Az Atlantic City a The Up-on?

0 Comments

Ha visszanézzétek az Atlantic City kaszinótörténetére, biztosan látni fogod, hogy egy turbulens, tele van hírekkel, amikor egy olyan virágzó kaszinó látja, hogy a gazdasági visszaesés miatt kissé katasztrofálisan csökkenti nyereségüket, nem is beszélve a szomszédos államok által a versenytől. szerencsejáték.

Ez végül sok kaszinót kényszerített leállítani, és csak a 7 maradt a népszerű Jersey Shore szórakoztató és szerencsejáték-rendeltetési helyén. Az ígéretes fejlemények azonban biztosítják, hogy az Atlantic City a jövőben ígéretes növekedést keressen.

Jó hír az Atlantic City Q1-jére

Az Atlantic City közelmúltban küzdő kaszinói jelentősen jó híreket láttak, az egyik New Jersey egyik vezető szerencsejáték-szabályozója, hogy meglehetősen merész bejelentést tett arról, hogy a kaszinóik ismét egészségesek lesznek, és az emberek pörögnek, hogy játsszák a játékukat.

A New Jersey Casino Control Bizottság (NWCCC) elnökei, Matt Levinson azt mondta, hogy röviddel azután, hogy a Gaming Enforcement (DGE) osztálya olyan számadatokat mutatott be, amelyek végül azt mutatták, hogy az összes 7 kaszinó bruttó üzemi eredménye nőtt az 30.4% -kal. az első negyedévben az 2016 első negyedévéhez képest.

Szerencsejáték-ipar a emelkedésen

A fent említett számok, amelyeket a DGE állam kiadott, a legutóbbi pozitív pénzügyi beszámolók sorozata volt, miután a jól ismert tengerparti szerencsejáték-célpontot először megrázta az a tény, hogy 5 kaszinóik 12-ját le kell állítani az 2014 óta.

Úgy tűnik, mintha a fennmaradó 7-nek sikerült visszaszerezni az alapjait egy olyan piacon, amely sokkal szorosabbá vált, mivel a közeli verseny jelentősen csökken.

Kétségek a pihenésre

A fent említett bejelentésben Levinson valójában azt mondta, hogy azok, akiknek kétségei vannak a kaszinóipar jóllétében az Atlantic City-ben, biztosak lehetnek abban, hogy hamarosan pihenni fognak.

Levinson valóban úgy véli, hogy az iparág elérte a stabilitási pontot, lényegében lehetővé téve az üzemeltetők számára, hogy sokkal egészségesebb alsó sorokat mutassanak. Sőt, még megemlíti azt a tényt is, hogy nyáron már ránk van egy nagy esély arra, hogy számos fesztivál, koncert és egyéb esemény nagy segítséget jelent az Atlantic City kaszinóinak növekedése tekintetében.

A kaszinó bruttó üzemi eredménye végül a leértékelődés, az adók és egyéb díjak előtt szerzett nyereséget jelenti. Ez általában az, ahogyan a kaszinók mérik jövedelmezőségüket a globális szerencsejáték-ipar szempontjából.

Atlantic City kaszinók

Miközben gyorsan megnézzük azokat az adatokat, amelyeket az Atlantic City kaszinói az elmúlt néhány hónapban készítettek, láthatjuk, hogy a legmagasabb üzemi nyereség a The Borgata-tól származott, $ 61.4 millió euróban, ami az 29% -hoz közel emelkedett összehasonlítás a tavalyi első negyedévhez képest.

A Harrah's viszont a tavalyi évhez képest 11.3% -kal csökkent, csak $ 23.7 millió dolláros üzemi nyereséggel, míg a Caesars egy 31.6% -kal nőtt az idei évi 20.1 millió dolláros üzemi nyereséggel. A Tropicana nyeresége nem lehet olyan magas, de csaknem megkétszerezték a tavalyi működési nyereségüket, így $ 16.2 millió dollárt tettek ki.

Az alacsonyabb nyereségarányú létesítmények közé tartozik a The Aranysárga Nugget közel 6.2 millió dollárral (az előző évi 7.7% -kal), Bally $ 4.5 millió dolláros nyereséggel (az 19.9% -kal) és a Resorts-ral, amelyek $ 4 millió dollárt hoztak.

Egyéb statisztikák

A csak online létesítmények mellett olyan helyek, mint a Caesars Interactive NJ nyereséget értek el az $ 2.3 millió dollárral, a Resorts Digital pedig az $ 570 000 nyereségét nyerte el, miután tavaly elvesztette az $ 1.1 millió dollárt.

Végül, az üdülőhelyek az 88.7% -nál a legmagasabb kihasználtsággal rendelkeztek az idei első negyedévben, a Golden Nugget pedig a legalacsonyabb, az 71.8% -nál.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az Atlantic City a The Up-on? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon