Illegális YouTube-szerencsejáték-duó, amelyet igazságszolgáltatáshoz vezettek - Marc Armstrong

0 Comments

Kettő Egyesült Királyság Azok a karakterek, amelyek csak nem bosszantónak tekinthetők, Craig Douglas, 33, Ilford, Essex, és Dylan Rigby, 34, Colchester, a közelmúltban súlyos bírságokkal szembesültek az online szerencsejáték-bűncselekmények elkövetése után. A pár egy FUT Galaxy néven ismert weboldalt vezetett, amely főként FUT-érméket értékesített. A FUT érméket fogadási pénznemként lehet használni a FIFA videojáték-sorozat élő közvetítései során, és a FUT érméket FIFA érmékké lehetett átalakítani, amelyeket valódi pénzért lehetett eladni.

Tehát mi a probléma, hallom, hogy megkérdezi, hogy minden hangzás ésszerű? Először is, az egész műveletet természetesen nem engedélyezte a FIFA vagy az Electronic Arts, a játékok készítői. Másodszor, a 12 éves korú gyerekek részt vettek a rendszerben és hatékonyan szerencsejátékot folytattak. Most látható a piros fények kezdjen villogni és hallani a riasztást szirénák siránkozás.

Ahogy várható volt, a hatóságok leereszkedtek a műveletre, és a kettőt leállították. A laptopok és a számítógépek elkobzása után feltárták a művelet teljes mértékét, és további illegális online szerencsejáték-létesítményeket váltott ki. Több százezer fontnyi bírságot szabtak ki a párra, és mindannyian tudunk ütni néhány égboltot a közös ünneplésen. Áldd meg! UK szerencsejáték-hatóságok.

YouTube Hero csalás

Ami az egész helyzetet sokkal rosszabbá teszi, az, hogy Douglas elég jól ismert YouTube-személyiség, a NepentheZ alias alias. A rajongók rendszeresen bejelentkeztek a YouTube-ra, hogy megnézhessék a FIFA-t, és nem túlzás azt mondani, hogy nyilvánvalóan használja a befolyását a rajongók, a gyermekek, a művelet szerencsejáték-részéhez. A megvetendő egy olyan szó, amely az eszébe jut.

Most, egy embernek elég jó tapasztalataim voltak a YouTubers-szel. Néhány alkalommal szinte naponta ellenőrzöm, főként videojátékokkal kapcsolatban, és nagyrészt örülök, hogy a YouTube legnépszerűbb emberei valóban kedves emberek.

A hírhedt PewDiePie, aki annyi előfizetőt parancsol, hogy biztosan televíziós gyártókat pirul, nem feltétlenül fordulhat a humorérzékemhez, de a srác valóban úgy tűnik, hogy a lehető legmagasabb szintre és ésszerűségre törekszik. Ugyanez vonatkozik a Markiplierre és a Jack Septiceye-re, még néhány népszerűbb YouTuberre. Mindannyian jó emberek, akik megpróbálják a lehető legjobban eljuttatni a pozitív üzeneteket.

Ez tényleg óriási szégyen, hogy vannak olyan YouTuberek, mint Douglas, akik a platformjukat és népszerűségüket használják, hogy manipulálják azokat, akik figyelik őket. Ezek a rajongók nemcsak a YouTuber lehetõségét teszik lehetõvé, hanem bízik abban is, hogy az általuk nézett személy a legjobb érdekeiket néz. És csak most jöjjön ki és mondja el, ahogyan a YouTube növekszik; valószínűleg nem láttuk az utolsó ilyen sajnálatos eseményeket.

Mi a YouTube?

Nem állítom, hogy tudom, mi fut egy obszcén nagy egységgel, mint a YouTube, de nem is segíthet, de nem csoda, hogy egy ilyen dolog folytatódott, anélkül, hogy a YouTube maga hamarabb rögzítette volna. Láttam, hogy a YouTube-csatornák korábban szerzői jogsértésekkel küzdenek, és ez olyan videókon volt, amelyek alig voltak néhány órásak. Pontosan, hogy ezek a két csalódó olyan hosszú ideig elmenekültek a működésükről, hogy a folyamat során több százezer illegális fontot rakott be, anélkül, hogy a YouTube felemelte volna a szemöldökét?

Talán azt állíthatja, hogy nem a YouTube feladata, hogy a szerencsejáték-jogsértésekre nézzen, de tekintettel arra, hogy az ilyen vasfúrt haragot a szerzői jogi törvények ellen dolgozták ki, jó lenne látni, hogy figyelmet fordítanak más jellegű jogsértésekre . Akárhogy is, a két gonosz ember már nem a YouTube-on, és most valószínűleg szegénységet keres az arcán. Bízom benne, hogy a YouTubers most már sokkal bölcsebb az ilyen dolgokra.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Illegális YouTube-szerencsejáték-duó, amelyet igazságszolgáltatáshoz vezettek - Marc Armstrong Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon