Hogyan működik a negatív előrehaladási fogadási rendszer

0 Comments

Több száz fogadási rendszer áll rendelkezésre online, kifejezetten az egyes rendelkezésre álló kaszinójátékokra. És érdemes megjegyezni; minden fogadási rendszer egy vagy több szempontból tart valamilyen értéket. A pontos fogadási rendszerek diktálnak egy konkrét akciót, amelyet egy adott játék minden lépésénél meg kell tenni, és bár az ilyen típusú útmutatók gyakran pozitív eredményeket adnak, azt mondták, hogy a pontos szabályok követése után a kaszinójátékokat csökkenti nem több, mint egy házimunkát.

Ez valóban igaz lehet. Ha az elme halmaza, hogy jobban szeretne játszani a kaszinójátékokban, de nem izgatott, hogy pontos szabályokat kell követnie szó szerint, segíthet egy szélesebb fogadási stratégia megismerésében, amely segít javítani egy játékban, de még mindig lehetővé teszi a kísérletezés és a szabadság lehetőségét. Az egyik ilyen széles körű koncepció, amelyet a kedvenc játékodban tudomásul veszünk, és a játékban való részvétel, negatív progressziós rendszernek nevezzük. A negatív progressziós rendszer fogalmának figyelembevételével megvalósíthatja az alapötleteket, és bizonyos mértékig javulást fog látni a visszatérésekben, de továbbra is megengedett, hogy a játékot játszhassa.

Az esztergálási árapályok előrejelzése

A kaszinójátékokban negatív és pozitív progressziós rendszer is létezik. A pozitív progressziós rendszer azt sugallja, hogy a játékosnak növelnie kell a fogadásokat, amikor a győzelem megtörténik. A negatív progressziós rendszer azt sugallja, hogy ha veszteségek merülnek fel, akkor valószínűleg nyer. Ezért, ha veszteség keletkezik, a játékosnak növelnie kell az aktuális tétet, hogy kihasználhassa azt a győzelmet, amelyet elkerülhetetlenül követni fog. Ha a győzelem megtörténik, a játékosnak csökkentenie kell a tétet, ha a veszteség elkerülhetetlenül következik. A nyert összegnek fedeznie kell a korábban bekövetkezett veszteségeket.

Természetesen a kaszinójátékok véletlenszerűen alapulnak, és nincs olyan fogadási rendszer, amely 100% -ig sikeres lesz. Mind a negatív, mind a pozitív progressziós rendszerek nagy értéket képviselnek, de egyik sem mágikus módja annak, hogy hirtelen a végső kaszinójátékos legyen. A legjobb, ha megérthetjük, mit akarnak elérni a rendszerek, és a tudás felhasználásával a kedvenc kaszinójátékodban a lehető legjobb eredményt érheted el.

Melyik játék működik a negatív progresszióval?

A két rendszer szilárd tanácsot ad a legtöbb kaszinójáték számára. Mivel a kaszinójáték természetéből adódóan kockázati, jutalmazási és szerencsejáték, egyszerűen megértve, hogy az árapályok mindig, vagy más módon fordulnak, az az, ami fontos. Játékok, mint például rulett és craps kiválóak, ha negatív és pozitív fejlődést tartanak szem előtt. Még egy slot játék is előnyös lesz, ha ezeket a rendszereket bölcsen hajtják végre.

Hol kaphatok fogadási útmutatókat

Amint már említettük, a negatív progresszió-fogadási rendszer széles körű ötlet. Sok más fogadási útmutatók vannak, amelyek közül sok konkrétabb és pontosabb. A fogadási útmutatók többsége ingyenes, és Ön elfogadhatja és tesztelheti azokat. A rulettre használt Martingale negatív fogadási rendszer egy példa egy nagyon egyszerű útmutatóra, amely megbízható eredményeket ad. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a fogadási rendszer nem tökéletes, és mindegyik kockázati szintet tartalmaz.

A Martingale rendszer esetében, amely azt sugallja, hogy piros vagy fekete fogadásra kerül, és kétszerese a tét, ha nem sikerül, az eredmények az idő nagy részében megbízhatóak. Az 5-sorozat egymás utáni elvesztése esetén azonban a fogadási rendszer szétesik és nem tudja fedezni a veszteségeket. Nagyon valószínűtlen, hogy az 5-et elveszíti egy sorban, de valószínűtlen, hogy nem lehetetlen. Ezért nyilvánvaló, hogy a fogadási rendszerek hibái vannak.

Légy a saját mestered

Végül hamarosan megtudhatja, hogy a fogadási útmutatók, ahogyan a neve is sugallja, útmutatók. Olvassa el és ismerje meg a számos útmutatót, és használja az információkat a játékstílusának leginkább megfelelő módon. Ha olyan játékos vagy, aki szereti a kaszinójátékokat gyorsan és teljes élvezetes kockázattal, alkalmazkodjon egy saját fogadási rendszeréhez, amely megfelel ennek a szándéknak, de okos módon használja a logikai szabályokat. Lehetséges, hogy kockázatos, és még mindig okos lehet.

Ha úgy dönt, hogy lassan és óvatosan veszi a játékokat, akkor újra létrehozhat egy olyan fogadási rendszert, amely ezt teljes mértékben kihasználja. A legtöbb fogadási útmutatók azt ajánlják, hogy a lassú és állandó az út. De ami még ennél is fontosabb… lassú, stabil és okos a legjobb megoldás. Olvassa el az útmutatókat, értse meg őket, és használja őket a játékstílusához. A javulás és a siker szintje egyértelmű lesz.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan működik a negatív előrehaladási fogadási rendszer Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: