Bejövő - vegyes valóság fejhallgatók

0 Comments

Régóta a hír, hogy a VR fejhallgató új hulláma jön, és drasztikusan olcsóbb áron lesz elérhető, mint a jelenlegi fejhallgatók: a HTC Vive és az Oculus Rift. Várj, mondtam VR fejhallgatót? Sajnálom, hogy mit értettem a vegyes valóság fejhallgatók. Vegyes valóság? Ez fantasztikusan hangzik. A virtuális valósághoz hasonlóan csak vegyes.

Nem, nem tudtam, hogy ez mit jelent, és így szólt egy kicsit olvasni.

Úgy tűnik, hogy a virtuális világot illetően különböző valóságfokok vannak. Vegyes valóság, bővített valóság, bővített virtuális valóság és virtuális valóság. Az a tény, hogy a helyesírás-ellenőrnek fogalma sem volt arról, hogy milyen a virtuális szó, adja meg az új kifejezéseket. Amennyire meg tudom mondani, valakit külön fizettek minden új, futurisztikus hangzású kifejezésről, amit hüvelykujj szopni tudnak.

Virtuális fokozatok

Dióhéjban a virtuális világ így működik.

Elkezdesz a valós világban, a „tudományos” kifejezést használva. De adjunk hozzá néhány virtuális elemet elemek a valóságba és az, amit akkor kapsz: „kibővített valóság”. Ez a valós világot látja, de a virtuális technológiával. Például, nézd meg a kertjébe, és a fejhallgató által hozzáadott összes növény nevét. Természetesen sokféleképpen hasznos lehet ez az élet számos aspektusában.

A bővített virtuálisság egy kicsit tovább halad a skála mentén. Tehát virtuális környezetek, de reális világban lévő tárgyak vannak elhelyezve. Ez olyan lenne, mintha egy virtuális fantasy világban lenne, de ahol a világ népei még mindig valódi 100, és semmilyen módon nem digitálisak.

Ezután természetesen virtuális valóság, ahol minden digitális, és egyáltalán nem léteznek valós világi elemek.

Hogyan működik a vegyes valóság fejhallgató?

A bejövő vegyes valóság fejhallgatók, amelyeket a Microsoft hoz létre, valami meglehetősen hihetetlen lesz. Legalább annyira, amennyire meg tudom mondani. Lehetővé teszik, hogy a felhasználók fejhallgatókon keresztül digitális elemeket helyezzenek be a valós világba. Képzeld el, ha akarod, látod az aktuális szobádat pontosan úgy, ahogy van, de ha bármilyen eszközt olvassz, ezt digitálisan beilleszted a valós világ helyébe. Tehát: egy kis lebegő képernyő a szemed előtt, talán a térbeli elrendezés szabályainak betartásával. Mint egy hologram.

Ez egy teljesen lenyűgöző fogalom, és csak a lehetőségek meggondolása a fejemre forog. A felhasználó természetesen képes lesz kommunikálni a digitális elemekkel, mintha valóban ott lennének, mozgásvezérlők segítségével. És ha ez nem teszi meg a képzeletedet, nem tudom, mi lesz. Az oktatási, szórakozási és üzleti célokra gyakorolt ​​hatás óriási.

El tudom képzelni, hogy képesek vagyunk visszamenni és újratervezni az iskolát, a bővített valóság előnyeivel. A sejtek és az atomok a szemem előtt lebegnek a biológiában, szemben a könyvekben vázlatokkal. Képesek lennék mozgatni őket, manipulálni őket, és látni őket minden szögből.

Ó, hogyan mentek át a kamatem a tetőn, és talán elhagytam volna az iskolát, hogy megtanultam valamit.

Bővített valóság szórakozás

De amiről mindannyian valóban gondolkodunk, a kibővített valóság szórakoztató aspektusa.

Az első dolog, ami eszembe jut, az a játék, amely lehetővé teszi zombik be kell illeszteni a valós világba, olyan helyzetet hozva létre, amely a jelenlegi környezetemet játszótérvé teszi. A zombik engedelmeskednének a tér szabályainak, az ajtókon keresztül, elkerülve a valós világhatárokat, és egyébként látszólag léteznek a valóságban. Az állkapocsom a fogalomra csökken. És csak azért, hogy világos legyen, nem mondom, hogy ez lehetséges lesz, de nem látom, hogy a kibővített valóság technológia másképp működne.

Vagy hogyan lehet online kaszinójátékokat játszani, és hogy velük a szobába vetítjük őket. Szeretne játszani néhányat rulett? A rulettkerék hirtelen a szobában, egy pulton van, és a fogadási táblázat úgy van kialakítva, mintha valóban ott lenne a nappaliban. Még mindig valódi pénzt nyernél, még mindig a szabályok szerint játszanád, de mindannyian része lenne a világodnak, szemben a képernyőn megjelenő képekkel.

Elérhető október 2017

Ez annyira hihetetlenül hangzik, hogy biztosan csak az 2025 évben lesz elérhető, ugye? De nem. Az első vegyes valóságú fejhallgatók október közepére válnak elérhetővé a nyilvánosság számára. És, ahogy már említettem, olcsóbbak lesznek, mint a jelenleg rendelkezésre álló Oculus Rift és a HTC Vive. Túl jónak tűnik, hogy igaz legyen.

De mielőtt mindannyian túl izgatottak lennénk, várjunk és nézzük meg, hogy a technológia növeli-e a képzeletemet.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bejövő - vegyes valóság fejhallgatók Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon