Gunned le a csalás a Nyugaton

0 Comments

Két dolgot tudunk biztosan az Old Westről (a Wild West abban az esetben, ha kíváncsi lenne). Az első az, hogy a cowboyok sok időt töltöttek a pusztában egyedül, nincsenek társaságuk, hanem lovuk és fegyvereik.

A második dolog, amit tudunk, az, hogy a póker csalása egyszerű módja annak, hogy magad lehúzzák. Mindannyian tudjuk ezt a jelenetet, ugye? Egy cowboy elkapja az övét a hüvelyében, majd a fegyverek elkezdnek lángolni, és amikor a füst elhagyja a fele, a szalon fele halott a földön.

Ez egy jól ismert jelenet, de pontosan tükrözi, hogyan zuhant le a szerencsejáték a régi időkben USA? Úgy döntöttem, hogy egy kis karcolás van az interneten, és megnézem, mit tudok felkelteni.

Old West szerencsejáték eredete

Amikor először elkezdtem kutatni, a legnagyobb félelmem az volt, hogy megtanulom, hogy az Old West szerencsejáték nem volt olyan erőszakos, mint amilyennek hittünk a filmekben. Képzeld el, hogy megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy nemcsak az erőszakos, szabályozatlan és teljesen elvesztett szerencsejáték volt az öreg Nyugaton, de a filmek igazán hajlamosak játszani, hogy milyen rossz volt.

Kiderült, hogy az Old Westben szerzett szerencsejátékok New Orleansból származnak, a francia telepesek pedig nagyon hasonlóak voltak a modern pókerhez. A játék népszerűsége elterjedt, mint a vadon élő tűz, és hamarosan New Orleans hírnevet szerzett magának, hogy egy olyan terület, ahol kártyával játszhatsz. Az első szerencsejáték-ház az 1822-ban nyílt meg New Orleans-ban, és sok hasonló telephely is megjelent.

Vegye figyelembe, hogy a szerencsejátékot az 1811-től a Louisiana területén maradt. A szerencsejáték népszerűsége azonban akadálytalanul elterjedt a Mississippi és az Ohio folyók fölött, mivel nagyon kevés volt a szerencsejáték-törvények érvényesítése, vagy egyáltalán nem szabályozta a szerencsejátékokat. És ez a szabályozás teljes hiánya az, hogy az erőszak kifolyása gyorsan kapcsolódik a szerencsejátékhoz.

Kártya „Élesítők” és pókerasztal gyilkosság

Az „öregebb” az Old West-ben egy olyan személyre utalt, aki profi játékos volt. Ugyanakkor hamarosan szinonimává vált egy személy számára, aki a kártyákon csalt. Azoknak az eszközöknek, amelyeket abban az időben készítettek és nyíltan értékesítettek, azzal a céllal, hogy segítsenek csalni a kártyákon, meg kell adniuk, hogy milyen rossz volt. Az élezők szerették az ilyen eszközöket, és nagyon kevés a bűnüldözés módja, hogy megakadályozzák őket az eszközök használatával, minden esélyt kapva.

A szokásos gyakorlat volt, hogy a Sharpers szerencsejátékos teremben lógjon, figyelemmel kísérve a nyugat felé érkezőket. Egy naiv új úttörő pásztázása után, akinek zsebei szinte mindig tele voltak az élet megtakarításokkal, a Sharpers átadja őket egy kártyajátéknak. A szegény lelkek és életük megtakarításai hamarosan elváltak.

Érdekes, hogy az élezők inkább magukra gondoltak, mint szakemberek, és csalásuk volt a becsületes szakma. A véleményt nem osztotta meg az idő közös népe. Nem megdöbbentő tehát, hogy annyi élesítő elkezdett legyőzni, megverték, megrántani, és a Mississippi feletti hajókon áthajózni.

Végrehajtott rendeletek

Természetesen a megfelelő szabályozások végül elkezdődtek a szerencsejátékok bevezetésében, és a csalás és az erőszak felháborító szintje elkezdődött. De ez jó volt évtizedekkel ezelőtt, mielőtt ez megtörtént volna, úgyhogy a Mississippi partjainál szörnyű sok szörnyű test kellett mosni.

Én személy szerint mind megnyugtatónak, mind pedig zavarónak találom, hogy a szerencsejáték valóban olyan irányított, mint amilyet a filmekben ábrázoltak. Kényeztettem, hogy tudom, hogy nem kell elfojtani azokat a filmeket, amelyek a csalókat ábrázolják, és zavaróak, mert az ötletem, hogy milyen volt az Old West-ben, csak egy csomó grimmer lett. Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a régi nyugati cowboyoknak a csizmájukban kígyókkal kellett foglalkozniuk, és egy különösen jövedelmező földterület tulajdonjogáért küzdeniük kellett. De hogy egy Sharper szinte minden sarkon bukkant fel, hogy megcsaljon, csak úgy tűnik, hogy tisztességtelen.

Azt hiszem, mindannyian megkönnyebbülhetünk, hogy az online kaszinókban nemcsak lehetetlen csalni, de az az esélye, hogy leütik az asztalra, vagy elkapják a fegyveres csatának kereszttüzében, nagyon vékony. Még mindig ajánlom cowboy kalap viselését az online kaszinókon játszva; véleményem szerint semmi sem javítja jobban a hangulatot.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Gunned le a csalás a Nyugaton Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon