A 10 legnépszerűbb magyar online kaszinó webhely

A magyar online kaszinó táj példája annak, hogy a helyi hatóságok miként tudnak fenntartani monopóliumot az EU beavatkozása ellenére. A liberalizált piac megjelenésének reményében Magyarország gyorsan a nemzetközi márkák felé fordította figyelmét. Ha fantasztikus magyar online kaszinót keres, akkor talán nem a világ a legkönnyebben megtalálhatja azt a világon. Ezért összeállítottuk azon weboldalak listáját, amelyek nemcsak a magyar játékosokat fogadják el, hanem a forint alapú valutát is szállítják. Heck, néhányuk akár weblapot és ügyfélszolgálatot kínál magyarul!

A 10 legnépszerűbb online kaszinó webhely FRISS bónuszokkal!

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

A VILÁGVEZETÉS ONLINE KAZINÓ HŰSÉGPROGRAMJA!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz € 5000

Akár 200/100 dollár + XNUMX pörgetés

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

10 euró befizetés és 70 eurós játék

Kifizetés 97.74%
Teljes bónusz € 10

Az Ön ajándéka 100 euróig ingyen!

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 100

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

$ 1,500 Bónusz + 300 szabad pörgetések

Kifizetés 98.29%
Teljes bónusz $ 1500

Kaszinó bónuszok 29 kaszinóból

Kifizetés 97.86%
Teljes bónusz $ 1000

€ 800 Bónusz

Kifizetés 98.44%
Teljes bónusz € 800

Fizessen be 100 eurót, és játsszon 200 euró + 50 ingyenes pörgetéssel

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 200

$ 500/140 bónusz és XNUMX ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.06%
Teljes bónusz $ / € 500Körülbelül a top 10 online online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Online szerencsejáték Magyarországon: Jogi?

Igen, a magyarországi online kaszinóban való játék 2017 óta törvényes. Említettük a fenti 1991-es időpontot, az volt az év, amikor a tégla- és habarcskaszinók legálisak lettek. Azóta több mint 10 szárazföldi kaszinó nyílt az országban, és lobbitevékenységüknek köszönhetően az online szerencsejátékok is törvényesek lettek. Az online szerencsejátékokról szóló törvények a szerencsejáték-rendszerről és a lottóról szóló törvények. A lottót (és a sportfogadást) a hivatalos Szerencsejáték Zrt. Szervezi. (Szerencsejátékok) szabályozó testülete, de bárki, aki megfelel a feltételeknek, engedélyt szerezhet és online kaszinót nyithat meg Magyarországon. A legfontosabb tudnivalók e tekintetben a következők:

  • A legális online szerencsejáték kora 18 éves.
  • Az online kaszinó webhelyek licence 10 évre érvényes.
  • A kérelmező külföldi üzletet létesíthet, de a
  • pénzügyi nyilvántartás egy magyar bankban.
  • Az engedély 10.000.000 XNUMX XNUMX Ft-ig terjedhet

Nincs külön díj és / vagy licenc a mobil kaszinók számára, ha a kérelmező rendelkezik online szerencsejátékkal, akkor iOS-kaszinókat és android-kaszinókat kínál

Röviden: a szerencsejáték-törvények Magyarországon annyira liberálisak, mint amilyeneket kapnak, és az olyan országok között, amelyek korlátozások nélkül engedélyezik az online szerencsejátékokat. A magyar szabályozás azt is lehetővé teszi, hogy a játékosok számlákat nyújtsanak az offshore kaszinókban és játszhassanak. A magyar kormány nem cenzúrál semmilyen webhelyet külföldön. A szerencsejáték valóban ingyenes, és bárhol játszhat.

Melyik a legjobb online kaszinó online?

Mivel a szerencsejáték törvényes és teljesen ingyenes, rengeteg magyar kaszinóoldal közül lehet választani (és a mobil kaszinó Magyarország webhelyei is). Kétféleképpen lehet megtalálni a legjobb online kaszinót Magyarországon: Kipróbálhatja őket egyenként, vesztegethet pénzt és időt; vagy kiválaszthatja valamelyik magyarországi kaszinó oldalunkat, amelyet munkatársaink kézzel válogatnak és tesztelnek. Az alábbi weboldalak mindegyike Magyarország-barát online kaszinó, és minden bónuszukat és játékukat korlátozás nélkül kínálják a magyar játékosoknak. Mivel a válasz az „online kaszinó legális Magyarországon” kérdésre igen, bármelyiket kiválaszthatja szórakoztató és jövedelmező szerencsejátékkalandra. Csak a legjobb és legbiztonságosabb kaszinókat választottuk ki Önnek: Mindegyiküknek egy jó hírű ügynökség engedélye van (mint például a Máltai Szerencsejáték Felügyelet és a Curacao eGambling), és a legjobb játékokat kínálják bónuszokkal. Elolvashatja véleményüket és többet tudhat meg minden kaszinóról. A licencelt internetes kaszinók megtalálása Magyarországon még soha nem volt ilyen egyszerű: Használja listánkat és kezdjen el időveszteség nélkül játszani a szerencsejátékkal!

Az online szerencsejáték-ipar története Magyarországon

Magyarország valóban úttörője a legalizált szerencsejátékoknak. A sportfogadások és a kaszinó játékok 1991 óta jogszerűek az országban. Az ezeket a tevékenységeket szabályozó törvényt egyszerűen „Szerencsejáték-törvénynek” hívják.

A magyarországi kaszinó online webhelyek azonban 2017-ig nem tartoztak e törvénybe: Az online szerencsejátékról szóló törvények Magyarországon csak 2017 végén léptek hatályba.

Több mint 25 éve csak a szárazföldi szerencsejátékok és sportfogadások voltak legálisak. (És valamilyen okból a lófogadás - a magyarok szeretik a lóverseny fogadásokat.)

Jelenleg 9 tégla-kaszinó működik az országban. 5 közülük Magyarország fővárosában, Budapesten található. A többi szétszórt Debrecen, Győr, Sopron és Nyíregyháza között van.

A szerencsejáték-adók valójában az ország jövedelmének nagy részét teszik ki, és a kormány aktívan támogatja azokat. De valamilyen okból nem annyira szeretik az online kaszinókat.

Valójában 2017-ig nem legalizálták a magyar online kaszinó oldalakat, és azelőtt, hogy ezt megtették, az Európai Tanács döntése miatt kötelezővé nem váltak.

Online szerencsejáték Magyarországon: Jogi?

Igen, az online szerencsejáték-oldalak Magyarországon 2017 óta jogszerűek. Ez valójában nagyon furcsa utazás volt.

A kormány nem tervezte az online szerencsejátékok jogszerűvé tételét, de a helyi tégla- és habarcskaszinók lobbiztak az online kaszinók legalizálása érdekében, sőt még az Európai Tanácshoz is fordultak.

A magyar online kaszinó webhelyek az EK döntése miatt váltak legálissá, nem azért, mert a kormány ezt akarta. Mindenesetre, az elmúlt 2 év óta bármelyik társaság létrehozhat online kaszinót Magyarországon, vagy szolgáltatásait külföldről kínálhatja.

Mindkét lehetőség lehetséges és támogatott, feltéve, hogy a kaszinó oldalának pénzügyi nyilvántartását az országhatárokon tárolják. Magyarországon a legális szerencsejáték-életkor 18 év, és minden szolgáltató engedélyt szerezhet szolgáltatásainak nyújtására. Ha már itt tartunk…

Online kaszinó törvények Magyarországon

A szerencsejáték-üzemeltetésről szóló 1991. évi XXXIV. Törvény szerint ezeket a kaszinójátékokat csak egy szárazföldi kaszinó üzemeltetésére jogosult koncessziós társaság szervezheti. Ennek a szabálynak az a következménye, hogy egyre nehezebb megszerezni a magyar online kaszinó licencet, és 2019. augusztusától kezdve nincs magyar kaszinó webhely.

Számos olyan nemzetközi platform létezik, amelyek elfogadják a magyarokat, sőt saját nyelvükön is vannak weboldalak. Ezenkívül a játékosok széles választékát kínálják a választható játékok és a jobb lehetőségek közül, például online kaszinó bónuszokat és online kaszinó promóciókat.

Online kaszinó fizetési módszerek Magyarországon

Számos módja van a játékosoknak a nyeremények befizetésére és felvételére. Természetesen annak érdekében, hogy a szolgáltatók továbbra is biztonságos és tisztességes környezetet biztosítsanak számukra, minden pénzügyletnek teljes mértékben átláthatónak kell lennie. Ily módon a VISA és a MasterCard hitel- és betéti kártyáit általában elfogadják. De vannak olyan alternatívák is, amelyek ugyanolyan hatékonyak. Ide tartoznak a Skrill, a Neteller vagy a Paysafecard. És bár az ecoPayz elérhető Magyarországon, az országban nem lehetséges szerencsejátékokkal kapcsolatos átutalásokat végezni ezzel az e-pénztárcával. További információkért keresse fel az online kaszinó-értékelési könyvtárat.

Online kaszinó oldalak, amelyek elfogadják a forintot

A hazai kínálat hiánya miatt számos szolgáltató célozza meg a magyar piacot. Ennek eredményeként lehetséges online kaszinókat találni, amelyek elfogadják a forintot, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok mentesítését az átalakítási díjaktól.

A 10 legnépszerűbb magyar online kaszinó webhely Frissítve: Június 1, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

wizbet kaszinó