A VR a mobiljátékok jövője?

0 Comments

Olyan korban élünk, ahol a technológia gyorsabban növekszik, mint amennyit tudunk követni. Csakúgy, mint a mobil kaszinó fellendülése, potenciálisan egy újabb lépést keresünk a mobiljátékokban, a VR játékokban.

A mobil kaszinók növekedése

A mobiltelefonok olyan eszközről származnak, amely képes szöveges, hívó és esetleg fotózni egy olyan eszközre, amely mélyen integrálódott a mindennapi életünkbe.

A mobil kaszinójátékok lehetővé tették számunkra, hogy sokféle kaszinójátékot tudjunk szállítani, amelyekre valódi pénzzel fogadhatunk.

Ez egy szinte példátlan szintű kényelem, de még mindig hiányzott a kaszinó bemerülése szintje, amely részben az élő kereskedői játékokon keresztül történt.

Mi lehet a táblázathoz

Olyan cégek voltak, mint a HTC és az Occulus, amelyek egy teljesen új VR-i iparágat kívánnak létrehozni, de ugyanakkor sok kisebb cég használta a VR goggle mellékletek ötletét az emberek meglévő okostelefonjainak módosítására és virtuális valósággá való fejhallgatóként.

Ez egy egyszerű módja annak, hogy az embereket nagyon kedvező áron vehessék be a VR játékba, mint a nagy cégek által a fogyasztóknak kínált fejhallgatókhoz képest.

Milyen vállalatok most kínálnak

Sok szoftverfejlesztő most vizsgálja a VR kaszinójátékok világát. A mobil platform mindig is ideális volt a kaszinójátékokhoz, hiszen könnyedén játszhatsz néhány gyors kézből Blackjack vagy póker, vagy néhány pörgetés.

A VR-bővítmények mobiltelefonokhoz való merülése és realizmusának köszönhetően könnyedén láthatjuk, hogy a mobil kaszinójátékok dominálnak a piacon.

Költség és bemerítés

Nem csak a VR-kiegészítők a mobiltelefonokhoz sokkal olcsóbbak, mint a dedikált VR-fejhallgatók, de az élő asztali játékok által bevezetett merülési szint egészen új szintre tehető.

A VR bővítmények egyre inkább megfizethetőek, a Google karton védőszemüvegei pedig a legolcsóbb belépő szintű VR tapasztalatok.

Az embereknek nem kell feltétlenül pénzt költeniük a frissítésekre, mivel a legtöbb mobiltelefon több, mint a mobil használatra szánt egyszerű VR szoftver kezelésére képes.

A következő lépések

A VR szoftverei még mindig keményen dolgoznak, hogy új játékokat és integrációt érintő paradigmákat érjenek el, ez egy nagyon izgalmas idő. A VR lehet a mobil kaszinójátékok jövője.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A VR a mobiljátékok jövője? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon