A hivatásos labdarúgók védelme

0 Comments

Ha objektíven próbálsz megnézni, azt kell mondanod, hogy a profi labdarúgók - különösen azok, akik a sport elit végén vannak - készítenék. Ők imádják a rajongók, jól fizetnek, gyakran kínálnak terméktámogatási ajánlatokat, és általában meglehetősen luxus életstílusuk van. Azt mondhatnánk, hogy az átlagos felső repülési profi futball játékos jó szerencsét mutat, mint a nyerő játék az online játék után Blackjack vagy a lottószámuk jönnek fel. Tényleg igazságosak vagyunk? Végtére is, a legtöbb Laite-i labdarúgó, a Serie A vagy a Premiership keményen dolgozott, hogy ott legyenek. Sok fiatal játékos nem teszi meg, vagy hiányzik a sérülés miatt. Továbbá a futball játékosok pályafutása viszonylag rövid. Nem kellene a rajongóknak kicsit könnyebbé tenniük a játékosokat?

A kritizáló játékosok régóta megalapozott élőhelye

A dolog labdarúgás a játékosok olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy valóban kemény, hogy objektív legyen velük szemben. A legtöbb labdarúgó-rajongó bármit adna, hogy csak egy esélyt kapjon a kedvenc csapata számára, és szenvedélyesen képviselje őket. Természetesen egyes szakemberek egyszerűen nem rendelkeznek szenvedélyükkel a klubja vagy országa iránt, amit a rajongók csinálnak. Ez nem jelenti azt, hogy nem próbálkoznak olyan keményen, mint amennyire tudnak, vagy versenyképesek maradhatnak. A dolog az, hogy a játékosok csak másképp érzik magukat a csapatokban. Lehet, hogy eldobják, átadják, vagy akár eldobják őket, így ez egy nagyon másfajta kapcsolat, amely egy klubot támogat, mivel egyért játszik.

Természetesen kevesen vagyunk rajongóktól, akik valaha is tudják, hogy milyen jól érzi magát a jó teljesítmény, mint a sport felső repülésében. Mivel azonban a legtöbb rajongó kétségbeesetten akarja, hogy csapata nyerjen, nyíltan kritikusak lehetnek a játékosok, akik szerintük nincs szívük. Sokan szeretnék látni, hogy a játékosok keményen dolgoznak, hogy visszatérjenek a pozíciókról, hogy segítsenek a védekezésben, ha a birtoklás megvan elveszett, például. Ha nem látja ezt, akkor valószínűleg kritikus lesz a játékos. Lehet, hogy - ha őszinte vagy róla - nevezze őket lusta vagy akár szakszerűtlennek. Mégis lehet, hogy egyes játékosok menedzsere taktikai utasításaiban maradnak. Lehet, hogy még a megfelelő döntést hozzák maguknak is, mert jobbak, ha megtartják erejüket a következő támadásra.

A baj az, hogy a legtöbb rajongó elkezd kritizálni, mielőtt figyelembe veszik az összes tényezőt. Még egy rossz formájú átmeneti futás is indokolatlan kritikát okozhat néhány rajongónak, amelyek akár hosszabb ideig is meghosszabbíthatják azt, minthogy segítsen egy játékosnak egy rossz javításon keresztül. Még rosszabb, hogy nem csak a rajongók. A televíziók, a sport újságírók, a korábbi játékosok és az edzők mindannyian beléphetnek a törvénybe. Igen, néha a játékosok megérdemlik, hogy bírálják őket, de kérdezd meg magadtól, hogy az ilyen kritika mindig megosztott-e?

A Real Madrid B-Team ifjúsági edzője

A közelmúltban a Real Madrid viszonylag alacsony szintő edzője megmutatta, hogy a munkáltatói az ajtót túlságosan kritizálják az első csapat számára, amely oldalról nem volt hely a nyilvánosság számára. Álvaro Benito, a klub B-ifjúsági csapatának edzője észrevételeket tett a rádión a vezető oldalról, ami a legkevésbé kedvezőtlen volt. Ők követték a Real Madrid vereségét ebben a Seaon Copa Del Rey fesztiváljában az FC Barcelona archív riválisai ellen. Azt mondhatnánk, hogy a szenvedélyek érthetően magasak voltak, és Benito pusztán ugyanazokat a nézeteket fejezte ki, mint sok rajongó a veszteség után. Azonban a junior edző úgy döntött, hogy bizonyos játékosokat nevez, aki azt hitte, hogy engedte a klubot, különös tekintettel Carlos Henrique Casimiro és Toni Kroos, mindkettő tengerentúli nemzetközi szerepére.

Az a mód, ahogyan a Real Madrid vezetősége reagált, szokatlan volt. Ahelyett, hogy felvenné az állát, és elfogadná, hogy az emberek mindig kritikusak lesznek, amikor az előadások és az eredmények nem mennek útba, úgy döntöttek, hogy Benitót zsákmányolják. A klub többi munkatársának valamilyen figyelmeztetésben azt a döntést hozta, hogy nulla toleranciával bír a kritikája iránt. Benitót a legendás korábbi Raúl González Blanco játékos váltotta fel, így talán a klub keresett egy okot, hogy megmutassa Benito számára az ajtót? Ez azt jelenti, hogy valami olyan precedenst hoz létre, amelyet más klubok szeretnének tudomásul venni.

Nem lenne szép, ha több klub veszi fel a kritikát?

Amikor erre gondolsz, a kritikusok nagy része nem konstruktív. A negatívságra összpontosít - arra, hogy a játékosok nem tudnak inkább a fejlesztésre szoruló területeket kiemelni. Mint ilyen, talán a Real Madrid mozdulata olyan fordulópontnak tekinthető, amelynek során a pundits, a rajongók és az edzők mind pozitívabb megközelítést alkalmaznak értékelésekre. Végül is csak kevesen kapnak kritikát a munkahelyen oly módon, ahogyan a futballcsillagok. És a futballnak szórakoztató és szórakoztató jellegűnek kell lennie, ugye? Az idő megmutatja, hogy a Real Madrid által bemutatott példa lesz az új norma. Természetesen sok jelenlegi futballcsillagnak kell játszania, akik most remélnek!

Valóságellenőrzés

Mielőtt túlságosan elszállnánk egy pozitívabb hangulat létrehozásában a labdarúgásban, amely elfogadja a játékosokat, hogy jobban reagáljanak a játékuk pozitív megítélésére, nem pedig az out-and-out oldaltörlőkre, emlékeznünk kell egy dologra: a futball versenyképesség. Nem várjuk el, hogy a játékosok keményen versenyezzenek, még akkor is, ha a technikai készségük vagy formájuk hiánya megengedi őket? Bárki játszhat elkötelezettséggel, még akkor is, ha nem a legmagasabb szintre lépnek. Mint ilyen, nem jogosultak arra, hogy olyan rajongók és szurkolók hívjanak fel olyan játékosokat, akik nem eléggé versenyképesek?

Az a tény, hogy bármennyire jobban lehet, ha a sportnak több pozitivitása van a játékosokkal, és egyszerre elbocsátja a kritikákat, a rajongók rajongók, és valószínűleg továbbra is kritizálják még akkor is, ha a dolgok jól mennek. Lehet, hogy nem teljesen tisztességes a profi játékosok számára, de ez az, ahogy a dolgok. Remélhetőleg a rajongók az idő múlásával lekerekítettebb képet kapnak, és elkerülhetik a játékosok indokolatlan barakkolását, de ez a nap még mindig messze van a mai szemszögből. Időközben talán mindannyian erőfeszítéseket tehetünk, hogy a labdarúgó-csillagok jó oldalát láthassuk, még akkor is, ha nem a játék csúcsán találhatók, és elkerülik a fajta térdreakciókat, amelyek senki sem érdekli, hogy annyira kompromisszum nélkül fejezzék ki magukat.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A hivatásos labdarúgók védelme Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon