élj Baccarat játszani otthonának kényelme alapján.

House of Jack: Ez az online kaszinó ideális a görög játékosok számára, mivel azok, akik euróban játszanak, a legjobban részesülnek, mivel az összes feltételt pénznemben adják meg. Ne felejtse el elolvasni ezeket az egyes promóciókhoz - rengeteg ajánlatot kínál, beleértve üdvözlő bónuszokat, napi ingyenes pörgetéseket és még sok más. Válassza ki a megadott helyek ingyenes pörgetését, mivel nincs csatolási követelmény.

A szerencsejáték legális Görögországban?

Először a szokásos különbséget kell tennünk a következők között:

  • Tégla és habarcs kaszinók Görögországban
  • Online kaszinók Görögországban
  • Az európai jogalkotók általában eltérő módon szabályozzák a szerencsejáték e két különböző oldalát, és Görögország nem tesz kivételt a szabály alól.

Tegyük fel, hogy Görögországban él (vagy nyárra elindul ebbe a gyönyörű mediterrán országba), és nézzük meg az első lehetőséget.

Szárazföldi szerencsejáték Görögországban

Engedje meg, hogy a jó hír hordozója legyen: a szárazföldi szerencsejátékok Görögországban legálisak, és rengeteg lehetősége van az ország kaszinójátékainak élvezetére.

Ha Görögország fővárosában, a dicsőséges Athénban tartózkodik, tanácsom az, hogy menjen egyenesen az athéni Mont Parnas Regency Kaszinóba, és innen induljon.

Az 1960-as években megnyitott létesítményről ismert, hogy otthont ad Európa legjobb játékainak és akcióinak, és ott mindig történik valami.

Ráadásul, ha turista vagy, akkor ez egy kötelező látogatási hely az Ön számára. Menj oda egy szerencsejátékra, és szabad időt fordítson a lenyűgöző 1055 Café étteremre. 1,055 méter tengerszint feletti magasságban talán a legjobb kilátás nyílik az Attika-medencére.

Online kaszinó fizetési módok Görögországban

Számos fizetési mód áll rendelkezésre a nyeremények befizetésére és kivonására. Természetesen mindegyik átlátszó és megbízható. Ennek megfelelően a VISA és a MasterCard hitel- és betéti kártyáit általában elfogadják. De vannak olyan alternatívák is, amelyek ugyanolyan biztonságosak és hatékonyak. Ide tartoznak a Skrill, a Neteller, a PaySafeCard vagy a Viva Wallet. További információkért keresse fel az online kaszinó-értékelési könyvtárat.

Online kaszinó webhelyek, amelyek elfogadják az eurót

Görögország az euróövezethez tartozik, ami azt jelenti, hogy a görög szerencsejátékosok profitálhatnak az a tény, hogy számos online kaszinó webhely elfogadja az EUR-t. Következésképpen mentesülnek minden átalakítási díj fizetéséből, ha kaszinójátékokat játszanak.

A legnépszerűbb görög online kaszinó webhelyek Frissítve: Június 1, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

thunderbolt kaszinóban nincs befizetési bónusz kód 2020