Hogyan válasszuk ki a legjobb online kaszinókat Kanadában

0 Comments

Kanada egyik legjobb online kaszinójaként a JackpotCity csapata azt akarja, hogy minden játékos nagyszerű élményben részesüljön, amikor bejelentkezik a játékra. Úgy gondoljuk, hogy a rekordunk ebben a tekintetben a legjobb online kaszinók közé tartozik, nemcsak Kanadában, hanem az egész világban. Ugyanakkor nem kell megírnunk a szót. Rengeteg módja van annak, hogy meggyőződhet róla, hogy egy kiváló minőségű kanadai online kaszinóban játszik, és nem valahol, ahol gátlástalan és még illegális üzleti gyakorlatokat alkalmaznak. Például ellenőrizheti, hogy az Ön által fontolóra vett szerencsejáték-oldal megfelelően akkreditált-e. Az ország legjobb legitim online kaszinói büszkén jelennek meg a licensz jelzéssel. A JackpotCity Casino-hoz hasonlóan az ilyen típusú licenc jelvény gyakran a weblap alján található. Továbbá mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint, hogy átirányítsa a kaszinó akkreditációját a megfelelő weboldalon.

Miközben a kanadai kaszinó megfelelő akkreditációját ellenőrzi, érdemes megnézni a rövidítést, mint például a TST és az eCOGRA. Az első a legismertebb vizsgálati ügynökségre vonatkozik, amely önállóan ellenőrzi a szoftvert annak biztosítására, hogy az adott online kaszinóban játszható játékok tisztességesek. A második panaszkezelési szolgáltatásra vonatkozik. Továbbá, vannak más tényezők is, amelyeket meg kell erősítenie bármelyik kanadai online kaszinóval, amellyel regisztrál. Ezek közé tartoznak azok a titkosítási módszerek, amelyekkel személyes adatai biztonságban vannak. Ezenkívül olvassa el a felülvizsgálatot, vagy kettőt, hogy megnézze a többi játékos értékelését az ügyfélszolgálat szintjéről és a felelős szerencsejáték-intézkedésekről.

Hogyan szabályozzák az online kaszinókat Kanadában?

A múltban Kanadában a szerencsejáték-szabályozás szigorúbb volt, mint a világ más részein. Valójában csak a szerencsejátékok nagyon korlátozott formái voltak megengedve, amíg az 1970-ek meg nem szűntek, amikor egy sor jogi változás a játékszektorot sokat enyhítette. Bár a tégla- és habarcs kaszinóban szerzett szerencsejáték Kanadában továbbra is szigorúan szabályozott gyakorlatnak számít, a különböző tartományok saját törvényekkel rendelkeznek, az ország szerteágazó online szerencsejáték-ágazata meglehetősen eltérő. Valójában a kanadai szövetségi törvényben szereplő szürke területre esik. Ez azért van, mert amikor Kanada szövetségi kormánya számos szerencsejáték-formát engedélyezett az 1985-ban, úgy döntött, hogy nem változtatja meg az ország büntető törvénykönyvét. Az eredmény az volt, hogy a legtöbb szerencsejáték-szabályozás ellenőrzését a tartományi kormányok, nem pedig a szövetségi kormányok irányították.

A decentralizált szabályozási keret következménye nem volt olyan fontos az 1980-ekben, de ez megváltozott, amikor az online kaszinók fellendülése Kanadában évtizedekkel később következett be. Végül is lehetővé tette a felhasználó számára, hogy a legjobb online nyerőgépeket Kanadában a saját otthonuk kényelméből, egy mérföldnyire lévő kaszinóban játszhassa. Tekintettel arra, hogy az online kaszinók nem földrajzi alapon működnek, egyesek érthetően aggódnak, hogy a rájuk vonatkozó fogadások jogellenesek lehetnek, ha egy tartományban laknak, és az online kaszinó, amelyet játszanak, egy másikban van bejegyezve. Az aggodalom ellenére, amíg a fogadószolgáltatás egy olyan tartományban található, amely lehetővé teszi a szerencsejátékot, és az üzemeltető a megfelelő hatóságok által erre feljogosított engedéllyel rendelkezik, akkor a kanadai állampolgárok közötti online szerencsejáték tökéletesen törvényes.

A Kahnawake Gaming Commission

A Kahnawake Gaming Commission, vagy a gyakran említett KGC egy harmadik féltől származó játékbizottság, amely az online szerencsejáték-akkreditációk Kanadában történő szabályozásáért és terjesztéséért felelős. A KGC a Kahnawake belsejéből működik, amely technikailag szuverén nemzetiségű, annak ellenére, hogy megfelel a kanadai szerencsejáték-szabályoknak. A bizottság először 1996-ben jött létre, és az interaktív játékokra vonatkozó szabályokat csak három évvel később követték az 1999-ban, amely még mindig a KGC online kaszinókkal végzett munkájának nagy részét képezi. Fontos, hogy jogi szempontból tudomást szerezzen a KGC-ről az online kaszinók tekintetében Kanadában, mivel a Bizottságnak három kulcsfontosságú pontot kell ellenőriznie a licencszerződésében, amelyek mindegyike a játékos védelmét célozza.

Először is, a KGC megállapítja, hogy mit jelent az érintett online kaszinó általános integritásának és megbízhatóságának. Ez azt jelenti, hogy kizárja a széleskörű csalásokat vagy a bűnözőket abban, hogy engedélyezhessék őket. Másodszor, megvizsgálja és ellenőrzi a játékrendszert és a kaszinók online játékához használt szoftvert, ami fontos, ha valaha is kérdezed, hogy az online kaszinójátékok legitimek-e vagy sem. Végül a KGC felhatalmazza, hogy a jóváhagyott tesztelő cég rendszeresen ellenőrzi a kaszinó által használt összes játékrendszert, hogy biztosítsa a méltányosság fenntartását. A KGC a szabályozói szerepkörön kívül nagy tiszteletet szerzett, mivel az online kaszinók Kanadában elindultak a munkájuk miatt, hogy biztosítsa a bizalmat a játékosokkal. A piaci szereplőkkel kapcsolatos panaszok esetén a KGC gyakran a játékosok javára talál. Ez azt jelenti, hogy Kanadában néhány top kaszinó, mint például a JackpotCity, szeretné duplázni a licencszerződéseiket, és gyakran az MGA, valamint a KGC szabályozza őket.

Az online kanadai kaszinók és az offshore szerencsejátékok jogszerűsége

Amint már említettük, a Kanadában szabályozott online kaszinóban szerzett szerencsejáték tökéletesen törvényes minden felnőtt kanadai állampolgár számára, függetlenül attól, hogy hol laknak az országban, mindaddig, amíg maga a kaszinó megfelelően regisztrálva van az illetékes tartományi hatóságoknál. Ahol a szürke terület még mindig létezik a szövetségi törvényben, akkor a kanadaiok hozzáférhetnek a tengerentúli online kaszinók játékaihoz. Ez potenciálisan jogsértő játékosokba kerülhet, bár igaz, hogy kevés ügy van ebben a tekintetben a bíróságok előtt. Ha egy francia, brit vagy máltai online kaszinóba szeretne bejelentkezni, akkor lehetséges, hogy technikai jogsértésnek van kitéve. Szerencsére az online nyerőgépes játékokat kínáló online kaszinók nagy része Kanadában található, így ez nem probléma. Csak ellenőrizze, hogy a kaszinó, amellyel játszol, megfelelően van-e regisztrálva a kanadai tartományban, és a törvényességgel kapcsolatos aggályait be kell tartani.

Valójában a Kanadában a szerencsejáték-szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályok inkább a szolgáltatóra összpontosítanak, mint az ügyfél. Ez az oka annak, hogy a legjobb online kaszinók nagy száma a saját tartományukon kívül található, ami technikai jogi értelemben teszi őket offshore-ként. Továbbá az online kaszinók, amelyek a Natives Reserves-ben vannak, saját joghatóságuk alá tartoznak. Ez azt jelenti, hogy Kanadában van egy online szerencsejáték-kiskapu a Kahnawake Mohawk Territory formájában, amely saját játékbizottságot hozott létre, hogy kihasználja azt az 1990-ekben - jó hír a kanadai sok online játékos számára.

A legjobb online kaszinó játékok az ajánlaton

Néhány a legjobb online kaszinó játékok Kanadában slot. A játékosok jobban szeretik őket, mint bármely más játékformátum. Lényegében az online kaszinó nyerőgépek egy igazi játékgép virtuális ábrázolása. Sokkal többet tudhat meg erről a játékról a JackpotCity Ultimate Guide to Online Slots-ban Kanadában. Rengeteg különböző hely közül választhat, amelyek megfelelnek minden költségvetésnek és játékstílusnak. A másik legjobb online kaszinójáték, amit valódi pénzért játszhat Kanadában Blackjack. Az online nyerőgépekhez hasonlóan ez a szórakoztató kaszinó játék, amelyben megpróbál magas pontszámot kapni anélkül, hogy meghaladná az 21 pontszámot, rendkívül népszerű a kanadai körben. A játék különböző formái léteznek, ami azt jelenti, hogy megtalálod az Ön számára a blackjack megfelelő verzióját. Atlantic City, egy Amerikai formája, népszerű, mint a játék európai szabványos változata. Ezek mindegyike enyhén változik a játékformátumban, de az alapszabályok változatlanok maradnak.

A kanadai online kaszinók majdnem minden videó pókert kínálnak. Ez a kártyajáték különbözik a blackjack-től, hogy inkább a többi játékos ellen, mint a házkereskedő ellen áll. A játék online verziója valóban úgy érzi, hogy ugyanabban a szobában van, mint a többi játékos, így rendkívül izgalmas lehet, különösen akkor, ha jó bíró, mikor mások blöffölnek! Az egyik legjobb online kaszinójáték az Baccarat amely néha úgynevezett punto banco. Ez magában foglalja a kezed összehasonlítását a házzal, és amikor egy kéz játsszon, csak három lehetséges eredmény van - győzelem, elveszítés vagy nyakkendő -, ami megkönnyíti a kezdők számára a felvételeket. Online kaszinó rulett egy másik népszerű játék az országban. Az online rulett többféle tétet kínál, és egy virtuális golyót tartalmaz, amely véletlenszerűen esik egy számozott zsebbe egy forgó kerékön.

Végül, az egyik legnépszerűbb online kaszinójáték Keno. Ez egy olyan lottószerű játék, amelyet sok tégla- és habarcs kaszinóban kínálnak, amelyekben egy adott tartományon belül egy sor számot választanak. A golyókat ezután véletlenszerűen húzzák meg, hogy meggyőződjenek arról, hogy az egyik választása megfelel-e a „hitnek”. Minden ilyen játék esetén az online szerencsejáték-létesítményeknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy betét nélkül játszhassanak a gyakorlatban, így megismerhetik, hogyan működnek a játék előtt.

Online kanadai kaszinószoftver-szolgáltatók

Az online kaszinószoftver-fejlesztők a kínálat kulcsfontosságú részét képezik az online játék során. Ezek a cégek olyan játékokat nyújtanak, mint a VR rulett, játékgépek és pókerjátékok, amelyeket minden online kaszinóban talál. Kanadában számos online kaszinószoftver cég és kiadó, amelyek nem érhetők el a Egyesült Államok lejátszható. Magasan elismert szoftverszolgáltatók, mint például Microgaming, jó hírnevet szerzett az online kaszinóknak Kanadában nyújtott játékokért. Bizonyos legnépszerűbb játékokat nyújtanak, amelyeket a fejlesztők exkluzív alapon fejlesztettek ki. Valójában a Microgaming a játékok önállóan ellenőrzött könyvvizsgálatát is kínálja, hogy a játékosok biztosak legyenek abban, hogy egy esélyt kapnak arra, hogy nyerjenek, és ami feleslegessé teszi a játékosokat, amikor virtuális játékot játszanak az online világban.

Annak ellenére, hogy számos online kaszinó szoftverfejlesztő kínál különböző ellenőrzéseket és üzleti átláthatóságot, néhány embernek továbbra is kétségei vannak. Ha online kaszinó játékot szeretne játszani, akkor nézze meg a fejlesztőt. A kanadai hírneves online kaszinóknak csak az elismert szoftverszolgáltatók által kifejlesztett játékok lesznek. Manapság véletlen számgenerátorokat használnak, hogy valóban véletlenszerű eredményeket hozzanak létre a játékok eredményeinek eldöntésében. Ez az lehet, hogy meghatározza a következő megosztott kártyát, vagy azt, ahogyan egy slot spin véget ér. A véletlen számgenerátor egy digitális módja annak, hogy valódi esélyeket hozzon létre, és a legjobb online kaszinó szoftver mindig használja őket.

A legjobb online bónusz a kanadai online kaszinók számára

Az online kaszinó bónusz az adott helytől függően sokféle formában jön létre. A JackpotCity-nél, a többi Kanada legjobb online kaszinójával együtt bónuszt kaphat, ha csak regisztrál egy fiókot. Bár mindig ajánlatos az üzemeltető feltételeit elolvasni a számla megnyitása előtt, ez az egyik legjobb online kaszinó bónusz lehet. Néhányan olyan bónuszrendszerek lesznek, amelyek bizonyos játékokhoz kapcsolódnak, és mások további előnyöket fognak nyújtani az ügyfélhűséghez, de az összes bónuszrendszer ott van, hogy a szerencsejátékok potenciálisan jövedelmezőbbek legyenek a játékos számára.

Ha szeretné tudni, hogyan lehet pénzt keresni az online kaszinó bónuszokból, akkor el kell olvasnia az érintett bónuszrendszer finom nyomtatását. Jellemzően a legjobb online kaszinó bónusz ajánlatok pénzt adnak a tétnek. Az adott lejátszási követelménytől függően ez azt jelenti, hogy a kaszinó megegyezhet a befizetéskor bekövetkező betétekkel. Más szóval lehetséges, hogy a kanadai online kaszinókban a legjobb bónuszok befizethetik az $ 100-ot, és azonnal láthatják a $ 200-t a fiók egyenlegében. Más típusú online kaszinó bónuszok nagy nyereményeket nyújthatnak egy adott játékért, amelyet támogatnak. Ezek általában korlátozott körben vannak, talán csak egy hét vagy egy hónap. Mint ilyen, a bejelentkezéskor mindig ellenőrizze a legújabb bónuszokat, a promóciós akciókat és az ingyenes spin ajánlatokat, hogy maximalizálhassa az esélyeit, hogy nyerjenek nagyra, nem pedig mindig ugyanazt a játékot.

Biztonságos online kaszinók Kanadában

Minden biztonságos online kaszinó oldal a világ minden tájáról használjon nagyon fejlett technológiát ügyfeleik védelmére. Kanadában a legbiztonságosabb online kaszinóprotokollokat találja meg bárhol, ami jó tudni, hogy kanadai szerencsejátékos-e. Az ország minden jó hírű kaszinója online szolgáltatásait a személyes adatai biztonságának megőrzésének módjával fogja biztosítani, így online környezetben játszhat. Ez lényegében olyan erőteljes titkosítási eszközökre vezethető vissza, amelyek az online létesítményhez küldött adatokat összekeverik, hogy harmadik fél ne tudhasson olvasni, még akkor sem, ha az adatokat meg szeretné venni. Mint ilyen, az Ön nevét kódolja, amikor azt egy új online kaszinó számlával regisztrálja, és csak a címzett - az online kaszinó - dekódolhatja a titkosított adatokat. Ez vonatkozik az összes fontos pénzügyi információra, sőt személyes adatokra is, például a napok idejére, amikor néhány játékot szeretne bejelentkezni.

A legjobb online kaszinók Kanadában használják az SSL-128 bit titkosítást, és néhányan még magasabb szintű SSL-256 bites biztonsági intézkedéseket használnak. Ez az a fajta biztonság és titkosítás, amelyet csak a legismertebb online weboldalakon talál, például banki szolgáltatásokat nyújtó webhelyeken. Mielőtt döntést hozna egy online kaszinó bizalmáról, nézze meg a böngésző websávját. Ha a webhely címe nem kezdődik meg a „https: //” szóval, akkor nem biztonságos. Az 'S' a 'HTTPS' alatt az SSL-t jelenti, és a titkosításhoz kapcsolódik. Fontos továbbá meggyőződni arról, hogy az online kaszinó, amelyen a játékot tervezi, valódi engedélyt kapott az érintett tartományi hatóságtól, amit általában a licence logójára kattintva tehet. Továbbá a legjobb legit online kaszinók is csatlakoznak az eCOGRA-hoz. Ez a szervezet a játékosok és a kaszinó-üzemeltetők közötti vitákat kezeli. Csak a jó hírű online kaszinók tagjai.

Banking

Számos fizetési lehetőség van az online kaszinók számára Kanadában. Csaknem minden hagyományos banki szolgáltatást használhat, amellyel jóváírást szeretne hozzáadni fiókjához. Ha szeretné, használhat hitelkártyát, betéti kártyát, banki átutalást vagy azonnali terhelési szolgáltatást. Az online világ számára azonban számos más fizetési lehetőség is van. Olyan sok online kaszinó van, amely elfogadja a betéti kártyákat, mivel internetes játékházak vannak, amelyek elfogadják a PayPal betéteket és a webes pénztárcákat. A választás teljesen a tiéd. Kanadában az online tranzakciók legmegbízhatóbb eszköze a Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Neteller vagy PayPal. Egy másik lehetőség, hogy az ország legjobb online kaszinói is kínálnak egy előre fizetett hitelkártyát vagy Paysafecardot, ami jó lehetőség, ha nem szeretné, hogy ezek a tranzakciók megjelenjenek a fő bankszámláján.

A források visszavonása is számos lehetőséggel lehetséges. Bár kevés online kaszinó fogadja el a fizetést a csekk formájában, biztosan visszavonhatja ezt a módot, mivel ez egy olyan szolgáltatás, amelyet sok szolgáltató kínál. Az előre fizetett kártyák, a betéti kártyák és a hitelkártyák felhasználhatók a banki átutalások irányába történő visszavonásra. A legjobb, ha az online kaszinóban megvizsgálja, hogy a bank, amelybe bankja van, kompatibilis-e ezzel a szolgáltatással, mert nem minden lesz. Ne feledje, hogy a visszavonások több banki munkanapot is igénybe vehetnek, bár a fiókhoz történő hitel hozzáadása általában azonnal történik.

Vevőszolgálat

Hogy az online kaszinók hogyan működnek, ha segítségre van szükséged, minden különbséget. Mivel sok online kaszinó játék automatizált, egyes szolgáltatók nem fektetnek be az emberi érintésbe, ami valóban segíthet az ügyfélszolgálatban. A legjobb online kaszinók a kanadai játékosoknak megtették a szükséges lépéseket, hogy segítséget nyújtsanak abban az esetben, ha segítségre van szüksége, vagy technikai problémát tapasztal. Általában csak a legjobb minősítésű online kaszinók veszik igénybe a magas színvonalú ügyfélszolgálatot.

Ideális esetben a játékosoknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy telefonon vagy éjjel kapcsolatba lépjenek a kaszinó üzemeltetőjével. Ezenkívül a nem sürgős ügyekben valamilyen e-mail támogatásra van szükség. A legjobb élő online kaszinóknak szöveges csevegési szolgáltatást is kell nyújtaniuk a problémák megoldásához. Természetesen a valós telefonhoz való hozzáférés lehetősége gyakran a leggyorsabb módja annak, hogy az esetlegesen felmerülő helyzetek legszélesebb körét rendezzük. Érdemes más lehetőségeket is felfedezni. Végül gyakran figyelmen kívül hagyják, de mégis fontos annak ellenőrzése, hogy milyen szolgáltatási nyelvet kínál, ha egy offshore kaszinóban játszik. Az ügyfélszolgálat kevés segítséget jelent, ha nem tudod megérteni magát!

Kanadai Online Kaszinó Vélemények

Mint minden internet-alapú szolgáltatás, az online kaszinók felülvizsgálat alatt állnak. Megtalálhatja az embereket, akik különböző kaszinókról szólnak, és a legjobb online kaszinó-vélemények egy része akár nagyon ingyenes is lehet. Másrészt, még a nagyon jó hírű szolgáltatók is időnként gyenge ajánlásokat kapnak bizonyos felülvizsgálati oldalakon. Ez az internet jellege. Ugyanakkor mind a ragyogó véleményeket, mind azok, amelyek nagyon szkeptikusnak tűnnek. Néha az online vélemények nem minden, ami úgy tűnik, és sajnos ez az online kaszinókra vonatkozik, mint bármi más. Keressen például egy rossz felhasználó véleményét, például egy felhasználótól. Ez általában valaki, aki kegyetlen, vagy aki fizetett, hogy rossz versenyzőt írjon a rossz online kaszinókról.

Mégis, jó hírű online kaszinó felülvizsgálati oldalak vannak, amelyekre figyelmet érdemel, például az AskGamblers. Igen, találkozhatsz néhány nagyon véleményezett értékeléssel, amit egy csípős vagy két sóból kell venni, de sok információt találsz a különböző szereplőkről, és segíthet megtalálni a megfelelő online kaszinót Kanada az Ön számára, mint amilyen például a leginkább tetszőleges bónuszok vagy résidők. Miután egy darabig játszottál, miért nem hagyod el a saját nézeteidet, amelyek hasznosak lesznek más játékosoknak, akik érdeklődnek egy nagyszerű online kaszinó élményért?

Felelősségteljes szerencsejáték oldalak Kanadában

A játékosok felelőssége a legfontosabb tényező a szerencsejátékok biztonságában. Egyszerűen olyan intézkedések, mint a fogadási költségvetés beállítása és az ahhoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy az online kaszinók pontosan úgy használhatók, ahogyan azt szánják - szórakoztatásra. Ez azt jelenti, hogy a legjobb online szerencsejáték-oldalak segítséget és információt nyújtanak a felelős szerencsejátékról is, hogy támogassák a játékosokat, hogy tudják, mikor kell egy kicsit több önellenőrzést gyakorolniuk. A kanadai vezető szerencsejáték-platformok számos olyan intézkedést tettek lehetővé, amelyek azt jelentik, hogy az internetes szerencsejátékok megtarthatók, ha úgy érzi, ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüljék a felelős fogadásokkal kapcsolatos problémákat.

Az ilyen online vezérlőrendszerek segítik a játékosokat tranzakciós limitek megállapításában, és kényszerítenek arra, hogy szünetet vállaljanak, ha eléri a maximális beállítást. Egy ilyen lehűlési időszak valóban hasznos lehet, és azt jelenti, hogy továbbra is élvezheti a játékot anélkül, hogy hagyta, hogy a szórakoztató valamivel nehezebb ellenőrizni. Ezenkívül választhat egy automatikus kizárási politikát, amely esetben az üzemeltető egy adott időszakra teljesen befagyasztja fiókját. Az ilyen intézkedések segítik az online kaszinók biztonságos környezetét mindenki számára. Ugyanakkor azt is meg kell mondani, hogy az online szerencsejáték csak felnőtteknek szóló tevékenység. Mint ilyen, minden felelős kanadai online kaszinó webhely szigorú ellenőrzési intézkedéseket fog bevezetni annak biztosítására, hogy mindenki, aki regisztráljon, bizonyítani tudja, hogy 18 éves vagy annál idősebb.

Jackpot City online kaszinó bónuszkódok >>

Jackpot City Casino Online. Csatlakozz most!
Forrás: jackpotcitycasino.com
Hogyan válasszuk ki a legjobb online kaszinókat Kanadában Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon