A tíz legjobb hongkongi online kaszinóhely

Hongkongból nem hiányoznak a szórakoztatások. Az online szerencsejátékok azonban milliókat élveznek. Miben lehet még meglepni a HK-játékosokat?

A Bonus.Express összeállította a 10 legjobb online kaszinó listáját, amelyeket Hongkongban játszhat. Akár Konger Konger, akár látogató, ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a legbiztonságosabb kaszinók, a luxusbónuszok és a legfontosabb jackpotok alapján a hongkongi kaszinók rangsorolt ​​listáján!

A tíz legfontosabb hongkongi online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $ 1000

600 eurós kaszinó üdvözlő bónuszcsomag

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 600

100% -os meccsbónusz 250 £ -ig

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz £250

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200

Kaszinó bónuszok 29 kaszinóból

Kifizetés 97.86%
Teljes bónusz $ 1000

100% 100 euróig + 100 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz € 100Körülbelül a tíz legjobb hongkongi online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Hogyan találjuk meg a legjobb online kaszinókat Hongkongban

Szakembereink szigorú kutatási folyamatot követnek, hogy meghatározzák a legjobb online kaszinókat Hongkongban. De hogyan csináljuk? Itt elmagyarázza, hogy mit keresünk, mielőtt egy weboldalt tanúsítunk Hongkong egyik legnépszerűbb online kaszinójaként.

Biztonság és biztonság

Soha nem kell aggódnia, hogy pénzeszközeit elveszíti egy illegitim kaszinónak, ezért az általunk felülvizsgált kaszinók mindegyike 100% -ban biztonságos és megbízható. A minősítéshez a kaszinónak szerencsejáték-engedéllyel kell rendelkeznie. És az összes hongkongi kaszinónk, amelyet felülvizsgálunk, bevált tapasztalatokkal rendelkezik arról, hogy gyorsan fizetnek a nyertes játékosoknak.

Online fizetési módok a játékosok számára Hong Kongban

Tudjuk, hogy gyorsan hozzá szeretne férni pénzeszközeihez, akár egy asztali e-pénztárcán keresztül, akár az okostelefonon történő kivonással. Különösen a hongkongi játékosok rendelkezésére állnak a fizetési módok. Ha olyan lehetőségeket észlelünk, mint például a WeChat Pay, az AliPay és az UnionPay, akkor a kaszinó magasabb rangot fog elérni a hongkongi online kaszinókatalógusunkban.

Választható kaszinó játékok

Minél szélesebb a választék a rendelkezésre álló játékok között, annál valószínűbb, hogy felsoroljuk a legjobb online kaszinók listáját Hongkongban. Az online résidők nagy szerepet játszanak döntésünkben; hihetetlenül népszerűek és meglehetősen hasonlítanak a pachinko-hoz, ami rendkívül fontosak Hongkong játékosai számára. Azt is megnézjük az online kaszinó játékok választékát, mint például Baccarat, pai gow és sic bo, valamint élő kereskedő játékok. Szakembereink mindig több eszközön tesztelik őket, így zökkenőmentes élményben részesülhet a mobiltelefonon vagy az asztalon játszott játék.

Legjobb bónuszok Hong Kong számára

Ha csatlakozik egy új online kaszinóhoz, akkor természetesen a legmagasabb értékre vágyik - ezért vadászunk nagy bónuszokkal rendelkező kaszinókban. Ez azt jelenti, hogy élvezheti azokat a játékokat, amelyek a legjobb online kaszinókban vannak Hong Kongban, anélkül, hogy többet költenie, mint amennyit kellene.

Kitűnő ügyfélszolgálat

Számos játékosunk kedveli a kínai vagy az angol nyelvet, ezért inkább a kétnyelvű ügyfélszolgálatot részesítjük előnyben. Ha egy online hongkongi kaszinó támogatást kínál mindkét nyelven, akkor valószínűbb, hogy felmegy a listánkon. Természetesen barátságosaknak és tájékozottaknak is kell lenniük.

De számos ajánlott online kaszinóval hogyan tudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára? Ha nem biztos benne, a játékválasztás mindig jó hely a kezdéshez.

Útmutató a legjobb hongkongi kaszinó webhelyekhez

Mivel oly sok offshore kaszinó vágyakozik vonzó magasságra Hong Kong-ból, a választás elkényezteti Önt, amikor online kaszinót választ. A HK kaszinó-oldalai hírhedten nagylelkűek az üdvözlő ajánlatokra vonatkozóan, ám sokkal többet kínálnak, mint pusztán a bónuszpénz.

Szakembereink áttekintették minden online kaszinót, amely elfogadja a hongkongi játékosokat. Felajánlva egy ellenőrző listával, amíg a karjuk nincs, tapasztalt értékelőink a kritériumok listáját követik annak meghatározására, hogy melyik hongkongi online kaszinók képezik a termést. Az általunk figyelembe vett számos tényező közül néhány:

  • Üdvözlő ajánlatok és promóciók - A legjobb hongkongi kaszinó oldalak versenyeznek egymással, állkapocs-ejtő bónuszok nyújtásával. Nagy befizetési bónuszt kell üdvözölnie, de a feltételeknek is tisztességesnek kell lenniük. Számos webhely kínál ingyenes pörgetéseket és befizetés nélküli bónuszokat.
  • Kaszinó játékok választéka - Akár a Mahjong, akár a nyerőgépek kedveled vannak, a játék előcsarnokában el kell döntenie a választást. Az élő kaszinó játékok nagyon népszerűek a hongkongi online kaszinókban. Virtuális helyet foglalhat el a Sic Bo asztalán, vagy kipróbálhatja szerencséjét a Dragon Tiger-en.
  • Banki módszerek száma - Fontos, hogy a preferált banki módszert felsorolja a pénztáros. Függetlenül attól, hogy hitelkártyával vagy Bitcoin-nal kívánja letétbe helyezni hongkongi dollárját, ezt gyorsan és egyszerűen meg kell tennie. A banki limiteket felülvizsgáljuk annak ellenőrzése érdekében is, hogy azok ésszerűek-e.
  • Engedélyek és biztonsági intézkedések - Az a tény, hogy a HK-ban lévő online kaszinót nem engedélyezi a helyi önkormányzat, még nem jelenti azt, hogy ne keressen licencet. Az engedélyeztetés mellett biztosítjuk, hogy a kaszinó titkosítási technológiát alkalmazzon, és olyan intézkedéseket keressünk, mint a kétfaktoros hitelesítés (2FA).
  • Ügyfélszolgálati csatornák - Könnyen kell kapcsolatba lépni egy barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálattal, függetlenül attól, hogy melyik kaszinóra csatlakozik. A legjobb hongkongi online kaszinók 24 órás támogatást kínálnak e-mailben, telefonon és élő csevegéssel több nyelven, hogy segítsenek bármilyen kérdésben.

Idegen helyszínek működnek a területen

Mint a többi Kína, Hongkongban nincs szabályozási keret az online szerencsejátékok számára. Ez azt jelenti, hogy törvénytelen bárki számára online kaszinó üzemeltetése Hongkongban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az ilyen webhelyeket itt nem látjuk - egyszerűen csak azt, hogy mindegyik külföldi országon alapul. Mivel a kormány nem mutatta érdeklődését annak megakadályozása érdekében, hogy az egyének a ezeken a weboldalakon játszhassanak, ezek a tengerentúli szolgáltatók szürke piacnak tekintik azt, ahol az engedélyezési rendszer hiánya ellenére kínálhatnak játékokat.

Az itt található hongkongi online kaszinók kiválasztását befolyásolja a szabályozás hiánya: bár sok nagyon jó hírű társaság engedi, hogy itt játszhassák a játékot, az ipar más nagy nevei továbbra is kihagyják a választást, ha ragaszkodnak a szabályozott piacokhoz (ez különösen igaz a köztulajdonban lévő társaságokra). Ennek ellenére valószínű, hogy itt játszik a következő márkák bármelyikével rendelkező webhelyekkel:

Legal Gaming Limited, de széles körben elérhető

Hasonlóan Kína szárazföldjéhez, a fogadásoknak hosszú és emeletes története van Hongkongban. Noha az önkormányzat soha nem akarta ezt a tevékenységet teljesen leállítani, érdekükben volt az iparág mértékének ellenőrzése anélkül, hogy az állampolgárok számára túlságosan megnehezítenék a fogadások itt és ott történő élvezetét. Ez a vágy az 1977. évi szerencsejáték-rendelet elfogadásához vezetett, amely ma az iparágat irányítja.

A jelenlegi törvény értelmében a területén nincs szárazföldi kaszinó. Vannak olyan hajók, fedélzeti kaszinókkal, amelyek dokkolnak a városban, majd a nemzetközi vizeken utaznak, mielőtt bármilyen fogadást fogadnának el.

A tégla és habarcs létesítményeket itt fontolóra vették, de a kormány több alkalommal elutasította. Az uralkodó bölcsesség úgy tűnik, hogy minden Makaóval való versenyt kísérlet ostoba lenne, és az esetleges nyereséget ellensúlyozná a kibővített játék lehetőségek által okozott társadalmi kár.

A makaói online kaszinó-oldalak hasonlóan működnek, mint a hongkongi lakosok, bár Makaó kormánya elismerte, hogy nem léteznek online szerencsejáték-törvények, és sokkal lazább megközelítést alkalmaznak a szerencsejátékokkal szemben.

A tíz legjobb hongkongi online kaszinóhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

szerencsés patak kaszinó 100 ingyenes pörgetések