A 10 legnépszerűbb izlandi online kaszinóhely

Ha megbízható portált keres, ahol mindent megtalál, amit tudni akar az izlandi online kaszinókról, a megfelelő helyre jött. Itt megtalálja a válaszokat az izlandi online szerencsejátékokkal kapcsolatos összes kérdésre és sok más érdekes tényre. Az internetes szerencsejátékokról szóló izlandi törvények kicsit bonyolultaknak tűnhetnek, de ne aggódjon! Megmondjuk Önnek az izlandi kaszinók jogi státusát, és hogy az izlandi játékosok fogadhatnak-e fogadásokat a legjobb fogadási weboldalakon.

A 10 legfontosabb izlandi online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

Hatalmas 1000 € befizetési bónusz! ?

Kifizetés 98.82%
Teljes bónusz €1000

100% bónusz, legfeljebb 200 € + 100 Twin Spin ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €200

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $200

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $1000

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

220% 880 euróig + 220 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.19%
Teljes bónusz €880

$ 1,500 Bónusz + 300 szabad pörgetések

Kifizetés 98.29%
Teljes bónusz $1500

600 eurós kaszinó üdvözlő bónuszcsomag

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €600

€ / $ 1000 VAGY 5 BTC +200 INGYENES KÖRÖK

Kifizetés 97.46%
Teljes bónusz € / $ 1000Körülbelül a tíz legjobb izlandi online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Online kaszinó jelentések Izlandról

Üdvözöljük és élvezze az Online Casino Reports Izland által kínált számos szolgáltatást.

Ez az útmutató arra törekszik, hogy az online kaszinó-véleményeket, online pókertereket, sportfogadási webhelyeket és számos egyéb szerencsejáték-lehetőséget biztosítson, amelyek az izlandi játékosokat fogadják el.

Az útmutató azonban nem áll meg itt, mivel a releváns vélemények között az izlandi játékosok ingyenes útmutatókat, ingyenes kaszinó stílusú játékokat, a legfontosabb és legszélesebb körben használt kaszinó útmutatókat és szabályokat, ideális stratégiákat a legnépszerűbb játékokhoz és még sok mást is találhatnak. fontos információk minden szerencsejátékos, tapasztalt vagy amatőr számára.

Online kaszinójelentések Izland az online kaszinójelentések hálózatának része, amelynek célja a lehető legjobb tippek, trükkök, útmutatók, áttekintések és általános információk biztosítása a szerencsejáték-rajongók világszerte megjelenő közönsége számára.

Ha több információra van szüksége, mint amit az Online Kaszinó Jelentések Izlandon talál, győződjön meg arról is, hogy megpróbálja elérni az Online Kaszinó Jelentések Nemzetközi weboldalát, és nézze át az ott található útmutatókat vagy az élénk fórumokat.

Online kaszinó Izland

Több mint 331,000 103,000 lakosával és 2 XNUMX kmXNUMX szárazföldi területével Izland Európa legritkábban lakott nemzete. A „tűz és jég országa” a skandináv országok egyike Dánia, Finnország, Norvégiaés Svédország (beleértve Grönlandot, a Feröer-szigeteket és az Åland-szigeteket). Az Atlanti-óceán északi részén található Izland 200 vulkánnak és több mint 20 szigetnek ad otthont. A lakosság nagy része Reykjavík fővárosában él (kb. 130,350 XNUMX lakos).
Neve és jéggel való kapcsolata ellenére az északi ország nem túl jeges. A legtöbb izlandi hisz az elfekben, és állítólag azok a mesebeli lények élnek sziklás területeken. A kézilabda kétségkívül a legnépszerűbb sport, míg a izlandiak szeretik a skyrot (lágy sajtszerű joghurt) enni. Izland még saját italát, a „brennivin” nevű italot is tartalmazza, amely valamiféle burgonya-alapú schnapp.
Izlandon csak a nonprofit szerencsejátékok (szárazföldi és online szerencsejátékok) törvényesek, ideértve a következőket:

  • Lottó játékok
  • Fogadások sporteseményekre
  • Nyerőgépek
  • Bingó játékok
  • Ezen felül népszerű asztali játékok, mint például a póker, Blackjack, rulett, Baccarat, illegálisak, és könnyen belátható, hogy miért nagyon kevés kaszinó Izlandon.
  • Az online kaszinók szintén betiltottak, bár a külföldi székhelyű szerencsejáték-oldalakon játszó izlandiakat nem sújtják, és a kormány nem korlátozza az online kaszinókhoz való hozzáférést.

A lakosság túlnyomó többsége izlandiul beszél (több mint 93%), és a lengyel, litván, német, dán, portugál és filippínó a leggyakoribb kisebbségi nyelv. Ezenkívül a legtöbb izland elég jól beszél angolul.
Ezek a nyelvtudások határozottan nagy plusz az izlandi szerencsejáték-rajongók számára, akik inkább a világhálón játszanak.

Az izlandi népszerű online kaszinók magyarázata

Izland ingatag és vegyes gazdasága főként több szolgáltatásra épül, míg az építőipar, a gyártás, a közművek és a halászat a másik fő ágazat. A 2008-as globális pénzügyi válság előtt az izlandi gazdaság rendkívül jól fejlődött az elmúlt tíz évben. A 6.5-es 2009 százalékos visszaesés a bankszektor összeomlásának egyik eredménye volt, bár a Nemzetközi Valutaalap (IMF) 10 százalékos visszaesést várt. 2011-ben azonban Izland gazdasága 2-rel növekedett.0 százalék. A 2.0. évi 2014 százalékos növekedés után a növekedés 4-ben 2015 százalékra gyorsult. Az izlandi ország határozottan visszatért a pályára, mind 4-ban, mind pedig 2016-ben 2017 százalékos növekedési rátával (a becslések szerint).
Az egy fõre jutó bruttó hazai termék (GDP) több mint 51,800 2015 dollárt tett ki 47,170-ben, szemben a 2011. évi 2.9 2015 dollárral. A munkanélküliség továbbra is csökken, 7.4-ben 2011 százalékkal, XNUMX százalékos szint után XNUMX-ben. Valójában Izland rendelkezik a a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nemzetek legmagasabb foglalkoztatási rátája.
Noha a izlandiak nagyon magas életminőséget élveznek, a népesség kb. 9% -ának volt alacsony jövedelme 2015-ben, a 13. évi 2011% -os szint után. A virágzó idegenforgalmi ágazat a hanyatlás egyik mozgatórugója.
Az izlandi penetráció aránya több mint 331,000 100 internetes felhasználón keresztül közel 90.6 százalékra emelkedett, szemben a 2007-es XNUMX százalékkal. Az okostelefonok és táblagépek egyre növekvő használata, valamint az izlandi szerencsejáték-őrület mellett magyarázza az online szerencsejátékok népszerűségét az északi nemzetben.

Online kaszinó keresése Izlandon

Izlandi játékosként kénytelen lesz Izlandon túlra tekinteni, ha valamilyen online kaszinó akcióra vágyik. Szerencsédre azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked, és a legjobb izlandi online kaszinók listája tele van az országod játékosait kiszolgáló elsőrangú kaszinómárkákkal.

A legfontosabb izlandi online kaszinóink mindegyike olyan európai joghatósággal rendelkezik engedélyekkel, mint például Málta, ami azt jelenti, hogy biztonságos és szabályozott játékkörnyezetet biztosítanak a játékosok számára egész Európából és azon túl. Ha aggódott, hogy ezek a kaszinók jogszerűek-e vagy sem, akkor az általuk működtetett engedélyek elégséges bizonyosságot jelentenek.

Az izlandi legnépszerűbb online kaszinók listáján megtalálhatók a világ legismertebb kaszinó márkái, amelyek közül sokan az ezen észak-európai országbeli játékosokat szolgálják ki. Az itt felsorolt ​​oldalak ezer különféle kaszinó játékot kínálnak, nagylelkű promóciókat kínálnak és rengeteg lehetőséget kínálnak a kaszinó játékosoknak minden téttel.

Az izlandi játékosok számára nem szabad gondot okozni, ha beilleszkedünk ebbe a nemzetközi kaszinójátékos közösségbe. A webhelyek elsősorban angolul működnek, és az összes fizetés fő valutája EUR. Ha Izlandon él, akkor rengeteg fizetési módot is megtalálnia kell ezekben a legteljesebb kaszinókban, amelyek teljes mértékben elérhetőek az Ön számára.

Tegyék meg tétjeiket

Izland fagyos területe minden bizonnyal gyönyörű, de néha depressziós is lehet néha élni. Ez az oka annak, hogy az olyan szórakoztató játékok, mint az online kaszinók, minden bizonnyal legálisak legyenek, és miért szeretnénk biztosítani, hogy rengeteg olyan webhelyhez férjen hozzá, ahol szórakoztathatja magát az évek során szerelmes játékokkal.

A legfontosabb izlandi online kaszinók listáján szereplő minden oldal teljes szolgáltatást nyújt minden izlandi játékos számára. Több tucat különféle játéktípus közül választhat, több száz játékcím közül választhat, és rengeteg bónuszt igényelhet, amelyek segítenek hosszabb ideig játszani és többet keresni.

Iratkozzon fel bármelyik legnépszerűbb izlandi online kaszinónkkal, és kezdje meg kaszinóját az ezekben a szabályozott és legális európai online kaszinókban.

A 10 legnépszerűbb izlandi online kaszinóhely Frissítve: Június 8, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

kaszinó bónuszkódok