Hogyan változik az életmódváltás a jövő ingatlanpiacán?

0 Comments

Nyugat - Európában és különösen a. \ T UK, a lakhatási költségek emelkedtek és emelkedtek. Ez azt jelentette, hogy az ingatlanlétrán való feljutás soknak tűnhetetlennek tűnt. Természetesen a lakóterület korszerűsítése hagyományosan azt jelentette, hogy eladja a jelenlegi ingatlant, növeli a jelzálogot, és egy kicsit nagyobb helyet vásárol. Végtére is, ezért az úgynevezett ingatlan létra! Azonban az elmúlt évtizedben tapasztalt megnövekedett árak azt jelentik, hogy még nagyon szerény növekedés - például egy két hálószobás lakásból egy három hálószobás ikerházba - olyan hatalmas pénzügyi elkötelezettséget jelentett, amelyet sokan csak nem engedheti meg magának, hogy mozogjon. Amellett, hogy a tőkebefektetésre van szükség, szakma- és ingatlanügynökségi díjakat kell fizetni. Megértheti, hogy miért van ilyen fék az emberek korszerűsítésében.

Természetesen nem csak az alapul szolgáló piaci feltételekről van szó. A lakástulajdonosok mai generációjának életmódváltozása és a modern építészeti ötletek szerepe is a változó trend részét képezi. Hogyan fog működni a jövőbeni ingatlanpiac, tekintettel arra, hogy a lakásállományban megvásárolhatóak?

1. Rugalmas életterek

Az Ön igényei szerint növekvő apartmanok a rugalmas szállás jövője lehetnek Oona Horx-Strathern, a trend tanácsadó és a „Home Report 2019” szerzője szerint. Németország. Olyan építészeti modellt javasol, amelyben a belső bútorok és még a falak is eltolódhatnak a különböző időpontok különböző igényeihez. Egyes japán lakások már ilyen rugalmassággal rendelkeznek. Horx-Strathern szerint ez az életforma könnyen elfogadható az európai szociális lakhatási projektekben.

2. Közösségi élet

Tekintettel a fent említett, a magántulajdonra vonatkozó problémákra, hogy sokan csak nagyon jól tudják, a jövőben a nagyobb arányú megosztás valószínűleg a lakások keverékének része lesz. A teljes otthon megosztása egy másik családdal nem lehet az út. Ugyanakkor a megosztott létesítmények és még a konyhák is egy jó módja annak, hogy a fejlesztésből több lakóteret szerezzenek. Ha ez nem praktikus, akkor minden bizonnyal megosztott kertek és terepek lesznek az út a lakásokban élők számára.

3. Kis méretű lakóterek

Vajon az emberek elégedettek lesznek-e a jövőben a kisebb helyeken való lakással? Ha megnézzük néhány életstílus-választást a nagyon intenzíven lakott városokban, mint New York City és Tokió, akkor minden bizonnyal lehetséges, hogy a fejlesztők egyre kevesebb négyzetmétert fordítsanak minden tervezett lakáshoz. Ez azt jelenti, hogy a kisebb lakások valószínűleg csak rövid távon fognak fellebbezni, ha a felfelé irányuló tér nagyon okos felhasználása épül a tervbe. Mint ilyen, néhány házat építeni fogunk egy szabványos tetőtérrel, amely csupán a tárolásra szolgál. Majdnem minden lakásban van egy további nappali vagy hálószoba a tetőtérben, hogy maximalizálják az ingatlan rendelkezésre álló helyének potenciálját.

4. Digitális életstílus

A digitalizálás növekedése napjainkban az otthoni életben. A digitális életmódról otthonában találhat példákat az online kaszinók, a filmstreaming-szolgáltatások és a virtuális helyek segítségével, amelyekkel online találkozhat. Tekintettel arra, hogy olyan sok ember vesz részt a társadalmi világukban és a szórakoztatásban a képernyőn és a digitális szolgáltatáson keresztül, sokkal kevésbé van szükség arra, hogy javítsák tulajdonságaikat, hogy részt vegyenek a céljukban. A múltban az emberek egy nagyobb helyet akartak vásárolni, mert csak szórakozásra vagy hobbi tevékenységre akartak lenni. Napjainkban szinte minden ilyen tevékenységet online lehet lefolytatni, ami azt jelenti, hogy kevesebb a vágy, hogy először mozogjon. Miért mozoghat, ha az internetkapcsolaton keresztül mindenre van szüksége?

5. Csökkenő gyermekszülés

Természetesen a vagyonlétrán való elmozdulás vitathatatlan mozgatórugója mindig a növekvő család igényeinek kielégítése volt. Ez továbbra is fennáll. Azonban az embereknek kevesebb gyermekük van, mint valaha. Tény, hogy sokan úgy döntenek, hogy egyedül élnek ezekben a napokban, és nem tartanak fenn hosszú távú partnerséget, nem is beszélve gyermekeikről. Azok, akik gyakran találják meg, hogy gyakran maradhatnak, ha csak egy gyermekre korlátozódnak. Továbbá, ha a gyerekek indokként mozognak, a modern életmód általában azt diktálja, hogy az embereknek későbbi életükben vannak, mint korábban. Ez viszont kisebb nyomást gyakorol a lakáspiacra, hogy megfizethető létrát alakítson ki annyi ember számára.

6. A bérbeadás rugalmassága

A beállítások nagyobb rugalmasságot biztosítanak az emberek számára, mert a lakóhelyet több igénynek megfelelően állíthatja be. A tulajdon megvásárlása és eladása sok szakmai tanácsot és költséget, valamint azt a nagy döntést hozja, hogy melyik helyet fogod elkötelezni. Másrészről az emberek, akik nagyobb rugalmasságot kívánnak otthonuk és lakóhelyük és munkájuk tekintetében, hagyományosan előnyben részesítették a bérleti díjat. A jövőben valószínű, hogy a teljes életciklus során a bérleti díj egyre népszerűbbé válik - amíg a lakásárak természetesen magasak maradnak.

7. Közös tulajdonosi modellek

Azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolhassák otthonukat, de mégis szeretnék befektetni a lakáspiacra a fészek tojásépítésének módjaként a jövőben, a megosztott tulajdonjogok mindkét világ legjobbja. Az Egyesült Királyságban még pár évtizeddel ezelőtt még nem hallott, egyre több ingatlan kifejezetten a közös tulajdonosi piacra lett kifejlesztve. Várják, hogy a lakásfejlesztők továbbra is építsenek ilyen típusú lakóhelyeket.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hogyan változik az életmódváltás a jövő ingatlanpiacán? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon