Hogyan változik a Castle Builder II Slots Gaming

0 Comments

A digitális és mobil forradalmak megváltoztatták az életünk módját. Hogy hogyan kommunikálunk, hogyan vásárolunk, és arról, hogy hogyan bankozzuk, hogyan veszünk részt a körülöttünk lévő világról szóló hírekkel.

Csak idő kérdése volt, mielőtt ezek a hatalmas erők megváltoztatták az online nyerőgépek lejátszásának módját, és köszönhetően Microgaming és Ausztriaa Rabcat Gaming-en alapul, ez az idő most.

A tisztelt szoftverfejlesztők debütáltak Castle Builder II, egy új nyílás az ICE Totally Gaming 2017-ban februárban. Ellentétben a korábban látott vagy lejátszott nyílásokkal, az áthidalja a különbséget az izgalmas video slot élmény és a közösségi média között.

Amennyire azt mondhatjuk, hogy a Microgaming létrehozott egy olyan slotot, amely elég kényelmesen behatol a készségalapú játék területén.

Az innovatív játék csak a megfelelő időben jön, mivel a játékosok játékszerzési szokásaiból származó közelmúltbeli felmérések azt mutatják, hogy a több ezeréves generációba tartozó játékosok többsége elégedetlen a hagyományos kaszinójátékokkal, és inkább olyan készségalapú játékokat részesít előnyben, mint a videojátékok. nőtt fel.

A Microgaming indokoltan büszke az eredeti Castle Builder bővítőhely folytatására, és nagyon nagy reményekkel rendelkezik. A fejlesztői játékok kiadója, David Reynolds azt mondta, elvárja, hogy a Castle Builder II hatalmas sikert aratott, mivel több várat, királyságot és karaktert tartalmaz, mint az eredeti játék.

Reynolds hozzátette, hogy az érdekes játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kalandokat kezdjenek, és finom várakat építsenek, ezáltal meghosszabbítva a játék életciklusát. Valójában messze van a hagyományos játékgépektől.

A Castle Builder II

A Castle Builder II online slot játékmenetet kínál, amelyet csak egyedülállónak lehet leírni, bár biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben még több hasonló videót is várhat.

A játéknak öt tárcsa van, és különböző szinteket tartalmaz, amelyekhez a játékosoknak hozzáférniük kell. Választhat két különböző avatár közül, amelyek mindegyike egyedi sajátosságokkal rendelkezik, és speciális funkciókkal bővíthető, és egy különleges harmadik avatarot is kinyithat a játék szintjein.

Az 300 különböző királyságaiban több mint 15 karaktert tud kölcsönhatásba lépni, és a névhez igazodva 75 várakat is ki kell építeni. A kastélyok építéséhez és különféle díjakhoz és funkciókhoz való hozzáféréshez különféle építőanyagokat kell összegyűjtenie a különböző királyságokban a várépítő II tárcsák forgatásával.

A tekercsek is kulcsfontosságúak a tapasztalati pontok megnyeréséhez, a szintek áthaladásához és különböző eredmények eléréséhez.

A játékban egy csésze kihívások is vannak. A rendszer látta, hogy különleges trófeákat szerez, amelyek segíthetnek az avatarodnak a játékban.

Castle Builder II játékmenet

A Castle Builder II lejátszásakor az első lépés az építő avatar kiválasztása. Választhat Mandy, egy fiatal és tapasztalatlan építő között, aki ingyenes pörgetésekkel, Sam és öregebb építővel rendelkezik, akinek kézművessége nagyobb jutalmat szerez.

Amikor kiválasztotta az avatarot, akkor a játék térképére kerül. Ezután kiválaszthat egy királyságot, amelyben megkezdi a várak építését.

Meg kell spin a tárcsák gyűjteni vasérc, kő, tégla, és a fa, amellyel építeni a kastélyok. Amikor kitöltöttél egy állványt a gyűjtött szimbólumokkal, az avatarod építeni fog egy kastélyrészt, amelyre készen kell állnia egy királyi esküvőre, amelyen bónuszdíjakat kaphatsz.

Nem kétséges, hogy - a II. Kastélyépítőnek lehetősége van forradalmasítani az online slotok lejátszásának módját.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan változik a Castle Builder II Slots Gaming Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon