A Jurassic World él a bővített valósággal

0 Comments

Vannak, akik ezt nehezen hiszik el, de az 2018 az első 25th évfordulóját jelöli Jurassic Park film. Amikor kiadták az 1993-ben, új szabványokat állított fel az akcióban és a speciális effektusokban. Emellett a történet teljesen ellenállhatatlan volt. Ki nem érdekli az őskori őseink? Nem sokan fordítanák le az esélyt, hogy egy valós életű dinoszauruszot lássanak. A franchise rendkívül sikeres volt, több egymást követő folytatás, a Lego készletek és még a Lego alapú film is.

Léteznek olyan videojátékok is, mint a parkkezelési stílusok, sok más típusú áru a múltban, és még egy pokies játék is. A kiváló minőségű interaktív szórakoztatás erősítette a márkát azok számára, akik már értékelik, és segítettek új rajongók létrehozásában. Jurassic World Az Alive folytatja ezt a trendet.

Az Universal bejelentette, hogy az új bővített valóság játékot a franchise közelgő filmje, a Jurassic World: Fallen Kingdom elején fogják megjelenni. A játék előrendelése már jelentős, megmutatva, hogy milyen nagy a Jurassic rajongói bázis, és a cím mind az Android, mind az iOS számára elérhető lesz. Más új videojátékok és marketing tervek még inkább növelik a Jurassic World fandomját és nyereségét.

A Pokémon Go ihlette

Bár vannak más népszerűsített valóságos játékok, mint például az Ingres, a Pokémon Go az, amely igazán vette a világot a vihar. Most már több, mint egy évvel a játék elindítása után, és nem sokat követték a játékosokat. Úgy tűnik azonban, hogy mindenki változik; A Ghostbusters, a The Walking Dead és a Harry Potter játékai a csővezetékben vannak. Természetesen ott van a Jurassic Park Alive, amely sok hasonlóságot mutat a Pokémon kibővített valósággal.

Az új Jurassic World játékban használt térkép hasonló ahhoz, amit a Pokémon Go-ban láttak; a játékosoknak újra együtt kell mûködniük és különféle teremtményeket kell gyűjteniük. Ebben az esetben különböző dinoszauruszokat próbálnak megkapni, amelyek szintén kiegyensúlyozhatók, mint Pokémon. Egyes dinoszauruszok bizonyos területekre jellemzőek, és a lények is harcolnak egymással, még többet kölcsönöznek a Pokémon Go-tól. Ugyanakkor a játék és a Jurassic World Alive között is jelentős különbségek vannak.

Drone-alapú gyűjtemény és masszív skála

A legnagyobb különbség a Pokémon Go és a Jurassic World Alive között az, ahogyan a játékosok gyűjtik a teremtményeket. A Pokémon elkapásához a játékosoknak pontos területen kellett lennie ahhoz, hogy elkapják a kegyetlen fajokat. Hasonlóképpen, a Jurassic World Alive is helyalapú, és azokra a játékosokra támaszkodik, akik kölcsönhatásba lépnek a körülötte lévő világgal - bemutatva a közvetlen környezetében lévő dinoszauruszokat. Azok számára, akik nem tudnak külföldre menni, vadászhatnak a szimulált drónok, hogy gyűjtsék a DNS-t a közeli dinoszauruszokból. A DNS-t ezután a dinoszaurusz feloldásához használják, és még a különböző dinoszauruszok DNS-jét is egyesítik egy új faj létrehozásához és feloldásához. Ezek a csavarok erősen kölcsönöznek a filmek történetéből, még jobban kötődnek a franchise-hoz.

A Jurassic Park Alive dinoszauruszai természetesen sokkal nagyobbak, mint a Pokémon Go zsebében. Ez újszerűvé és még élvezetesebbé teszi az interakciót. Az 100 dinoszauruszok a játékban kezdetben rendszeresen frissülnek. A Universal ezeket tervezi, hogy összekapcsolódjanak a későbbi filmkiadásokkal, és különleges hibridek is lesznek.

Bár a marketing linkek nyilvánvalóak, a különböző Jurassic World játékok nagyon jó minőségűek. Ha az egyének élvezik a filmeket, majdnem biztosan értékelik a játékot, és fordítva. Hasonlóképpen, a szerencsejátékosok, akik szeretik a filmeket és a videojátékokat, szeretni fogják a Jurassic World pokies játék tárcsáit. Mindaddig, amíg szórakozás közben játszol, mindenki számára előnyös!

https://www.theverge.com/2018/3/7/17090294/jurassic-world-alive-pokemon-go-ar-augmented-reality-game

http://jurassicpark.wikia.com/wiki/Jurassic_World:_Alive

A Jurassic World Alive AR játék Pokémon megy a dinoszauruszokkal

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Jurassic World él a bővített valósággal Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon