Az Endgame a vége Amerika kapitánynak?

0 Comments

Van egy elmélet, hogy a jövőben a mozi csak a Star Wars és az MCU filmekből áll. Preposzkózis lehet, amíg nem gondolod komolyan, hogy az utóbbi időben a nagy kiadások közül hányan kizárólag a Star Wars és az MCU filmek.

Pont abban az esetben; Avengers: Az Endgame a láthatáron van, és az internet már régóta felrobban a hype, rettentő rajongó fiúk és elméletek között.

Az egyik rajongóelmélet, amely későn lebegett, az, hogy néhány központi karakter a végső fizetési csekküket fogja végezni az Endgame-ben. Ahogy az Endgame jelzi az MCU 3 fázisának végét, a rajongók elmondták, hogy csak akkor van értelme, ha bizonyos karakterek harapják a golyót.

Nem azt értjük, hogy csak tisztázzunk, meghalunk a klasszikus képregényben. Ami azt jelenti, hogy hamarosan vissza fognak térni, talán néhány hajat a helyszínen és egy tervezői heg, közvetlenül a „haláluk” után néhány zümmögés után.

Lehetséges, talán különösen akkor, ha tudomásul veszi, hogy hány webhely előrejelzi a kapitányt Amerika lesz a kijelölt karakter a Dodo útja felé.

A Spin Palace Online Casino-ban nem hiszünk abban, hogy megszabaduljunk bármelyik értékes kaszinójátékunktól. Valójában minden hónapban új játékokkal bővítjük a bővülő portfóliónkat.

Evans megerősíti?

Természetesen az interneten elterjedt pletykákról beszélünk, ezért ne feledje, hogy a szóbeszédeket sós sóoldattal kell megfogalmazni. Akárhogy is, egyes weboldalak gyorsan rámutattak arra, hogy Chris Evans, más néven az a férfi, akinek fétis van rajta két méretben, túl kicsi, talán az ő karakterének elpusztulását jelezte.

Azt mondta, közben A bosszúállók sajtótájékoztatón, hogy az Endgame Amerika ívének vége lesz, és hogy véget ér a karakterek történetének. Zihál! Sokk!

Egy dohányzó fegyver, amely Amerika kapitánya korai halálát mondja?

Vagy rejtélyes szavak, amelyek nem igazán sokat szólnak semmiről, hiszen a film minden központi karakterének szó szerint véget kell vetnie az ívüknek. Másrészt nem lenne nagyon jól írott film, ugye? Te döntesz.

De aztán! Mi a helyzet az Evans küldött október XNXXth-jén, kijelentve, hogy az Endgame-ről készült filmezés véget ért, érzelmi út volt, és követte mindenkit az emlékekért? Egy nyilatkozat arról, hogy az utolsó filmje? Ó, a feszültség és a rejtély. Vagy csak egy személy, aki megköszönte a dobást és a legénységet a ?

Majdnem olyan, mintha az információ csöpögései és drabjai úgy lettek kialakítva, hogy vírusos marketing-méltó spekulációt hozzanak létre.

Valódi részletek megfontolása

De ha gyakorlati és logisztikai szempontból nézzük, vannak olyan jelek, hogy Amerika kapitánya, vagy legalábbis Chris Evans, talán nem tér vissza az Endgame után. A legérdekesebb dolog az, hogy Evansnak hat filmcsomagja volt aláírva, amikor először Avenger lett egy évtizeddel ezelőtt. Ez elvitte őt az Infinity War-hez, és a szerződést később ki kellett terjeszteni, hogy részt vehessen még az Endgame-ben.

Ha bármi, talán amikor a szerződése hivatalosan lejár a második alkalommal, a színész csak kihasználhatja a lehetőséget, hogy elhagyja a franchise-t, és felfedezzen más cselekvési lehetőségeket. Végtére is, hogy mennyire ösztönzi valóban azt, hogy ugyanazt a karaktert játssza újra és újra, a film a film után? Valószínűleg nem nagyon. Pedig Evans bolond lenne, ha teljesen elhagyná a központi szerepét az egyik legnagyobb jelenlegi filmes franchise-ban. Tehát talán a szerepe csak le lesz vágva.

A végső gondolat, hogy az egészet megfontolják, „meg fogja harapni a port, vagy nem fog vitatni; Joe Russo, az Endgame társigazgatója egyértelműen kijelentette, hogy Evans még nem történik meg, és hogy a rajongóknak meg kell látniuk a filmet, hogy megtudják, mit jelent.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az Endgame a vége Amerika kapitánynak? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon