Bemutatjuk a legújabb The Magic Of Sahara ™ játékot

0 Comments

Ahogy a napok a dűnék mögött állnak, mássz fel a teve tetejére, és kezdj el egy utat a Sahara gazdagsága felé. Ez a távoli, elhagyatott föld mindent, csak kopár. Érezd az arc-csapkodó szeleteket - az energia a homok hullámaiban. Hallgassa meg a tevék lépéseit - a karaván ütő dobását. A sivatag varázsait varázsolja, amely csak tapasztalt. De több, sokkal több. A szaharai sivatag változó homokja alatt felfedezheted a kincseket!

Keresse meg szerencséjét MicrogamingA legújabb online slot a Spin Palace kaszinóban. A szaharai varázslat július 17-jén kerül kiadásra, misztikus utazást ígér a halmozott vadakkal, az ingyenes pörgetésekkel, és a tevék által elért összes nyereség.

A Tuareg lakókocsi

A tuaregi nép a szaharai sivatag nomádjai. Ők vezetik a lakókocsiját a Szaharán keresztül, homokdűnékkel és homokviharokkal, amíg el nem éri az ingyenes pörgetések oázisát és összegyűjti a arany a Szórakozás.

Találkozzon a lakókocsijával a törzsi szőnyegen. A Szahara varázsa szimbólumai megjelennek a szőnyegen, és a lakókocsi összes tagját látják. A fizetési táblázat felső vége a tuaregi vezető, a nomád hercegnő és a karaván tevék. Kövesse a vezetőt, mert a legtöbbet fizeti!

A fizetési táblázat alsó végén található a királyi kártyák, valamint a kilenc - 9, 10, Jack, Queen, King és Ace. Emellett három misztikus szimbóluma van a szerencse - a vad, a szórás és a kereskedőnek. A Wild Symbol a Sahara logójának varázsa, és bármely más szimbólum helyébe lép, kivéve a szóródást. A vad a 3 és az 4 tárcsák szuper stackje, és a Free Spin körök összes tárcsa. A Super Stacked Wild lényegében egy vad szimbólum, amely lefedi az egész tekercset, amikor egy spinre esik. A szuper halmozott vadak hihetetlenül hasznosak a nyerő kombinációk befejezésében, mert egy nagyobb területet fednek le, mint egy hagyományos vad szimbólum.

A Scatter Symbol egy drágakövek és aranyérmék, amelyek bármilyen pozícióban fizetnek. Land 3-en, 4-en vagy 5-on. A szabad pörgetések feloldásának másik módja a mágikus tokenek gyűjtése a sivatagi kereskedőtől. A Merchant Symbol csak a mágikus tokenek megadására jelenik meg. Ahogy a token felvétele és a lánc lógása a képernyő tetején van, a kereskedő eltűnik. A királyi kártyák egyike elveszi a helyét, és a kaland folytatódik.

Kövesse a Szaharától délre vezető útvonalat a szabad spin-oázákhoz

A Sahara varázsa 5 tárcsákból, 3 sorokból és 9 rögzített fizetési vonalakból áll. A sivatagban lévő vállalkozás minimálisan megkezdődhet 0.09 hitelek és legfeljebb 45 hitelek centrifugálásonként. Ez egy közepes volatilitási rés, 95.29 kifizetési százalékkal és az 2,222 kincseivel az eredeti fogadástól.

A közepes volatilitási résidők tökéletes egyensúlyt biztosítanak a kockázatok és a gazdagság között. Sok közepes méretű nyereményt hoznak létre anélkül, hogy túlságosan veszélyeztetnék a forrásait. Ezek nagyszerűek a kezdőknek, alkalmi játékosoknak, vagy a die-hard veteránoknak, akik egyszerűvé teszik a bankrolljukat, de még mindig próbálják meg szerencséjüket a nagy nyereményekért. A Sahara közepes volatilitása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szórakozni tudjanak, és egyszerre érezzék az izgalmat.

Az alapjáték célja, hogy egymás után három vagy több azonos szimbólumot helyezzen balról jobbra. Az 3 és az 4 tárcsákon szuper halmozott vad szimbólumok növelik a nyerési kombinációval kapcsolatos lehetőségeit. De még a Super Stacked Wilds-ekkel is, a Sahara varázslatának áthaladása anélkül, hogy megállnánk a szabad pörgetések oázisainál, száraz út lenne.

Az ingyenes pörgetések eléréséhez két út áll rendelkezésre. Gyűjtsük össze az 25 tokeneket a Token Chain-nél a tárcsák felett, és kinyitjuk az 25 Free Spins-t. A zsetonokat minden alkalommal odaítéljük, amikor egy Merchant Symbolra kerülsz. Ellenkező esetben az 3, az 4 vagy az 5 Scatter szimbólumok egy spin-en történő leszállásakor a játékosok azonnal annyi szabad pörgetést indítanak, mint a jelenleg gyűjtött tokenek plusz 5 több szabad pörgetést. Az ingyenes pörgetések más tárcsákat tartalmaznak, mint az alapjáték. Nincsenek szóródási szimbólumok, de a vadok szuper halmozottak az öt tárcsán. A játék korlátozza a szabad pörgetések számát az 34-re, de ezzel szorzóval páros a tétjeid és a volatilitásod, amit gyakran meg fogsz nyerni, a Szahara varázslatossága nem fog időnként megkötni a kincset.

Utazás Spin Palace-val, a Nomad Casino

Július 17 a Sahara varázslata felett, a Spin Palace-nál. Ez a nomád kaszinó lehetővé teszi, hogy több, mint 600 online slotot és játékot játsszon útközben, táblagépével vagy mobilkészülékével. A Microgaming, a játékszoftver-készítés úttörője, a Spin Palace egy prémium online kaszinó, amely bejelentkezési bónuszokkal és napi promóciókkal rendelkezik. Ez a kiindulási pont a sivatagi csodaországon és az 2,222-ig terjedő misztikus kincs az eredeti fogadástól.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bemutatjuk a legújabb The Magic Of Sahara ™ játékot Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon