Igaz, Khloe Kardashian épp csak eldobta!

0 Comments

Igaz, hogy Khloe Kardashian csak beugrott, és híreket hozott. Nem tartok lépést a kardashiákkal. Teljesen szégyenletesnek tartom, hogy egy híres híres családról szóló műsor már több mint 10 évig megszerzi a nézőket. Sokkal inkább nézhetném a festéket szárazon, papírmunkát végeznék, vagy ötven szürke árnyalatot néznék, mint nézni a Kardashians-t fenntartó csapást. De én elszaladok. Nem azért vagyok itt, hogy folyamatosan megbeszéljem a Kardashian család iránti érdeklődésemet, hanem arról, hogy beszéljek a legújabb, nagy és kiterjedt családhoz, a True kisbabához.

Mi a neve?

Tehát az online pletyka oszlopok szerint a „True” nevet nem csak szeszélyre kapták, bár úgy hangzik, mintha jól illeszkedik a híres éhes család archívumába. Északnyugat, Szent Nyugat és Chicago Nyugat az igazi unokatestvérek, Khloe legidősebb húga, Kim házassága Kanye Westhez. Khloe úgy döntött, hogy az elsőszülött lányát a tisztaságot szimbolizáló nevének adta, hogy anyja apja második neve True volt. Van még egy nagyapa is, akinek neve True volt, így úgy tűnik, hogy a név valóban a családban fut!

Rendben leszek a gyerekek?

Ez egy nagyon fontos kérdés, hogy kérdezz! A Kardashianiak nem pontosan a polgárok vagy az emberek elsődleges példái, de akkor ki valójában? Kiállításuk szégyentelen éhínséges életvitelük, így most megkérdezem, hogy a gyerekek rendben vannak? Will True és az unokatestvérei, Chicago és Északnyugat, a KUWTK-ba (rövid a Kardashiánusok életével) az életmód életének bálványává válnak, amelyek naponta imádnak? Ez az író nem reméli! Olyan sok dolog van, amire a világnak nincs szüksége, és a KUWTK az egyik ilyen sok dolog.

A valóság TV-je, ami elhúzódott

Néhány évvel ezelőtt hívták a valóság show-t Az Osbournes. Az Ozzy Osbourne és a fémpálya életét követte, és 2002-től 2005-ig futott; mindössze három év, ami akkoriban nagyon hosszúnak érezte magát, de kecsesen meghajolt. Abban az időben nem voltam rajongója, de visszanézve azt választottam, hogy a hét bármely napján mutassam be. Tény, hogy az Osbournes elég népszerű volt Microgaming egy bonyolult és elég fejlett kaszinó online játék, az Osbournes Online Video Slots néven ismert. Nem tudom, hogy ez a játék még mindig létezik-e, de emlékszem, hogy játszom, és bájosnak találtam. Csak remélhetem, hogy nincsenek tervek arra, hogy a Kardashians-ről nyerj egy játékot. A világnak nem kell, hogy a már pénzügyileg megduzzadt sok legyen, mondván: „Köszönöm” minden alkalommal, amikor valaki megfordítja a tárcsákat.

A Kardashian átok

Az igazi születés semmi igazán Kardashi stílusban érkezett. A skandál mindig csak egy kőhajításnyira van ebből a családból. Kim legrégebbi testvérével, a szex szalagos botrány volt, amelyben a perelés letelepedett; megmutatja, hogy mindenkinek megvan az ára. Tény, hogy a férfiak a Kardashians életében mindig a főcímekre és többnyire a rossz okra tettek.

Talán ez a család csak szereti a botrányos botrányt vagy a botrány-hajlamos embereket, mert tudják, hogy fel fogják venni a minősítéseiket és az alapvonalukat. Néhányan azt mondták, hogy a Kardashi család valójában a probléma, és miután az emberek kapcsolatba léptek a tagokkal, általában hiányoznak. Ez a kifejezés a Kardashian Curse-hoz vezetett. Eddig ez az átok a figyelemre méltó sport- és rap személyiségek apró húsát eredményezte, ami a dolgok alapján az egyetlen két foglalkozási kategória, amit ezek a lányok ragadnak meg.

Lamar Odom, Reggie Bush, Ray J, Rashad McCants, Tyga és Scott Disick mindannyian elkötelezték a klán múltbéli szerelmeseit, akik közül néhányan pénzügyi és / vagy kábítószerrel kapcsolatos problémákkal szembesülnek. A Kanye West túlélőnek tűnik, de a csomókötés óta nehéz időkkel szembesül, és Tristan Thompson NBA karrierje nem volt túl sztár, miután megkezdte Khloe-t.

Született a skandál közepén

Khloe Kardashian és Tristan Thompson most a True nevű baba lány büszke szülei, akik az 12 április 2018-jén születtek. Igazi Kardashi stílusban Tristan Khloe oldalán volt, annak ellenére, hogy azt állította, hogy megcsalt. Vicces, hogy a Kardashian klán asszonyai soha nem hibáznak. A videofelvételek Tristanból származnak, egy nőt megcsókolva egy éjszakai klubban, aki a pletykák hírcsatornái szerint egy Lani Blair néven ismert szalagbár munkás és Instagram-modell. A kétet pletykálják, hogy az éjszakát Thompson szállodájában töltötték. Talán csak teát inni és Trivial Pursuit-t játszottak? Ez mindössze néhány nappal azelőtt történt érkezés a lányuk. A Thompsons filozófiája sem áll meg ott. Egy nő, akit csak Stephanie névvel folytat, azt mondta, hogy ő is csalódott vele, és ő is terhes. Tény, hogy Stephanie kiadott egy sextape-ot, amely szerencsére semmi új sem a Kardashian család számára. Ez azonban rúdnak bizonyult, és Stephanie azóta megváltoztatta Instagram-kezelőjét. trollok trollok lesznek.

Család és barátok támogatása

Egyáltalán nem követem a Kardashian klánját, de olvastam, hogy tudom, hogy inkább bűnös örömüket jelentik azoknak, akik nézik a műsort. Khloe élénk volt Tristan csalásának hírében, ami azt jelentette, hogy a lánya a vártnál korábban szállította le a lányát. Az élet bonyolult, de az utolsó dolog, amit meg kell tennünk, a szeretteink sérülése, anélkül, hogy túl zsibbadnának. Khloe támogatást kapott a lánya barátaiból és családjából születése után. Kris Jenner családi matriarch támogatta lányát és Khloe egyik barátját, Khadijah Haqq egy egyszerű, mégis hatékony üzenetet küldött Instagram-fiókjába, amelyben kijelentette, hogy „az a legjobb dolog, amit egy apa teheti a gyermekeikért, az anyjuk szeretete.” mindannyian reméljük, hogy a dráma megoldódik, hogy az Igaz egészséges, társadalmilag tudatos emberré válik, és hogy a show hamarosan megszűnik, és nem lesz elérhető igény szerint vagy újra.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Igaz, Khloe Kardashian épp csak eldobta! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon