Hogyan kell játszani résidőket egy Smartwatch-en

0 Comments

A résidők az ideális kaszinójáték a smartwatch használatával.

Nem rendelkeznek bonyolult vezérlésekkel, és nem kell sokat látniuk az ingatlant. A speciálisan kialakított érintőképernyőn az ujjaidat néhányszor megérintheti a téteket, a tekercseket és a nyereményeket.

A Smartwatch játék nem mindenkinek szól, mivel a kezelőfelület egy kicsit kihívást jelenthet, ha nagy keze van, de ez minden bizonnyal szórakoztató, ha minden kaszinó-rajongót intelligens néz.

Az smartwatch bővítőhelyekkel a valódi pénzt játszhat kényelmes, hordozható formátumban, és senki sem lesz bölcsebb! (Lehet, hogy csak úgy gondolja, hogy kicsit megszállottja az idő ellenőrzése!)

Iratkozzon fel az intelligens órákra

Az smartwatch játék első követelménye egy online kaszinó számla. Nem fogsz valódi pénzjátékokat játszani, hacsak nincs érvényes fiókod.

Regisztrált online kaszinó taggá válás egyszerű folyamat, amely csak néhány percet vesz igénybe, és miután mindenki be van jelentkezve, bármikor, bárhol játszhat.

Smartphone és Watch Pairing

A smartwatch önmagában nem lesz elég ahhoz, hogy elindítsa a valódi pénzt. Szüksége lesz egy okostelefonra is, amely párosítva van az intelligens órával.

Ezen túlmenően az okostelefonnak ugyanazokat az operációs rendszereket kell működtetnie, mint a telefon, így például mindkét készüléknek Android vagy iOS-t kell futtatnia.

Szüksége lesz a telefonra az internetkapcsolathoz, valamint a bankszámlák betétekkel és visszavonásokkal való kezeléséhez. A smartwatchot elsősorban a játék vezérlésére használják.

Kezelje az érintőképernyős vezérlőket

A nyeremények és a tárcsás tekercsek elhelyezéséhez az smartwatches érintőképernyős felületét fogja használni.

Ismét, bár az okostelefon-résidők nagyon szórakoztatóak, kényes és pontos ujjakra van szükségük ahhoz, hogy a legtöbb kiszámítható játékélményt megkapják.

Még mindig nagy választéka van a slot-lehetőségeknek, hogy kihasználhassa és még mindig a teljes kaszinó élményt kapja, csak egy kisebb képernyőn.

Igazán egyedi szoftver

A fejlesztőknek sok kemény munka szükséges egy teljesen kompatibilis smartwatch játék kialakításához. Kevesebb exkluzív smartwatch-cím létezik, mint azt mondaná, hogy más mobileszközökön elérhető lenne, de ami elérhető, tökéletesen úgy tervezték, hogy elfújja Önt és biztosítja a legjobb hordozható kaszinó élményt.

Miután párosította a telefont és az smartwatch-ot, és megszokta az érintőképernyős vezérlőket, egy egyedi és egyszerű slot élmény várja Önt az intelligens óráján.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan kell játszani résidőket egy Smartwatch-en Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon