A High Stakes és az alacsony tétű játékok magyarázata

0 Comments

Ha úgy gondolja, hogy az online kaszinójátékok egyik legnagyobb előnye, az ingyenesen játszható. A gyakorlati játéknak ez az opciója lehetőséget ad az újszülőknek, hogy új játékokat kipróbálhassanak és készségeiket a póker vagy a játékban is megpróbálják Blackjack a kaszinó emeletén. De bár szórakoztató és minden bizonnyal oktatási, ingyenes játék valóban nem fog sokat tenni a bankroll. Végül is, az online szerencsejátékok egész pontja az, hogy valódi pénzt nyerhet. Míg egyes játékosok először lépnek be a valódi pénzjátékok világába, mások gyengéd nyomást igényelnek.

Mindannyian különböző ízeink vannak a szerencsejátékok és a különböző játékstílusok tekintetében. Néhány játékos élvezi a résidőket, míg mások az asztali játékokat kedvelik. De mi van a fogadási tétekkel? A magas tétek és az alacsony tétű játékosok ugyanazokkal az érdekekkel rendelkeznek? Mindössze az alapokhoz való hozzáférés, vagy inkább a tétek megértése, mint a szemmel találkoznak?

Elkezdhetjük a szó tétek meghatározásával és a kaszinó-lingó használatának módjával. Egyszerűen fogalmazva, a tét az a pénzösszeg, amelyet egy kaszinójátékra szeretne fogadni. Az alacsony tétű kaszinójátékok olyan játékok, amelyek kis mennyiségű pénzt igényelnek, és a magas tétű játékok olyan játékok, amelyek sok pénzt igényelnek.

Magas görgők és alacsony görgők

A magas tétű játékokat játszó játékosokat gyakran nagy görgőknek vagy bálnáknak nevezik. Ezek olyan játékosok, akik limuzinban érkeznek a kaszinóba, és készpénzzel teli táskával. A spektrum másik oldalán az alacsony tétű játékokat kedvelő játékosokat alacsony görgőknek nevezik.

Nézzük meg egy egyszerű példát. Az összes legnépszerűbb online kaszinó kínál széles körű blackjack-játékokat, amelyek mind magas, mind alacsony tétekkel rendelkeznek. Alacsony tétes blackjack-nél előfordulhat, hogy a minimális tét 1 körül van az 5 érmékre. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor játszol, fogsz fogadni 5 érméket. Ha nyersz, a pénzed megduplázódik az 10 érmékéért, de ha elveszíted, egyszerre csak az 5 érméket veszíted el.

Hogyan befolyásolja a tétek a kifizetést

Másrészt, ha egy magas tétes blackjack-asztalnál találja magát, a minimális tét olyan magas lehet, mint az 50-érmék. Minden nyertes kézért az 100-érmék minimális nyereményét várhatja, de minden elvesztett kézért egyszerre elveszíti az 50-érméket. Ahogy el tudod képzelni, meglehetõsen nagy bankrollra lenne szükséged ahhoz, hogy játsszon a magas tétekért.

A legtöbb esetben az Ön által játszott tétek típusa teljesen függ az asztalhoz eljuttatott pénzösszegtől. Ha csak pár számlával jársz be a kaszinóba, akkor esélyed van arra, hogy az esti órákban alacsony téteket tölthetsz 0.01 érmék spinenként.

Alacsony tétek lejátszása

Az online és szárazföldi kaszinók mind magas, mind alacsony tétű játékokat kínálnak. Az Ön feladata, hogy eldöntse, milyen téteket kell játszania és mikor. Minden opciónak előnyei és hátrányai vannak. Ha új vagy az online szerencsejátékok világában, akkor a legjobb, ha alacsony tétekkel játszunk, különösen, ha asztali játékokat fogsz játszani.

Még akkor is, ha a pénzt költeni szeretné, nincs értelme a bankrollot fújni, ha alacsonyan fogadhat, és meghosszabbíthatja idejét a kaszinóban. Csak miután elsajátította a játékot, fel kell emelnie az ante-ot és a fejét a magas görgős asztalokhoz.

A High Stakes Games előnyei

A magas tétű játékok előnye nyilvánvaló. Minél nagyobb a tét, annál nagyobb a kifizetések. Lehet, hogy hallottál olyan emberekről, akik pár millióot nyertek a blackjack-asztalokon Vegasban. Amit nem értenek, az, hogy minden egyes játéknak legalább 100 nagy vagy több tétje volt. A nap végén készen kell lennie arra, hogy elveszítse azt, amire szüksége van egy nagy nyereményért. A költségvetés beállítása az első lépés a sikeres online szerencsejátékhoz. Az asztali és a kártyajátékok esetében a tét szintjének közvetlenül meg kell felelnie az Ön képességeinek és a jutalmaknak.

A Slot Stakes beállítása

Ezért a játékgépek hihetetlenül népszerűek. Minden résszel és céllal kaszinójátékok, ahol a tétek meglehetősen alacsonyak, de a kifizetések meglehetősen magasak. A legtöbb online video slot játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy az egyes centrifugák elején állítsák be a téteket. Ez a fogadási tartomány bárhol lehet az 0.01-tól akár 10-érmékig is.

Nyilvánvaló, hogy minél nagyobb a tét, annál nagyobb a kifizetések. Olyan egyensúlyt kell találnia, ahol a tétek megfelelnek a bankrollnak, és a kifizetések elég magasak ahhoz, hogy garantálják az árat. Ha megnézed a progresszív résidőket, akkor a progresszív jackpot csak akkor nyerhet meg, ha a legtöbb nyerővonalon játszik.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A High Stakes és az alacsony tétű játékok magyarázata Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon