Hogyan változtatta meg a Tech az utazást

0 Comments

Olyan sok szempontból van a modern technológia, amely egyszerűbbé tette az utazást. Van egy alkalmazás, amely segít a repülőjegyek lefoglalásában, a szállodai szobák legjobb ajánlatainak megismerésében, a legjobb helyi látnivalók felfedezésében - és még mobil kaszinóalkalmazások is vannak, amelyek a következő célállomásra történő repülés közben szórakoztatják Önt.

Az utazás mellett a mobil technológia azonban számos nagy gyakorlati felhasználással rendelkezik a gyakori utazók számára. Az olyan fejlett alkalmazások, mint a SkyScanner, az AirBnB és a TripAdvisor lehetővé teszik mindenki számára, hogy gyors, egyszerű és megfizethető lehetőségeket találjon az utazási tervezéshez, a szállodai szobákhoz és szinte minden más utazáshoz kapcsolódó szolgáltatáshoz. A jegyek vásárlása szintén biztonságos, azonnali és nem igényel további utazást, így sokkal több idő áll a világ felfedezésére.

Ezeknek az alkalmazásoknak az a hatalma, hogy a hagyományos utazási irodák gyorsan elavulnak, a közelmúlt statisztikái szerint, hogy az utazók fele nagyobb valószínűséggel talál egy új nyaralóhelyet a Twitteren, mint bárhol máshol. A jó hírek hosszú listája a TripAdvisoron vagy egy utazási blogon is elég ahhoz, hogy meggyőzze a világ szkeptikusabbjait is, így könnyedén kiválaszthatja azokat a szolgáltatásokat, amelyek az egyes személyeknek az igényeiknek megfelelő pontos jellemzőket biztosítanak.

Perks az utazók és cégek számára

Az utazási technológia előnyei nem érnek véget. A szociális médiaplatformok lehetővé teszik számunkra, hogy azonnal és széles közönséggel azonnal rögzítsük és megoszthassuk utazási élményeidet, ami összekapcsolt minket, függetlenül attól, hogy hol vagyunk a világon. A legmodernebb módja annak, hogy a legközelebbi turisztikai célpontjait meglátogatva vagy a Facebookon való bejelentkezéskor a legkedvezőbb módja, hogy a szeretteik tudják, hogy biztonságosan érkeztek, és készek felfedezni.

Érdekes, hogy ez előnyös az Ön által használt szállodákra, szabadidős társaságokra és utazási szolgáltatásokra is, mivel azonnali utalásokat kaphatnak egyetlen pozitív hozzászólásból. A jó média-áttekintések és a vonzó képek hatékony és költségmentes hirdetési formát jelentenek azoknak a vállalatoknak, amelyeknek a szolgáltatásai megérdemlik!

Néhány más, utazással kapcsolatos múltbeli sérelmét a mai technológia is megoldotta. Vegyük például a menetrendeket, amelyeknek mindig is jó hírneve volt annak, hogy nehezen nyomon követhető. A menetrend és a navigációs alkalmazások használatával az utazók megtarthatják a menetrendjüket, könnyedén megtalálhatják a kiválasztott úticélokat, és felkereshetik a helyi forgalmi statisztikákat, hogy elkerüljék a csúcsforgalmat és időben érkezzenek biztonságosan.

A Tech In Travel másik oldala

A technológia és a szociális média hatása az utazásra nem minden pozitív. Míg a geotagok és hashtagok bizonyos, kevésbé ismert célpontokat helyezhetnek el a térképen, ez nagy környezeti hatással lehet a természeti látnivalókra, mint a látogatók számára. csillagászati ​​szempontból. A lenyűgöző képekkel és a több ezer önkényesítéssel egyre nagyobb figyelmet szentelt természetes foltok gyorsan turisztikai hotspotokká alakulnak, nyílt földterületeket fejlesztve parkolók, benzinkutak, éttermek és szálláslehetőségek.

Ezek a célállomások olyan szociális média felhasználókat is vonzanak, akik megpróbálják megfertőzni őket annak érdekében, hogy szerezzenek társadalmi média hírnevet, ami veszélyeztetheti a helyi környezetet - ahogyan a kaland kereső Trev Lee, aki behatolt a Yosemite Nemzeti Parkba, és illegális tüzeket épített be 2013, míg a park rangerek az állam történelmének egyik legnagyobb tűzvészét harcolták.

Mondanom sem kell, hogy a technológia és az utazás fúzióját felelősséggel kell tekinteni, és az utazóknak mindig ügyelniük kell arra, hogy tiszteletben tartsák a meglátogatott úticélokat. Azonban, amint ez a tisztelet érvényesül, az utazási technológiák előnyei felbecsülhetetlenek, ezért vásároljon meg néhány utazási jegyet, telepítse le kedvenc mobil kaszinó alkalmazásával, és készen áll a következő megállóra való megérkezésre

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan változtatta meg a Tech az utazást Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon