Hogyan gondolkozzunk, mint egy Blackjack Pro

0 Comments

Akár inkább Blackjack valódi kártyákkal a Live Dealer játékban vagy az RNG által generált online verzióval, valódi pénzzel történő játék azt jelenti, hogy maximalizálni kell a hozamot. Az alábbiakban öt öt ötlet ad arra, hogy úgy gondoljon, mint egy profi a Blackjack asztalnál:

Felejtsd el a kártyaszámlálást

Egyszer régen, a kártyaszámlálási készség lehetővé tette, hogy mindenki, akinek van elég nagy bankrollja, tudja, mikor kell nagy tétet fogadni egy forró paklira, és mikor kell csökkenteni, mert a kereskedő erősebb esélye van. Ha továbbra is talál egy magas téttel rendelkező Blackjack játékot, amely korlátozott lehet egy hat emeletes cipőre kézzel összekeverve, akkor érdemes időt szereznie a trükkös matematikai készségek megtanulására.

Ugyanakkor a modern szárazföldi műveletek során, ahol mindenütt jelen vannak a folyamatos véletlenszerű váltásos cipők, vagy olyan online webhelyeken, ahol az RNG tech ugyanazt a funkciót látja el, a kártyaszámlálás értelmetlen.

Ismerje meg az alapstratégiát

Az alapstratégia a Blackjack hosszú távú sikerének központi eleme. A hüvelykujjszabályok könnyen megtanulhatók: ha a kereskedő 7-nél kevesebbet mutat, és 12 vagy annál több van, álljon; Ha a kereskedő 7 vagy annál magasabb kártyája van, addig nyomja, amíg meg nem veri az 17-et, vagy nem üt.

De azon bonyodalmak, hogy mikor kell osztani és mikor kell duplázni, vagy azok a komplikációk, amelyek akkor merülnek fel, amikor az osztó megmutatja az 2 vagy 3, és ha van 12-16, vagy hogyan kell beilleszteni más játékosok kártyáit és fogadásait a kezed figyelembevételekor, kicsit több tanulmány és gyakorlat, amíg ösztönösek egy valódi pénzes játékban.

Válassza ki a játékot

A Blackjack többféle változatban érhető el, mind online, mind szárazföldi kaszinókban. A szabályok változhatnak; Különösen azok, amelyek a fogadás érvényességi idejével kapcsolatosak, vagy arról, hogy bizonyos kötött pontszámok nyomást vagy nyereményt eredményeznek-e az osztó számára. A cipő fedélzeteinek száma, akár valós, akár RNG-generált, szintén változó tényező.

A cél az, hogy olyan Blackjack változatokat játsszon, amelyek a legjobban engedik le a ház szélét: cipőnkénti kisebb fedélzeti szám, a legkedvezőbb push / win szabályok, stb. Olyan szabályokat is igényel, amelyek a legjobban megfelelnek a Blackjack stratégia szaktudásának. .

Költségvetés a fizetésedről

Egy másik jó ökölszabály, ha elindítunk egy Blackjack munkamenetet az átlagos tét 20-szorosának megfelelő körülmények között. Ha elegendő mértékben megtanulta és gyakorolta az Alapstratégiát, akkor ennek lehetővé kell tennie a rossz kártyák korai futtatását, amíg a stratégiai fogadása el nem kezd hosszú távú osztalékot fizetni.

Tehát ha egy kezedre szándékozik fogadni az 10 dollárt, feltétlenül indítson egy Blackjack munkamenetet legalább 200 dollárral.

Kerülje el az oldalsó fogadásokat

A kaszinók lehetővé teszik a Blackjack oldalsó fogadását, mert így több pénzt keresnek a kaszinóban. Ami elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy segítenek a játékosoknak több pénzt veszíteni; inkább meg kell tanulni játszani az alapvető Blackjack-et, és figyelmen kívül hagyni a hibás fogadásokat. Végül is, ha szerencsés jackpot lenne az, amiben voltál, akkor slot-t játszik, ugye?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan gondolkozzunk, mint egy Blackjack Pro Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: