A Hublot New Wear OS órája egy bumm

0 Comments

A svájci Hublot órajelző már elindította az első intelligens óráját, és aligha gondolhatunk egy jobb marketingkampányra, amely hajlamosabb ahhoz, hogy megütjön az olyan, mindig megfoghatatlan édes helyszínen, mint amit az 2018 FIFA Világkupa! Hublot hivatalosan kinevezték a közelgő világbajnokság időbirtokosává, és az órásmester úgy döntött, hogy megtervezi a szűz intelligens óráját, hogy futjon, meglepetés-meglepetés, Android technológia. Vagy helyesebben, mivel a technológiát nemrégiben márkázták, a Wear OS.

A Big Bang Az 2018 FIFA világbajnokságának vezetője az Intel Atom Z34XX processzorral működik, amely ugyanaz a (master) technológia, amely az 2017 Tag Heuer Connected Moduláris 45-ot hajtja. Ez sem véletlen baleset, mivel Hublot és Tag Heuer az LVMH szülői konglomerátum tulajdonában vannak.

Élő időzítők

Meglehetõsen csak az 2,018 Big Bang bíró 2018 FIFA világbajnokság aláírási idõmérõi készültek, és az egyik olyan hûvös gyerek, aki az egyik ilyen korlátozott hordozható anyagot fogja visszaadni egy hűvös $ 5,200-ot. A Big Bang Referee viselője mindenféle hasznos és hűvös statisztikát és információt nyújt Önnek, amely bármilyen kemény kemény futball rajongó szívét kihagyja. Az 400 x 400 AMOLED képernyőn a világbajnokság visszaszámlálása már folyamatban van, és az 35.4mm nézőfelület mindent megtudhat, amit tudni kell a mérkőzésekről, amelyeket a világbajnokság kezdete után játszanak.

Ahhoz, hogy az extra extra izgalmat és a labdát tartsuk, a Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup órája rezegni fog, és a GOAL minden alkalommal meg fog jelenni, amikor egy gólt szereznek a mezőn.

Ha a futball a vérszivattyút kapja, és többet szeretne, mint egy órát, vagy ha keres egy módot, hogy nyerjen nagy, hogy megvásároljon, nézd meg Football Csillag a Spin Palace kaszinóban online. Ez a játék is remek módja a pontszámoknak!

Be és Ki a mező

Emellett a sport szerető közönség számára rendelkezésre álló korlátozott számú órát is megjelentetnek, és egy nem meghatározott számú különleges játékvezérlő órát is megjelentek. Ezeket az órákat azok a játékvezetők viselik, akik felügyelik a mérkőzéseket, és digitális asszisztensként fognak működni, nyomon követve a mérkőzések statisztikáit és természetesen a célokat.

A Big Bang béta-változata nyilvánvalóan az 2017-mérkőzések során tette a köröket, a hangsúly a technológia valós idejű környezetben történő tesztelésére irányult annak érdekében, hogy kiegyenlítsék a speciális technológiában levő hibákat.

Több mint egy szép arc

Annak ellenére, hogy az árkedvező árcédula, a rajongók örömmel fogják megtudni, hogy nemcsak a keményen megszerzett készpénzüket fogják kivágni valamire, ami csak a márkás exkluzivitásában érdemes megnevezni. A Big Bang Referee 2018 FIFA Világbajnokság órája megosztja a design gerincét a Hublot ikonikus Big Bang tartományával, így a névvel. Minden ott van: a részletes architektúra kifinomult titánból, az 6-H alakú csavarokból és a Kevlar aláírásból. Az analóg modelltárcsa megosztja az automatikus órák csillagképes esztétikus vonzerejét, így ez az időmérő egyaránt modern és klasszikus.

A digitális intelligencia a Hublot időkeretébe került be először, és a várakozásoknak megfelelően a Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup órája a Hublot intelligens tartományának szabványát fogja meghatározni.

Ez valóban az óragyártó hagyományok tökéletes összejövetele az innovációval és a kapcsolattal. Ráadásul a ventilátor tárcsák úgy lettek kialakítva, hogy megjelenjenek a versengő nemzetek színeiben, és az otthonosságot az inkluzivitás és a csapatszellem határozottan érezzék.

A Big Bang FIFA karóra két mandzsetta hevedert tartalmaz, amelyek közül az egyik a Hublot emblémával ellátott fekete természetes gumiheveder, a másik pedig a viselő országának színeire tervezett szíj.

Akár aktívan részt vesz a sport világában, akár inkább az adrenalin-javítást szeretné megkapni a sport témájú online kaszinójátékoktól, a Big Bang FIFA World Cup Watch köteles mosolyt tenni a tárcsára!

Források:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Hublot New Wear OS órája egy bumm Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: