Bennfentes tanácsok az élő kereskedő kaszinójátékok lejátszásához

0 Comments

Az élő kereskedői játékok viszonylag új fejlesztés az online kaszinóiparban, amely forradalmasította a játékosok élményét. A mindkét világ legjobbjait összekapcsolva az élő kereskedő játékok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy élvezzék a szárazföldi asztali játékok szórakoztató társadalmi interakcióját anélkül, hogy elhagynák az otthoni kényelmet. Ez az élő streaming videó és csevegési lehetőségek révén engedélyezett.

Természetesen, mint a játék rulett és egy élő croupierrel rendelkező póker, és más játékosokkal szemben szembesül, egészen más, mint a virtuális interfésszel való kölcsönhatás. Azoknál a játékosoknál, akik csak valaha játszottak online, vagy azok, akik nem játszottak le offline időnként, az élő kereskedőjáték egy kicsit kiigazítás lesz. Az online forgalmazó online játékok szintén nem egyeznek meg a hagyományos offline partnerekkel, kizárólag az érintett technológiával.

Tehát, mielőtt elindítaná magát, hogy bemutassa magát egy kedves élő croupierünknek, javasoljuk, hogy vegye fel a legjobb tippeket az élő kereskedők kaszinójátékaihoz:

Vásároljon a helyszínen, mielőtt elkezdi az ülést

A Spin Palace-ban a legjobbat használjuk Microgaming minden játékunkhoz tartozó szoftver - beleértve az élő kereskedő lehetőségeit is. A bájos csoportjaink magasan képzett szakemberek, akik ismerik a játékot belülről és kívülről, és hogyan kezelik a táblát is.

A "Rólunk" fejezetben meggyőződhet arról, hogy megtalálta a minőségi kaszinót, ahol játszhat, minden megfelelő engedélyezéssel és regisztrációval, tisztességes játékkal és gyors kifizetésekkel.

Tehát, az a tény, hogy megtalálta az utat a webhelyünkre, valószínűleg azt jelenti, hogy már megszerezte az „üzlet körül” részt. Meg fogja találni, hogy az online szerencsejáték helyszíne, amelyen játszani tud, az élő kereskedő élményét teszi lehetővé vagy megszakíthatja, így okosan válasszon.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot

Nem számít, mennyire fejlett a kaszinó technológiája, mindez elég hiábavaló lesz, ha lassú internetkapcsolata vagy elégtelen sávszélessége van. Semmi sem frusztráló, mint egy élő kereskedőjáték megpróbálása, de a kapcsolatod megmarad, és a videó megtartja a pufferelését.

Ha a teljes élménykereskedő élményét szeretné elérni, a gyors internetkapcsolat nem tárgyalható.

Ismerje meg az élő kereskedő etikettjét

Mivel az élő kereskedők játékai interakciót jelentenek a többi játékos és a croupier között, meg kell felelnie bizonyos etikett szabványoknak. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogy milyen viselkedést vár el tőled, mielőtt az asztalnál ül.

Tervezze meg lejátszási idejét

Egyrészt, nem akarod elveszíteni az időt és az egész napos és éjszakai kaszinójátékokat, miközben az életedet meg kell tartani. Másrészről, szörnyű, hogy nyerjen egy győztes csíkot, majd kilépnie kell, mert van egy találkozónk.

Nem is ideális az élő kereskedőjátékok megpróbáltatására, miközben vannak zavaró tényezők, például a gyerekek. Tervezze meg előre a játékidőt, és ne feledje, hogy az élő kereskedő asztalok legforgalmasabb ideje általában esténként történik.

Beszélj a Pit Boss-al

A gödör főnök az online kaszinó alkalmazott, aki felelős a játék felügyeletéért és annak biztosításáért, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Ha problémája van - talán egy másik játékos megrázza magát a csevegőszobában, vagy észrevette, hogy a croupier hibát követett el - nyugodtan vegye fel a gödör főnökével, aki azonnal megoldja.

Tudja meg, mikor kell hajtogatni

Ahogy az összes kaszinó játékhoz hasonlóan, az élő viszonteladói játékokhoz igazságos mértékű önellenőrzés szükséges. Élő kereskedő játékokkal ez különösen igaz, mivel túl könnyű a gyors tempójú játék.

Ezért fontos, hogy a kilépési pontokat előre beállítsuk magadnak, hogy ne vigyázz a veszteségekre, és túl mélyre kerülj.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bennfentes tanácsok az élő kereskedő kaszinójátékok lejátszásához Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon