A 10 legjobb Man-sziget online kaszinó-oldal

Gyakran tévedett, mint a Egyesült Királyság, a Man-sziget valójában külön joghatóság, a saját kormányával. Valójában ez a függetlenség vezette a kis szigetet a jelenleg ismert pénzügyi központjává. UK a vállalatokról köztudott, hogy ott regisztrálták vagyonukat, de nem ők az egyetlen olyan szolgáltatók, akik a Manx kedvező jogszabályainak előnyeit szeretnék igénybe venni. Ma a szigetet online fogadási és szerencsejáték központnak is tekintik. Kis mérete ellenére az évek során számos online szerencsejáték-társaság figyelmét felkeltette. Ha meg szeretné tudni, hogy mitől is áhított ez a játékengedély, javasoljuk, olvassa el tovább. Itt található az online kaszinók Man-szigetekre vonatkozó opcióinak legfelsõbb listája.

A 10 legjobb Man-sziget online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $400

€ 2400 Welcome Bonus

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz €2400

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $300

20 ingyenes pörgetés + 200% 3000 euróig

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz €3000

100% -os meccsbónusz 250 £ -ig

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz £250

Akár € 600 Bonus

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz €600

€ / $ 1000 VAGY 5 BTC +200 INGYENES KÖRÖK

Kifizetés 97.46%
Teljes bónusz € / $ 1000Körülbelül a top 10 Isle of Man online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A Man-szigetre vonatkozó fogadási szabályok és engedélykövetelmények
A Man-szigeti licenc megszerzéséhez az online szolgáltatónak számos követelménynek kell megfelelnie. Mindenekelőtt a fogadóirodának jelentős irodával kell rendelkeznie a szigeten. Ezenkívül meg kell felelnie az összes engedélyezési követelménynek, és meg kell mutatnia, hogy nincs kapcsolata a bűnözéssel, és egyértelmű, az integritáson alapuló tulajdonosi modellel rendelkezik, és betartja a pénzmosás elleni politikákat. Végül a sportfogadónak bizonyítania kell, hogy kompetens fogadási szolgáltatások működtetésében, és elegendő pénzzel rendelkezik a nyertes fogadók kifizetéséhez. Az engedély megszerzésének folyamata viszonylag gyors, mivel a Bizottság általában legfeljebb 2 hónapon belül hoz döntést.

Amikor a bukmékereknek sikerül engedélyt szerezni a Man-szigeten, számtalan különféle előnyre számíthatnak. Független státusza miatt a Man-sziget a bukmékerek számára egyedi üzleti környezetet kínál. Ez különösen vonatkozik a különleges ösztönzőkre és a héamentességre.

Jelentős jogszabályok és törvények

A Man-szigeti Szerencsejátékfelügyeleti Bizottság az évek során sokféle törvényt fogadott el. A Bizottság legjelentősebb rendelete a 2001. évi online szerencsejáték-szabályozásról szóló törvény, amely az online fogadásokra és szerencsejátékokra vonatkozó alapvető szabályokat tartalmazta, és előkészítette az utat más rendeletek számára. További lényeges rendeletek közé tartozik a 2007. évi online szerencsejátékról szóló rendelet, amely meghatározta a marketing és a reklámozás követelményeit, valamint a 2010. évi szerencsejáték-felügyeleti törvény, amely tovább meghatározta a Man-sziget szerencsejáték-felügyeleti bizottságának jogállását.

Man-sziget engedélyének tesztelése és jobb védelem

Annak biztosítása érdekében, hogy valamennyi engedéllyel rendelkező bukmékere a T & C szerint működjön, a Man-szigeti Szerencsejáték Felügyeleti Bizottság több független könyvvizsgálóval együttműködik. Tevékenységük biztosítja, hogy az összes érvényes fogadási mechanizmus licitáló barátságos és igazságos legyen. A Bizottság végrehajtja az üzleti nyilvántartások véletlenszerű ellenőrzését. Ha az auditorok bármilyen bizonyítékot találnak csalásra, pénzmosásra, elégtelen pénzeszközökre vagy a licencfeltételek bármilyen más megsértésére, akkor visszavonják a licenszet a fogadási webhelyről.

Szigorú szabályok bevezetésével a Bizottság továbbra is a fogadási szolgáltatók felelõssé tetteiért. Nagyon szigorú feltételekkel rendelkezik, amikor az engedélyezett bukmékereknek be kell tartaniuk a pénzügyi politikát. A Man-sziget szerencsejáték-felügyeleti bizottsága szorosan figyelemmel kíséri az összes pénzügyi számlát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az operatív és a fogadási alapok soha nem keverhetők-e össze. Ez a fogadók számára pénzügyi biztosítékot nyújt arra az esetre, ha egy bukméker alá kerül. Az üzemeltetők magas elszámoltathatósággal bírnak, különös tekintettel az adatvédelmi politikájukra. Az engedélyeket ötévente megújítják. A bukmékereknek be kell mutatniuk, hogy licitálóbarát környezetet kínálnak, és megfelelő biztonsági módszerekkel működnek a felhasználók személyes adatainak és pénzügyeinek a védelme érdekében. Azok a bukósisak, akik ezt nem teszik meg, megfosztják a Man-sziget engedélyét.

Honnan tudhatom, hogy a sportfogadást a Man-sziget szabályozza?
A Man-sziget szerencsejáték-felügyeleti bizottsága elég jó hírű, hogy gyakran tapasztal olyan eseteket, amikor a bukósisak megkísérelik hamisítani az engedélyüket. Nem számít, ha egy online sportkönyv azt állítja, hogy rendelkezik érvényes engedéllyel, vagy sem, akkor mindenképpen végezzen háttérvizsgálatot, mielőtt feliratkozik velük. Ezt megteheti, ellenőrizve a kezdőlap láblécét, és megkeresve a Man-sziget Szerencsejátékfelügyeleti Bizottságának logóját. Alternatív megoldásként megkeresheti a Man-sziget kormányának oldalát és ellenőrizheti, hogy a bukmékerek szerepelnek-e a hatósági engedéllyel. A Man-sziget hivatalos webhelye hosszú listát tartalmaz a tiltott és a feketelistán szereplő kaszinókról is, amelyeket ők bizonytalannak tekintenek.

Panaszkezelési eljárás - Hogyan lehet panaszt elintézni?
A Bizottság azt tanácsolja, hogy először forduljon az engedély tulajdonosához a velük kapcsolatos problémával kapcsolatban. A legtöbb probléma megoldható magával az üzemeltetővel. Ha azonban elégedetlen azzal, ahogy panasza megoldódott, felveheti a kapcsolatot a Man-sziget szerencsejáték-felügyeleti bizottságával egy űrlap kitöltésével közvetlenül a webhelyén. A Bizottság közvetítőként léphet közbe, ha Ön és az üzemeltető véleménye eltérő. Ha olyan problémája van, amely a Bizottság közvetítését igényli, győződjön meg arról, hogy helyesen töltötte ki az űrlapot. Angol nyelvűnek kell lennie, és tartalmaznia kell az Ön teljes nevét, elérhetőségeit, fiókfelhasználónevét, a fogadóirodát, a panasz teljes részleteit, valamint az összes releváns dokumentumot, valamint Ön és a bukméker közötti levelezést. Ha az Ön egyedi ügye vizsgálatot igényel, a Bizottság tudomásul veszi panaszát, és folyamatosan tájékoztatja Önt az eljárás eredményéről.

A 10 legjobb Man-sziget online kaszinó-oldal Frissítve: Június 1, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

bukmékeres kaszinó áttekintés