A szerencsejáték repülés közben?

0 Comments

Itt egy forgatókönyv az Ön számára; egy szorosan zárt helyen, egy rendkívül elhízott ember mellett ültél, aki dezodorokkal esett. Nem hagyhatod el a helyedet, csak akkor lehet enni, ha erre a hozzátartozó időre van szükség, és a fürdőszobába eső sor csak tíz embert sújtott.

Személyes pokolról van szó, amelyre akkor raboltál téged, amikor tíz dollárt elloptál az anyád pénztárcájától, mikor még te is bosszantó tinédzser voltál? Igen. Pontosan ez az. Karma, mint mondják, egy női kutya, és meg kell ülnie, vigyorodnia és elviselnie a kínzást. Ne aggódj azonban; a járat csak egy tizenhat óra hosszú.

Most, őszinte legyünk; a repülőgépek sokkal vonzóbbak, mint korábban. Emlékszem arra az időre, amikor a repülőgépes kirándulásoknak nem volt előnye, hogy személyre szabott filmeket mutattak ki minden személynek, így ha a film szörnyű volt, mondjuk egy fogkefe romantikus vígjátékot, amely azt a személyt látja, akit utálsz, akkor a kétszintes pokolba mentél szinte garantáltan több öngyilkossági kísérletet eredményez.

Manapság tényleg nem olyan rossz. Minden személynek van egy kis személyi számítógépe, amely játékokat kínál; filmek, televíziós műsorok, sőt hangfelvétel-komédia. De nem lenne jó, ha képesek lennének tölteni az órákat a résidők, vagy egy kicsit rulett?

Óra elolvad a kaszinó játékokkal

Személyes megközelítésem a hosszú repülőgépes túrákhoz, és nem voltam egy igazán hosszú ideig, amíg néhány évvel ezelőtt Új-Zélandon meglátogattam. Leülök, kényelmes vagyok, és remélem, hogy érdemes megnézni a filmeket.

Az új-zélandi utazásom valóban nem volt olyan rossz, annak ellenére, hogy obszcén hosszúságú volt. De ugyanazokkal a filmekkel ragadtam, amit már láttam, az otthoni utazás örökké húzódott. Ha volt egy lehetőségem, hogy egy visszatérő repülésen egy digitális rulettkereket érjek el, azt merem mondani, hogy talán nem vettem észre a menekülési ajtót, kinyitottam, és elborzasztottam a sötét mélységbe, ami túl van.

Amikor rulett kerettel szembesül, órákig elveszíthetem magam. A pokolba, még akkor is, ha nem egy zárt térben gyakran találkozom a kora órákban, úgyhogy az ilyen játékok síkon való megszerzésének esélye egy mennyei mérkőzés.

De természetesen nem olyan egyszerű, mint egyszerűen a játékok utasoknak történő felajánlása.

A kihívások

A légitársaságok valószínűleg régóta felajánlották az utasok kaszinójátékait, nem voltak-e bürokrácia-hegyek és zavaró törvények. Mivel a repülőgépek különböző határokon és országokon repülnek, valóban megkérdőjelezi a kérdést, hogy melyik törvénynek kell lennie a repülőgépnek. Ez egy kicsit furcsa kérdés, amikor azt gondolod, és talán még ostoba is.

De ha a hajóknak be kell tartaniuk az ország vízének törvényeit, akkor jelenleg a repülőgépeknek ugyanezt kell tennie, nem? Nagyon kérdezem itt, ez egy kérdés, hogy az agyam egy nagy nagy kérdőjelet tesz fel. Nem kellene? De akkor ez gyorsan nevetséges lehet. Ha a repülőgépek listája van a nagy képernyőn megjelenő, folyamatosan frissülő törvényekről, az utasok tudják, mit tudnak és nem tudnak tenni? Bolondos.

Most, amennyire én értem, az ingyenes kaszinójátékok felajánlása az utasok számára nem olyan nehéz, mint valódi pénz játék. Végül is, a kaszinójátékok, amelyek nem teszik lehetővé a valódi pénzt játszani, egyszerűen játékok, és nem feltétlenül a kaszinójátékok egyáltalán, amennyire én látom. De az igazi pénzjátékok megadása az utasoknak egy teljesen új labdajáték.

Valaha meg fog történni

Kutatásaim után megállapítottam, hogy számos légitársaság keres kaszinójátékokat az utasok számára. De amennyire meg tudom mondani, a valódi pénz kaszinójátékok csak egy távoli lehetőségnek tűnnek. Természetesen a játékok csak nagyon konkrét repülőgépekre korlátozódnak, és csak nagyon konkrét légitársaságok. Egy olyan repülőgép, amely olyan országba utazik, ahol a szerencsejáték illegális lenne, ilyen lehet.

Ami a légitársaságokat egy napra kínálhatja, a digitális kaszinójátékok jelenleg nagyon vázlatosak, de ha valaha is indulnak a kaszinójátékok, akkor biztos lehet benne, hogy a következő hosszú repülőútjaimra fogok választani. Még a szabad is jól csinálna. Bármi, ami elvonja engem az unalomtól, és elhúzza a szememet az ajtótól és ígéretét az édes felszabadulásról a sötét mélységben. És ha azt hiszed, hogy túl drámai vagyok, nyilvánvalóan soha nem voltál egy huszonnégy órás repülésen, zavaróan. És egy sikoltozó baba az előtted lévő sorban.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A szerencsejáték repülés közben? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon