A történelem legnagyobb összegyűjtött fogadója

0 Comments

A sportfogadások nagy izgalma a kicsi, de bizonyos és valószínűtlen, de életváltó győzelmek között. Minél rosszabb a nyerési esélye, annál nagyobb a nyeremény, ha ezt teszed, ami azt jelenti, hogy még egy kis fogadással is nyerhetsz, ha az esély elég hosszú (és hihetetlenül szerencsés).

Ez megmagyarázza, hogy a licitálók néha pénzt adnak a legkevésbé valószínű győztesnek - néha hosszú lövésnek és néha képzettnek. A börtönnek ez a bátor kategóriája gyakran puha helyet foglal magában az akkumulátoros fogadásokért (más néven parlays), mert ezek a tétek általában elképzelhetetlenül hosszú esélyeket mutatnak. Ennek az az oka, hogy egy akkumulátor egy fogadás, amely egynél több fogadást köthet különböző eseményekre, és a licitálónak helyesen kell megjósolnia az összes ilyen esemény kimenetelét, vagy, ahogy mondják, minden fogadás ki van kapcsolva. Mint ilyen, a sportfogadás története a parcellákon történik.

Ahhoz, hogy egy kis esélyt szerezzen a hosszú lövésen és nyerjen, nézze meg a legnagyobb valódi akkumulátorok listáját növekvő sorrendben:

Darren Yates: £ 550 823

Szeptemberben 1996, tapasztalt bögre-bögre, Darren Yates úgy érezte, szerencséje változik, mint a belieguered jockey, Frankie Dettori. Mindezek ellenére (vagy pontosabban az 8 150-tól 1-ig) esélye, Dettori megnyerte mind a hét versenyét az Ascotnál.

Azáltal, hogy pontosan megjósolja, hogy mi történjen a történelemben, mint Dettori csodálatos hét, Yates egy £ 67.58-t indított 550 823-ba.

Anonymous (Málta): £ 585 000

A máltai sziget kis faluban egy névtelen licitáló ütött arany novemberben 2011 19-betéttel egy sor sorozatban UK labdarúgás A Reds-Chelsea játék utolsó percében nyertes céllal végződik a játék.

A máltai büntetőnk 585 000 80 683 / 738 nyereményszorzójánál 1 XNUMX-ot fizetett ki. Különösen sötét hétvége volt a brit bukmékereknek, mivel más fogadók is sok pénzt adtak erre a valószínűtlen kimenetelre.

Anonymous (London): £ 625 000

Annak ellenére, hogy az 6 542 az 1-hez igaz, az anonim london novemberben 2014-nál húzta meg a nagy időt 100-os parlay-vel nyolc Premier League labdarúgó-mérkőzésen. A hihetetlen előrelátásnak, a szerencsétlen szerencsének vagy mindkettőnek köszönhetően a licitáló 625 000-ot kapott a (z) problémáért.

Anonymous (Leicestershire): £ 823 000

A pónikra való áttérés nevetségesen jövedelmezőnek bizonyult egy ismeretlen férfi számára az Egyesült Királyságban, áprilisban 2017-ben. A brit licitáló egy £ 19 akkumulátort bízott egy öt helyi találkozó sorozatára, és az 43 315 / 1 esélyei ellenére megdöbbentő £ 823 000-ot vitt haza - a legutóbbi nagy nyeremény, amely eddig a legnagyobb szerencsétlen bukméker nyereménye volt .

Fred Craggs: £ 1 Million

Kétséges, hogy az 60 éves műtrágya-értékesítője, Fred Craggs elvárta, hogy milliomossá váljon, amikor 50p lóversenypályát helyezett kétmillióra egy esélyre február 2008-ben… de pontosan ez történt!

Ha több drámát szeretne hozzáadni ehhez a rags-to-riches mesehöz, a Yorkshireman csak az 8-szeres győzelméről tudott, amikor visszatért a bukmékerhez, hogy tegyen egy másik tétet.

Steve Whiteley: £ 1.45 Million

Végül a történelem legnagyobb összegyűjtött győzelme március 2011-ben érkezett Steve Whiteley-nek, az Egyesült Királyságban Tawton-tól szerénytlen vízvezeték-szerelőnek. A Whiteley kinyomtatott egy 1.45 millió dollárt, és csak 2-ot nyert az 725 000 / 1 parlay-en az Exeter Tote Jackpot hat győztesénél az Egyesült Királyságban és Írországban.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A történelem legnagyobb összegyűjtött fogadója Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: