Hogyan csökkenti a technológia a csalást

0 Comments

Amíg van kaszinó, csalás történt. Amióta az első ember elkezdett kártyajátékokat játszani, mindig volt valaki, aki nagyobb jutalmat akart csalni. Alapvető emberi természetünk itt hibáztatható.

Mindannyian jobban akarunk lenni, mint az asztalnál. Ez csak az, hogy néhány ember rendkívüli hosszúságra megy, hogy megtörténjen. A szárazföldi kaszinók a csalók és csalók nyilvánvaló céljai. Egy népszerű kaszinó több ezer játékosnak is csodálhatja a kaszinó emeletét. Ez szinte lehetetlenné teszi, hogy minden egyes csaló játékos vagy egy korrupt kereskedővel találkozzon.

Az internetes kaszinók egyik oka annyira termékeny, mert gyakorlatilag lehetetlen csalni. A szárazföldi kaszinókban használt csalási technikák sokasága a játékosok fizikai érintkezésével forog az asztalokkal és a kártyákkal. A kártyaszámlálás például olyan játékosokra támaszkodik, akik fizikailag látják a fedélzetet és minden kártyát, ahogy azt osztják. A lyukkártás egy másik módja annak, hogy a játékosok jobban tudják a kaszinót. Ez az a pont, ahol a játékosok egy ügyetlen kereskedőt céloznak meg, aki egy üzlet során villog a kártyáira.

Az online szerencsejáték előnyei

Az online kaszinóknál a véletlen számgenerátorok készítik a játék eredményeit, és a kártyák soha nem jelennek meg az üzlet során. A játékosok nem képesek hamis kártyákat készíteni, hamis kockákat készíteni, vagy olyan videotáplálást kapni, amelyről az ellenfél játszik. Az online szerencsejátékok nem csak biztonságosabbak a játékosok számára, hanem a kaszinó számára is. Tehát mit tehetnek a szárazföldi kaszinók, hogy megfékezzék ezt a problémát. Ez olyan kérdés volt, hogy minden szárazföldi kaszinó rendszeresen megkérdezte biztonsági tanácsadóit. A jó hír a kaszinó tulajdonosok számára az, hogy a technológia itt van, hogy kézzel adhasson.

Milyen kaszinók vannak ellen?

A korai 70 és az 80 szárazföldi kaszinóit a csalók hordái célozták, amelyek kihasználják a nyugodt biztonsági intézkedéseket. Abban az időben a videomegfigyelő technológia már a gyerekcipőben volt, és a védők szkrínelése alapvetően lehetetlen volt.

Ma az asztalok megfordultak. A modern felügyeleti technológia olyan pontra jutott, ahol az arcfelismerő tünetek beolvashatják és jelezhetik azokat a személyeket, akiket betiltottak a terület kaszinóiból. A biztonság az ajtónál kezdődik, és az azonosító alapellenőrzés minden, a kaszinó adatbázisában beolvasott védőnégyzetet ellenőrzi.

Sok szárazföldi kaszinó is elkezdte betiltani a Google Glass intelligens szemüveg viselését. Míg főként óvintézkedés, az okos szemüveg képes összekapcsolni az okostelefonra, és csak olyan adatokat fogadhat, amelyeket a viselő láthat.

El tudod képzelni, hogy ezek milyen előnyökkel járnának egy játékosnak, aki egy pókerasztalnál ül, és a társszerzője a többi játékost figyelte. Mindössze egy szimbólum szöveges üzenet, amely megmutatja, hogy mi a játékos ellen.

Valós idejű viselkedéselemzés

Bár nem tudja, hogy a kaszinók magasan képzett személyzettel rendelkeznek, hogy kiképezzék a furcsa és következetlen viselkedést a kaszinóasztalon. Ezeket az embereket olyan játékosok képezik, akik úgy vélik, hogy elvárják a játék kimenetelét, ezáltal felfedve, hogy már ismerik az eredményt. Itt a technológia újra be tud lépni.

A rendszereket már tesztelik a rendellenes viselkedésminták felvételére a testbeszéd és az arckifejezések rögzítésével. Bár ez inkább a sci-fihez hasonlít, nem fog sokáig tartani, amíg az ilyen típusú biztonsági rendszer minden vezető szárazföldi kaszinónál működik. A technológia önmagában is képes szkennelni és figyelemmel kísérni a vendégeket és a kereskedőket több táblában valós időben, és megjelölni minden rendellenes viselkedést.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan csökkenti a technológia a csalást Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: