Van egy orvos, aki felfedezett egy új szervet a testünkben?

0 Comments

Ha azt gondoltad, hogy semmi újat nem találtak az emberi testben, akkor rossz lenne. Kiderült, hogy új emberi szervet fedeztek fel. Vagy, hogy a helyes kontextusban halott legyen. Ami azonban megtörténhet, az, hogy az orvosi testvériség, vagy néhány ember benne eldönthetné, hogy a testnek korábban szervként nem címkézett része lehet, hogy jobban nevezhető szervnek. Tehát egy új szerv valószínűleg soha nem fog megtalálni, de a már létező részekre különböző nevek is alkalmazhatók.

De lógj, hogyan tudnánk hirtelen újraírni az orvosi könyveket az összes év után? És jó ötlet, vagy csak egy csomó kutató, aki reméli, hogy igazolhatja a költségvetését, ha meglehetősen buta dolgokat követel?

Milyen szerv?

A test megkérdőjelezett részeit intersticiális szövetnek és intersticiális folyadéknak nevezik. És mi ez? Egyszerűen a folyadékkal töltött terek zsebei a testünkben. Első ránézésre egy személyt nehezen nyomják meg, hogy lássák a testben látszólag haszontalan terek közötti hasonlóságot, és valami lényegeset, például a szívet.

De ez nem akadályozta meg Dr. Neil Theise-t, a NYU Langone Health patológiájának professzora és a tanulmány egyik fő hajtóereje. Theise doktor szerint komolyan gondolkodott ezekről a folyadékzsebekről, és érdekes következtetésekre jutott. A szerveket azonosították, egy egységes struktúrával és egységes funkcióval rendelkeznek.

Összeszerelve a darabokat, rájött, hogy a folyadékban lévő minden zseb ugyanaz, és ezért külön kell besorolni szervként.

Ha minden ilyen orvosi beszédet lenyűgözőnek talál, miért nem adhatja meg a tárcsákat Dr Love a Spin Palace kaszinó online pörgetése? Ez a doktor nem fedezhet fel új szerveket, de biztosan meggyógyítja a többi betegségét az ágyas úton!

A legnagyobb szervek

Ha a világ úgy dönt, hogy egyetért a Dr. Theise-val, és több millió orvosi tankönyvet írnak át, meg kell állapítani, hogy a folyadékkal töltött zsebek az emberi test legnagyobb szerve. Korábban a bőrt a felső pozícióban tartották, ami az emberi test egészének 16% -át teszi ki.

De kiderül; Dr. Theise folyadékkal töltött zsákjai kb. Ez az 20% -kal több, és jelentős árréssel kopogná a bőrt a talapzatán. De vajon Dr. Theise-nek van-e még valami, hogy ilyen merész kérelmet tegyen?

Folyadék funkció

Dr. Theise érdekes viselkedést figyelt meg a folyadékkal töltött zsebekben. Ez a funkcionalitás az orvostudomány világában ismert, de Dr. Theise így kategorizálja az általa állított funkcionalitást. Értelmezésében a folyadékkal töltött zsebek, bár számos szervben vannak jelen, újra fel kell sorolni őket, mint szerveket.

De Dr. Nathanson a Yale School of Medicine-től válaszolt. Véleménye szerint a folyadékzsebek áthelyezése olyan lenne, mintha az összes szervben jelenlévő vérsejteket fedeznénk fel, de nem nevezik őket szervnek, és azt állítják, hogy most külön szervnek nevezik őket.

Szakértők nem meggyőzőek

Dr. Theise észrevételeit sem széles körben elfogadták a nagyközönség. Az emberi test részeinek külön szervként való újrahasznosítására vonatkozó javaslatát nagyrészt vállat vonták, és leginkább azt állították, hogy egyszerűen szavakkal szemlélődő szemantikus kicsit jelent, ahol egyáltalán nem szükséges.

Tehát úgy tűnik, hogy az emberi test nem fog hamarosan újrakezdeni, annak ellenére, hogy Dr. Theise ragaszkodik ahhoz, hogy valami fontosat érjen. Orvostanhallgatók a világ minden tájáról bár megkönnyebbülni fog a lélegzés, mivel a tankönyvek drágaek, és egy egészen új szerv hozzáadásával a tananyag kicsit megváltozhat!

Kutatási linkek:

https://edition.cnn.com/2018/03/27/health/new-organ-interstitium-study/index.html

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Van egy orvos, aki felfedezett egy új szervet a testünkben? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon