Fontos tippek a három kártyás póker számára

0 Comments

Olyan sok kaszinójátékkal a piacon, akkor nehéz lehet találni a tökéletes játékot, amely Önnel rezonál. Tól től Blackjack nak nek Baccarat, Rulett és Craps, minden játékosnak saját preferenciája van. Mindazonáltal a Three Card Poker továbbra is a játékosok generációját követő hittel találja magát, így minden okot meg kell próbálni, mielőtt végleges döntést hozna!

A három kártyás pókert az 1994-ben feltalálta Derek Webb, egy játékos a UK. A szárazföldi kaszinókban a játék a harmadik leggyakrabban játszott asztali játék a világon, másodszor csak a craps és a blackjack. Továbbá több Amerikai a játékosok a Baccarat vagy a Roulette felett három kártyás pókert választanak, különösen az online kaszinókban, de a szárazföldi telephelyeken is.

A játék a Stud Pokeren alapul

A bizonyítékok egyértelműen azt mutatják, hogy a Three Card Poker az egyik legizgalmasabb játék. Azonban mielőtt kiürítené a zsebét, hogy valódi pénzért játsszon, van néhány dolog, amit tudnod kell erről a játékról.

Mindenekelőtt a Three Card Poker a Stud Poker klasszikus játékán alapul. Ez nyilvánvalóan befolyásolja a korábbi játékszabályait, mint a Stud Poker bármelyik játékában, nem kell felhívni. Mivel azonban ez a Three Card Poker és nem a Stud Poker, akkor három kártyát kapsz - de nem többet. A játék minden játékosát három lapra osztják, így a kereskedő is.

Különböző kézbesítéseket várhatsz

A Three Card Poker egy másik fontos dolog, hogy a kézi ranglisták mindig különböznek az Five Card Poker játékától. Az öblítések sokkal gyakrabban fordulnak elő, mint az egyenesek a három kártyás póker játékokban, így a Straights így kiáramlik. A Straight egy 5-ból, a pókok 6-ból és a klubok 7-ből áll, és az összes kéz kb.

Ebben a konkrét pókerjátékban az 50% -ról több Flushes-t fogsz látni, mint a kártyák által előállított egyeneseket. Így a Three Card Poker rangsorai az alábbiak szerint mozognak: Egyenes Flush, Három egyfajta, Egyenes, Flush, Pair és Ace High vagy kevesebb.

Ante Bet Three Card Poker játék

Következő a két fő póker három fogadása. A szóban forgó két fogadás az ante bet és a Pair Plus, bár bizonyos szárazföldi és még online kaszinók extra tétet és progresszív jackpotot kínálnak. Az ante fogadások lejátszásakor meg kell győzni a kereskedőt, hogy nyerjen még pénzt. Elindítja a játékot ante fogadással, megkapja a három kártyát, és el kell döntenie, hogy összehajtja vagy fogadja a második tétet, amely megegyezik az ante-val.

Ha bedobja, elveszíti az ante-t, de ha fogadsz, a sorsa a kereskedő kártyáin nyugszik. Ahhoz, hogy együtt nyerhesse az ante-t és a tétet, a kereskedőnek magas vagy jobb királynőnek kell lennie. Ha nem, akkor csak az ante fogadást nyeri meg. Ne feledje, hogy az erős póker kezek, mint a Straight és a Flushes, a Queens vagy jobb közé tartoznak!

Páros plusz három kártyás póker játék

A második nagy tét, amelyet a Three Card Pokerbe helyezhetsz, a Pair Plus tét. Alapvetően ez azt jelenti, hogy három kártyát fogsz fogadni, beleértve egy pár vagy jobbat is. Ez sokkal könnyebb módja az ante-t játszani, és sokkal jobb lesz a kezdőknek.

A Pair Plus tétben nem kell aggódnia minden kvalifikációs kéz miatt, és a kifizetések a szokásos fizetési táblázat szerint kerülnek megadásra. Természetesen a különböző kaszinók különböző táblákat használhatnak, ezért mindig ellenőrizze ezt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb ajánlatot kapja!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Fontos tippek a három kártyás póker számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon